ama burdaki manavlarda pazarlarda yok
var burda manavda hatta 4.95 tl
burcuxxx sakın gitme o kokudan bir daha ömrünce mangal yiyemezsin
benim canım çekti annemde eşim mangal yaktı keske yaktırmasaydım aklıma geldikçe içim bulanıyor
Ya arkadaşlar bugün ikizleri olan iş arkadaşım işe başladı adam diyorki bebekleri görünce ilk moralim bozuldu tamam ben brad pitt eşim angelina jouly değiliz ama bu kadar da çirkin beklemiyordum diyor güldürdü bizi bir de diyor ki biri derin biri deniz ama hangisi derin hangisi deniz karıştırıp duruyoruz diyor
tabi canım böyle organizasyonlarda da düz giyemeyiz ki boşver birşey olmaz sanırım ya düşme burkulma tehliksine karşı yada ayağınıı yere bastıkça karına basınç oluyor diyemi yasaklıyorlar acab anlamadım.
aslında piknik nerde yapılacağına bağlı ama ormalık alanlarda alacağın oksijende iyi gelebilir.mangaldan uzak bir yede oturabilirsin canım.çalışan bayanlar için okadar lüks ki evde dinlenmek , oturup uzanmak insanın hafta sonu dışarı çıkası gelmiyor valllahi evini özlüyor insan.
canım hamile olduktan sonra daha bi çogaldı bu agrı epeydir çekiyomm bel fıtığından şüpeleniyorum inş çıkmaz bu yaşımdaa
bende mangal kebab kokusundan tiksiniyorum hatta hafta sonu piknige gittik istifra ettim o kadar kötüyüm etten tiksinindin mi cnm tavuklaa
güle güle kullan canım...bende aldım haftasonu marka outlet varya bahar caddesinde...39 tlye..çok rahat..bide lacivertini alcam inşallah...ben dümdüz babetlere alışkınım.sürekli babet giyiyorum hamile oldğumu öğrendiğimden beride:)
kızına bol şans...sizede iyi izlemeler...
ayakkabılarını yanına al canım...organizasyonun yapılacağı yerin kapısına varınca arabanın içinde değiştir ayakkabını...bişeycik olmaz...eşinin koluna girir yürürsün..iyi eğlenceler...
amannn boşver canım bozulsunlar napalım...hamilelikte sen kendini düşüncen...tiksindiğin mideni bulandıran şeyin üstüne gidersee BULEMSU'nun dediği gibi ömür boyu tiksinirsin.
wayy kıyamam yaaa
onlar sonra çok güzel oluyorlarrr
biraz daha yemek muhabbeti yaparsanız klavyenin üstüne çıkarıcammmmm
Günaydın güzel anneler, göbişler ne durumda hiç yazmamışsınız
var burda manavda hatta 4.95 tl
ay kızlar sölemeyi unuttum benimde göğüslerim kocaman oldu patlıcak gibi oluyodu eski sütyenlerden bir tane sütyen aldım kom marka ama o kadar rahat bir sütyen varmış ta ben nasıl almamışım dedim tavsiye ederim kızlar
canım benimm çok geçmiş olsunnn Allah korusun seni ve bebeğini....
günaydınn çıtır anneler ve dünya tatlısı bebişler.. nasılsınızzzzzzz ben bugun iyi hissetmiyorum kendimi başım ağrıyo gibi,halsizim öle tuhaf bişi işte.. şu 4 ay hemen geçse keşke yatsak kalksak gelse:)))
hani canım bu nazar boncugu gülen bebekler falannnhangi ikonları tatlım
yaaa şaka mıııı kaç gündür canım kayısı çağlası istiyoooo. çıktıysa ben de bulurum oleeyyyygeçen kayısı çağlassı aldırdım eşime bir yedim bir yedim yedikçe mutlu oldumertesi gün ise ağzıma alamadım
Günaydın güzel anneler, göbişler ne durumda hiç yazmamışsınız
http://www.kadinlarkulubu.com/sitede-yasadiginiz-sorunlar/506089-smile-kullanamiyorum.htmlhani canım bu nazar boncugu gülen bebekler falannn
yaaa şaka mıııı kaç gündür canım kayısı çağlası istiyoooo. çıktıysa ben de bulurum oleeyyyy
günaydın sana da canım. benim göbüş zaten ayva dan biraz daha büyüktü şimdi şişkinlikle karpuza dönmüş durumda:) ama sabahları yok pek
canım ben akşam eve gidince bakıp saana sölim eğer göğüslerin büyükse yada benimki gibi coştuysa o iyi gelir yumuşacık yok gibi akşam inş. sölerim tatlımkomun hangi modeli canım bende arıyorum ama bulamadım henüz
hani canım bu nazar boncugu gülen bebekler falannn
yaaa şaka mıııı kaç gündür canım kayısı çağlası istiyoooo. çıktıysa ben de bulurum oleeyyyy
günaydın sana da canım. benim göbüş zaten ayva dan biraz daha büyüktü şimdi şişkinlikle karpuza dönmüş durumda:) ama sabahları yok pek
Ya arkadaşlar bugün ikizleri olan iş arkadaşım işe başladı adam diyorki bebekleri görünce ilk moralim bozuldu tamam ben brad pitt eşim angelina jouly değiliz ama bu kadar da çirkin beklemiyordum diyor güldürdü bizi bir de diyor ki biri derin biri deniz ama hangisi derin hangisi deniz karıştırıp duruyoruz diyor
cok tşk ettim deniycemmmhttp://www.kadinlarkulubu.com/sitede-yasadiginiz-sorunlar/506089-smile-kullanamiyorum.html
bu sayfada gösterildiği sekilde düzenleme yaparsan smile kullanabilirsin
canım ben akşam eve gidince bakıp saana sölim eğer göğüslerin büyükse yada benimki gibi coştuysa o iyi gelir yumuşacık yok gibi akşam inş. sölerim tatlım
canım cevap yazarken aşağıda çıkıyor onlar zaten sende çıkmıyormu
paketi mi canımm ay süpeerrrsen nerde oturuyordun canım
Lavinya27
canım yandaki linkteki sütyen di ben çok rahat ettim tavsiye ederim Kom Balenli Sütyen Hannah | İç Giyim
canım teşekkür ederim benim 75-80 arası değişiyor ama nasıl şiştiler diğerlerinin demirleri kalıpları değince deliriyorum. bunlardan da emin olamamıştım kullananlardan yorum almak güzel oldu çok saol canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?