2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

yemeğimi yedim uykum var yarım saat kestirecem

canım valla al benden de o kadar ben de hiç iyi, düzenli beslenemiyorumm.. bu saat oldu daha yeni bişiler atıştırdım şimdi de aldım elime nutella kavanozu kaşıklıyorum:26: napım cook seviyorum yaaaa

bende düzenli beslenemiyorum yaaa nolucak böylee akşamları sapıtıyorum resmen canım birşey yemek istemiyor

canım benim. bilgim olmadıgı için bişey diyemiyorum malesef ama bol bol dua ederimm ben sana elimden gelen o üzülme tamam mı bişey olmaz Allah ın izniyle. gönlünü ferah tut

çok üzüldüm canım. inşallah düzelir önemli olan kalp atışı.cvr arkadaşımızında baştan küçük çıkmıştı şimdi arayı kapattı.
inşallah senin bebişde kapatır

Sen deki kendine yumurtlama günüm geçti ondan oldu. Benimkide küçüktü ama uyku ve süt bebeği bayağı bir geliştirmiş arayı öyle kapattık. Evdeysen boşver ev işlerini bol bol uyu. Eğer işteysen eve gider gitmez 1-2 saat uyu çok faydasını göreceksin.. :)

Allah yardımcın olsun canımm bebeklerimizi Rabbim bizlere bağıslasın mubarek cuma günü hürmetine Allahım eşlerimizle ailellerimizle sağlıklı hayırlı evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin onları sağlıklı ve hayırlı eylesin aminnn dualarımız seninle üzülmee

bende kızımda hep geriden gittim önnceleri.ve üzülüyordum... sonra bebek bi gelişti. iri bebek kaydı açılldı kızıma. 4 kilo bebek ama 3,5 kiloluk bebek yanında minicik kalıyordu maalesef sezaryen yerim bayağ bi uzunnnn bayağ bi kesik yapmışlar yaniii

sıkma canını tatlım belki yemek falan yiyemiyorsan ondan kaynaklıdır, bence acele etme endişe etmek için bekle bir kaç gün bakalım. dualarımız seninle...

bebeğin gelişimi için mutlak tüketilecek gıdalarda,
hergün
bol su,
ceviz,fındık - ama özellikle badem
muz - çilek
kavun karpuz
yumurta
peynir
yoğurt
süt
haftada 1-2 defa
kırmızı et
balık
ıspanak
kurufasulye yada nohut

bolca uyku...
bunları tüketmeye calışında tosuncuklar güçlensin.

canım hemen bozma moralini. adet tarihine göre bazen bebekler küçük çıkıyor. bebeğin gelişip arayı kapatabilir. bak ezan okunuyor şimdi inşallah sorun hemen çözülür. üzme kendini. Allah bebeğini sana bağışlasın.

yok mu bulantı hapı zofran kullanan.Ben az önce içtim mecburen arkasındanda yarım ekmek bişi yedim kaç gündür sabah akşam kusmaktan yemek yiyemiyordum ama eşim kızdı hapıda sakladı zararlı yazıyor dedi..

Sağol canım benim inan yorumunla biraz içim rahatladı,bende olumlu yönüyle bakıyorum zaten,gerçekten de anlattığın gibi biri.Ama işte o aşırı sahiplenmesi yok mu o beni deli ediyor.Bi keresinde"sırf çocuk emzirmek için bile doğurabilirim,öyle özledim ki"demişti.

ondan beri bi tedirginim işte.Ama inşallah herşey güzel olacak,burada da güzel paylaşımlarda bulunacağız inşallah...Çok sağol tatlımmmm...Bence lafını esirgeme ben şakaya vurarak lafımı söylerim valla.Şakayaparmışçasına yaklaş sende,kırmadan..

sana bunu doktor mu yazdı?. baktım şimdi reçetesine kullanılmamalı diyor canım başka da içme korkma bikere içmişsin. eğer yeni içtiysen üzerine su içip kustur kendini için rahat edecekse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…