tabiki canım. şu ilk 3 ayı bir atlatalım hayırlısıyla. 4. aydan sonra biraz daha rahat davranırız inşallah.
Ya bana bu çağla şikel,ebru şallı gibi kadınlar gerçek anne gibi galmiyo.kimse istemez fazla kilo almak ama onlarin yaptignda resmen bencillik.bebekler minicik doguyo erken dogum yapiyolar.kukla gibi anne mi olur ya cocugu resmen aksesuar olarak kullaniyolar.
hayır canım hiç bir zararı yok aksine doktorlar gebelikte içilmesini tavsiye ediyorlar içindeki vitamin ve minarellerin bebeğe acayip faydası varmış sanırım en fazla 3 tane içilebiliyor.bende limon sıkıpta içiyorum günde 2 tane içtiğim oluyor.Merhabalar güzel annelerrr nasılsınız bakalımm??? Bugünlerde pek giremiyorum siteye ama şöyle bir baktım da bebişler görülmüş, ikili testlere gidilmeye başlanmış...Hep güzel haberler olsun inşallah bizim topiğimizde
Kızlar bir şey danışmak istiyorum, sizce doğal maden suyunun herhangi bir zararı var mı? Ben içine limon sıkıp neredeyse her gün içiyorum, çünkü bulantıma çok iyi geliyor. Ayrıca yediğim her şeyi çıkardığım ve su içemediğim için de vücudumda ne mineral kaldı ne su. İyi gelir diye düşündüm ama aklıma da takılmıyor değil...Cevaplarınızı bekliyorum şekerlerr
ahh canım kıyamam ne kadarda korkmuşsundur bende progestan içiyorum korkam iç ilacını hiç bir şey olmaz Allahın izniyle bak bebişinde sağlıklıymışgunaydın kızlar ya dun basıma neler geldı dun sabah ezanıyla uyandım bı baktım kanamam olmuş olmaya devam edıyo hemde adet kanı gıbı koyu kırmızı ve yogun hemen esımı uyandırdım burdakı hastanenın acılı kapalıymıl dr. yok us sabah sekızı zor ettım bu aradada kanama devam edıyo sabah hemen ozel hastaneye gıttım dr. kanı gorunce dusmus olacagını tahmın ettı hemen ultrasona gırdım kanama oldugundan alttan baktırmadım karından baktı bebek gayet saglıklı kıpır kıpır kalbını falan dınlaettı progestan yazdı eve geldım bı tane ıcıp uzandım bı kac kez gun ıcınde acık kahve lekelenme oldu sükür bugun hıcbışı yok ılaca devamm cok korktumm dun aglaya aglaya bı hal oldum ama allaha sukur sımdılık saglıgı ıyı
canım kargonun içine sıkıştırdığım notu da gördüysen o da beni depresleştiren en büyük problem hayatımda bir o düzelse herşey iyi olacak bana...
Gunydin kizlar,
(ben daha yeni uyandim da)
Nasilsiniz, insallah keyifler yerindedir:) ben arada huzursuz oluyorum. Bebek hareket etse de analsam orada olup olmadigini. Bu ilk 3 aylik donem ne zormus yahu:/
Yine bi tiyatro yapip acile mi gitsem diyorum ama daha gectigimiz persembe gittim10 gun geriden geliyor ya bebis acaba buyumus mudur teyzeleri ?
bendee malaseff...seinle nerdeyse aynı herşeyimizideal kilom 63-64 şken ben de 69la hamile kaldım.şimdi 71 kiloyum. oturmaktan aldım bütün kiloları
iyiyiz canım sen nasılsın?nasılsınız kasım anneleriii
canım çok geçmiş olsun.anlattıklarını okurken çok korktum ama sonunun iyi bitmesine çok sevindim.dikkaat et kendine...uzan sürekligunaydın kızlar ya dun basıma neler geldı dun sabah ezanıyla uyandım bı baktım kanamam olmuş olmaya devam edıyo hemde adet kanı gıbı koyu kırmızı ve yogun hemen esımı uyandırdım burdakı hastanenın acılı kapalıymıl dr. yok us sabah sekızı zor ettım bu aradada kanama devam edıyo sabah hemen ozel hastaneye gıttım dr. kanı gorunce dusmus olacagını tahmın ettı hemen ultrasona gırdım kanama oldugundan alttan baktırmadım karından baktı bebek gayet saglıklı kıpır kıpır kalbını falan dınlaettı progestan yazdı eve geldım bı tane ıcıp uzandım bı kac kez gun ıcınde acık kahve lekelenme oldu sükür bugun hıcbışı yok ılaca devamm cok korktumm dun aglaya aglaya bı hal oldum ama allaha sukur sımdılık saglıgı ıyı
evet bizde kendimizi öyle teselli edebilirizzhamilelikte alınan kilolar kutsal kilolardır dedi doktorun biri tv de
tam tersi güzelim. bebeğin iyi hatta. hiç korkma. doğal maden suyunu günde en az 1 kez içmek gerekiyormuş..kaybettiğimiz mineralleri almak içinMerhabalar güzel annelerrr nasılsınız bakalımm??? Bugünlerde pek giremiyorum siteye ama şöyle bir baktım da bebişler görülmüş, ikili testlere gidilmeye başlanmış...Hep güzel haberler olsun inşallah bizim topiğimizde
Kızlar bir şey danışmak istiyorum, sizce doğal maden suyunun herhangi bir zararı var mı? Ben içine limon sıkıp neredeyse her gün içiyorum, çünkü bulantıma çok iyi geliyor. Ayrıca yediğim her şeyi çıkardığım ve su içemediğim için de vücudumda ne mineral kaldı ne su. İyi gelir diye düşündüm ama aklıma da takılmıyor değil...Cevaplarınızı bekliyorum şekerlerr
Ya bana bu çağla şikel,ebru şallı gibi kadınlar gerçek anne gibi galmiyo.kimse istemez fazla kilo almak ama onlarin yaptignda resmen bencillik.bebekler minicik doguyo erken dogum yapiyolar.kukla gibi anne mi olur ya cocugu resmen aksesuar olarak kullaniyolar.
Hic anlamiyorum bu tarz insanlari hepsi sanal anne.bizde sonra diyoruz biz niye boyle olamiyoruz.:26:
Bzide özendiriyolar.ne biliyim insallah cok kilo almayiz ama normal olsun yani alacagimiz kilo da.benim de hedefim 10 kilo ve normal oldugunu dusunuyorum.
Arkadasim da 10 kilo almisti dogumdan sonra 11 kilo gitti.e daha ne olsun yani
gunaydın kızlar ya dun basıma neler geldı dun sabah ezanıyla uyandım bı baktım kanamam olmuş olmaya devam edıyo hemde adet kanı gıbı koyu kırmızı ve yogun hemen esımı uyandırdım burdakı hastanenın acılı kapalıymıl dr. yok us sabah sekızı zor ettım bu aradada kanama devam edıyo sabah hemen ozel hastaneye gıttım dr. kanı gorunce dusmus olacagını tahmın ettı hemen ultrasona gırdım kanama oldugundan alttan baktırmadım karından baktı bebek gayet saglıklı kıpır kıpır kalbını falan dınlaettı progestan yazdı eve geldım bı tane ıcıp uzandım bı kac kez gun ıcınde acık kahve lekelenme oldu sükür bugun hıcbışı yok ılaca devamm cok korktumm dun aglaya aglaya bı hal oldum ama allaha sukur sımdılık saglıgı ıyı
bu cumartesi bayağa dokotra gidecek var desenize , güzel haberlerle gelin inşallah bende bu cts gidecektim ama doktorum izinli olduğu için bir sonraki cumartesiyi seçtimm,
güzelkızMS Seninle tarihlerimiz aynıı bakalım senin bebişide bir göreyimdün emaya nın bebeği hep gözümün önündeydi benimki de öyle diye
kızlar az sonra çıkacaz doktora gidecez....ne olur dua edin bebişimizi kalp atışını görelim....en son 3 hafta önceydi gitmiştim 5 haftalıktı...kese görmüştük...:18::18::18: dualrınız bizimşe olsun teyzoşlar...14.30 ta randevumuz...[/QUOTE
sağ salim duy inşallah kalp atışlarını kuzunun tatlım dualarımız seninle.........
nasılsınız kasım anneleriii
dualarımız seninle canım,Amin teşekkür ederim, az sonra eşim gelip beni alacak, doktora gideceğim...
Dua edin bana....
canım kargonun içine sıkıştırdığım notu da gördüysen o da beni depresleştiren en büyük problem hayatımda bir o düzelse herşey iyi olacak bana...
kızlar az sonra çıkacaz doktora gidecez....ne olur dua edin bebişimizi kalp atışını görelim....en son 3 hafta önceydi gitmiştim 5 haftalıktı...kese görmüştük...:18::18::18: dualrınız bizimşe olsun teyzoşlar...14.30 ta randevumuz...
mamalarımızı yedikkkk...
şimdi bi memur arkadaş baklava getirdiii ımmmmmmmm nasıl yiciiim ben bunuuu
slmm iyiyiz şekerim sen nasılsn :)
dualarımız seninle canım,
((( tatlım yaa başına gelenler için çok üzüldüm, şimdi seni daha iyi anlıyorum ne demek istediğini, biran önce onlardan kurtulursun inşallah canım, insan böylelerine İNSAN diyemiyor malesef nasılş böyle bişi olabilir aklım almıyor, ama farklı şehirler düşünmüşsün ya, bence onuda başarabilirsiniz. bütün dualarım seninle canım hep dua edicem tamam mı ? özel msjdan msjlaşırız yine, kendine iyi bak, sen hem bilinçli hem çok iyi kalpli bir anne olacaksın bundan eminim ne olursa olsun. bunlar seni yıldıramaz. çok öpüyorum seni canım. Allah başka dert vermesin ve dertlerinin bir an önce kurtarsın inşalahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?