2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
tabiki canım. şu ilk 3 ayı bir atlatalım hayırlısıyla. 4. aydan sonra biraz daha rahat davranırız inşallah.

Merhabalar güzel annelerrr nasılsınız bakalımm??? Bugünlerde pek giremiyorum siteye ama şöyle bir baktım da bebişler görülmüş, ikili testlere gidilmeye başlanmış...Hep güzel haberler olsun inşallah bizim topiğimizde

Kızlar bir şey danışmak istiyorum, sizce doğal maden suyunun herhangi bir zararı var mı? Ben içine limon sıkıp neredeyse her gün içiyorum, çünkü bulantıma çok iyi geliyor. Ayrıca yediğim her şeyi çıkardığım ve su içemediğim için de vücudumda ne mineral kaldı ne su. İyi gelir diye düşündüm ama aklıma da takılmıyor değil...Cevaplarınızı bekliyorum şekerlerr

Gunydin kizlar,
(ben daha yeni uyandim da )

Nasilsiniz, insallah keyifler yerindedir:) ben arada huzursuz oluyorum. Bebek hareket etse de analsam orada olup olmadigini. Bu ilk 3 aylik donem ne zormus yahu:/

Yine bi tiyatro yapip acile mi gitsem diyorum ama daha gectigimiz persembe gittim 10 gun geriden geliyor ya bebis acaba buyumus mudur teyzeleri ?

Son düzenleme:
Ya bana bu çağla şikel,ebru şallı gibi kadınlar gerçek anne gibi galmiyo.kimse istemez fazla kilo almak ama onlarin yaptignda resmen bencillik.bebekler minicik doguyo erken dogum yapiyolar.kukla gibi anne mi olur ya cocugu resmen aksesuar olarak kullaniyolar.
Hic anlamiyorum bu tarz insanlari hepsi sanal anne.bizde sonra diyoruz biz niye boyle olamiyoruz.:26:
Bzide özendiriyolar.ne biliyim insallah cok kilo almayiz ama normal olsun yani alacagimiz kilo da.benim de hedefim 10 kilo ve normal oldugunu dusunuyorum.
Arkadasim da 10 kilo almisti dogumdan sonra 11 kilo gitti.e daha ne olsun yani

hayır canım hiç bir zararı yok aksine doktorlar gebelikte içilmesini tavsiye ediyorlar içindeki vitamin ve minarellerin bebeğe acayip faydası varmış sanırım en fazla 3 tane içilebiliyor.bende limon sıkıpta içiyorum günde 2 tane içtiğim oluyor.

ahh canım kıyamam ne kadarda korkmuşsundur bende progestan içiyorum korkam iç ilacını hiç bir şey olmaz Allahın izniyle bak bebişinde sağlıklıymış

Kuzucum senin de ikili test zamanın geliyor yaptıracaksan sabret derim ben :) Ultrason sonuçta belli dalgalar yayıyor, gerekmedikçe miniğimizle ne kadar az temas ederse o kadar iyi bence. Büyümesi konusunda da için rahat olsun canım 10 gün geriden gelmesi makinenin kendi hesabı en küçük bir kaymayla bile değişiyor. Ben ilk gittiğimde kendi hesabımdan 4 gün gerideydi, en son gittiğimde kapatıyordu arayı ve tahminlerime göre şimdi 5 cm'i bulmuştur :) Senin minik de 3,5- 4 cm civarıdır, içerde hop hop hareket ediyordur annesi

seinle nerdeyse aynı herşeyimiz ideal kilom 63-64 şken ben de 69la hamile kaldım.şimdi 71 kiloyum. oturmaktan aldım bütün kiloları
bendee malaseff...
nasılsınız kasım anneleriii
iyiyiz canım sen nasılsın?

canım çok geçmiş olsun.anlattıklarını okurken çok korktum ama sonunun iyi bitmesine çok sevindim.dikkaat et kendine...uzan sürekli
hamilelikte alınan kilolar kutsal kilolardır dedi doktorun biri tv de
evet bizde kendimizi öyle teselli edebilirizz

tam tersi güzelim. bebeğin iyi hatta. hiç korkma. doğal maden suyunu günde en az 1 kez içmek gerekiyormuş..kaybettiğimiz mineralleri almak için

bende bende 10 kilo yeter....64 le doğuma girmek istiyorummmmmmm

benim bulantım şu saatlerde başlıyor hafif hafif. normalde sabah olmazmı bulantılar yaaaaa...
bende niye şimdi başladıııııııııııııııııııııı üstelik akşamda oluyor. sabah çok iyiyim amaaaa

mamalarımızı yedikkkk...

şimdi bi memur arkadaş baklava getirdiii ımmmmmmmm nasıl yiciiim ben bunuuu

geçmiş olsun canım bebişine bişey olmamışya sevindim...şimdi hiç stres yapmadan güzelce istirahat et...belli ki bebişin senin dinlenmeni istemiş....

kızlar az sonra çıkacaz doktora gidecez....ne olur dua edin bebişimizi kalp atışını görelim....en son 3 hafta önceydi gitmiştim 5 haftalıktı...kese görmüştük...:18::18::18: dualrınız bizimşe olsun teyzoşlar...14.30 ta randevumuz...

nasılsınız kasım anneleriii

slmm iyiyiz şekerim sen nasılsn :)

Amin teşekkür ederim, az sonra eşim gelip beni alacak, doktora gideceğim...
Dua edin bana....
dualarımız seninle canım,

canım kargonun içine sıkıştırdığım notu da gördüysen o da beni depresleştiren en büyük problem hayatımda bir o düzelse herşey iyi olacak bana...

((( tatlım yaa başına gelenler için çok üzüldüm, şimdi seni daha iyi anlıyorum ne demek istediğini, biran önce onlardan kurtulursun inşallah canım, insan böylelerine İNSAN diyemiyor malesef nasılş böyle bişi olabilir aklım almıyor, ama farklı şehirler düşünmüşsün ya, bence onuda başarabilirsiniz. bütün dualarım seninle canım hep dua edicem tamam mı ? özel msjdan msjlaşırız yine, kendine iyi bak, sen hem bilinçli hem çok iyi kalpli bir anne olacaksın bundan eminim ne olursa olsun. bunlar seni yıldıramaz. çok öpüyorum seni canım. Allah başka dert vermesin ve dertlerinin bir an önce kurtarsın inşalahhh

kızlar bir yerde okumuştum kilolu hamile kalanlar az kilo zayıf hamile kalanlar çok kilo alırmış hamilelikte doğrumudur sizce?:44:

canım inş. güzel haberlerle gelirsin ...bebişini görmenin keyfini çıkart bence...bekliyoruz haberlerini

mamalarımızı yedikkkk...

şimdi bi memur arkadaş baklava getirdiii ımmmmmmmm nasıl yiciiim ben bunuuu

esracımmmm hey maşallah. dikkat et kendineeeee... insan iştahla yiyince daha da kilo alır.... bide senin oğlun olacak ...içime öyle doğuyor....afiyet olsun....

iyiyim şekerim nolsunnn bulantı halsizlikk öle işteee geçcek inşşş onlardaaa sen nasılsın bebişin nasıll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…