2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
bulemsuuuuuuuuuuuuu

Konyadamısın sen.... Ayy benim eşimde ordaaa Hatta evim de orda. Hangi doktora gidiyosun :26:

Ben 2'li test için şöyle düşünüyorum... Sonuçta renkli ultrason ve kan tahlili yaptırmak bana eksi bir değer katmaz (renkli ultrason'un ışınları hariç) Ama eğer yaptırmazda doğumdan sonra bir problem görünürse bebeğimde o zaman vicdan azabı çekerim belkide düzelebilir başka bir problemi var ve ben buna çözüm bulamadım diye. O nedenle yaptırma taraftarıyım. Eğer, sonuç kötü çıksa bile (ki allah korusun hepimizin bebeği sağlıklı olsun inşallah) kendimi hazırlarım, benim diğer bebeklerden farklı bir bebeğim olacak diye kendimi bu yönde eğitmeye yönlendiririm. Ayrıca Sendromlu riski var denilen ve sendromlu doğmayan bebeklerde var.. Allahım hepsini korusun

ay ben taratamadım daha bu da benimki gibi pek belirgin maşallah yerim onu ben fıstık
ben makineyle çektim canım sen de öyle yap

bulemsuuuuuuuuuuuuu

Konyadamısın sen.... Ayy benim eşimde ordaaa Hatta evim de orda. Hangi doktora gidiyosun :26:
evet canım konyadayım ben ben devlet hastanesine gidiyorum doktorum özelde ki olanlara 5 basıyor bana göre 3 senelik doktorum zaten
ilgili alakalı hem ultrasonoda kendi bakıyor mustafa bey beyhekim hastanesinde
senin evin nerde

Bulemsu bebişine maş.. diyorum...anasınınkuzusu ne güzel büyümüş...
darısı başına canım

eklenenlere bakılırsa bazı ultrason resimleri her ayrıntıyı verecek netlikte çıkarken bazıları net değil ama görüyorum ki bu haftaya bağlı değil. dün 8+1 de aldığım resim hiç net değildi ve bana 1 ay sonraya randevu verdi, tüm hastanelerde 4 boyutlu ultrason yok sanıyorum? şöyle 4 boyutlu ultrasonu olan bir hastaneye arada bi kaçamak mı yapsam acaba 10+1 gibi?? ve tavsiye var mı?

amin canım
benim arkadaıma kızın yürüyemiyecek ve doğar doğmaz dializ makinesine bağlanacak dendi alalım diye çok baskı yaptılar
arkadaşım ben onu sırtım da taşırım ama doğacak dedi
ve masmavi gözleri ile altın sarısı saçlarıyla bir kızı oldu hemde sapasağlam
ama arkadaşım o hamilelik dönemini nasıl geçirdi nasıl üzüldü
yaşamak istemem açıkcası
ama muallaktayım hala

canım ikili testte bir problem olduğunda müdahale edilme şansı yok haberin olsun. hatta negatifken pozitif bile çıkabiliyor.yine de senin kendi tercihin tabiii. biz eşimle yaptırmama kararı aldık.

beyhekim evime çok yakın. Realin karşısında kardelen sitesinde oturuyorum ben canım. Ahh özledim birden yaaa.

eferim sanaaaaa bide sağlık ocağıan doğru yürüyüş yapın kuzunlaaa annesiii, birlikte götürün testlernizi

Ya bugün işlerim vardı biraz bi de akşama annemler gelecekler,kociş te Eskişehir'e gitti ancak yarına kaldım yine..Hergün yapıyorum yürüyüşümü şekerim.Hatta hiç kilo almadım çok şükür...55 kg ya bile düşmüşüm 56'ydım..

Evet işte bizde saldık hiç aklımıza bile getirmedik,burda çok okuyorum yaa,bebek için çırpınan kadınları gördükçe içim eziliyor gerçekten,oysa biraz kafaya takmadan bu ay ki reglim nolcak şöyle mi böyle mi,şu belirti mi bu belirti mi diye düşünmeseler belki bebişleri daha çabuk gelir diye düşünüyorum...

Onların yaşadıklarını anlayamayabiliriz belki ama çevremde çabucak hamile kalanlar hiç çocuk düşünmeyenler ya da atış serbest yapıp kafaya hiç takmayanlar,bende,ablamda,bir çok arkadaşımda buna dahiliz...

İş kafada bitiyor bence..

Yok canım haftaya değil ultrason makinesine bağlı bence. 4 boyutluyu ben de istiyorum ama zararı diğerine kıyasla ne kadardır bilemiyorum

streste etkiliyordur belki ama bence Allah nasip etmezse hiç kimse hiçbirşey yapamaz Allah korusun nasibinde yoksa olmaz Allah kimseyi mahrum bırakmasın bu sevgiden...

belki aylarca deneseydin hüsrana uğrasaydın hiç de normal hayatına devam edemezdin canım zor... Allah yardımcıları olsun...

ya hayatım testlerde negatif çıkıp sonra pozitif olanda var. Bu tamamıyle şans işi aslına bakarsan. Bizim eski komşumuzun bebeği vakti zamanının testlerinde sağlıklı çıkmış, Çocuk doğduğunda down sendromluydu. Şimdi 15 yaşında... Yani kısmet işi bu şans işi... Yaptırmakta bir sakınca yok benim için.

Eki Görüntüle 392600

ta ta tatammmmmm işte benim sıpam

amanınnn kuzuma bakk maşallahhh herbişisi belli benim kuzum gibi aynıı,
şunu farkettim yalnız seninkinin kafası sola bakıyor benimki sağa ? :44: neden öyle ?

biz korunmayı bıraktık bebişşş geldii kuzumm

ben 20. haftadan sonra gideceğim genelde de öyle olmasını öneriyorlar, ki belki doktorumda da var bilmiyorum:) şimdi çok küçük biraz büyüsün 4 boyutlu ve renkli ultrason fotolarını alayım doğduğunda nasıl kime benzeyecek göreyim diyorum:) hatta bir arkadaşım30. haftada git dedi bana tam o resimdeki gibi doğuyor dedi

Evet işte bizde saldık hiç aklımıza bile getirmedik,burda çok okuyorum yaa,bebek için çırpınan kadınları gördükçe içim eziliyor gerçekten,oysa biraz kafaya takmadan bu ay ki reglim nolcak şöyle mi böyle mi,şu belirti mi bu belirti mi diye düşünmeseler belki bebişleri daha çabuk gelir diye düşünüyorum...

Onların yaşadıklarını anlayamayabiliriz belki ama çevremde çabucak hamile kalanlar hiç çocuk düşünmeyenler ya da atış serbest yapıp kafaya hiç takmayanlar,bende,ablamda,bir çok arkadaşımda buna dahiliz...

İş kafada bitiyor bence..

bence de dediğin gibi biraz kafada bitiyor sanırım sürpriz olması da iyi oluyor plansız bir hediye oluyor ben eşime doğum günü hediyesi verdim birazcık erken oldu ama olsun güzel bir hediyeydi

[/QUOTE]

Yok canım haftaya değil ultrason makinesine bağlı bence. 4 boyutluyu ben de istiyorum ama zararı diğerine kıyasla ne kadardır bilemiyorum

doktorlarınıza danışın kızlar en iyi onlar söyler:) ama ben biraz daha bekleme taraftarıyım 4 boyutlu için :)

ultrason kalitesine göre değişiyor o, Cihazla alakalı... Benim doktorun cihazı net göstermiyor sanırım.. Ama doktor iyi
Renkli ultrason'a girdiğim zaten net görücem artık hayırlısı diyelim

Tabi ki en başta nasip meselesi bu.Allah nasip etmezse boşuna uğraşılır.
Bunu geçen İbrahim Saraçoğlu bile söyledi"o kadar kür uyguluyoruz,hiç bir sorunları yok ama olmayınca Allah vermiyor demektir"dedi..

Allah isteyen herkese nasip etsin,anneliği isteyen herkese tattırsın..

Bilmiyorum ama ben aşırı duygusal biri değilim.Eşimle de baştan konuşmuştum "eğer çocuğum olmazsa asla üzülmem,çünkü Allah'ın bildiği birşey vardır"demiştim..Demirel ya da Ecevit çifti gibi başbaşa yaşarız demiştim..Yeter ki eşim yanımda olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…