2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
kızlar bana yardımcı olurmusunuzzz

sırt agrılarılarım çekilmez hal aldıı nefes alırken sanki sırtımdan alıyorum öleki agrıyo napmam gerek napmam gerek bu aralarda iş yogunlaştıı dayanamıyorum akşam ful uyuyom eşim şikayet etmiyo ama bozuluyo belliki aile sıkınılraımda varr psikolojik açıdan baya çöktüm yaa bu sırt agrısıda cabası tbbi

Off ben de ayva konusunu duymuştum hatta kendi kendime diyordum hep ayva yiycem diye ama şimdi markete gidiyorum ayva bana bakıyor ben ayvaya bakıyorum. Bu sıralar çok mide bulantım olduğu için hiç yiyesim gelmiyor, sert bir meyve olduğu için sanki taş olup mideme oturacakmış gibi geliyor canım yaa Ama bulantılarım geçtiğinde yesem de olur değil mi he heh Benim çok küçük bir gamzem var yanağımda bebeğimde de olsun çok istiyorum. Gülünce gamzesi olsun ben de öpeyim öpeyim bissürü yanacıklarından ohh miss gibi

bişi olmaz bence. neden bişi olmaz? çünkü bulsam bende yicemmmmmmmmmmm

Canım sen İzmir'de değil miydin? Aslında oralara daha erken gelmesi gerekirdi. Bulamayan olacağını düşünmemiştim hiç, canını çektirmedim değil miii

benim bebek ilk muayenede karnımın ortasında hafif sola yakın duruyordu tabi 5+5 te sadece keseyi görebilmiştik. ikinci muayenede 7+1 de bebek karnımın sağına geçmiş keseninde sağına uzanmış, hareket mi ediyorlar anlamadım her an değişebiliyor demek ki :))

Günaydınnnnnnnnn herkeseeeeeeeeee yalnız bu sabah son 7-8 sabahın aksine bulantısız uyandım kaygılandım tabi, inşallah herşey yolundadır ne diyim
akıntım hala devam ediyor su kıvamında kremsi ve bütün gün oturduğum için birikiyor sanırım akşam avucumun içi kadar geliyor, doktorun verdiği ilacı kullanmadım ama pazartesi test sonuçlarım yorumladıktan sonra sonuçlara göre hareket edeyim diyorum

canım sırt agrısı dısarda cok vakit gecirdiğimde cok ayakta kaldıgımda bende de oluyo. işin yorucuysa cok ayakta kalıyosan normal yani. bana agrılar için minoset veya parol dedi dr um. ilaçtan yana değilim ama agrılar senin bütün enerjini alıyosa al bence. zaten hamileler için zararı yok

sırt ağrının nedeni büyük olasılıkla büyüyen göğüslerdir. gebelik sonuna kadar sırt ağrısa maalesef devam eder, karnın büyüdükçe sırt ağrısından ziyade ağrı belde yoğunlaşacak.
göğüslerin büyüdü mü... eğer büyümediyse oturduğun koltuktan, yada yatağından kaynaklı olabilir.

Günaydın kızlar, benim doktorum da ilk yasak olarak topuklu ayakkabıyı artık giymeyeceksin demişti. Bu aralar tansiyon düşmeleri olabilir vs o yüzden ani durumlarda dengeni sağlaman için, topuklu yok demişti. Araba kullanıyorum bende sakıncası varmı diye sormuştum hayır yok demişti. Bir arkadaşımda gebeliği boyunca kullandı. ancak 7. aydan sonra araba kullanımı yasaklanıyor diye biliyorum.. O günlere gelelim de bi, Allahım başka da birşey istemem

günaydın KK nın en güzel anneleri :)))

bugün kızımın okulda 23 nisan gösterisi olacak oraya gidicez teyzeler anneanne,babaanne, babamızda işe gitmiyecek hep birlikte okula gidicez çok heyecanlıyız teyzesi kızımı kuaföre götürdü. Dün çok üşütmüşüm sanırım Kayseri soğuktu akşam karnıma öyle bir sancı girdi eşim yok işteydi Allah tan annem bana uğramıştı oda şaşırdı ne oldu sana diye kıvranıyorum dr gidelimmi falan oldu hemen kalın çoraplar giydirdi battaniye örttü üstüme 10 dk sonra geçti ağrılar amann kızlar dikkat edin sakın üşütmeyin annemde çok kızdı üşüttüm bebeğimi diye:2::2:

bu arada eşimde arabayı vermiyor artık bana ani fren falan yapmak zorunda kalırsın heyecanlanırsın bişi olur diye yasak geldi :2::2:

bende bugüne kadar topuklu ayakkanı giydim ama dün bi babet aldım çok rahat minicik bir topuğu var yoksa ben dümdüz babet giyemem ayağım yere yapışmış gibi oluyo yürüyemiyorum şap şap ses çıkıyo bu babet çok hoş vizon rengini aldım diğer renklerindende alıcam hemde fiyatına gayet makuldu

canım bende senin gibiydim ama aldığını olmassa aynı şekilde iade edebiliyorsun o yüzden rahatım ben bu aldığım ayakkabı gerçek deri ve 50 tl ben bunu dışarıdan almaya kalksam hayatta bu fiyata bulamam o yüzden de kaçırmak istemedim

gögüslerim zaten normalde agrıyoda cnm böle nasıl anlatim kitleniyom sanki kaburgalarım agrıo içten beri gelen bi agrı oda sadece sol tarafımda varr yani bunun için bi doktora gidicemde iş çok yogunn çıkamıyorum ( yataktanda olabilirr ewt bide ayakta çok durmuyorum hep masa başındayım

Eki Görüntüle 389543
Kızlar markafoniden bu ayakkabıyı aldım nasıl güzelmi
rahat gözüküyor canım.beğenmezsen gönderirsin.güle güle giy.

burcuu çokk rahat bişey internetten alışveriş yapmak...ben uzun zamandır alıyorum. sadece 1 kez iade ettim. o da kırık geldi...kargo elemanı getirdiğinde yanında açıyorsun...bi sıkıntı varsa hemen yolluyorsun.yada daha sonra denedin ama olmadı diyelimki- bedeni küçük/büyük geldi-istediğin gibi durmadı üzerinde- koşulsuz iade ediyorsun 7 gün içinde. hatta bazı sitelerde bu süre daha uzun...

benim gögüs uçlarım büyüdü canım, dikleşti...zeytinyağı sürüyorum hergün...gögüslerden başlıyorum..karnıma bacaklarıma iyice sürüyorum. 7aydan sonrada lansinoh diye bi krem var ondan kullancam gögüsler için..bebek emerken çok acı çekebiliyormuşun yara oluyormuş gögüsler..aklınızda bulunsun...

bende hevesleniyorum alıyorum ufak tefek...mecbur alınacak şeyleri...renkli çıtçıtlı badiler aldım. ekru battaniye aldım. bi kaç tane komıik şapka aldım...
kızlar bana doktorum topuklu ayakı giymiyosun artık dedi sizler giyiyormusunuz , bu konuda doktorunuz bir şey dedi mi?

doktorum bana bişey demedi canım..ben zaten iş yerinde topuklu pek giyinmezdim...babet ve düz çizme-bot benim kurtarıcım.haftasonları gezmede falan giyiyordum normalde ama şimdi hiç giymiyorum...

ayyy çok teşekkür ederrimm bu güzel şarkı için

bende kullanıyorum araba ama daha dikkatliyim. zaten çok aşırı hız yapmazdım,eşim çok pimpirikli.kullanma falan dedi ama napayım lazım oluncada alışmısız arabaya vazgeçemiyorsun haaa deyincee:44:

kızlar bana doktorum topuklu ayakı giymiyosun artık dedi sizler giyiyormusunuz , bu konuda doktorunuz bir şey dedi mi?

ben işte spor ayakabısı giyorum. ama akşam eşimin iş arkadaşlarıyla bir organizasyona katılacağız. topuklu giymeyi düşünüyorum.

canım selam dediğin ağrıyı 2 gün çektim. bence sırtını üşütmüş olabilirsin. açık bir pencere mi var çalıştığın yerde? sıcak tutunca geçti. aynı dediğin gibi nefes alırken canım çok ağrıyordu.

evet canım çoktan çilek çıktı buralarda. ama benim canım bugün çekti. o yüzden almamıştım. önemli değil canım. akşama alır yerim :)

offf ya kızlar, bizim işyeri haftaya piknik yapmak istiyor. o mangal kokuları beni mafeder. gelemem çok kötüyüm dedim. bozuldular. kötü kötü bakıyorlar bana. valla o kalabalığa o kokulara giremem ya. dinlenmek istiyorummmmmm

burcuxxx sakın gitme o kokudan bir daha ömrünce mangal yiyemezsin
benim canım çekti annemde eşim mangal yaktı keske yaktırmasaydım aklıma geldikçe içim bulanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…