2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

bi yerde okudum alıntı yaptım . bak oku istersen

Ben de 3.5 aylık hamileyim.6.haftadan itibaren dayanılmaz bulantılarla birlikte 8 kilo kaybettim.serumlar ilaçlar hiçbiri sonuç vermedi.Bebeğin sağlığı yerinde dedi doktor kontrolde bir de demir hapına başlattı 3.ayda,tam düzeliyorum diyordum demir hapları beni mahvetti bıraktım.Zofranı sordum doktoruma en son çare dedi vermedi.
Son bir haftadır daha iyiyim ama iyiyim demeye de korkuyorum çünkü bugün yine her yediğimi çıkardım.Allah tüm gebelere sağlık ve moral nasip etsin.Gerçekten insanı moral olarak da çökerten birsey sürekli kusuyor olmak.Bir ara sürekli ağlıyordum.İnşallah hepimiz sağlıkla dünyaya getiririz bebeklerimizi.

ben kullanmadım,

sana bunu doktor mu yazdı?. baktım şimdi reçetesine kullanılmamalı diyor canım başka da içme korkma bikere içmişsin. eğer yeni içtiysen üzerine su içip kustur kendini için rahat edecekse.

doktorum vermişti ama inanın azcıkda olsa rahat ettim midemden gacırgucur sesler geliyor açlıktan

beklenenmelek
canım hayırlısıyla iyileşin en kısa sürede mübarek cumanın hürmetine inşallah

Bende gideyim yumurtamı,peynirimi,zeytinimi,tereyağımı yiyeyim.
Daha sonra da sağlık ocağına uğramam lazım,hastanedeki kan test sonuçlarımı istemişlerdi,onu götürüp biraz yürüyüş yapayım hava süper..Akşama da kocişle temizlik zamanıııı...

Ya kızlar size bişey soracağım,ben bazen marketlerdeki çilekli,muzlu sütlerden alıp içiyorum,herhangi bi zararı var mıdır?
çilek bilerek almıyorum kazık gibi,ama arada evde muzlu süt yaptığım oluyor..Kafam takıldı içsem mi onları içmesem mi?:26:

miden bulanmıyor mu seninn bunları yiyebiliyorsun?

e nşye veriyor doktorlar bunu ozamn çok kızgınımmmm

tatlım ben doktora gittiğimde doktor bulantı için hap vermiyoruz artık gebelere zor da kalırsak hastaneye yatırıyoruz dedi. ben son 3 haftadır ülser ve reflüden çekiyordum ilaç almadım hep bi çare arayarak devam ettim ama olmadı. aile hekimim eltim ona gittim ranitap verdi genelde gebelerde kullanılıyormuş ama kullanırken çok tereddüt ediyorum. günde 3 kez alınması gerekiyor ama ben 1 ya da 2 alıyorum p.tesi kendi doktoruma soracağım bakalım ne diyecek.

yaşadığını anlayabiliyorum ben bulantı yaşamadım ama ağrı mahvediyor dediğin gibi her gün ağlıyordum eşim dayanamadı bu daha kötü çocuk için dedi mecbur aldım ilacı. bazı doktorlarda var stres ilaçdan daha zararlı deyip, günde 3-5 arası sigaraya bile izin veriyorlar. hatta tüp bebekle hamile kalan bir arkadaşım var doktor stres yaparsan daha riskli sigara iç dedi. biz de kime inanacağımızı şaşırdık doğal olanı en güzeli ama malesef günümüz şartlarında bayanlar çalıştığı için doğal akışına bırakamıyoruz yoksa psikolojimiz çöküyor. içinin rahat ettiği gibi davran ..

meyve olabilir de yemekler midemi kaldırıyorrr

erik mayısta çıkıyormuş kızlar ya off

yaa deme bekliyorum
yok canım cıktı bıle var her yerde

nerde yaa bizim buraya gelmedii

var burda manavda hatta 4.95 tl

ay keşke bizim burda da olsa hemde ucuzmuşşşş
paketi mi canımm ay süpeerrr sen nerde oturuyordun canım

selam kizlar nasilsiniz.yarin turkiyeye geliyorum.1 saat ucak 1,5 saatte araba yolculugu suruyor sizce bir sikinti olumu ya biraz tedirginim .dusuk tehlikem yok cok sukur.dua edin bana

canımm benim bebeğimde 7+4 olması gerekirken 6+4 çıktı...normal dedi doktor...zamanla açığı kapatıyormuş çoğu bebek...yada geç döllenme oluyormuş. takma kafaya..allahın izniylee bebeğin iyidir

tamam canım arada şakayla karışıkk söyleyeyim bende bişeyleri..yoksa içimde büyüyorr

ohh ye kuzumm yaaa maşallahh..yarasınn yeğenime...bal olsun..kan olsun..can olsunn inşallahhh

tatlım bende bazen sade süt içmek istemediğim için kakaolu süt içiyorum ama bende merak ediyordum sıkıntı olurmuki diyee?:44:

selam kizlar nasilsiniz.yarin turkiyeye geliyorum.1 saat ucak 1,5 saatte araba yolculugu suruyor sizce bir sikinti olumu ya biraz tedirginim .dusuk tehlikem yok cok sukur.dua edin bana

canım Alah korusun düşük tehliken falan olmadığı için sorun olmaz Allahın izniyle...7.aydan sonra uçak yolculuğu tehlikeli ve doktordan uçağa binebilir diye rapor almak gerekiyor sanırım...
hayırlı yolculuklar...hoşcagel Türkiye'yee

canım çok zorda kalmadıkça kullanmamaya çalış dicem ama zaten zorda kalmasak kullanmayız biliyorum. baktım netten senin için ama zararlarıyla ilgili bişi bulamadım.

demin yemekten geldim. ayyy ne zor oldu yemek. valla kaç kere çıkarma tehlikesi yaşadım hala midem ağzımda. dayanmaya çalışıyorum.

birşey olmaz canım. inşallah rahat sorunsuz gelirsin. bebeğine bişicik olmaz. hoşgeldin şimdiden.

miden bulanmıyor mu seninn bunları yiyebiliyorsun?

Yok canım çok şükür bulantım fazla yok benim,geceleri oluyor arada o da maden suyuna limon falan sıkıyorum iyi geliyor..

İçinde kalırsa daha da huzursuz olursun çünkü kuşum..
Ayy sağol teyzoşuuu,ya evet o meyveli,kakaolu süt olayına bi netlik getirmemiz lazım yoksa ben yine gidip içeceğim yani

tatlımm nurturia'dan falanda baktım da şimdi...kakaolu ve meyveli süt katkı maddeli olduğu içmeyin demiş anneler...kendiğimiz evde hazırlayacağız...sen zaten öyle yapıyormuşun aferimm sanaa kardeşş
inan soğuk soğuk öylee güzel gidiyorkii, bi ka yudumda bitiriyorum küçük paketleri...bende evde yapcam bundan sonraa inşallahh

ayy ama arada içsek yaaaaaa:26:Valla bende 3-4 yudumda bitiriyorum

Evde muzlu yapıyorum zaten,ama markettekilerin yerini tutmuyooor
ama bazen milk shake gibi oluyor güzel oluyor o zaman,rondoya yarım muz,1 büyük bardak süt ve 1kaşık şeker atıyorum o zaman güzel oluyo dene bence şekerim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…