yok mu bulantı hapı zofran kullanan.Ben az önce içtim mecburen arkasındanda yarım ekmek bişi yedim kaç gündür sabah akşam kusmaktan yemek yiyemiyordum ama eşim kızdı hapıda sakladı zararlı yazıyor dedi..
sana bunu doktor mu yazdı?. baktım şimdi reçetesine kullanılmamalı diyor canım başka da içme korkma bikere içmişsin. eğer yeni içtiysen üzerine su içip kustur kendini için rahat edecekse.
benim yerimede kestir canımm oh miss uykum geldi ama yaaa
kızlar mayonezli rus salatası zararlı mı bugün menude ondan varmışta
Bende gideyim yumurtamı,peynirimi,zeytinimi,tereyağımı yiyeyim.
Daha sonra da sağlık ocağına uğramam lazım,hastanedeki kan test sonuçlarımı istemişlerdi,onu götürüp biraz yürüyüş yapayım hava süper..Akşama da kocişle temizlik zamanıııı...
Ya kızlar size bişey soracağım,ben bazen marketlerdeki çilekli,muzlu sütlerden alıp içiyorum,herhangi bi zararı var mıdır?
çilek bilerek almıyorum kazık gibi,ama arada evde muzlu süt yaptığım oluyor..Kafam takıldı içsem mi onları içmesem mi?:26:
yok mu bulantı hapı zofran kullanan.Ben az önce içtim mecburen arkasındanda yarım ekmek bişi yedim kaç gündür sabah akşam kusmaktan yemek yiyemiyordum ama eşim kızdı hapıda sakladı zararlı yazıyor dedi..
e nşye veriyor doktorlar bunu ozamn çok kızgınımmmm
meyve olabilir de yemekler midemi kaldırıyorrr
erik mayısta çıkıyormuş kızlar ya off
yok canım cıktı bıle var her yerde
var burda manavda hatta 4.95 tl
paketi mi canımm ay süpeerrrsen nerde oturuyordun canım
canımm benim bebeğimde 7+4 olması gerekirken 6+4 çıktı...normal dedi doktor...zamanla açığı kapatıyormuş çoğu bebek...yada geç döllenme oluyormuş. takma kafaya..allahın izniylee bebeğin iyidirKizlar merhaba
Ben de dun kontrole gittim, hersey yolundaymis cok sukur. Kistim kuculmeye baslamis. Kalp atislarini da duydum tekrar hamdolsun. Fakat bebegim SATa gore 9+4 olmaliyken 8+1 cikti. Boyu da 1.69 cm. Doktorunuz buna pek takilma normaldir dedi ama aklima takildi. Boyle bi durum yasayan oldu mu? Bu benden kaynaklanan bi durum mu sizce?
Sağol canım benim inan yorumunla biraz içim rahatladı,bende olumlu yönüyle bakıyorum zaten,gerçekten de anlattığın gibi biri.Ama işte o aşırı sahiplenmesi yok mu o beni deli ediyor.Bi keresinde"sırf çocuk emzirmek için bile doğurabilirim,öyle özledim ki"demişti.
ondan beri bi tedirginim işte.Ama inşallah herşey güzel olacak,burada da güzel paylaşımlarda bulunacağız inşallah...Çok sağol tatlımmmm...Bence lafını esirgeme ben şakaya vurarak lafımı söylerim valla.Şakayaparmışçasına yaklaş sende,kırmadan..
Bende gideyim yumurtamı,peynirimi,zeytinimi,tereyağımı yiyeyim.
Daha sonra da sağlık ocağına uğramam lazım,hastanedeki kan test sonuçlarımı istemişlerdi,onu götürüp biraz yürüyüş yapayım hava süper..Akşama da kocişle temizlik zamanıııı...
Ya kızlar size bişey soracağım,ben bazen marketlerdeki çilekli,muzlu sütlerden alıp içiyorum,herhangi bi zararı var mıdır?
çilek bilerek almıyorum kazık gibi,ama arada evde muzlu süt yaptığım oluyor..Kafam takıldı içsem mi onları içmesem mi?:26:
selam kizlar nasilsiniz.yarin turkiyeye geliyorum.1 saat ucak 1,5 saatte araba yolculugu suruyor sizce bir sikinti olumu ya biraz tedirginim .dusuk tehlikem yok cok sukur.dua edin bana
selam kizlar nasilsiniz.yarin turkiyeye geliyorum.1 saat ucak 1,5 saatte araba yolculugu suruyor sizce bir sikinti olumu ya biraz tedirginim .dusuk tehlikem yok cok sukur.dua edin bana
yaa deme bekliyorum
nerde yaa bizim buraya gelmedii
ay keşke bizim burda da olsa hemde ucuzmuşşşş
miden bulanmıyor mu seninn bunları yiyebiliyorsun?
tamam canım arada şakayla karışıkk söyleyeyim bende bişeyleri..yoksa içimde büyüyorr
ohh ye kuzumm yaaa maşallahh..yarasınn yeğenime...bal olsun..kan olsun..can olsunn inşallahhh
tatlım bende bazen sade süt içmek istemediğim için kakaolu süt içiyorum ama bende merak ediyordum sıkıntı olurmuki diyee?:44:
Yok canım çok şükür bulantım fazla yok benim,geceleri oluyor arada o da maden suyuna limon falan sıkıyorum iyi geliyor..
İçinde kalırsa daha da huzursuz olursun çünkü kuşum..
Ayy sağol teyzoşuuu,ya evet o meyveli,kakaolu süt olayına bi netlik getirmemiz lazım yoksa ben yine gidip içeceğim yani
tatlımm nurturia'dan falanda baktım da şimdi...kakaolu ve meyveli süt katkı maddeli olduğu içmeyin demiş anneler...kendiğimiz evde hazırlayacağız...sen zaten öyle yapıyormuşunaferimm sanaa kardeşş
inan soğuk soğuk öylee güzel gidiyorkii, bi ka yudumda bitiriyorum küçük paketleri...bende evde yapcam bundan sonraa inşallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?