ay kızlar sölemeyi unuttum benimde göğüslerim kocaman oldu patlıcak gibi oluyodu eski sütyenlerden bir tane sütyen aldım kom marka ama o kadar rahat bir sütyen varmış ta ben nasıl almamışım dedim tavsiye ederim kızlar
hanımlarrrrr 3 aylık ceninin günlüğü okuyun bakalım
9 hafta yaşındayım bugün yine küçük ressamlar geldi, gözlerimi, dilimi ve ağzımın içini monte ettiler, bağırsaklarımı kordon içinden karın içindeki boşluğa taşıdılar, parmaklarımı da uzattılar biraz. Daha benimle çok işleri varmış. Ne ukala şeyler… Bu arada annenin midesi yanıyor, hiç dinlemiyor ki doktor ona midesine dokunan yemekler yememesini söylemişti, şimdi ilaç almak zorunda kaldı. Bir de beni besleyecek olan memelere süt gelmeye başladığından onun göğüsleri büyüyor, kendine onlar için destekli bir sütyen alacakmış, o ne demek bilmiyorum ama doktor bunu yapması gerektiğini söyledi. Şu günlerde küçük ressamlardan sonra en çok doktoru görüyorum aslında duyuyorum demek istedim.
10 hafta yaşındayım ve kendimi bir portakal kadar büyük hissedeceğimi söylemişlerdi ama portakalın ne olduğunu bilmiyorum ki…doktorun dediğine göre anne hamile olduğu için kolay sinirlenebilir, keyifsiz olabilirmiş. Anne sağlıklı beslenmesine rağmen çok kilo alıyorsa endişelenmesine gerek yokmuş, doğumdan sonra bu kiloları kolayca verebilirmiş, asla diyet yapmaması gerekiyormuş hatta o normal kilolu bir anne adayı olduğu için 12,5 –17,5 kilo alabilirmiş. Düşük kilolu anneler 15-20, kilolu anneler ise 7,5-12,5 kilo alırlarmış. Bu arada ressamlar hızla çalışıyorlar, eklemlerimin çoğu oluştu, bilek, dirsek, diz, ayak bileği, omuz, eller, parmaklar ve tırnaklar tamammış artık sadece benim beslenmeme bağlı olarak büyüyeceklermiş. Küçük ressam bana gözümün ne renk olmasını istediğimi sordu, çünkü iris tabakam ortaya çıkıyormuş, ben “renk” ne dedim, boş ver anneninki gibi yeşil olacak zaten dedi. O zaman neden bana soruyor ukala…
12 hafta yaşındayım ve artık iç kulağım, burnum, dilim bile var. hatta göz kapaklarımı çok seviyorum, onları sürekli açıp kapatıyorum, parmaklarımın ucunda tırnaklar çıktı, ve daha rahat hareket edebiliyorum. Boyum 6,5 cm, ağırlığım 18 gr. olmalı , üfffffffffff ne kadar büyüğüm, inanamıyorum. Bir de eskisi kadar kusmaya gitmiyoruz, ama bu seferde annenin başı ağrıyormuş.hani içinde yüzdüğüm sıvı var ya amniyos sıvısı, ara sıra onu yutuyorum, sonra da ressamların öğrettiği gibi çıkarıyorum, yani çiş yapıyorum.
Kizlar merhaba
Ben de dun kontrole gittim, hersey yolundaymis cok sukur. Kistim kuculmeye baslamis. Kalp atislarini da duydum tekrar hamdolsun. Fakat bebegim SATa gore 9+4 olmaliyken 8+1 cikti. Boyu da 1.69 cm. Doktorunuz buna pek takilma normaldir dedi ama aklima takildi. Boyle bi durum yasayan oldu mu? Bu benden kaynaklanan bi durum mu sizce?
kızlar mayonezli rus salatası zararlı mı bugün menude ondan varmışta
geç döllenme olabilir canım takma kafanaKizlar merhaba
Ben de dun kontrole gittim, hersey yolundaymis cok sukur. Kistim kuculmeye baslamis. Kalp atislarini da duydum tekrar hamdolsun. Fakat bebegim SATa gore 9+4 olmaliyken 8+1 cikti. Boyu da 1.69 cm. Doktorunuz buna pek takilma normaldir dedi ama aklima takildi. Boyle bi durum yasayan oldu mu? Bu benden kaynaklanan bi durum mu sizce?
majonez çiğ yumurtadan yaıldığı için zararlı canım
zamanla toparlar canım, sonuçta kalp atışını duymuşsun doktorda sorun yok demiş, her şeyi takmayalım kafamıza :)
geç döllenme olabilir canım takma kafana
offf olamazzzzz nasılda canım çekmişti halbukiiii neyseee
offf olamazzzzz nasılda canım çekmişti halbukiiii neyseee
canım ultrason görüntülerine kafayı takma sat o kadar önemli değil bebk asıl şimdiden sonra gelişiyorHaklisin canim, aslinda simariklik yapiyorum. Bundan 3,5 ay once kalp atisi olmadigi icin ilk bebegimi kaybettim. Simi hamdolsun duyuyorum ama boyuna takiyorum. Nankorlugun luzumu yok biliyorum sadece sorun mu degil mi bunu merak ettim:/
Cabim sagol. Peki gec dollenmeyse bundan onceki muayenede neden sat'a uyumlu cikti? Normalse hic sorun degil tabiki. Buna da binlerce sukur:)
Buarada dunku bebis fotolarini gordum cok cok mutlu oldum onlara da henuz poz vermeyen bizimkilere de kocaman masallah:)
Haklisin canim, aslinda simariklik yapiyorum. Bundan 3,5 ay once kalp atisi olmadigi icin ilk bebegimi kaybettim. Simi hamdolsun duyuyorum ama boyuna takiyorum. Nankorlugun luzumu yok biliyorum sadece sorun mu degil mi bunu merak ettim:/
Cabim sagol. Peki gec dollenmeyse bundan onceki muayenede neden sat'a uyumlu cikti? Normalse hic sorun degil tabiki. Buna da binlerce sukur:)
Buarada dunku bebis fotolarini gordum cok cok mutlu oldum onlara da henuz poz vermeyen bizimkilere de kocaman masallah:)
canım ultrason görüntülerine kafayı takma sat o kadar önemli değil bebk asıl şimdiden sonra gelişiyor
yumurtlama günü bilemezsin ki
cnım benimkide geç döllenmişti, şimdi maşallahı var arayı kapattı diyebilirim.Seninkide öyle olur büyük ihtimal sıkma canını
kızlar mayonezli rus salatası zararlı mı bugün menude ondan varmışta
günaydıın kızlar ay ay akşamdan beri yazdıklarınızı oku oku bitiremedim resmen :):):) bu arada bir hemşerim olmuş çok sevindim yaren sakaryanın neresinden hangi doktora gidiyorsun ben erenlerdeyim sami kemik e gidiyorum altınova hastanesine sen neredesin??
bu arada dün tuvalet seanslarından uyuyamadım bi türlü tam uyuyacam die yattım işe gitme vakti geldi neyseki çok şükür yarın hafta sonu uyuruz artık rahat rahat hayırlısıyla öyle yani arkadaşlar sabah bekçiniz geldi hadii kalkııııınn :)
kızlar rus salatası yedim ama baya yıkadımm çok az sosu kaldı ama olsun yedim yaaa bişeycik olmaz inşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?