:13: :)) işte buna sevindim harika her biri :))
3 dilim pizza 1 sütaş ayran içtim 7-8 gündür ilk defa öğlen canım bu tarz bişi çekti
akşamları 10 da uyuyup sabah 8 de kalkıyorum, hep uykum var heeeep
merhaba kızlar nasılsınız bakım bugun ay kızlar ben hamilelğimden beri o kadar cok ruya göruyorumki fenalık geldi arka arkaya ay reklamda yok sizde durumlar nasıl
yok mu bulantı hapı zofran kullanan.Ben az önce içtim mecburen arkasındanda yarım ekmek bişi yedim kaç gündür sabah akşam kusmaktan yemek yiyemiyordum ama eşim kızdı hapıda sakladı zararlı yazıyor dedi..
yok mu bulantı hapı zofran kullanan.Ben az önce içtim mecburen arkasındanda yarım ekmek bişi yedim kaç gündür sabah akşam kusmaktan yemek yiyemiyordum ama eşim kızdı hapıda sakladı zararlı yazıyor dedi..
:) Canım o normalden çok uyumamızdan kaynaklanıyor bence. Ne kadar uyku o kadar rüya :111:
Bu arada bizim kızlar da yemeklerini yiyip öğle uykusuna çekildiler herhalde baksana hiçbirinnden ses çıkmıyor
burcuxxx akşam da dedim ya benim koca accık odundur diye hediye aklına gelmez hiç
yanım da olsun da kendi zaten bana hediye:98:
:13: :)) işte buna sevindim harika her biri :))
3 dilim pizza 1 sütaş ayran içtim 7-8 gündür ilk defa öğlen canım bu tarz bişi çekti
akşamları 10 da uyuyup sabah 8 de kalkıyorum, hep uykum var heeeep
:) Canım o normalden çok uyumamızdan kaynaklanıyor bence. Ne kadar uyku o kadar rüya :111:
Bu arada bizim kızlar da yemeklerini yiyip öğle uykusuna çekildiler herhalde baksana hiçbirinnden ses çıkmıyor
merhaba arkadaşım ben varım. hapı bana doktor verdi, içeriğinde hamileler için yan etkisi olup olmadığı kanıtlanmamıştır yazar ama sen ona takılma bulantıların fazla olduğu günlerde kullanabilirsin hiç bir sakıncası yok dedi. bende geçengün acillik olunca kullandım hatta dün akşamda kullandım çünki artık bırak birşey yemeyi tükürüğümü bile yutamaz haldeydim.
eeveet bir sürü gıcık müşteriye rağmen mutluyum huzurluyum
merhaba cnm benim acaba o gıcık muşteriler arasına aarada sırada bende gitriyomuyum hahaha merak ettim ne işle meşgulsunuz efendim
hamilelikte rüya, kabus görmek çok normalmiş bir yerde gebelik belirtilerinde okumuştum özellikle 9-10. haftalar başlarmış. ben de aynı durumdayım. bu arada bugün topik hakkaten çok sessiz, dün çok aktiftik :)
belli olmaz. belki bebişe cici alır:)
afiyet olsun. yarasın bebişine. pizza dilimleri küçüktü heralde :)
uyku uyku dediniz hiç yokken uykumu getirdiniz. esnemeye başladım yahu :)
:) ııı şey dimi artık bir hemşerim var :) telekom hukuk servisindeyim canım bana işin düşmesin icralık işlere bakıyorum ben ama çay içmeye beklerim çarşı merkezdeyim hatta gelsene ya ne güzel olur kk dan bir arkadaşım olsa aayy valla dur heyecanlandım
hamilelikte rüya, kabus görmek çok normalmiş bir yerde gebelik belirtilerinde okumuştum özellikle 9-10. haftalar başlarmış. ben de aynı durumdayım. bu arada bugün topik hakkaten çok sessiz, dün çok aktiftik :)
kızlar kaynannalar ile ilgili topiği okudum daa yani kayınvalidemi tebrik ediyorum kimse eline su dökemez zalimlikte
Tam oscarlık aday olsa acık arayla birinci seeçilir
nasıl kötumu cnm kv ay benimki çok şukur çok çok iyi birisi 7 senedir bikere kırmamıştır hani kv dışında da normaldede turunun son örneği seviyorum onu çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?