2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
Kizlar merhaba
Ben de dun kontrole gittim, hersey yolundaymis cok sukur. Kistim kuculmeye baslamis. Kalp atislarini da duydum tekrar hamdolsun. Fakat bebegim SATa gore 9+4 olmaliyken 8+1 cikti. Boyu da 1.69 cm. Doktorunuz buna pek takilma normaldir dedi ama aklima takildi. Boyle bi durum yasayan oldu mu? Bu benden kaynaklanan bi durum mu sizce?

iyi yapmışın canım..benimde büyüdüler..çok canımı yakacak kadar değil ama kendi çamaşırlarım biraz rahatsız gibime geliyorr...bende alayım bi tane yeni sütyen

yaaa çok güzel...gözlerim doldu okurken...bende ağlamak için bahanayemi bakıyorum neee

zamanla toparlar canım, sonuçta kalp atışını duymuşsun doktorda sorun yok demiş, her şeyi takmayalım kafamıza :)

benimde front sorunum vardı çözüldü böylelikle
yaşasın teşekkürler kızlar

geç döllenme olabilir canım takma kafana

zamanla toparlar canım, sonuçta kalp atışını duymuşsun doktorda sorun yok demiş, her şeyi takmayalım kafamıza :)

Haklisin canim, aslinda simariklik yapiyorum. Bundan 3,5 ay once kalp atisi olmadigi icin ilk bebegimi kaybettim. Simi hamdolsun duyuyorum ama boyuna takiyorum. Nankorlugun luzumu yok biliyorum sadece sorun mu degil mi bunu merak ettim:/

geç döllenme olabilir canım takma kafana

Cabim sagol. Peki gec dollenmeyse bundan onceki muayenede neden sat'a uyumlu cikti? Normalse hic sorun degil tabiki. Buna da binlerce sukur:)

Buarada dunku bebis fotolarini gordum cok cok mutlu oldum onlara da henuz poz vermeyen bizimkilere de kocaman masallah:)

canım ultrason görüntülerine kafayı takma sat o kadar önemli değil bebk asıl şimdiden sonra gelişiyor
yumurtlama günü bilemezsin ki

cnım benimkide geç döllenmişti, şimdi maşallahı var arayı kapattı diyebilirim. Seninkide öyle olur büyük ihtimal sıkma canını

canım ultrason görüntülerine kafayı takma sat o kadar önemli değil bebk asıl şimdiden sonra gelişiyor
yumurtlama günü bilemezsin ki

Haklisin canim cok tesekkurler:)

cnım benimkide geç döllenmişti, şimdi maşallahı var arayı kapattı diyebilirim. Seninkide öyle olur büyük ihtimal sıkma canını

Cok sevindim canim:) insallah saglikla buyurler:)

tünaydın kimsecikler yok herkes yemeğe gitmiş anlaşılan. maalesef dün yediğim cipsler burnumdan geldi biraz abarttım sanırım 4 gündür kusmayan ben bi çırpıda hepsini çıkardım ama iyide oldu pişman olmuştum yediğime.

kızlar mayonezli rus salatası zararlı mı bugün menude ondan varmışta

ben yedim canım bikaç kez hatta dün yedim mayonez.

merhaba cn bende sevindim seni gördume hiç denk gelemiyoduk tesaduf bu ya bende erenlerdenim ahaha cnm ben adatıp hastanesi sevgi damar küçükazaya gidiyorum 6 senelik dr um cokta severim ya sen kime gidiyomusun memnunmusun dr ddan

kızlar rus salatası yedim ama baya yıkadımm çok az sosu kaldı ama olsun yedim yaaa bişeycik olmaz inşAllahhh

kızlar rus salatası yedim ama baya yıkadımm çok az sosu kaldı ama olsun yedim yaaa bişeycik olmaz inşallahhh

olmaz olmaz afiyet olsun canın istemiş iyi yapmışsın. Farkında olmadan o kadar çok zararlı çok yiyoruzki (kontrol dışı) mayonez yanında ak kaşık kalır :)

gunaydın hamişler bugun nasıl gecıyo ben baharatlı krakerden baska bişi yiyemıyorum aksam bes altıya kadar bı de arada meyve yıyorum ama kızıyorum kendıme kotu beslenıyorum dıye allaha sukur bulantı az kusmam yok hep ac hıssedıyorum kendımı

kızlarr çok moralim bozukk(doktordan geldim az önce karından adet dönemime göre 8 hafta 4 günlük olması gerekti..fakat karından bakılan ultrasonla enlemesine 7 hafta 2 günlük boylamasına 6 hafta 3 günlük çıktı.doktor emin olmak için alttan muayene etti..ve 6 hafta 3 günlük çıktım..gelişim geriliği söz konusu olabilir..inşallah bebeğim iyidir teyzeleri..adetin 17 günü yumurtlama günüydü..doktor buda bir neden olabilir dedi..ama 15 gün önce gittiğimde 5hafta 5 günlüktü..şimdiyse 6 hafta 3 günlük...kızzlaar nolursunuz yardım edin..benim gibi olupta sonrasında bebeşi iyileşen varmı..doktora ulrtason ilk 3 ay yanlış gösterdiğini duyduğumu söyledim öyle bir şeyin mümkün olmayacağını söyledi..bir kaç gün sonra tekrar gidicem..eğer bebeğim gelişirse herşey yolunda dedi doktor..kızlar dualarını esirgemeyin nolursunuzzz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…