2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
kızlar bir yerde okumuştum kilolu hamile kalanlar az kilo zayıf hamile kalanlar çok kilo alırmış hamilelikte doğrumudur sizce?:44:

ablam az kilo almıştı. o 74 le başlamıştı.boyu 165.yani biraz kiloluydu.8 kilo aldı gebelikte.kızı 3.200 doğdu. sonra süt olsun diye yediii 87 oldu.rejime başladı 3 ayda 55 kiloya düştü... 1 senedir 55 kiloda...

Son düzenleme:

Canımm dualarımız seninle,, hadi inşallah bebişini de kalp atışlarını da gör, gelince de haber et bize

kızlar bir yerde okumuştum kilolu hamile kalanlar az kilo zayıf hamile kalanlar çok kilo alırmış hamilelikte doğrumudur sizce?:44:

Canım ben çok zayıf sayılmam,normalimdir, ama şu an itibariyle hiç kilo almadım hatta iki kilo da vermişim. Ama garip olan göbüşüm çıktı

güzel haberlerle gel canım.duaalrımız sizinlee:26:

maşallah çok iyi vermiş o kiloları...inşallah bizde emziririz bebeklerimizi.hem onlar anne sütüyle beslenmiş olur hemde biz kiloları hemen atarız üstümüzdenn

iyiyim şekerim nolsunnn bulantı halsizlikk öle işteee geçcek inşşş onlardaaa sen nasılsın bebişin nasıll

bende hamdolsun, benim bulantılarım hafifledii kızlar, acayip ekşiye aş eriyorum sormayım, hayatım hiç şalgam içmemiş biri olrak öğlen içtim ve hala tadı damağımda
olmadık şeyler istiyor canım özellikle ekşiiiiiiiiiiiii :) 3-4 gündür var

esracımmmm hey maşallah. dikkat et kendineeeee... insan iştahla yiyince daha da kilo alır.... bide senin oğlun olacak ...içime öyle doğuyor....afiyet olsun....

valla ben bile inanamıyorum kendime şuanda. iki koca dilimi yedim, sözde yemekten iki saat sonra yicektim ama dayanamadım bunu bir kişi daha demişti bana burdan, senin oğlun olucak diye... hayırlısı olsun inşallah.4 mayısta randevum var, belli olucak cinsiyeti bebişimin.

teşekkürler ben de hep dua ediyorum :)

bende bu cumartesi gidicem...zannetmiyorum cinsiyetle ilgili bişey diyeceğini...mayısın 7-8 gibide başka bi hastaneye renkli ultrasona giricem inşallah..fotolarımızı paylaşırız sizinlee teyzoşlarr inşallahhh
esraa kız maşallahh iyi yemişinn iki dilimii...yarasınnn kuzunaa

benimde canım ekşili yemekler çekiyoo çikolataya bayılırım çok nadir canım istiyooo hatta bazen çikolata görünce midem bulanıyooo ekşiye aşerenlerin kızı olur derlerrr hadi bakalım hayırlısııı

selam hamişler nasılsınız bakalım
ben sabahtan doktoruma gittim bebşimi gördüm baya bir hareketli sıpam kolları bacakları incecik kürdan gibim
hiç durmuyor yılan gibi kıvrılıyor dedim doktora suyun için de yüzüyor ondan şekilden şekile giriyor dedi
hiç üzmedi yan pozisyonunuda verdi bize doktor tamam istediğim pozisyonu verdi dedi ve ölçümünü aldı tam 12 haftalık olmuş bebem
sıpamı görünce heyecan yaptım doktora soracaklarımı soramadım
ikili testi sordum devlet hastanesi yapmıyor üçlü olanı yapıyoruz biz dedi
özel 50 lira dedi test için
annem yaptırma testi allah korusun bişey olsa 6 ay sıkıntısını çekeceksin dedi ve belkide bişey olmuyacak dedi
bir tanıdığın testlerde bebekde sendrom çıkmış ama bebek sağlam doğmuş onu söyledi
aklım karıştı ne yapsam

selam kızlar

ya dedimkli artık ben kasım annesi olmucam başka foruma girim
ya kimseyi tanımıyorum üff sıkıldım
bir iki mesaj atıverdim yanıt verenlerde az oldu
kendi topiğim olana kadar
yani hangiay annesi olacaksam burada takılayım size
hepinizi okuyorum ara sıra cok sevınıyıroum adınıza
bende o olaydan sonra toparlandım artık allaha çok şükür
rejimdeyim
ilk adetimden sonra yenıden calısmaya başlıcaz
ha bu arada kocişimi çok özlemişim yahu
mayısda bi tatile çıkıcam o yüzden spora ve diyete başladım
inceleyim sonra zayıf hamile kalmaya çalışıcam

lütfen kendinizeiyi bakın en ufak bir kanamayı göz ardı etmeyin..
bebişlerinize selamm hepinize maşallah

gözün aydın canım gördün kuzunu rahatladın...ohh maşallahhh paşaya vermiş anneye tam poziyonu daa

ikili test konusunda bişey diyemiycem canım, ben yaptırcam (hatta bu cumartesi) ama allah korusun olumsuz bişeyle karşılaştırsam naparım hiç bilmiyorum:44:

çık çık gel canım ihmal etme bizi

yaaa çok iyi. Kıskanıyorum valla benim daha dolu dolu 2.5 haftam var ultrasona girmeye ( meraktayım. Bebeğinde eskisi kadar kasılması olmuyor bazen acaba yokmu diyorum. gel 7 mayıs gelll

Bu arada ultrason resmin ??? vermedimi yoksa doktor ?

benim 4 mayısta 13 hafta dolmuş olucak. ben yanlış hesaplamışım. zannetmiyorum bana da cinsiyeti söyleyeceğini. gerçi erkekse ben burdayım diyebiir bebişim
renkli ultrasona neden giriyosun canım?

sağolasın canım darısı başına
hem de ne pozisyonlar eşim bebişin ayağını başka bir uzuv sandı
daha tam belli olmaz dedim
işte annemin dediği kafamı bulandırdı rabbim taşıyamıyacağımız yükü vermesin inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…