2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
canım bende seni merak ediyordum maşallah bebişine bende çikolata yiycem giderken inşallah sonuçlarında güzel çıkacak, resimlerini merak ediyorum

renkli fotoğrafını vermemiş ama 3 tane resim vardı ben renkli de var sandım en son dosyay koyarken baktım siyah beyaz ben renkli istiyorum onu çekelim diye tekrar demedim ben de ama çok güzeldi renkli de mutlaka ye o hareketleri görmen gerekir

slm kızlar oku oku bitemedim yahuuu
en sonunda bitti gözden kaçırdığım yoktur umarım, herkese hayırlı günler

canım ilk öncelikle kargonu aldım sonsuz teşekkür ediyorumm, çok iyi geldii
çok seveba girdin valla
adresini de yazdm

böyle depresif düşünmene üzüldüm canım, sıkıntı yapma bence bebeğin doğduğunda tümm bunlardan arınacak, unutacaksın. :)
ben 2 buçuk yıldır evliyim, eşimle evlenirken en az 2 yıl bebek düşünmedik çok gezdik, eğlendik v.s.
bazen bacağımızı çelip bütün gün bişi yapmadık dinlendikk, sonra ben bu durumlardan sıkılmaya bir arayış içine girmeye başladım. eşime söyledim o biraz terddütlüydü, çok alışmıştı rahata
sonra karar verdik ve 2. ayda hamile kaldım (çok şükür) eşim öğrenince sandığımdan çok sevindi, benim terazi burcu birde tam tipik onlar da öyle yaparlarmış, istemez gibi görünüp çok düşkün olurlarmış. şimdilik mutluyuz mesuduz tek dileğimiz sağlıklı bir hamilelik ve sağlıklı bir bebekk

49la hamile kalmıştım 48e düştüm bulantılar sayesinde:26:
ama göbeğimde taş gibi sertlik var. bende rahat bir pantalon alıcam

bende 1 kilo verdimm canım bulantılardan, aynen göbişş var benimde pantolonlarım sıkıyı almayı düşünüyorum artık

oy maşallah senin bebişinee yerim onu :)))
çok güzel herşey çok sevindim tatlımm

ay dal gibi doğuruyorlar bende çok özeniyorum yaa maşallah bile çağla şikel normal doğurmuşştu

Dua edin hanımlar....
Sakınılan göze çöp batarmış derler ya... Üzerime herkes çok düşüyordu yapmayın dedikçe...
Rabbim sınıyor işte...
İnşallah bir sıkıntı yoktur....

canım geçmiş olsun, bir görün bakalım vardır yolu yordamı, inş. bişiyin yoktur tabi ama varsada eğer bişiler yaparlar... canım sıkıştı yapma
bir arkadaş var o da hamle 5 aylıkken konusmustum kaç kilo aldın dedim sadece 1 kilo dedi inanamadım en az 5 kilo almıs gornuyordu ama almadıysa bravo

oyy maşallahh sağlıklı mı öyle yaa, 5 ayda 1 kilo ?

gunaydın kızlar ya dun basıma neler geldı dun sabah ezanıyla uyandım bı baktım kanamam olmuş olmaya devam edıyo hemde adet kanı gıbı koyu kırmızı ve yogun hemen esımı uyandırdım burdakı hastanenın acılı kapalıymıl dr. yok us sabah sekızı zor ettım bu aradada kanama devam edıyo sabah hemen ozel hastaneye gıttım dr. kanı gorunce dusmus olacagını tahmın ettı hemen ultrasona gırdım kanama oldugundan alttan baktırmadım karından baktı bebek gayet saglıklı kıpır kıpır kalbını falan dınlaettı progestan yazdı eve geldım bı tane ıcıp uzandım bı kac kez gun ıcınde acık kahve lekelenme oldu sükür bugun hıcbışı yok ılaca devamm cok korktumm dun aglaya aglaya bı hal oldum ama allaha sukur sımdılık saglıgı ıyı

ay benim doktor izinliydi ama ben dayanamadım perşembe gününe aldım randevuyu umarım erken değildir yada farketmez yine giderim çok özledim bebeğimi
bende cts hem tam 12 haftayı bitiricem 2 lii testimi yapar hemde işten izin almamak ve eşimle gitmek için seçtim, boşver canım erken değildir, şimdi herkes görünce bende nasıl bekliycem diyorum vallahi heveslendimm
olsun canım sağlıklı olsunlada onlar resim siyah beyaz olsun

AYNEN BENDE ÇOK ETKİLENDM ÇOK TATILYDI AMA BENİM DOKTOR Bİ ULTRASON ÇIKTISI BİLE VERMİOO :s
ayy nasıl vermiyor canımm istesene olurmu öyle şey o resimler nasıl önemli bizim için

geçmiş olsun canım Allah korusun bebeğini bebeğimizi Rabbim korusun düşükten sağlıklı hayırlı evlatlar kucagımıza almayı nasip etsin sakin ol ve iyi düşün uzan bol bol dinlen bitanemmm

bilemiyorum canım öyle dedi bana 1 kilo çok az ama yaa başarmış dediğine göre ama sanki bize arkadaşlarla baya almış gibi göründü ama neyse

seinle nerdeyse aynı herşeyimiz ideal kilom 63-64 şken ben de 69la hamile kaldım.şimdi 71 kiloyum. oturmaktan aldım bütün kiloları

canımm benimmm. büyük bir korku atlatmışsın. çok şükür bebek iyiymiş. çoook dikkat et tatlım. dinlenmene dikkat et özellikle. bol bol uzan. kaldır ayaklarını da havaya... Rabbim korusun bebişlerimizi.

hamilelikte alınan kilolar kutsal kilolardır dedi doktorun biri tv de

Günaydin güzel anneler ve minik bebisleri bende gecmisi okumaktan anca yazabildim.bebeklerini goren anneler adina cok sevindim.bazi annelerde sıkıntılı sanırım cok gecmis olsun ama icinizi ferah tutun nolur net bisi ögrenmeden kendinizi de bebeginizi de üzmeyin.

Benimde bikac gundur sol gözüm segiriyo.gecmedi de.tikli gibi oldum iyice.hayır olsun insallah.:26:

amannn. benim de geçen bir seğirdi gözüm. gözüün yarısı kapalı kaldı nerdeyse açamadım bir türlü

amin cnmm yemek dısında hıc kalkmıyorum zatenn bı ıkı hafta coooook dıkkat edıcem kanama olsada olmasada

canım kargonun içine sıkıştırdığım notu da gördüysen o da beni depresleştiren en büyük problem hayatımda bir o düzelse herşey iyi olacak bana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…