hanımlar bana müsade kızımın okuldan gelme zamanı sabahta 9,40 randevumu aldım inş yarın bebişin resmiyle döneceğim aranıza
kendinize iyi bakın allaha emanet olunkocamannn öpüyorum sizleri
ayy ne bilim baksana var bişiii , benimde çok bulantılarım oluyordu ama iyileşiyor sanırım azalıyor bulantılarım, ekşiye yönelme var bende, ben hep aç aç geziyom burcum yaa
ağız tadı ile nerdeee bişi yicen, hep böle atıştırmalık şeylersofra adabım kalmadı.
ama limonu yedim hee
kesem 4+2 de göründü.şimdi 6 haftalık sat a göre tabi bu.kesem maşallah büyümüş.ne biliyim bugüne doktor görebiliriz demişti.şimdi cuma tekrar gidicem.dua edin lütfen.siz kese boyu ne kadarken gördünüz kaç haftalıktınız?
hanımlar bana müsade kızımın okuldan gelme zamanı sabahta 9,40 randevumu aldım inş yarın bebişin resmiyle döneceğim aranıza
kendinize iyi bakın allaha emanet olunkocamannn öpüyorum sizleri
hanımlar ekşi tatlı değil
bir arkadaşın 3 kızı var büyükte ekşi eydim hep diyor
2 . kızda tatlı yedim gece bile kalkıp helva yaptım diyor 4,5 kilo doğmuş o kızı
3. kız da ise tuzlu yemiş hep
vücut ihtiyaç duyduğu seyi istiyor hep yemeğe göre cinsiyet tutmuyor yanii
ayyy güldürdün beni :))) offf bende de yok ağız tatı. arada bir tatlı yiyorum. o bile acı bozuk gibi bir tat bırakıyor ağzımda. ne garip birşey bu yaaa. bende yemek modunda olduğumu anlamayım diye koltukta yiyorum yemeğimi. aklımca beynimi kandırcam. yinede çıkarıyorum. ama ekşi olayına girdiysen bilmiyorum arkadaşım yaniii :) kız mı istiyorsun sen?
bende öptüm seni. sende dikkat et kendine.
aaaaa bak oldu mu şimdi. ne güzel eğleniyorduk
kızlar ikili test için tüm hastaneler ücret mi alıyor ne kadar bu ücret bide yaptıran varsa ne zaman yaptırdı??? ben 9+2 yim dr.a 30 martta gittim nisan sonu yada mayıs başı gel dedi ben yarın devlet hastanesine gidicem ve bakıcam bebişime inş. iyidiramiiinn... bide troidime baktırıcam benim az çalışıyordu troidim levotron alıyorum uzun zamandır bu yüzden bi gidip ne durumdayız görmek istiyorum inş. güzel haberler alırım dua edin...
herkese hayırlı akşamlar Allaha emanet olun sizleri seviyoruum
:)))))) oda güzelmiş çaktırmadan yemek yiyorsun koltukta hehe bende deniyeyim
kız %61, erkek 59 istiyorum, yani pek farketmez anlıycan ilk bebişim :) Sağlıklı olsun yeter ? sen
kızlar hamilelikten mi hersey beni sıkıyorhayattan tad alamıyorum
iyi akşamlar. bende seni seviyorum
ben emin değilim cinsiyet konusunda. sanki birini dersem öteki çıkarsa ayıp olur gibi geliyor :)))) ben sadece bir çocuğum olsun istiyorum. dediğin gibi önce sağlık.
offf olur mu ya bebişlerimiz olacak. benim hayata bakışım değişti yahu. artık kendimi süpermen gibi hissediyorum :))))
hadi bende çıkıyorummmm. iyi akşamlar. bulantısız gecelerrrrrr
kesem 4+2 de göründü.şimdi 6 haftalık sat a göre tabi bu.kesem maşallah büyümüş.ne biliyim bugüne doktor görebiliriz demişti.şimdi cuma tekrar gidicem.dua edin lütfen.siz kese boyu ne kadarken gördünüz kaç haftalıktınız?
canım ben 11+2 günlük hamileyim keseyi 5+2 de görmüştüm bebişimide bir hafta sonra gördüm dualarım seninle inşallah sende görürsün bebişini hayırlısıyla
ilk bebişinmi senin
canım bende de bir mutsuzluk ve sinirlilik hali varrr bu haftalarda normalmiş , aynen sanki herşey sıkıyor bir an evvel geçsede tadını çıkarsak yazında çok sıcak geçecek diyorlar ne yapıcaz bilmiyorum vallahikızlar hamilelikten mi hersey beni sıkıyorhayattan tad alamıyorum
arkadaslar merhaba uzun zamandir giremiyorum malesef bebegimi kaybettim tup bebekti ilk denememdi ama allah kismet etmedi hayirlisi olsun diyorum ve rabbime siginiyorum ins sizler bebeklerinizi sag saglim kucaklariniza alirsiniz allah kimseye yasatmasin lutfen benim icin dua edin cok yorgunum cok uzgunum nefes alamiyorum rabbim ins tekrar nasip eder saglikli sihhatli bir evlat
Canim allah sabir versin.allahin taktidiri.rabbim en kisa zamanda sağlikli sihhatli bi evlat nasip etsin sana,bu sefer annesine sıkı tutunan bir bebek.dualarimz seninle hem böyle durumlarda daha kolay hamile kaliniyo diyolar.sen kendini toparla ki yeni bebiste kolaylikla gelsin sana.dikkat et kendine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?