2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
burcuxxx sakın gitme o kokudan bir daha ömrünce mangal yiyemezsin
benim canım çekti annemde eşim mangal yaktı keske yaktırmasaydım aklıma geldikçe içim bulanıyor

evet gitmicem. benciller ne olacak (( şaka tabi beni çok seviyorlar, canlarım napayım ya çok fenayım

evet bir arkadaşımızda bebeğinin doğunca mosmor ve çirkin olduğunu kucağına almak istemediğini söyledi. tabi bunu diyen baba. doğumun hemen arkasından bebek çirkin görünebilir. ama biraz toparlasın kendini çok tatlı olur.

piknik alanında hangi kokudan kendini engelleyebilirsin ki? kendi mangalından kaçsan komşunun mangalı. hem ben yorgunum ya. kiloda veriyorum halsizim. tüm gün duramam oralarda. bide eşim 23 nisanda gideriz şehir dışına kafamızı dinleriz dedi.

canım bel fıtığında belin ağırır. sırtın ya göğüsleden ya üşütmektendir bence. aslında bende piknikte bir çıkarsamda ohh olsa onlara.

haklısınız gitmicem.

onlar sonra çok güzel oluyorlarrr

biraz daha yemek muhabbeti yaparsanız klavyenin üstüne çıkarıcammmmm

çıkarma anam sustum

Günaydın güzel anneler, göbişler ne durumda hiç yazmamışsınız

göbiş büyüteçle görünüyr arkadaşım. ben zayıfladıkçada eriyor. sabah tartıldım. 2 kilo tam vermişim. eşime dedim ki o kadar diyet yaptım o kadar oruç tuttum bu kadar zayıflayamadım. hamileyken mi en zayıf hamili görecektim eşim ebru şallı halt etmiş dedi.

komun hangi modeli canım bende arıyorum ama bulamadım henüz

Teşekkür ederim tatlım.. Allahım hepimizi korusun. Çok hassas zamanda olduğumuzu anca dün anladım :)
Baş ağrısına soğuk kompleks iyi gelir diyorlar bir denesen ?

kızlar canım iyice çekti ama yaaaa neyse akşama 7 saat var kocişe azcık naz yapayımda arasın dursun erik bulsun dimiiii baba olmak kolay değillll

hanımlarrrrr 3 aylık ceninin günlüğü okuyun bakalım
9 hafta yaşındayım bugün yine küçük ressamlar geldi, gözlerimi, dilimi ve ağzımın içini monte ettiler, bağırsaklarımı kordon içinden karın içindeki boşluğa taşıdılar, parmaklarımı da uzattılar biraz. Daha benimle çok işleri varmış. Ne ukala şeyler… Bu arada annenin midesi yanıyor, hiç dinlemiyor ki doktor ona midesine dokunan yemekler yememesini söylemişti, şimdi ilaç almak zorunda kaldı. Bir de beni besleyecek olan memelere süt gelmeye başladığından onun göğüsleri büyüyor, kendine onlar için destekli bir sütyen alacakmış, o ne demek bilmiyorum ama doktor bunu yapması gerektiğini söyledi. Şu günlerde küçük ressamlardan sonra en çok doktoru görüyorum aslında duyuyorum demek istedim.

10 hafta yaşındayım ve kendimi bir portakal kadar büyük hissedeceğimi söylemişlerdi ama portakalın ne olduğunu bilmiyorum ki…doktorun dediğine göre anne hamile olduğu için kolay sinirlenebilir, keyifsiz olabilirmiş. Anne sağlıklı beslenmesine rağmen çok kilo alıyorsa endişelenmesine gerek yokmuş, doğumdan sonra bu kiloları kolayca verebilirmiş, asla diyet yapmaması gerekiyormuş hatta o normal kilolu bir anne adayı olduğu için 12,5 –17,5 kilo alabilirmiş. Düşük kilolu anneler 15-20, kilolu anneler ise 7,5-12,5 kilo alırlarmış. Bu arada ressamlar hızla çalışıyorlar, eklemlerimin çoğu oluştu, bilek, dirsek, diz, ayak bileği, omuz, eller, parmaklar ve tırnaklar tamammış artık sadece benim beslenmeme bağlı olarak büyüyeceklermiş. Küçük ressam bana gözümün ne renk olmasını istediğimi sordu, çünkü iris tabakam ortaya çıkıyormuş, ben “renk” ne dedim, boş ver anneninki gibi yeşil olacak zaten dedi. O zaman neden bana soruyor ukala…

12 hafta yaşındayım ve artık iç kulağım, burnum, dilim bile var. hatta göz kapaklarımı çok seviyorum, onları sürekli açıp kapatıyorum, parmaklarımın ucunda tırnaklar çıktı, ve daha rahat hareket edebiliyorum. Boyum 6,5 cm, ağırlığım 18 gr. olmalı , üfffffffffff ne kadar büyüğüm, inanamıyorum. Bir de eskisi kadar kusmaya gitmiyoruz, ama bu seferde annenin başı ağrıyormuş.hani içinde yüzdüğüm sıvı var ya amniyos sıvısı, ara sıra onu yutuyorum, sonra da ressamların öğrettiği gibi çıkarıyorum, yani çiş yapıyorum.

hangi ikonları tatlım
hani canım bu nazar boncugu gülen bebekler falannn
geçen kayısı çağlassı aldırdım eşime bir yedim bir yedim yedikçe mutlu oldum ertesi gün ise ağzıma alamadım
yaaa şaka mıııı kaç gündür canım kayısı çağlası istiyoooo. çıktıysa ben de bulurum oleeyyyy
Günaydın güzel anneler, göbişler ne durumda hiç yazmamışsınız

günaydın sana da canım. benim göbüş zaten ayva dan biraz daha büyüktü şimdi şişkinlikle karpuza dönmüş durumda:) ama sabahları yok pek

http://www.kadinlarkulubu.com/sitede-yasadiginiz-sorunlar/506089-smile-kullanamiyorum.html
bu sayfada gösterildiği sekilde düzenleme yaparsan smile kullanabilirsin

komun hangi modeli canım bende arıyorum ama bulamadım henüz
canım ben akşam eve gidince bakıp saana sölim eğer göğüslerin büyükse yada benimki gibi coştuysa o iyi gelir yumuşacık yok gibi akşam inş. sölerim tatlım

canım cevap yazarken aşağıda çıkıyor onlar zaten sende çıkmıyormu

Canım bebişler suyun içinde durdukları için önce her yerleri şiş doğuyorlar sonrasında yavaş yavaş iniyor şişleri. Bir de bebeğin ilk rengi doğumun rahatlığına göre değişirmiş ne kadar zorlaşırsa o kadar morumsu olurmuş, sonrasında doktorlar alıp kontrollerini yapıp aklayıp paklayıp, giydirip getirene kadar eli yüzü değişirmiş güzelleşirmiş bebişlerr. Annelerin bazılarının psikolojileri bozuluyor ve görmek istemiyorlar, meme bile vermiyorlar ya akıl sır erdiremiyorum ben. Nasıl bir psikoloji ki, sana muhtaç olan minicik parçana böyle davranabiliyorsun... Allah korusun hepimizi böyle durumlardan

http://www.kadinlarkulubu.com/sitede-yasadiginiz-sorunlar/506089-smile-kullanamiyorum.html
bu sayfada gösterildiği sekilde düzenleme yaparsan smile kullanabilirsin
cok tşk ettim deniycemmm

hayır canım maleseff. ablam eski kullanıcılardan o da anlam veremedi bulamadı. değişmiş dedi

Lavinya27
canım yandaki linkteki sütyen di ben çok rahat ettim tavsiye ederim Kom Balenli Sütyen Hannah | İç Giyim

canım teşekkür ederim benim 75-80 arası değişiyor ama nasıl şiştiler diğerlerinin demirleri kalıpları değince deliriyorum. bunlardan da emin olamamıştım kullananlardan yorum almak güzel oldu çok saol canım :)

Allahın hikmeti bebeklerimiz kapalı ortamda nasıl yaşıyor değil mi sıvının içerisinde Allahın mucizesi bebek kapalı ortamda sıvı dolu ve bizim soluduugmuzla yediklerimizle yasıyorlar

ya sorma benimde öle eve gidince resmen sütyen izi çıkıyodu ama bu gerçekten çok rahat azcık pahalı geldi ama ben tavsiye ederim :) umarım işine yarar canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…