2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

ben de yaptırmamaya karar verdim. hem riski var %5 kadar. hem de negatif olsa bile pozitif çıkabiliyormuş.

canım bir sıkıntın olmadıktan sonra korkma allahın izniyle bebişler bizimle hemde durmadan halay çekiyorlar daha farkın da değiliz de ondan :118:
ultrason resmim var eklerim birazdan taratabileceğim bir sey yok o yüzden resmini çekip ekliyecem

benim 4 mayısta 13 hafta dolmuş olucak. ben yanlış hesaplamışım. zannetmiyorum bana da cinsiyeti söyleyeceğini. gerçi erkekse ben burdayım diyebiir bebişim
renkli ultrasona neden giriyosun canım?

meraktannnn görümcen hamileyken bu haftalarda girmişti renkliye, onun doktoruna gidicem bende zaten oğlunun öylee güzel net bi resmi vardıki...geçen kızlarda eklediler yaa kuzum...net gözüksün istiyorum bebeğimmbende 8 mayısta tam 13 haftalık oluyorum inşallah

süper canım ya maşallah inşAllah bende hayrlısıyla çok az alırım bebişim alır aman sağlıklı olsunlardaaa yerim ben onları

inşallah doğrudur benim boy 170 ve 78 kilo ile hamile kaldım
gerçi şu anda bulantılarım nedeniyle 76 ya düştüm ama umarım fazla almam.

bende 76 ile basladım şimdi 78lerdeyim sanırım ama umarım ödemdir ve hemen gider uzerımdn

hmm anladım canım. acaba renkliden cinsiyeti daha çabuk belli olurmu ki

görmedim canım yaaa hangi sayfada kalmıştır kimbilir..

yok güzelim şalgam öneriliyor bildiğim kadarıyla hamilelikte..bende içtim geçenlerde acılı şalgamm
İyi hadii içim rahatladı

slm canım ohh ne güzell hareketler haberler, geliyor bebişlerden artık bu arada cinsiyeti belli mi ? ben yaptırmayı düşünüyorum canım 2 testi

çok iyi etmişsin cnım, sen burda kal tabi bizde alıştık sanaa

Allah korusun gönlünü ferah tut, benimde radevum cumartesi bakalım isticek mi doktor

sahinus'cum inan o yaşadığın karamsarlığın aynılarını bende ilk öğrendiğimde yaşamıştım,acaba doğru bir karar mı,ne yapıcam ben,aileler zırt pırt hayatımda mı olacaklar(özellikle bu vardı bende)

Kafayı yemek üzereydim,ağladım hatta ben ilk öğrendiğimde hazır değilim,işle ilgili sorunlarım var zamanı değildi,olmamalıydı diye ilk haftayı ağlayarak geçirmiştim.

Ama gel zaman git zaman neredeyse 12.haftanın içine girdim,bu zaman zarfında eşimle sağlı sollu etraflıca konuştum,sağolsun o da pozitif biri olduğu için beni çok rahatlattı..

Pişman oldum zaten o ağlayışlarım için..İnsanlar yıllarca uğraşıyolar ve ben 2 ay içinde uğraşmadan hamile kalmışım şükretmem gerekirken bu ağlamak ta niye diye kendi kendime sordum...

Zaten kalp atışlarını da duyduktan sonra bütün duygularım değişti,bi silkindim ve kendime geldim..
Şimdi tek duam sağlıklı bir şekilde kucağımıza almak,eşimle birlikte sağlıklı,huzurlu bir şekilde büyütebilmek...

Allah hepimizin yardımcısı olsun...

canım benim merak ediyordum bende seni peki neden o kadar sancın olmuş ki ayy yer onu teyzesi uygun pozisyonuda verirmiş üzmeşmiş anneciğini :) bizde perşembeye aldık randevumuzu 9 buçuğa ben testi yaptıracam canım bakalım rabbim taşıyamayacağımız yük vermesin...

aynı durumdayız. ben kızımdayken çok tatlı yerdim.ekşi tuzlu hiiiççç yermezdim.kız oldu.bundada tatlı görünce midem bulanıyor...

herkese merhabalar ve bulantısız günler diliyorum :) 4 mayısda randevum var 11+3 olacaz o gün herhalde ikili test yapılabilir. bu arada ikili test ile yanlış bilgiler edinilimiş herhalde, ikili test normal kan testi, gebenin yaşı, ense kalınlığı ve bazı degerler baz alınarak olasılık hesabı yapılıyor ve cıkan orana göre risk aralıgı bellı oluyor, yuksek riskli durumlarda amniosentez yani amnio sıvısından örnek alınıyor, riskli olan bu, ama kesin sonuç veriyor, ABD 'de kandan kesin tanı veren bir test çıkıyormuş, Bu orada ikili testte yüksek risk görülen çoğu gebenin çocukları sağlıklı olabiliyor. Dediğim gibi riskli olan amniosentez işlemi ama kesin tanı veriyor, işin ehli tarafından yapılan bu işlemde de risk oranı %5 gibi birşey

testler, pozisyonlar, görüntüler, süper gidiyoruz kızlar.. ben ikiz olduğum için ikili test yapmıyorlar zaten.. benim randevum da bu c.tesi sabahı. Allahım iyice az kaldı. sizi okuyunca bence heyecanlandım. bende bir an önce göreyim de rahatlayayım istiyorum..

işte canım ben de onu diyorum rahat hamile kaldığım için kıymetini bilmiyorum bebişimin oysa çok şanslıyım ki Allah onu bana verdi ne kapı kapı dr arattı ne de tüp bebek tedavisi vs onun için böyleyim ben... eğer öbür türlü olsaydı çok daha kımetli olurdu...ama yanlış anlamayın şimdi de çok kıymetli sadece bu kendi iç sesimle yaptığım öz eleştiri yoksa ben de kalp atışına mutlu oluyorum konuşuyorum onla "NASILSIN ANNNECİM"diye suyun içinde yaşadığı için şimdiki adı da balığım. yoksa o benim hayatıma giren ve şimdiye kadar eksik olan tek şey aane baba eş kardeş dayı hala amca teyze hepsi vardı ama bu yoktu bakalım mihri leyla mı tarık buğra mı gelecek dünyaya

aşkolsun size kızlar bana kimse yazmamışşşş alınganlığımda üstümde hani hamile miyim neyim :)

canım yeni yeni çok tatlı çekiyor şu topik şekerlerden özellikle çukulatalar falan. midemde hiç iyi değil bugün bişi yiyemiyorum.

öğlen sağlık ocağına gittim kayıt altına alındık.

yine işteyim kafamı koyup uyumak üzereyim. bu sıcaklarda napıcaz biz....

canım bencede bebeğimizin kıymetini bilelim bulamayan o kadar kişi var ki Allah bizlerinde kimseninde kucagını boş bırakmasın amin

senin sürpriz mi oldu hamilelik istemeden mi oldu?

canım bencede bebeğimizin kıymetini bilelim bulamayan o kadar kişi var ki Allah bizlerinde kimseninde kucagını boş bırakmasın amin

senin sürpriz mi oldu hamilelik istemeden mi oldu?

sürpriz oldu olmadık bir zamanda ilk kez korunmadık o zaman da takvime göre olmaması lazımdı ama artık zamanı da geldi diye düşünüyordum ama cesaretim yoktu Allah da gördü bundan bir nane olmaz diye düşündü galiba bebişi verdi ama tam zamanıydı aslında da ne bileyim işte biraz daha kendimi toparlayım diye düşünüyordum ama gecikmekte istemiyordum aslında aslında iyi oldu iyi bir dahaki yaz onunla gidecez denize 8-9 aylık olacak...kış hamilesi olmak mı zor yaz mı derken yaz oldu bakalım nasıl geçecek en azından yürüycez:)

selam geüzel gebişler nasılsınız??
bebikler nasıl büyüyolarr dimii..Ben en son martın 25 inde gıttım doktora doktorumu degıstırdıgım ıcın
bu ayın 25 ıne randevu verdı 1 aydır gıtmıyrm ve neler olup bıtıo hıc bılmıyrmm
umarım hersey yolundadır,zaten suan hıssetmedıgımız ıcın anlayamyrzz
haftaya gıttımde 10.haftamın ıcınde olacagım ıkılı testlerı fln ıstermı acabaa kızlar?

Ay aşkolsun öyle şey olur mu,sorma bazen o alınganlık hepimizde var bende bazen eşimin burnundan getirdiğimi bilirim yani..:))

Sağlık ocağı yaptırdığın testleri istedi mi?
Benden istediler de hala götüreceğim,sağlık ocağı nerde derseniz evimin karşısında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…