2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

ne güzel olmuş canım birde korunmasaydın da aylarca yıllarca olmasaydı Alalh korusun Allahın sevgili kulusun öyle düşün ya ben dün gece rüyamda bebeğimi emziiryordum o kadar muhteşem bir duyguydu ki uyandığımda sırıtıyordum resmen

canım benim çok geçmiş olsun, yaşadığın korkuyu anlayabiliyorum, aman dikkat et kendine.. allahım şifa versin bir an evvel, miniğine de bişey olmasın inşallah:)

sade maden suyunun hiç bir zararı yok hatta faydası var ama sade olacak. meyveli ya da soda yazanlardan olmayacak tatlım :)

Kızlar bu öğlen içtiğim yarım bardak şalgam zararlımıdır ya :26: doğal bitki ama ? bilen var mı ?

hayır tatlım zararlı değil ki şalgam yararlıdır, bebek için de vardır faydaları :)

aynı şeyleri bende düşündüm en basiti kuzenimin bebeğine öyle dediler ama ben Allah'a sığınıyorum, sağlıklı olacak çok şükür hissediyorum da ama doktor istediği için yaptırdım. ben üniversite hastanesinde yaptırdım ücret vermedim bilginiz olsun :)

inşallah kuzum şeker ya da çikolata ye mutlaka kıpır kıpır görürsün miniği:)

aramızdaaa bi hamilee var sanırım kızlar...alınmışş bizee yavru ceylan alınma cnmm nolursun biliyorsun çoğumuz iş yerindeyiz, bi cevap yazarken arada kaynayan mesajlar olabiliyor...gözün aydın olsunn maşallahh sizeee anneesii

test sonuçlarımız çok şükür iyi çıktı. sağlık ocağı testleri gelirken getirir misiniz dedi getiremem yanımda değil dedim peki telefondan sözel alırız dedi. bi daha gitmem artık herhalde teefonda zırt pırt arıyolar zaten :) aslında bi bakıma iyi hatırlatmalar yapıyorlar bu hafta şu yapılacak bu hafta bu yapılacak diye doktorun söyledikleriyle yaptıklarıyla eşleştiriyorum iyi oluyor.

rahim açılma ağrısıymış canım dinlen ama dedi doktorum
evet doktoru uğrastırmadı sanırım gelecek ay cinsiyetinide şakkadanak gösteriverecek sıpam hayırlı haberler canım
hamilesin galiba sağlık ocağına da kayıt olmuşsun artıkım tescilli bir hamilesin

Canım niye cevap vermeyelim sana :) Belirtilerinin hepsi çok normal senin haftalarında ben de öyleydim ve halen de devam ediyor, gerçi ilk zamanlara göre azaldı diyebilirim ya da alışmış da olabilirim :) Ben de çalışıyorum ve bazen tak ettiği, bırakıcam bu işi katlanamıyorum dediğim zamanlar oluyor. Ama bebeğimin geleceğini ve bunun hep böyle sürmeyeceğini düşündüğümde güç buluyorum kendimde ve devam ediyorum.
Ne güzel bak tatlı aş ermelerin başlamış ben tam tersi tatlıya tahammül bile edemiyorum - ki benim tatlısız günüm geçmezdi- Miden için doğal maden suyunu önerebilirim içine limon sıkarak. Benim bulantı ve kusmalarımı sadece o iyileştiriyor.İnşallah kısa sürer de yaşayacağımız zorluklar bir an önce sağlıkla kucağımıza alırız meleklerimizi

kızlar hastaneden geldim, sadece kan verdim benim diğer rutin testler önceden yapıldığı için idrara gerek yoktu. yarın saat 4'de çıkarmış ama ben cuma alacağım doktor beraber bakarız cuma üniversiteye gel dedi, bakalım neler olacak:)

Bende öyle 3 yıllık evliyim iş durumu yüzünden ben erteledikçe erteliyordum,2 sene de doğum kontrol hapı kullanmışlığım var belki geç olur demiştim.1 yıla yakın eşim korunmuştu ve dedi ki"Hadi 2012'ye korunmadan girelim"dedim bende 1 seneyi ancak bulur belki tutması ve tamam dedim.Deyiş o deyiş.Ocak'ta regl oldum o da azar azar 2 gün,Şubat'ta geciktim..Bebişim gelmiş meğerse..Çok şükür halimize..

Bizde eşimle onu düşündük,seneye kısmet olursa bebişle birlikte tatile çıkarız..Geçen sene Antalya'da Ruslar özellikle minicik sapsarı bebişleriyle havuza denize giriyorlardı,eşim melul melul bakıyordu."Bizde bebeğimizle gireriz di miiii"diye ay kıyamam yaa..Sonunda muradına erdi,tamamına da ere inşallah...

eferim sanaaaaa bide sağlık ocağıan doğru yürüyüş yapın kuzunlaaa annesiii, birlikte götürün testlernizi

kız bu kadar hareketli bebek açar şeysini oturur önümüzdeki ay annem görsün 'paşasının geldiğini' diyeee hayırlısıylaa al haberini canım...bana seninki iyiden iyiyee erkek bebek diye doğuyorr

ben yaptırmıyacam galiba

sen aynı ben gibi olmuşsun ama biz doğal korunmaya geçelim 6 aya ancak hazırlar vücut dedik, hatta o ara çevremizde çocuk yüzünden çok tedavi gören vardı korkuyorduk. bir de baktık bebiş gelmiş sıpam benim ya çok güzeldi dün kıpır kıpır :)

zaten o kenardaki bacağı babası şimdiden başka seye benzetti canım rabbim ayıpsız amansız versin gönlümüzün muradını hepimizin inşş
ay dediğini hayal ettim de bugun dilim tutuldu o gün ağlarım herhalde ben

Kızlarrrr bloguma gelinnn linki burada: anneolucamben

Bebeğime güzel bir hatıra olur diye daha hamile olmadan hatta sadece hissederek başlamıştım yazmaya...

Kuzum benim yaa şu güzelliğe bakk ,, maşallaaahh annesiii Allahım gönlüne göre versin inşallah
amin canım hepizin inş sağlıklı al yanaklı bebeklerimiz olsun küçük tosuncuklar

sen bilirsin kuzum ben yaptırdım doktor istedi diye içinden gelmiyorsa boşver....
annem kesin gitmeme karsı o yüzden benimde anne sözü dinleyesim var

maşallahhh sıpanaaaaaaaa
darısı başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…