- 28 Mayıs 2007
- 2.400
- 404
- 373
vallaa canım annem çilek yiyenin bebeği güzel olur der. cıkınca ye demişti bana. mevsimi de yavas yavas geldi. bişi olmaz heraldeee
bi de kızlarr ayva yiyenin de bebişi güzel ve gamzeli olurmuşş. tabi sağlık herşeyden önemli ama zaten meyvenin faydası var zararı yok. ben limon sıkıp tuzlayıp yiyorum ayvayı bi güzel ohhhhh..........
bişi olmaz bence. neden bişi olmaz? çünkü bulsam bende yicemmmmmmmmmmm
selam kızlar.. bizim de ilk bebiş olacak inş.. ilk başta kız gibi doğuyordu içime şimdilerde erkek gibi geliyor gerçi aşırı bulantım var ve bebeği solda hissediyorum kıza daha yakın gibi.. isim olarak da kız olursa Berra, erkek olarak da Ahmet düşünüyorum kimsenin ismi değil kimseyi de karıştırmak istemiyorum zaten bizde karışacak kimse yok gibi şükür valla sizinkileri okuyunca benim kayınvalidem fln kanatsız melek öyle diyim
ayyy kız güldürdün beni...hayırdır inşallahhrüyalardaaa buluşuruzzz şekerimm tanımasak bile birbirimizeee görüyorsun burdaki enerjimizii
evt canım sana rüyalarda buluşuruz şarkısını armağan ettim o zamann:)))
ben de kullanıyorum canım. kasislerden yavaş geçiyorum. hız yapmıyorum. boyle oldugu sürece şehir içi bişi olmazz bence..ilk aylar araba kullanmak tehlikeli değil mi canım ya keske kullanmasan
kızlar bana doktorum topuklu ayakı giymiyosun artık dedi sizler giyiyormusunuz , bu konuda doktorunuz bir şey dedi mi?
dr um bana bişi demedi canım. etrafım diyo ama kayınvaldem vs. ben de çok giymemeye calışıyorum ama hiç giymiyorum diyemiciiim
ayyy kız güldürdün beni...hayırdır inşallahhrüyalardaaa buluşuruzzz şekerimm tanımasak bile birbirimizeee görüyorsun burdaki enerjimizii
ben de kullanıyorum canım. kasislerden yavaş geçiyorum. hız yapmıyorum. boyle oldugu sürece şehir içi bişi olmazz bence..
dr um bana bişi demedi canım. etrafım diyo ama kayınvaldem vs. ben de çok giymemeye calışıyorum ama hiç giymiyorum diyemiciiim
topuklu ayakkabı ödem yapıyor ondan yasak
canım sırt agrısı dısarda cok vakit gecirdiğimde cok ayakta kaldıgımda bende de oluyo. işin yorucuysa cok ayakta kalıyosan normal yani. bana agrılar için minoset veya parol dedi dr um. ilaçtan yana değilim ama agrılar senin bütün enerjini alıyosa al bence. zaten hamileler için zararı yokkızlar bana yardımcı olurmusunuzzz
sırt agrılarılarım çekilmez hal aldıı nefes alırken sanki sırtımdan alıyorum öleki agrıyo napmam gerek napmam gerek bu aralarda iş yogunlaştıı dayanamıyorum akşam ful uyuyom eşim şikayet etmiyo ama bozuluyo belliki aile sıkınılraımda varr psikolojik açıdan baya çöktüm yaa bu sırt agrısıda cabası tbbi
Off ben de ayva konusunu duymuştum hatta kendi kendime diyordum hep ayva yiycem diye ama şimdi markete gidiyorum ayva bana bakıyor ben ayvaya bakıyorum. Bu sıralar çok mide bulantım olduğu için hiç yiyesim gelmiyor, sert bir meyve olduğu için sanki taş olup mideme oturacakmış gibi geliyor canım yaaAma bulantılarım geçtiğinde yesem de olur değil mi he heh Benim çok küçük bir gamzem var yanağımda bebeğimde de olsun çok istiyorum. Gülünce gamzesi olsun ben de öpeyim öpeyim bissürü yanacıklarından ohh miss gibi
ayyyy evet yaaaa hele tombiş olup yanagında gamzesi olmuyo muuu yeme de yanında yat. ben de cok isterm. ablam cok yedi gerci kendinde de var ama oğluşunda 3 tane gamze var. iki yanak bir çene:)
kızlar bana yardımcı olurmusunuzzz
sırt agrılarılarım çekilmez hal aldıı nefes alırken sanki sırtımdan alıyorum öleki agrıyo napmam gerek napmam gerek bu aralarda iş yogunlaştıı dayanamıyorum akşam ful uyuyom eşim şikayet etmiyo ama bozuluyo belliki aile sıkınılraımda varr psikolojik açıdan baya çöktüm yaa bu sırt agrısıda cabası tbbi
ilk aylar araba kullanmak tehlikeli değil mi canım ya keske kullanmasan
BENDE çok severim topuklu giymeyi düz ayakkabım yoktu bende gidip 2 tane dolgu topuk ayakkabı aldım ,onları giyiyorum ama şimdiden özledim topuklu ayakkabı giymeyi.ÇOK kısa topuk giyiyorum geçen hastaneye gittim kadının biri 8 aylık hamile belki 10 cm. ince topuklu giymişti şok oldumdr um bana bişi demedi canım. etrafım diyo ama kayınvaldem vs. ben de çok giymemeye calışıyorum ama hiç giymiyorum diyemiciiim
ben beğendim canım. çok rahat birşeye benziyor. yaz için kullanışlı. birçok kıyafet altınada gider. ya nasıl denemeden alabiliyorsunuz internetten öğretin bana((
afiyet olsun onlara. bal olsun kan olsun.
inşallah canım. bebeklerimizi alıp emzireceğiz. ya göğüs ucu büyüyen varmı? benimkki bir tuhaf olmuş. kenarları kabarmış. o kabaran kısım göğüs ucuna mı eklenecek. anam nasıl bişi olacak yahu. kocaman mı yani
pazardan birşey alacağımı sanmıyorum canım ya. daha erkenmiş gibi geliyor. çünkü hem havaları hem bebeğin büyüklüğünü tahmin etmek lazım. hemen büyüyorlar ertesi seneye giyemezler. ziyan olmasın.
sırt ağrının nedeni büyük olasılıkla büyüyen göğüslerdir. gebelik sonuna kadar sırt ağrısa maalesef devam eder, karnın büyüdükçe sırt ağrısından ziyade ağrı belde yoğunlaşacak.
göğüslerin büyüdü mü... eğer büyümediyse oturduğun koltuktan, yada yatağından kaynaklı olabilir.
kızlar bu ikonları nasıl yapıyosunuz ya? bi türlü beceremedim
rahat gözüküyor canım.beğenmezsen gönderirsin.güle güle giy.Eki Görüntüle 389543
Kızlar markafoniden bu ayakkabıyı aldım nasıl güzelmi
ben beğendim canım. çok rahat birşeye benziyor. yaz için kullanışlı. birçok kıyafet altınada gider. ya nasıl denemeden alabiliyorsunuz internetten öğretin bana((
inşallah canım. bebeklerimizi alıp emzireceğiz. ya göğüs ucu büyüyen varmı? benimkki bir tuhaf olmuş. kenarları kabarmış. o kabaran kısım göğüs ucuna mı eklenecek. anam nasıl bişi olacak yahu. kocaman mı yani
pazardan birşey alacağımı sanmıyorum canım ya. daha erkenmiş gibi geliyor. çünkü hem havaları hem bebeğin büyüklüğünü tahmin etmek lazım. hemen büyüyorlar ertesi seneye giyemezler. ziyan olmasın.
kızlar bana doktorum topuklu ayakı giymiyosun artık dedi sizler giyiyormusunuz , bu konuda doktorunuz bir şey dedi mi?
ben de kullanıyorum canım. kasislerden yavaş geçiyorum. hız yapmıyorum. boyle oldugu sürece şehir içi bişi olmazz bence..
kızlar bana yardımcı olurmusunuzzz
Off ben de ayva konusunu duymuştum hatta kendi kendime diyordum hep ayva yiycem diye ama şimdi markete gidiyorum ayva bana bakıyor ben ayvaya bakıyorum. Bu sıralar çok mide bulantım olduğu için hiç yiyesim gelmiyor, sert bir meyve olduğu için sanki taş olup mideme oturacakmış gibi geliyor canım yaaAma bulantılarım geçtiğinde yesem de olur değil mi he heh Benim çok küçük bir gamzem var yanağımda bebeğimde de olsun çok istiyorum. Gülünce gamzesi olsun ben de öpeyim öpeyim bissürü yanacıklarından ohh miss gibi
Canım sen İzmir'de değil miydin? Aslında oralara daha erken gelmesi gerekirdi. Bulamayan olacağını düşünmemiştim hiç, canını çektirmedim değil miii
kızlarımı doyurdum mutfağımı topladım geldimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?