canım çekmiyor ama gündüz yemek yiyemeyince rüyalarım da çeşit çeşit yemekve meyve yiyorum benbu aşerme ne zaman bitecek yaa benim her türlü meyveyi canım istiyo töbe töbeee
tabi canım böyle organizasyonlarda da düz giyemeyiz ki boşver birşey olmaz sanırım ya düşme burkulma tehliksine karşı yada ayağınıı yere bastıkça karına basınç oluyor diyemi yasaklıyorlar acab anlamadım.ben işte spor ayakabısı giyorum. ama akşam eşimin iş arkadaşlarıyla bir organizasyona katılacağız. topuklu giymeyi düşünüyorum.
offf ya kızlar, bizim işyeri haftaya piknik yapmak istiyor. o mangal kokuları beni mafeder. gelemem çok kötüyüm dedim. bozuldular. kötü kötü bakıyorlar bana. valla o kalabalığa o kokulara giremem ya. dinlenmek istiyorummmmmm
ben işte spor ayakabısı giyorum. ama akşam eşimin iş arkadaşlarıyla bir organizasyona katılacağız. topuklu giymeyi düşünüyorum.
canım selam dediğin ağrıyı 2 gün çektim. bence sırtını üşütmüş olabilirsin. açık bir pencere mi var çalıştığın yerde? sıcak tutunca geçti. aynı dediğin gibi nefes alırken canım çok ağrıyordu.
evet canım çoktan çilek çıktı buralarda. ama benim canım bugün çekti. o yüzden almamıştım. önemli değil canım. akşama alır yerim :)
offf ya kızlar, bizim işyeri haftaya piknik yapmak istiyor. o mangal kokuları beni mafeder. gelemem çok kötüyüm dedim. bozuldular. kötü kötü bakıyorlar bana. valla o kalabalığa o kokulara giremem ya. dinlenmek istiyorummmmmm
güle güle kullan canım...bende aldım haftasonu marka outlet varya bahar caddesinde...39 tlye..çok rahat..bide lacivertini alcam inşallah...ben dümdüz babetlere alışkınım.sürekli babet giyiyorum hamile oldğumu öğrendiğimden beride:)günaydın KK nın en güzel anneleri :)))
bugün kızımın okulda 23 nisan gösterisi olacak oraya gidicez teyzeler anneanne,babaanne, babamızda işe gitmiyecek hep birlikte okula gidicez çok heyecanlıyız teyzesi kızımı kuaföre götürdü. Dün çok üşütmüşüm sanırım Kayseri soğuktu akşam karnıma öyle bir sancı girdi eşim yok işteydi Allah tan annem bana uğramıştı oda şaşırdı ne oldu sana diye kıvranıyorum dr gidelimmi falan oldu hemen kalın çoraplar giydirdi battaniye örttü üstüme 10 dk sonra geçti ağrılar amann kızlar dikkat edin sakın üşütmeyin annemde çok kızdı üşüttüm bebeğimi diye:2::2:
bu arada eşimde arabayı vermiyor artık bana ani fren falan yapmak zorunda kalırsın heyecanlanırsın bişi olur diye yasak geldi :2::2:
bende bugüne kadar topuklu ayakkanı giydim ama dün bi babet aldım çok rahat minicik bir topuğu var yoksa ben dümdüz babet giyemem ayağım yere yapışmış gibi oluyo yürüyemiyorum şap şap ses çıkıyobu babet çok hoş vizon rengini aldım diğer renklerindende alıcam hemde fiyatına gayet makuldu
ben işte spor ayakabısı giyorum. ama akşam eşimin iş arkadaşlarıyla bir organizasyona katılacağız. topuklu giymeyi düşünüyorum.
bu aşerme ne zaman bitecek yaa benim her türlü meyveyi canım istiyo töbe töbeee
burcuxxx sakın gitme o kokudan bir daha ömrünce mangal yiyemezsin
benim canım çekti annemde eşim mangal yaktı keske yaktırmasaydım aklıma geldikçe içim bulanıyor
canım çekmiyor ama gündüz yemek yiyemeyince rüyalarım da çeşit çeşit yemekve meyve yiyorum ben
yanlız değilsinkızlar bende tavuk etinden tiskindimm :120::120::120:içeriisnde antibiyotik varmış yemicem
Ya arkadaşlar bugün ikizleri olan iş arkadaşım işe başladı adam diyorki bebekleri görünce ilk moralim bozuldu tamam ben brad pitt eşim angelina jouly değiliz ama bu kadar da çirkin beklemiyordum diyor güldürdü bizi bir de diyor ki biri derin biri deniz ama hangisi derin hangisi deniz karıştırıp duruyoruz diyor
konu mangalın kokusu değil ki pişen etin kokususofrada herkes nasıl iştahla yiyorlar benim ise onları yemelerinden bile içim bulanıyor
nasıl bir duygu alalhım bu
onlar sonra çok güzel oluyorlarrr
biraz daha yemek muhabbeti yaparsanız klavyenin üstüne çıkarıcammmmm
meyve olabilir de yemekler midemi kaldırıyorrr
erik mayısta çıkıyormuş kızlar ya off
Günaydın güzel anneler, göbişler ne durumda hiç yazmamışsınız
yok canım cıktı bıle var her yerde
Kızlar dün benim arabama arkadan çarptılar, bana bişey olmadı ama gayrı ihtiyari korktum. Dün gecede müthiş karın ağrıları sabah'da mide bulantısıyla uyandım ve istifra ettim ilk defa!!, Bu çarpışmadan dolayı olabilirmi acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?