2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
hanımlar bana müsade kızımın okuldan gelme zamanı sabahta 9,40 randevumu aldım inş yarın bebişin resmiyle döneceğim aranıza
kendinize iyi bakın allaha emanet olun kocamannn öpüyorum sizleri

tmm tatlım sende Allaha emanet ol

kızlar benimde çıkış vaktim geldi, arkadaşım doğum yaptı onu ziyarete gideceğimm, son anda kendi doktorunu değiştirdi benim doktorumda yaptı, bebişinide göreyim..

hepinizi çokkk öpüyorumm canlarımm, emanetize iyi bakınn

ayyy güldürdün beni :))) offf bende de yok ağız tatı. arada bir tatlı yiyorum. o bile acı bozuk gibi bir tat bırakıyor ağzımda. ne garip birşey bu yaaa. bende yemek modunda olduğumu anlamayım diye koltukta yiyorum yemeğimi. aklımca beynimi kandırcam. yinede çıkarıyorum. ama ekşi olayına girdiysen bilmiyorum arkadaşım yaniii :) kız mı istiyorsun sen?

canım dr.un ultrason aletine göre de değişir. ben 5+6 yken kalp atışını görmüştü gittiğim prof. bundan 3 gün sonra düşük tehlikesiyle başka bir dr.a gittim. ve bebeği bile göremedi. çok uğraştı. başka bir alete daha girdim zoraki gördü. ama atışı göremedi. sonra onu da gördü. vs...

hiç stres yapma. elbet göreceksin sende. nasibimizde ne yazarsa onu yaşayacağız.
Rabbim kucağına alıp büyütmeyi de nasip etsin. sana ,bana , bizlere tüm dileyenlere....

hanımlar bana müsade kızımın okuldan gelme zamanı sabahta 9,40 randevumu aldım inş yarın bebişin resmiyle döneceğim aranıza
kendinize iyi bakın allaha emanet olun kocamannn öpüyorum sizleri

bende öptüm seni. sende dikkat et kendine.

aaaaa bak oldu mu şimdi. ne güzel eğleniyorduk

herkese hayırlı akşamlar Allaha emanet olun sizleri seviyoruum

:)))))) oda güzelmiş çaktırmadan yemek yiyorsun koltukta hehe bende deniyeyim

kız %61, erkek 59 istiyorum, yani pek farketmez anlıycan ilk bebişim :) Sağlıklı olsun yeter ? sen

cevap yazan herkese çok teşekkür ediyorum.Allah herkesin evladını sağ sağlim kucana almayı nasip etsşn inşallah

Yani tatlım ben fiyat aldım bir sürü Nerede olduğun önemli, Eğer istanbul'daysan kaçarın yok bir bedel ödüyorsun. Bu bedelde 380 ile 100 tl arasında değişiyor. Tutturabildiğine yani. Ben 7 Mayıs'ta gidicem 2'li test için aldığım fiyatlar bunlar.

herkese hayırlı akşamlar Allaha emanet olun sizleri seviyoruum

iyi akşamlar. bende seni seviyorum

:)))))) oda güzelmiş çaktırmadan yemek yiyorsun koltukta hehe bende deniyeyim

kız %61, erkek 59 istiyorum, yani pek farketmez anlıycan ilk bebişim :) Sağlıklı olsun yeter ? sen

ben emin değilim cinsiyet konusunda. sanki birini dersem öteki çıkarsa ayıp olur gibi geliyor :)))) ben sadece bir çocuğum olsun istiyorum. dediğin gibi önce sağlık.

kızlar hamilelikten mi hersey beni sıkıyor hayattan tad alamıyorum

offf olur mu ya bebişlerimiz olacak. benim hayata bakışım değişti yahu. artık kendimi süpermen gibi hissediyorum :))))

hadi bende çıkıyorummmm. iyi akşamlar. bulantısız gecelerrrrrr

aslına bakarsan aynı şeyi düşünüyorum, yani şimdi erkek çıkarsa üzülür mü oranlarıda yanlış yazmışım :)
%49 erkek %51 kız şeklinde olacaktı, oğluşum varsa karnımda gücenmesin hiçççççç farketmez :) sadece hemcinsim diye kız bir tık sadece

canım ben 11+2 günlük hamileyim keseyi 5+2 de görmüştüm bebişimide bir hafta sonra gördüm dualarım seninle inşallah sende görürsün bebişini hayırlısıyla
ilk bebişinmi senin

canım ben 11+2 günlük hamileyim keseyi 5+2 de görmüştüm bebişimide bir hafta sonra gördüm dualarım seninle inşallah sende görürsün bebişini hayırlısıyla
ilk bebişinmi senin

evet ilk olacak canım.sağol iyi dileklerin için.bundan önce 2 düşük oldu.korkuyorum haliyle.

canım hiç panik yapıp canını sıkma sakın,bende de ilk görünmedii,radyolog baktı ultrasonla hatta o da sen niye geldinki falan dedi,hiç bir hamilelik belirtisi yokk falan dedi, vajinal ultrasonla da gözükmemişti ,ama 2-3 gün sonra gittim bu sefer gözüktü geç döllenme olabilir demişti doktor, sonra zaman geçtikçe geç döllenme olmadığı da bazen keseyle zamanlamanın aynı gitmediği olabiliyormuş ,yani her şey normal şuan,iyi düşün hep, iyi olsun...

kızlar hamilelikten mi hersey beni sıkıyor hayattan tad alamıyorum
canım bende de bir mutsuzluk ve sinirlilik hali varrr bu haftalarda normalmiş , aynen sanki herşey sıkıyor bir an evvel geçsede tadını çıkarsak yazında çok sıcak geçecek diyorlar ne yapıcaz bilmiyorum vallahi

arkadaslar merhaba uzun zamandir giremiyorum malesef bebegimi kaybettim tup bebekti ilk denememdi ama allah kismet etmedi hayirlisi olsun diyorum ve rabbime siginiyorum ins sizler bebeklerinizi sag saglim kucaklariniza alirsiniz allah kimseye yasatmasin lutfen benim icin dua edin cok yorgunum cok uzgunum nefes alamiyorum rabbim ins tekrar nasip eder saglikli sihhatli bir evlat

Canim allah sabir versin.allahin taktidiri.rabbim en kisa zamanda sağlikli sihhatli bi evlat nasip etsin sana,bu sefer annesine sıkı tutunan bir bebek.dualarimz seninle hem böyle durumlarda daha kolay hamile kaliniyo diyolar.sen kendini toparla ki yeni bebiste kolaylikla gelsin sana.dikkat et kendine

Birde size birsey sormak istiyorum benim rahmim T seklindeymis en basta biliyordum ama doktorum riskli gordu ameliyat etmedi tup bebek yapti tutmustu cok sukur ama yine bu yuzden kaybettim onu simdi kirkim cikinca ameliyat olcam sizin aranizda boyle birsey yasamis olaniniz varmi yada etrafinizda varmi bilgi verirmisiniz icim cok aciyor kusura bakmayin caninizi siktiysam

cok sagol allah razi olsun insallah oyle olur rabbim sizin bebeklerinizi size bagislasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…