2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

Aynen ben sana katılıyorum. Amcamın karısı yani yengem 82 yılında ilk doğumunu yapmış.. bebeği ölü doğmuş. Daha sonra bir daha bebeğim olmayacak dedi, Hiç bir sıkıntısı olmamasına ragmen doktor doktor gezdi ve çocuğu olmadı. Bazı şeyler psikolojik. Ben buna canı gönülden inanıyorum.

Kızlar pantolonlarınız oluyor mu hala???

Ben haftasonu iki tane hamiş pantolonu aldım. Aman ne rahat ettim anlatamam... Bi de internetten bir kot bir klasik pantolon aldım. Tam oldular süper oldu. Çok mu erken oldu :26:

Yok canım haftaya değil ultrason makinesine bağlı bence. 4 boyutluyu ben de istiyorum ama zararı diğerine kıyasla ne kadardır bilemiyorum

Benim bu konuda okuduğum bir makale vardı orda 300 normal ultrason görüntülemesine 1 kez 4 boyutlunun ışını eşit yazıyordu. Doktorum da bebeği normal ultrasondan daha çok etkiler tabi demişti. Ban onların yalancısıyım

Hani şu evrene mesaj gönderme olayı vardır ben ona çok inanırım.

Yengen baştan negatif mesajını iletmiş bile...Bende psikolojik olduğuna inanıyorum ve de nasip olayına...

Ya arkadaşlar annem beni de kardeşimi de 36 haftadan normal doğurmuş ben de öyle olur muyum acaba ?40 hafta 10 ay ediyor nerden çıktı bu 9 ay anlamadım ?

Eki Görüntüle 392600

ta ta tatammmmmm işte benim sıpam

canım maşallah yavruna ne güzel durmuş öyle yahuu. kafasının üstünde sanki dans ediyor. aynı erkek bebeğe benziyor. ama böyle şekil olarak çok tatlı bir bebiş belli oluyor canım ya. inşallah herşey yolunda gidecek.

arkadaşlar tahmin etmişsinizdir. işlerim çok yoğun bu ara. dikkat çekmemek için hamile kaldıktan sonra daha çok çalışır oldum. ama yazdıklarınızı takip ediyorum. böyle tatlı bebişler gelince işi gücü bırakıp inceleyip yazıyorum. hepiniz çok tatlısınız.

Ya arkadaşlar annem beni de kardeşimi de 36 haftadan normal doğurmuş ben de öyle olur muyum acaba ?40 hafta 10 ay ediyor nerden çıktı bu 9 ay anlamadım ?

Gebelik başlangıcını ilk adet tarihinden hesapladığın zaman 40 hafta oluyor, ama ay olarak 9 ay 10 gün hesabı üzerinden gidiliyor. Yani oradaki dengeyi şaşırtan şey adet tarihinin ilk gününden baz alındığında çıkıyor. Anlatamadım belki ama öyle bişey işte

Hahaha sorma zaten senle ben EKim'de bile doğurabiliriz burda Kasım'da takılıyoruz ama 12.haftanın içindeyiz çünkü..

Benim annemde hep normal ve ablam ters doğmuş önce ayaklar gelmiş o bile normal...

Ben haftasonu iki tane hamiş pantolonu aldım. Aman ne rahat ettim anlatamam... Bi de internetten bir kot bir klasik pantolon aldım. Tam oldular süper oldu. Çok mu erken oldu :26:

ben 2 hafta oldum alalı göbekler dolu olduğu için pantolonlar sıkıyor, nefes alamıyorsun. bebeğime yazık dedim gittim aldım :d

tatlım ortalama değerler 40 hafta diye verilen, geç döllenme vs olup geç doğuranlar olabiliyor. sen kafana takma ya bırak oluruna her şey güzel olacak inşallah :)

Hahaha sorma zaten senle ben EKim'de bile doğurabiliriz burda Kasım'da takılıyoruz ama 12.haftanın içindeyiz çünkü..

Benim annemde hep normal ve ablam ters doğmuş önce ayaklar gelmiş o bile normal...

içimden bir ses ekimde diyor zaten benim gibi tez canlıysa o beklemez 40 haftayı annen sizi de mi 40 tan önce doğurmuş?

Nasıl dikkat çekmemek için ?? İşyerindekiler hamile olduğunu bilmiyormu ?
Ben söyledim, gerekli töleransları tanıyorlar bana, doktor randevusu, sabah geç gelme (çok uykum oluyor) akşam zırt diye iş çıkarmama ve seyehat planlarını bensiz yapma gibi

Şuan için idare ediyoruz ama akşam eve gidince hemen taytlar ve uzun bol t-shırt'ler geliyor rahat ediyoruz. Çünki akşam şişiyorum, hazım problemim var
Ama 2 haftaya sanırım bende bir bahçıvan ve hamile pantolonu alırım gibi duruyor

Bu arada kızlar 9+2'deyim 300 gr. almışım. Acayip yiyorum ama nerde bu kilolar bilemiyorum

o zaman bende şöyle bir şey var ocak ayının 26-27 si gibi hamile kalmışım ama ben şubat 7 si ile 11 arasında adet oldum beni hamilelik 9ay 10 gün değil 9 ay (-)10 günlük mü oluyor ?

o zaman bende şöyle bir şey var ocak ayının 26-27 si gibi hamile kalmışım ama ben şubat 7 si ile 11 arasında adet oldum beni hamilelik 9ay 10 gün değil 9 ay (-)10 günlük mü oluyor ?

Ahanda işte seninki beklemicek hemen gelicek demekki. Bilim bile aynısını söylüyor

içimden bir ses ekimde diyor zaten benim gibi tez canlıysa o beklemez 40 haftayı annen sizi de mi 40 tan önce doğurmuş?

Valla beni doğuralı 30 sene olmuş unutmamışsa sorarım :))

Bende tez canlıyımdır,hayırlısı neyse o olsun inşallah hakkımızda..

ben normalde cok dar gıyınmedıgım ıcın bazıları oluyor ama oturuyor yanı rahatsız oluyorum bende alıcam ama hem vaktım yok hem de ıs yerınde bı tek amırıme soylemıstım haftaya kontrolum var ondan sonra belkısoyelr rahatca degıstırırım kıyafetlerımı

Ahanda işte seninki beklemicek hemen gelicek demekki. Bilim bile aynısını söylüyor

ewet ya sağlıklı olmaları şartıyla 36 hafta iyi fazlasına gerek yok zaten gelsin zaten tez vakitte yan gelip yatmasın öyle bu hesaba göre 24 haftam kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…