Ya bugün işlerim vardı biraz bi de akşama annemler gelecekler,kociş te Eskişehir'e gitti ancak yarına kaldım yine..Hergün yapıyorum yürüyüşümü şekerim.Hatta hiç kilo almadım çok şükür...55 kg ya bile düşmüşüm 56'ydım..
Evet işte bizde saldık hiç aklımıza bile getirmedik,burda çok okuyorum yaa,bebek için çırpınan kadınları gördükçe içim eziliyor gerçekten,oysa biraz kafaya takmadan bu ay ki reglim nolcak şöyle mi böyle mi,şu belirti mi bu belirti mi diye düşünmeseler belki bebişleri daha çabuk gelir diye düşünüyorum...
Onların yaşadıklarını anlayamayabiliriz belki ama çevremde çabucak hamile kalanlar hiç çocuk düşünmeyenler ya da atış serbest yapıp kafaya hiç takmayanlar,bende,ablamda,bir çok arkadaşımda buna dahiliz...
İş kafada bitiyor bence..
Yok canım haftaya değil ultrason makinesine bağlı bence. 4 boyutluyu ben de istiyorum ama zararı diğerine kıyasla ne kadardır bilemiyorum
Aynen ben sana katılıyorum. Amcamın karısı yani yengem 82 yılında ilk doğumunu yapmış.. bebeği ölü doğmuş. Daha sonra bir daha bebeğim olmayacak dedi, Hiç bir sıkıntısı olmamasına ragmen doktor doktor gezdi ve çocuğu olmadı. Bazı şeyler psikolojik. Ben buna canı gönülden inanıyorum.
Ya arkadaşlar annem beni de kardeşimi de 36 haftadan normal doğurmuş ben de öyle olur muyum acaba ?40 hafta 10 ay ediyor nerden çıktı bu 9 ay anlamadım ?
Ya arkadaşlar annem beni de kardeşimi de 36 haftadan normal doğurmuş ben de öyle olur muyum acaba ?40 hafta 10 ay ediyor nerden çıktı bu 9 ay anlamadım ?
Kızlar pantolonlarınız oluyor mu hala???
Ben haftasonu iki tane hamiş pantolonu aldım. Aman ne rahat ettim anlatamam... Bi de internetten bir kot bir klasik pantolon aldım. Tam oldular süper oldu. Çok mu erken oldu :26:
Hahaha sorma zaten senle ben EKim'de bile doğurabiliriz burda Kasım'da takılıyoruz ama 12.haftanın içindeyiz çünkü..
Benim annemde hep normal ve ablam ters doğmuş önce ayaklar gelmiş o bile normal...
canım maşallah yavrunane güzel durmuş öyle yahuu. kafasının üstünde sanki dans ediyor. aynı erkek bebeğe benziyor. ama böyle şekil olarak çok tatlı bir bebiş belli oluyor canım ya. inşallah herşey yolunda gidecek.
arkadaşlar tahmin etmişsinizdir. işlerim çok yoğun bu ara. dikkat çekmemek için hamile kaldıktan sonra daha çok çalışır oldum. ama yazdıklarınızı takip ediyorum. böyle tatlı bebişler gelince işi gücü bırakıp inceleyip yazıyorum. hepiniz çok tatlısınız.
Ben haftasonu iki tane hamiş pantolonu aldım. Aman ne rahat ettim anlatamam... Bi de internetten bir kot bir klasik pantolon aldım. Tam oldular süper oldu. Çok mu erken oldu :26:
Gebelik başlangıcını ilk adet tarihinden hesapladığın zaman 40 hafta oluyor, ama ay olarak 9 ay 10 gün hesabı üzerinden gidiliyor. Yani oradaki dengeyi şaşırtan şey adet tarihinin ilk gününden baz alındığında çıkıyor. Anlatamadım belki ama öyle bişey işte
o zaman bende şöyle bir şey var ocak ayının 26-27 si gibi hamile kalmışım ama ben şubat 7 si ile 11 arasında adet oldum beni hamilelik 9ay 10 gün değil 9 ay (-)10 günlük mü oluyor ?
içimden bir ses ekimde diyor zaten benim gibi tez canlıysa o beklemez 40 haftayı annen sizi de mi 40 tan önce doğurmuş?
Ahanda işte seninki beklemicek hemen gelicek demekki. Bilim bile aynısını söylüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?