kızlar bir yerde okumuştum kilolu hamile kalanlar az kilo zayıf hamile kalanlar çok kilo alırmış hamilelikte doğrumudur sizce?:44:
kızlar az sonra çıkacaz doktora gidecez....ne olur dua edin bebişimizi kalp atışını görelim....en son 3 hafta önceydi gitmiştim 5 haftalıktı...kese görmüştük...:18::18::18: dualrınız bizimşe olsun teyzoşlar...14.30 ta randevumuz...
kızlar bir yerde okumuştum kilolu hamile kalanlar az kilo zayıf hamile kalanlar çok kilo alırmış hamilelikte doğrumudur sizce?:44:
güzel haberlerle gel canım.duaalrımız sizinleekızlar az sonra çıkacaz doktora gidecez....ne olur dua edin bebişimizi kalp atışını görelim....en son 3 hafta önceydi gitmiştim 5 haftalıktı...kese görmüştük...:18::18::18: dualrınız bizimşe olsun teyzoşlar...14.30 ta randevumuz...
ablam az kilo almıştı. o 74 le başlamıştı.boyu 165.yani biraz kiloluydu.8 kilo aldı gebelikte.kızı 3.200 doğdu. sonra süt olsun diye yediii 87 oldu.rejime başladı 3 ayda 55 kiloya düştü... 1 senedir 55 kiloda...
iyiyim şekerim nolsunnn bulantı halsizlikk öle işteee geçcek inşşş onlardaaa sen nasılsın bebişin nasıll
esracımmmm hey maşallah. dikkat et kendineeeee... insan iştahla yiyince daha da kilo alır.... bide senin oğlun olacak ...içime öyle doğuyor....afiyet olsun....
slmm iyiyiz şekerim sen nasılsn :)
dualarımız seninle canım,
((( tatlım yaa başına gelenler için çok üzüldüm, şimdi seni daha iyi anlıyorum ne demek istediğini, biran önce onlardan kurtulursun inşallah canım, insan böylelerine İNSAN diyemiyor malesef nasılş böyle bişi olabilir aklım almıyor, ama farklı şehirler düşünmüşsün ya, bence onuda başarabilirsiniz. bütün dualarım seninle canım hep dua edicem tamam mı ? özel msjdan msjlaşırız yine, kendine iyi bak, sen hem bilinçli hem çok iyi kalpli bir anne olacaksın bundan eminim ne olursa olsun. bunlar seni yıldıramaz. çok öpüyorum seni canım. Allah başka dert vermesin ve dertlerinin bir an önce kurtarsın inşalahhh
valla ben bile inanamıyorum kendime şuanda. iki koca dilimi yedim, sözde yemekten iki saat sonra yicektim ama dayanamadım bunu bir kişi daha demişti bana burdan, senin oğlun olucak diye... hayırlısı olsun inşallah.4 mayısta randevum var, belli olucak cinsiyeti bebişimin.
bende hamdolsun, benim bulantılarım hafifledii kızlar, acayip ekşiye aş eriyorum sormayım, hayatım hiç şalgam içmemiş biri olrak öğlen içtim ve hala tadı damağımda
olmadık şeyler istiyor canım özellikle ekşiiiiiiiiiiiii :) 3-4 gündür var
Kızlar bu öğlen içtiğim yarım bardak şalgam zararlımıdır ya :26: doğal bitki ama ? bilen var mı ?
selam hamişler nasılsınız bakalım
ben sabahtan doktoruma gittim bebşimi gördüm baya bir hareketli sıpam kolları bacakları incecik kürdan gibim
hiç durmuyor yılan gibi kıvrılıyor dedim doktora suyun için de yüzüyor ondan şekilden şekile giriyor dedi
hiç üzmedi yan pozisyonunuda verdi bize doktor tamam istediğim pozisyonu verdi dedi ve ölçümünü aldı tam 12 haftalık olmuş bebem
sıpamı görünce heyecan yaptım doktora soracaklarımı soramadım
ikili testi sordum devlet hastanesi yapmıyor üçlü olanı yapıyoruz biz dedi
özel 50 lira dedi test için
annem yaptırma testi allah korusun bişey olsa 6 ay sıkıntısını çekeceksin dedi ve belkide bişey olmuyacak dedi
bir tanıdığın testlerde bebekde sendrom çıkmış ama bebek sağlam doğmuş onu söyledi
aklım karıştı ne yapsam
çık çık gel canım ihmal etme biziselam kızlar
ya dedimkli artık ben kasım annesi olmucam başka foruma girim
ya kimseyi tanımıyorum üff sıkıldım
bir iki mesaj atıverdim yanıt verenlerde az oldu
kendi topiğim olana kadar
yani hangiay annesi olacaksam burada takılayım size
hepinizi okuyorum ara sıra cok sevınıyıroum adınıza
bende o olaydan sonra toparlandım artık allaha çok şükür
rejimdeyim
ilk adetimden sonra yenıden calısmaya başlıcaz
ha bu arada kocişimi çok özlemişim yahu
mayısda bi tatile çıkıcam o yüzden spora ve diyete başladım
inceleyim sonra zayıf hamile kalmaya çalışıcam
lütfen kendinizeiyi bakın en ufak bir kanamayı göz ardı etmeyin..
bebişlerinize selammhepinize maşallah
selam hamişler nasılsınız bakalım
ben sabahtan doktoruma gittim bebşimi gördüm baya bir hareketli sıpam kolları bacakları incecik kürdan gibim
hiç durmuyor yılan gibi kıvrılıyor dedim doktora suyun için de yüzüyor ondan şekilden şekile giriyor dedi
hiç üzmedi yan pozisyonunuda verdi bize doktor tamam istediğim pozisyonu verdi dedi ve ölçümünü aldı tam 12 haftalık olmuş bebem
sıpamı görünce heyecan yaptım doktora soracaklarımı soramadım
ikili testi sordum devlet hastanesi yapmıyor üçlü olanı yapıyoruz biz dedi
özel 50 lira dedi test için
annem yaptırma testi allah korusun bişey olsa 6 ay sıkıntısını çekeceksin dedi ve belkide bişey olmuyacak dedi
bir tanıdığın testlerde bebekde sendrom çıkmış ama bebek sağlam doğmuş onu söyledi
aklım karıştı ne yapsam
bende bu cumartesi gidicem...zannetmiyorum cinsiyetle ilgili bişey diyeceğini...mayısın 7-8 gibide başka bi hastaneye renkli ultrasona giricem inşallah..fotolarımızı paylaşırız sizinlee teyzoşlarr inşallahhh
esraa kız maşallahh iyi yemişinn iki dilimii...yarasınnn kuzunaa
sağolasın canım darısı başına
gözün aydın canım gördün kuzunu rahatladın...ohh maşallahhh paşaya vermiş anneye tam poziyonu daa
ikili test konusunda bişey diyemiycem canım, ben yaptırcam (hatta bu cumartesi) ama allah korusun olumsuz bişeyle karşılaştırsam naparım hiç bilmiyorum:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?