selam hamişler nasılsınız bakalım
ben sabahtan doktoruma gittim bebşimi gördüm baya bir hareketli sıpam kolları bacakları incecik kürdan gibim
hiç durmuyor yılan gibi kıvrılıyor dedim doktora suyun için de yüzüyor ondan şekilden şekile giriyor dedi
hiç üzmedi yan pozisyonunuda verdi bize doktor tamam istediğim pozisyonu verdi dedi ve ölçümünü aldı tam 12 haftalık olmuş bebem
sıpamı görünce heyecan yaptım doktora soracaklarımı soramadım
ikili testi sordum devlet hastanesi yapmıyor üçlü olanı yapıyoruz biz dedi
özel 50 lira dedi test için
annem yaptırma testi allah korusun bişey olsa 6 ay sıkıntısını çekeceksin dedi ve belkide bişey olmuyacak dedi
bir tanıdığın testlerde bebekde sendrom çıkmış ama bebek sağlam doğmuş onu söyledi
aklım karıştı ne yapsam
canım bir sıkıntın olmadıktan sonra korkma allahın izniyle bebişler bizimle hemde durmadan halay çekiyorlar daha farkın da değiliz de ondan :118:yaaa çok iyi. Kıskanıyorum valla benim daha dolu dolu 2.5 haftam var ultrasona girmeye( meraktayım. Bebeğinde eskisi kadar kasılması olmuyor bazen acaba yokmu diyorum. gel 7 mayıs gelll
Bu arada ultrason resmin ??? vermedimi yoksa doktor ?
benim 4 mayısta 13 hafta dolmuş olucak. ben yanlış hesaplamışım. zannetmiyorum bana da cinsiyeti söyleyeceğini. gerçi erkekse ben burdayım diyebiir bebişim
renkli ultrasona neden giriyosun canım?
ablam az kilo almıştı. o 74 le başlamıştı.boyu 165.yani biraz kiloluydu.8 kilo aldı gebelikte.kızı 3.200 doğdu. sonra süt olsun diye yediii 87 oldu.rejime başladı 3 ayda 55 kiloya düştü... 1 senedir 55 kiloda...
inşallah doğrudurbenim boy 170 ve 78 kilo ile hamile kaldım
gerçi şu anda bulantılarım nedeniyle 76 ya düştüm ama umarım fazla almam.
cidden kafam karıştı benimben de yaptırmamaya karar verdim. hem riski var %5 kadar. hem de negatif olsa bile pozitif çıkabiliyormuş.
meraktannnngörümcen hamileyken bu haftalarda girmişti renkliye, onun doktoruna gidicem bende zaten oğlunun öylee güzel net bi resmi vardıki...geçen kızlarda eklediler yaa kuzum...net gözüksün istiyorum bebeğimm bende 8 mayısta tam 13 haftalık oluyorum inşallah
İyi hadii içim rahatladıyok güzelim şalgam öneriliyor bildiğim kadarıyla hamilelikte..bende içtim geçenlerde acılı şalgamm
ben sabahtan doktoruma gittim bebşimi gördüm baya bir hareketli sıpam kolları bacakları incecik kürdan gibim
hiç durmuyor yılan gibi kıvrılıyor dedim doktora suyun için de yüzüyor ondan şekilden şekile giriyor dedi
hiç üzmedi yan pozisyonunuda verdi bize doktor tamam istediğim pozisyonu verdi dedi ve ölçümünü aldı tam 12 haftalık olmuş bebem
annem yaptırma testi allah korusun bişey olsa 6 ay sıkıntısını çekeceksin dedi ve belkide bişey olmuyacak dedi
bir tanıdığın testlerde bebekde sendrom çıkmış ama bebek sağlam doğmuş onu söyledi
aklım karıştı ne yapsam
selam kızlar
ya dedimkli artık ben kasım annesi olmucam başka foruma girim
ya kimseyi tanımıyorum üff sıkıldım
bir iki mesaj atıverdim yanıt verenlerde az oldu
kendi topiğim olana kadar
yani hangiay annesi olacaksam burada takılayım size
hepinizi okuyorum ara sıra cok sevınıyıroum adınıza
bende o olaydan sonra toparlandım artık allaha çok şükür
rejimdeyim
ilk adetimden sonra yenıden calısmaya başlıcaz
ha bu arada kocişimi çok özlemişim yahu
mayısda bi tatile çıkıcam o yüzden spora ve diyete başladım
inceleyim sonra zayıf hamile kalmaya çalışıcam
lütfen kendinizeiyi bakın en ufak bir kanamayı göz ardı etmeyin..
bebişlerinize selammhepinize maşallah
gözün aydın canım gördün kuzunu rahatladın...ohh maşallahhh paşaya vermiş anneye tam poziyonu daa
ikili test konusunda bişey diyemiycem canım, ben yaptırcam (hatta bu cumartesi) ama allah korusun olumsuz bişeyle karşılaştırsam naparım hiç bilmiyorum:44:
aklım karıştı ne yapsam
benimde canım ekşili yemekler çekiyoo çikolataya bayılırım çok nadir canım istiyooo hatta bazen çikolata görünce midem bulanıyooo ekşiye aşerenlerin kızı olur derlerrr hadi bakalım hayırlısııı
sahinus'cum inan o yaşadığın karamsarlığın aynılarını bende ilk öğrendiğimde yaşamıştım,acaba doğru bir karar mı,ne yapıcam ben,aileler zırt pırt hayatımda mı olacaklar(özellikle bu vardı bende)
Kafayı yemek üzereydim,ağladım hatta ben ilk öğrendiğimde hazır değilim,işle ilgili sorunlarım var zamanı değildi,olmamalıydı diye ilk haftayı ağlayarak geçirmiştim.
Ama gel zaman git zaman neredeyse 12.haftanın içine girdim,bu zaman zarfında eşimle sağlı sollu etraflıca konuştum,sağolsun o da pozitif biri olduğu için beni çok rahatlattı..
Pişman oldum zaten o ağlayışlarım için..İnsanlar yıllarca uğraşıyolar ve ben 2 ay içinde uğraşmadan hamile kalmışım şükretmem gerekirken bu ağlamak ta niye diye kendi kendime sordum...
Zaten kalp atışlarını da duyduktan sonra bütün duygularım değişti,bi silkindim ve kendime geldim..
Şimdi tek duam sağlıklı bir şekilde kucağımıza almak,eşimle birlikte sağlıklı,huzurlu bir şekilde büyütebilmek...
Allah hepimizin yardımcısı olsun...
günaydınnnnlarrrr
canlarım çok şükür güzel haberlerle geldim bende. haftasıyla günüyle paralel gelişim gösterdiğini söyledi, boyu 16 mm. normal seyrinde ilerliyormuş. 8+1 dik dün biz. kalp atışlarını gördük. şekli şemali daha belli ama henüz net görüntü elde edemedik. tansiyonum muayene zamanları 11,7, 10,6 şeklinde inşallah böyle devam eder. 1 ay sonra tekrar çağırdı bu kez ikili test için. 1 ay çok uzun bir süre gibi geldi nasıl dayanıcam bilmiyorum.
benim 7. haftadan beri azar azar bulantım var, orda olduğunu hissettiriyor, kokulara duyarlıyım çok fazla ve iştahsızım, katı şeyler tükettiğimde ve midemi boş bırakmadığımda güzel uyuyorum ama ola ki çok asitli şeyler yersem sabahları karnımda faaliyetler oluyor ve beni uyutmuyor.
bel ağrısı var oturup kalkarken zorluyor beni.
hep halsizim ve hep uyumak istiyorum.
hayatıma kaldığım yerden devam edemiyorum ne yazık ki, resmen kilitlendim, evde geçirmek istiyorum tüm vaktimi ya da dışarda yürüyüş yaparak.
haftasonu şehir dışına çıkıcaz ne büyük zulüm benim için..... inşallah sıkıntısız geçer
işte canım ben de onu diyorum rahat hamile kaldığım için kıymetini bilmiyorum bebişimin oysa çok şanslıyım ki Allah onu bana verdi ne kapı kapı dr arattı ne de tüp bebek tedavisi vs onun için böyleyim ben... eğer öbür türlü olsaydı çok daha kımetli olurdu...ama yanlış anlamayın şimdi de çok kıymetli sadece bu kendi iç sesimle yaptığım öz eleştiri yoksa ben de kalp atışına mutlu oluyorum konuşuyorum onla "NASILSIN ANNNECİM"diye suyun içinde yaşadığı için şimdiki adı da balığım. yoksa o benim hayatıma giren ve şimdiye kadar eksik olan tek şey aane baba eş kardeş dayı hala amca teyze hepsi vardı ama bu yoktu bakalım mihri leyla mı tarık buğra mı gelecek dünyaya
kızlar bir yerde okumuştum kilolu hamile kalanlar az kilo zayıf hamile kalanlar çok kilo alırmış hamilelikte doğrumudur sizce?:44:
canım bencede bebeğimizin kıymetini bilelim bulamayan o kadar kişi var ki Allah bizlerinde kimseninde kucagını boş bırakmasın amin
senin sürpriz mi oldu hamilelik istemeden mi oldu?
aşkolsun size kızlar bana kimse yazmamışşşş alınganlığımda üstümde hani hamile miyim neyim :)
canım yeni yeni çok tatlı çekiyor şu topik şekerlerden özellikle çukulatalar falan. midemde hiç iyi değil bugün bişi yiyemiyorum.
öğlen sağlık ocağına gittim kayıt altına alındık.
yine işteyim kafamı koyup uyumak üzereyim. bu sıcaklarda napıcaz biz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?