2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
Ya arkadaşlar bugün ikizleri olan iş arkadaşım işe başladı adam diyorki bebekleri görünce ilk moralim bozuldu tamam ben brad pitt eşim angelina jouly değiliz ama bu kadar da çirkin beklemiyordum diyor güldürdü bizi bir de diyor ki biri derin biri deniz ama hangisi derin hangisi deniz karıştırıp duruyoruz diyor

tabi canım böyle organizasyonlarda da düz giyemeyiz ki boşver birşey olmaz sanırım ya düşme burkulma tehliksine karşı yada ayağınıı yere bastıkça karına basınç oluyor diyemi yasaklıyorlar acab anlamadım.

aslında piknik nerde yapılacağına bağlı ama ormalık alanlarda alacağın oksijende iyi gelebilir.mangaldan uzak bir yede oturabilirsin canım.çalışan bayanlar için okadar lüks ki evde dinlenmek , oturup uzanmak insanın hafta sonu dışarı çıkası gelmiyor valllahi evini özlüyor insan.

canım hamile olduktan sonra daha bi çogaldı bu agrı epeydir çekiyomm bel fıtığından şüpeleniyorum inş çıkmaz bu yaşımdaa

bende mangal kebab kokusundan tiksiniyorum hatta hafta sonu piknige gittik istifra ettim o kadar kötüyüm etten tiksinindin mi cnm tavuklaa

güle güle kullan canım...bende aldım haftasonu marka outlet varya bahar caddesinde...39 tlye..çok rahat..bide lacivertini alcam inşallah...ben dümdüz babetlere alışkınım.sürekli babet giyiyorum hamile oldğumu öğrendiğimden beride:)

kızına bol şans...sizede iyi izlemeler...

ayakkabılarını yanına al canım...organizasyonun yapılacağı yerin kapısına varınca arabanın içinde değiştir ayakkabını...bişeycik olmaz...eşinin koluna girir yürürsün..iyi eğlenceler...

amannn boşver canım bozulsunlar napalım...hamilelikte sen kendini düşüncen...tiksindiğin mideni bulandıran şeyin üstüne gidersee BULEMSU'nun dediği gibi ömür boyu tiksinirsin.

bu aşerme ne zaman bitecek yaa benim her türlü meyveyi canım istiyo töbe töbeee

burcuxxx sakın gitme o kokudan bir daha ömrünce mangal yiyemezsin
benim canım çekti annemde eşim mangal yaktı keske yaktırmasaydım aklıma geldikçe içim bulanıyor

wayy kıyamam yaaa

konu mangalın kokusu değil ki pişen etin kokususofrada herkes nasıl iştahla yiyorlar benim ise onları yemelerinden bile içim bulanıyor
nasıl bir duygu alalhım bu

canım çekmiyor ama gündüz yemek yiyemeyince rüyalarım da çeşit çeşit yemekve meyve yiyorum ben

yemekle aram hiç yokk hele etten öle bi tiksindimki öggg hep sulu ve soguk şeyler canım çekioo bende açken aklıma gelmicek meyverler gelioo erik karpuzz şeftali ayva oyyy olsada yesekk

geçen kayısı çağlassı aldırdım eşime bir yedim bir yedim yedikçe mutlu oldum ertesi gün ise ağzıma alamadım

onlar sonra çok güzel oluyorlarrr

konu mangalın kokusu değil ki pişen etin kokususofrada herkes nasıl iştahla yiyorlar benim ise onları yemelerinden bile içim bulanıyor
nasıl bir duygu alalhım bu

biraz daha yemek muhabbeti yaparsanız klavyenin üstüne çıkarıcammmmm

Son düzenleme:

canım benimm çok geçmiş olsunnn Allah korusun seni ve bebeğini....

günaydınn çıtır anneler ve dünya tatlısı bebişler.. nasılsınızzzzzzz ben bugun iyi hissetmiyorum kendimi başım ağrıyo gibi,halsizim öle tuhaf bişi işte.. şu 4 ay hemen geçse keşke yatsak kalksak gelse:)))

ay kızlar sölemeyi unuttum benimde göğüslerim kocaman oldu patlıcak gibi oluyodu eski sütyenlerden bir tane sütyen aldım kom marka ama o kadar rahat bir sütyen varmış ta ben nasıl almamışım dedim tavsiye ederim kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…