bebeğin gelişimi için mutlak tüketilecek gıdalarda,
hergün
bol su,
ceviz,fındık - ama özellikle badem
muz - çilek
kavun karpuz
yumurta
peynir
yoğurt
süt
haftada 1-2 defa
kırmızı et
balık
ıspanak
kurufasulye yada nohut
bolca uyku...
bunları tüketmeye calışında tosuncuklar güçlensin.
yaa deme bekliyorum
nerde yaa bizim buraya gelmedii
ay keşke bizim burda da olsa hemde ucuzmuşşşş
kız kocasını yanın da olmayan aldırtamayan var deme öyleeebugün şekerler erik arattıracağım kocama hihahahahhaaumarım buluruzzz
kız kocasını yanın da olmayan aldırtamayan var deme öyleee
ayy ama arada içsek yaaaaaa:26:Valla bende 3-4 yudumda bitiriyorum
Evde muzlu yapıyorum zaten,ama markettekilerin yerini tutmuyooor
ama bazen milk shake gibi oluyor güzel oluyor o zaman,rondoya yarım muz,1 büyük bardak süt ve 1kaşık şeker atıyorum o zaman güzel oluyo dene bence şekerim...
kaç gün kalacak canımal benden de o kadar benimkide yok seyahate gitti, ben kime arattırıcam
teşekkür ederim canım benimKuzuum biz göndeririz sen iste yeter kii
kaç gün kalacak canım
Ben bişeycik istememyanım da olsun da ondan çok özledim ben kocamı oda özlemiş seside kötü geliyordu
Teşekkür ederim canım benim
ayy ama arada içsek yaaaaaa:26:Valla bende 3-4 yudumda bitiriyorum
Evde muzlu yapıyorum zaten,ama markettekilerin yerini tutmuyooor
ama bazen milk shake gibi oluyor güzel oluyor o zaman,rondoya yarım muz,1 büyük bardak süt ve 1kaşık şeker atıyorum o zaman güzel oluyo dene bence şekerim...
ayy kıyamam ben sana. kocasını özlemiş buuu. az kaldı dayan canım. kimbilir sana ne hediyelerle gelecek.
beterin beteri var canım1 gece kalacak ama evlendiğimizden beri ilk defa ayrı kalıyoruz. Bakalım nasıl olacak :) bu arada annemlerde kalıcam ben onlarda envayi çeşit şey hazırlamışlar akşama kocam yok ziyafet var, ama kocamın burda olmasını tercih ederdim tabi :2::2:
Yaz ayları da benim kabusum kızlar yaa,eşim otomotiv sektöründe ve mayıs tan ekim kasım'a kadar ayda 3-4 günlüğüne bazen 1 haftalığına ş.dışına çıkar..
Haftaya Eskişehir ve Aydın'a gitme durumu var 3 günlüğüne bende yalnız takılabilirim yani bi süre...Allah'tan evde tek kalabiliyorum da sorun olmuyor..
yollayım sana ciddiyim bak özelden adresini yaz göndereyim sayın y...n d...z
Canım yaa ben de tam bugün bunu düşünüyordum gidip muzlu sütlerden mi alsam acaba diye. Normal süt içemiyorum bunları daha bir çok seviyorum ama işte yarar sağlayalım derken ya zararını görürsek???
Aynen ben de yapıyorum evde şeker yerine de bal koyuyorum bir kaşık, çok da güzel oluyor, sabah aç karnıma içersem bulantımı da alıyor..
rabbim bekler bizi yanlız değiliz ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?