sürpriz oldu olmadık bir zamanda ilk kez korunmadık o zaman da takvime göre olmaması lazımdı ama artık zamanı da geldi diye düşünüyordum ama cesaretim yoktu Allah da gördü bundan bir nane olmaz diye düşündü galiba bebişi verdi ama tam zamanıydı aslında da ne bileyim işte biraz daha kendimi toparlayım diye düşünüyordum ama gecikmekte istemiyordum aslında aslında iyi oldu iyi bir dahaki yaz onunla gidecez denize 8-9 aylık olacak...kış hamilesi olmak mı zor yaz mı derken yaz oldu bakalım nasıl geçecek en azından yürüycez:)
gunaydın kızlar ya dun basıma neler geldı dun sabah ezanıyla uyandım bı baktım kanamam olmuş olmaya devam edıyo hemde adet kanı gıbı koyu kırmızı ve yogun hemen esımı uyandırdım burdakı hastanenın acılı kapalıymıl dr. yok us sabah sekızı zor ettım bu aradada kanama devam edıyo sabah hemen ozel hastaneye gıttım dr. kanı gorunce dusmus olacagını tahmın ettı hemen ultrasona gırdım kanama oldugundan alttan baktırmadım karından baktı bebek gayet saglıklı kıpır kıpır kalbını falan dınlaettı progestan yazdı eve geldım bı tane ıcıp uzandım bı kac kez gun ıcınde acık kahve lekelenme oldu sükür bugun hıcbışı yok ılaca devamm cok korktumm dun aglaya aglaya bı hal oldum ama allaha sukur sımdılık saglıgı ıyı
Merhabalar güzel annelerrr nasılsınız bakalımm??? Bugünlerde pek giremiyorum siteye ama şöyle bir baktım da bebişler görülmüş, ikili testlere gidilmeye başlanmış...Hep güzel haberler olsun inşallah bizim topiğimizde
Kızlar bir şey danışmak istiyorum, sizce doğal maden suyunun herhangi bir zararı var mı? Ben içine limon sıkıp neredeyse her gün içiyorum, çünkü bulantıma çok iyi geliyor. Ayrıca yediğim her şeyi çıkardığım ve su içemediğim için de vücudumda ne mineral kaldı ne su. İyi gelir diye düşündüm ama aklıma da takılmıyor değil...Cevaplarınızı bekliyorum şekerlerr
Kızlar bu öğlen içtiğim yarım bardak şalgam zararlımıdır ya :26: doğal bitki ama ? bilen var mı ?
selam hamişler nasılsınız bakalım
ben sabahtan doktoruma gittim bebşimi gördüm baya bir hareketli sıpam kolları bacakları incecik kürdan gibim
hiç durmuyor yılan gibi kıvrılıyor dedim doktora suyun için de yüzüyor ondan şekilden şekile giriyor dedi
hiç üzmedi yan pozisyonunuda verdi bize doktor tamam istediğim pozisyonu verdi dedi ve ölçümünü aldı tam 12 haftalık olmuş bebem
sıpamı görünce heyecan yaptım doktora soracaklarımı soramadım
ikili testi sordum devlet hastanesi yapmıyor üçlü olanı yapıyoruz biz dedi
özel 50 lira dedi test için
annem yaptırma testi allah korusun bişey olsa 6 ay sıkıntısını çekeceksin dedi ve belkide bişey olmuyacak dedi
bir tanıdığın testlerde bebekde sendrom çıkmış ama bebek sağlam doğmuş onu söyledi
aklım karıştı ne yapsam
testler, pozisyonlar, görüntüler, süper gidiyoruz kızlar.. ben ikiz olduğum için ikili test yapmıyorlar zaten.. benim randevum da bu c.tesi sabahı. Allahım iyice az kaldı. sizi okuyunca bence heyecanlandım. bende bir an önce göreyim de rahatlayayım istiyorum..
aşkolsun size kızlar bana kimse yazmamışşşş alınganlığımda üstümde hani hamile miyim neyim :)
canım yeni yeni çok tatlı çekiyor şu topik şekerlerden özellikle çukulatalar falan. midemde hiç iyi değil bugün bişi yiyemiyorum.
öğlen sağlık ocağına gittim kayıt altına alındık.
yine işteyim kafamı koyup uyumak üzereyim. bu sıcaklarda napıcaz biz....
Ay aşkolsun öyle şey olur mu,sorma bazen o alınganlık hepimizde var bende bazen eşimin burnundan getirdiğimi bilirim yani..:))
Sağlık ocağı yaptırdığın testleri istedi mi?
Benden istediler de hala götüreceğim,sağlık ocağı nerde derseniz evimin karşısında
rahim açılma ağrısıymış canım dinlen ama dedi doktorumcanım benim merak ediyordum bende seni peki neden o kadar sancın olmuş ki ayy yer onu teyzesi uygun pozisyonuda verirmiş üzmeşmiş anneciğini :) bizde perşembeye aldık randevumuzu 9 buçuğa ben testi yaptıracam canım bakalım rabbim taşıyamayacağımız yük vermesin...
hamilesin galibaaşkolsun size kızlar bana kimse yazmamışşşş alınganlığımda üstümde hani hamile miyim neyim :)
canım yeni yeni çok tatlı çekiyor şu topik şekerlerden özellikle çukulatalar falan. midemde hiç iyi değil bugün bişi yiyemiyorum.
aşkolsun size kızlar bana kimse yazmamışşşş alınganlığımda üstümde hani hamile miyim neyim :)
sürpriz oldu olmadık bir zamanda ilk kez korunmadık o zaman da takvime göre olmaması lazımdı ama artık zamanı da geldi diye düşünüyordum ama cesaretim yoktu Allah da gördü bundan bir nane olmaz diye düşündü galiba bebişi verdi ama tam zamanıydı aslında da ne bileyim işte biraz daha kendimi toparlayım diye düşünüyordum ama gecikmekte istemiyordum aslında aslında iyi oldu iyi bir dahaki yaz onunla gidecez denize 8-9 aylık olacak...kış hamilesi olmak mı zor yaz mı derken yaz oldu bakalım nasıl geçecek en azından yürüycez:)
Ay aşkolsun öyle şey olur mu,sorma bazen o alınganlık hepimizde var bende bazen eşimin burnundan getirdiğimi bilirim yani..:))
Sağlık ocağı yaptırdığın testleri istedi mi?
Benden istediler de hala götüreceğim,sağlık ocağı nerde derseniz evimin karşısında
rahim açılma ağrısıymış canım dinlen ama dedi doktorum
evet doktoru uğrastırmadı sanırım gelecek ay cinsiyetinide şakkadanak gösteriverecek sıpam hayırlı haberler canım
hamilesin galibasağlık ocağına da kayıt olmuşsun artıkım tescilli bir hamilesin
ben yaptırmıyacam galibaaynı şeyleri bende düşündüm en basiti kuzenimin bebeğine öyle dediler ama ben Allah'a sığınıyorum, sağlıklı olacak çok şükür hissediyorum da ama doktor istediği için yaptırdım. ben üniversite hastanesinde yaptırdım ücret vermedim bilginiz olsun :)
Bende öyle 3 yıllık evliyim iş durumu yüzünden ben erteledikçe erteliyordum,2 sene de doğum kontrol hapı kullanmışlığım var belki geç olur demiştim.1 yıla yakın eşim korunmuştu ve dedi ki"Hadi 2012'ye korunmadan girelim"dedim bende 1 seneyi ancak bulur belki tutması ve tamam dedim.Deyiş o deyiş.Ocak'ta regl oldum o da azar azar 2 gün,Şubat'ta geciktim..Bebişim gelmiş meğerse..Çok şükür halimize..
Bizde eşimle onu düşündük,seneye kısmet olursa bebişle birlikte tatile çıkarız..Geçen sene Antalya'da Ruslar özellikle minicik sapsarı bebişleriyle havuza denize giriyorlardı,eşim melul melul bakıyordu."Bizde bebeğimizle gireriz di miiii"diye ay kıyamam yaa..Sonunda muradına erdi,tamamına da ere inşallah...
kızlar hastaneden geldim, sadece kan verdim benim diğer rutin testler önceden yapıldığı için idrara gerek yoktu. yarın saat 4'de çıkarmış ama ben cuma alacağım doktor beraber bakarız cuma üniversiteye gel dedi, bakalım neler olacak:)
ben yaptırmıyacam galiba
zaten o kenardaki bacağı babası şimdiden başka seye benzetti canım rabbim ayıpsız amansız versin gönlümüzün muradını hepimizin inşşeferim sanaaaaabide sağlık ocağıan doğru yürüyüş yapın kuzunlaaa annesiii, birlikte götürün testlernizi
kız bu kadar hareketli bebek açar şeysini oturur önümüzdeki ayannem görsün 'paşasının geldiğini' diyeee hayırlısıylaa al haberini canım...bana seninki iyiden iyiyee erkek bebek diye doğuyorr
amin canım hepizin inş sağlıklı al yanaklı bebeklerimiz olsun küçük tosuncuklarKuzum benim yaa şu güzelliğe bakk ,, maşallaaahh annesiiiAllahım gönlüne göre versin inşallah
annem kesin gitmeme karsı o yüzden benimde anne sözü dinleyesim varsen bilirsin kuzum ben yaptırdım doktor istedi diye içinden gelmiyorsa boşver....
darısı başınamaşallahhh sıpanaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?