2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

Allah korusun canım inşAllah değilsindir geçmiş olsunn

Dua edin hanımlar....
Sakınılan göze çöp batarmış derler ya... Üzerime herkes çok düşüyordu yapmayın dedikçe...
Rabbim sınıyor işte...
İnşallah bir sıkıntı yoktur....

İçini ferah tut. Yoktur bir sıkıntı, iyi düşün iyi gelsin.. Sonuçları bildir mutlaka.

sanıırm öyle çünkü hiç tahlil yapmadı bana daha hepsini birarada çıkarıcak sanıırm o yüzdende aç gel dedi

ayy çok heyecanlandım bizimle hemen paylaş olurmu

Paylaşmazsam çatlarım zaten :) 2 kişi yapmış onlarınki tutmuş bakalım benimki tutacakmı

bir arkadaş var o da hamle 5 aylıkken konusmustum kaç kilo aldın dedim sadece 1 kilo dedi inanamadım en az 5 kilo almıs gornuyordu ama almadıysa bravo

iyiyim cnm çok şükür bebegimde çok iyi allaha şükürr bende cuma günü kontrolüm varr 11 hafta bitiyoo inşş bebegimi görücem çok heycanlıyım yaa sen nasılsın bebeginlee

bizde iyiyiz teyzesi...bende cumartesi gidicemm inşallah...ikili test yapılacak hemde kuzumu görcem allahın izniylee:26: özledimm kız yanii bende aynı heyecan var...iş yerindeyim.pek işte yok şuanda ayaklarımı uzattım bilgisayarın kasasının üstüne..dinlenme modundayımm

canım bende seni merak ediyordum maşallah bebişine bende çikolata yiycem giderken inşallah sonuçlarında güzel çıkacak, resimlerini merak ediyorum

günaydın arkadaşlar.. benim bu sabah kasık ağrılarım başladı, 11+4 olduk normaldir herhalde.bide bebeği solda hissetmeye başladım sanki:)

AYNI BENDE VALLA ÇOK RAHATIM :d:d BİD EBABAMIN YERİ OLUNCA DAHA Bİ RAAHTIM ALLAH EKSİK ETMESİN BABAMI VALLA BENDE ÖZLEDİM KUZUMU BEN BİDE KAFAMA SİNEN Bİ DOKTOR BULAMADIM 1 DK ZOR BAKIYO 20 SN BİLE SÜRMÜOO

slm kasımın güzel anneleri )))

iyiyim cnm çok şükür bebegimde çok iyi allaha şükürr bende cuma günü kontrolüm varr 11 hafta bitiyoo inşş bebegimi görücem çok heycanlıyım yaa sen nasılsın bebeginlee

bu cumartesi bayağa dokotra gidecek var desenize , güzel haberlerle gelin inşallah bende bu cts gidecektim ama doktorum izinli olduğu için bir sonraki cumartesiyi seçtimm,
güzelkızMS Seninle tarihlerimiz aynıı bakalım senin bebişide bir göreyim dün emaya nın bebeği hep gözümün önündeydi benimki de öyle diye

AYNEN BENDE ÇOK ETKİLENDM ÇOK TATILYDI AMA BENİM DOKTOR Bİ ULTRASON ÇIKTISI BİLE VERMİOO :s

ay benim doktor izinliydi ama ben dayanamadım perşembe gününe aldım randevuyu umarım erken değildir yada farketmez yine giderim çok özledim bebeğimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…