- 28 Mayıs 2007
- 2.400
- 404
- 373
dualarımız seninle canım panik yapma ne olur
Dua edin hanımlar....
Sakınılan göze çöp batarmış derler ya... Üzerime herkes çok düşüyordu yapmayın dedikçe...
Rabbim sınıyor işte...
İnşallah bir sıkıntı yoktur....
tabıkı ederın canım ıns onemlı bısey deıldır
slm kasımın güzel anneleri)))
Doktorumu aradım şimdi test vermiştim kan tahlili falan, karaciğer enzimlerinizdeki değerler çok yüksek çıkmış hemen dahiliyeden randevu alın dedi aldım saat 14.20 ye, sarılık kapmış olabilirsin dedi...
Elim ayağım titriyor....
Allah korusun canım inşAllah değilsindir geçmiş olsunn
Amin, amin amin....
Nutkum tutuldu gerçekten şuanda... sakinliğimi korumaya çalışıyorum.....
Dua edin hanımlar....
Sakınılan göze çöp batarmış derler ya... Üzerime herkes çok düşüyordu yapmayın dedikçe...
Rabbim sınıyor işte...
İnşallah bir sıkıntı yoktur....
sanıırm öyle çünkü hiç tahlil yapmadı bana daha hepsini birarada çıkarıcak sanıırm o yüzdende aç gel dedi
ayy çok heyecanlandım bizimle hemen paylaş olurmu
kaç aylık hamilesin canım neden çizelge yaapmıyorsun
İçini ferah tut. Yoktur bir sıkıntı, iyi düşün iyi gelsin.. Sonuçları bildir mutlaka.
aleykümselam canım..nasılsınız bugün bebişinlee?
iyiyim cnm çok şükür bebegimde çok iyi allaha şükürr bende cuma günü kontrolüm varr 11 hafta bitiyoo inşş bebegimi görücem çok heycanlıyım yaa sen nasılsın bebeginlee
canım bende seni merak ediyordum maşallah bebişinekılzr dün doktora gideceğimi söylemiştim gittim ve bebeğimi gördüm :) maşallah nasıl hareketli kıpır, kıpr:) bu aylarda sıçrama hareketleri yaparmış nasıl sıçrıyor:) resmen 'anne, baba bakın kesenin en yukarısına dokunabiliyorum' der gibi :) gayet sağlıklı çok şükür 11+4'de gittim ama 12+1'de çıkıyor. 1,16cm di7+2'de şu an 5,54 cm. doktor maşallah çok büyümüş dedi :) tek tek el, kol, bacak, kaburgaları, kafatası, göz çukuru, burun ağız her şeyi gösterdi. ense kalınlığını ölçene kadar bizi uğraştırdı ama pozisyon almadı zıplamaktan(şeker yemiştim girmeden sanırım o bu kadar hareketlendirdi :) ) neyse uğraştırdı ama yakaladık sonunda ense kalınlığı 1,1 mm. oldukça ince bu da gayet sağlıklı olduğunu gösterir dedi. :) Gazi Üniversitesinin profu testler Gazi'ye yönlendiriyor bugün gideceğim ona da:) yarına çıkar cuma hastanedeyim sonuçlar için oraya gel buna yüz yüze bakalım dedi:) normalde test sonuçlarımı alır arar ama bu önemli bir test dedi. inşallah bunda da iyi çıkar her şey :) cinsiyetini sordum aceleci anne 1 ay daha beklemen gerek göremeyiz dedi bizim doktor bu konuda biraz ketum bunu duymuştum, diyecektim kaburgalarını bile görüyorsun bir tahmin en azından diye ama diyemedim seviyorum çünkü doktorumu:) mustelayı sordum kullanabilirsin zararsız bir krem dedi. midemdeki ağrı ve yanmalardan ve ranitab haptan bahsettim ben hiç sevmiyorum ilacı 14-15. haftalarda geçer bekle dedi. bu arada mideyle ilgili senin problemlerin erken başlamış dedi, ileriki aylarda olması gerekiyordu dedi. onun dışında tekrar tatili sordum 32. haftada yani 8. ay da tatile gidiyorum tekrar soruyorum problem var mı diye dedim hayır yok kesinlikle dedi. benim doktorum rahat bunu seviyorum hamileliği hastalık gibi görmüyor ya da çok abartmıyor, hayatının bir evresi gibi. korkutmaz, kasmaz enerjisi yetiyor:) tam bana göre bir doktor :) ultrason resimlerini tarayamadım şirkette tarayıcı arızalanmış, öğleden sonra tekrar deneyeceğim :) bakalım sırada kim var 2'li test için haberlerinizi bekliyorum :)
bizde iyiyiz teyzesi...bende cumartesi gidicemm inşallah...ikili test yapılacak hemde kuzumu görcem allahın izniylee:26: özledimm kız yaniibende aynı heyecan var...iş yerindeyim.pek işte yok şuanda ayaklarımı uzattım bilgisayarın kasasının üstüne..dinlenme modundayımm
iyiyim cnm çok şükür bebegimde çok iyi allaha şükürr bende cuma günü kontrolüm varr 11 hafta bitiyoo inşş bebegimi görücem çok heycanlıyım yaa sen nasılsın bebeginlee
bizde iyiyiz teyzesi...bende cumartesi gidicemm inşallah...ikili test yapılacak hemde kuzumu görcem allahın izniylee:26: özledimm kız yaniibende aynı heyecan var...iş yerindeyim.pek işte yok şuanda ayaklarımı uzattım bilgisayarın kasasının üstüne..dinlenme modundayımm
bu cumartesi bayağa dokotra gidecek var desenize , güzel haberlerle gelin inşallah bende bu cts gidecektim ama doktorum izinli olduğu için bir sonraki cumartesiyi seçtimm,
güzelkızMS Seninle tarihlerimiz aynıı bakalım senin bebişide bir göreyimdün emaya nın bebeği hep gözümün önündeydi benimki de öyle diye
bu cumartesi bayağa dokotra gidecek var desenize , güzel haberlerle gelin inşallah bende bu cts gidecektim ama doktorum izinli olduğu için bir sonraki cumartesiyi seçtimm,
güzelkızMS Seninle tarihlerimiz aynıı bakalım senin bebişide bir göreyimdün emaya nın bebeği hep gözümün önündeydi benimki de öyle diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?