Kızlar pantolonlarınız oluyor mu hala???
Ben haftasonu iki tane hamiş pantolonu aldım. Aman ne rahat ettim anlatamam... Bi de internetten bir kot bir klasik pantolon aldım. Tam oldular süper oldu. Çok mu erken oldu :26:
inş canım darısı başına büyük mutluluk vallaAma kolları atmış geriye ne bakıyonuz kardeşim!! der gibi yatıyor Çok güzel maşallah yaa
Umarım benimkide böyle güzel pozlar verir
canım ikili testte bir problem olduğunda müdahale edilme şansı yok haberin olsun. hatta negatifken pozitif bile çıkabiliyor.yine de senin kendi tercihin tabiii. biz eşimle yaptırmama kararı aldık.
beyhekim evime çok yakın. Realin karşısında kardelen sitesinde oturuyorum ben canım. Ahh özledim birden yaaa.
[
net değil telefonum kuzum ya
şimdi olmada ekle ultrasonu canım tanışalım senin bebişinledeben makineyle çektim canım sen de öyle yap
iş yerindeyim makinada yok off ya bozulacak zamanı buldu tarayıcı da
canım bilemedim ki neden bası öyleamanınnn kuzuma bakk maşallahhhherbişisi belli benim kuzum gibi aynıı,
şunu farkettim yalnız seninkinin kafası sola bakıyor benimki sağa ? :44: neden öyle ?
biz korunmayı bıraktık bebişşş geldii kuzumm
gerçi benim sıpam durmadı ki ilk önce yüz üstü yatıyor dedi doktor sonra bir hareket sırt üstü oldu daha sonra dalgıçlar denizde su altında dans ederler ya buda başladı yılan gibi kıvrılmaya daha sonra yan döndü doktor amcasının istediği pozisyon oymuş meğer
ondan sonra bir kaç pozisyon daha aldı
bu hangisi bilmem
aynı babasına çekmiş zıp çıktı
canım maşallah yavrunane güzel durmuş öyle yahuu. kafasının üstünde sanki dans ediyor. aynı erkek bebeğe benziyor. ama böyle şekil olarak çok tatlı bir bebiş belli oluyor canım ya. inşallah herşey yolunda gidecek.
arkadaşlar tahmin etmişsinizdir. işlerim çok yoğun bu ara. dikkat çekmemek için hamile kaldıktan sonra daha çok çalışır oldum. ama yazdıklarınızı takip ediyorum. böyle tatlı bebişler gelince işi gücü bırakıp inceleyip yazıyorum. hepiniz çok tatlısınız.
ay teşekkür ederiz teyzesi bizi tatlı bulduğunuz için amin canım hepimiz için kabul olsun duan darısı başına canım en kısa zaman da senin bebişide görmek istiyorum burda
bebişi ve kendi fazla yormadan çalış haaa
bide bizi unutma arada yaz bize
annenin gebelikleri erken gebelik olabir canım üstüne görme de denir yaYa arkadaşlar annem beni de kardeşimi de 36 haftadan normal doğurmuş ben de öyle olur muyum acaba ?40 hafta 10 ay ediyor nerden çıktı bu 9 ay anlamadım ?
bazı annelerin hamileliği hep erken gebelik oluyormuş
Ben haftasonu iki tane hamiş pantolonu aldım. Aman ne rahat ettim anlatamam... Bi de internetten bir kot bir klasik pantolon aldım. Tam oldular süper oldu. Çok mu erken oldu :26:
40 hafta 40*7=280 280/30 gün= 9 ay 10 gün (270+10)Ya arkadaşlar annem beni de kardeşimi de 36 haftadan normal doğurmuş ben de öyle olur muyum acaba ?40 hafta 10 ay ediyor nerden çıktı bu 9 ay anlamadım ?
o zaman bende şöyle bir şey var ocak ayının 26-27 si gibi hamile kalmışım ama ben şubat 7 si ile 11 arasında adet oldum beni hamilelik 9ay 10 gün değil 9 ay (-)10 günlük mü oluyor ?
bende merak ettim seni burcucum.ama tahmin ettim işleri yoğun herhalde dedim...bu görsel şöleni kaçırma diyecektim sana, gördün yaa bulemsunun bebeğini yaaa..süper demi?canım maşallah yavrunane güzel durmuş öyle yahuu. kafasının üstünde sanki dans ediyor. aynı erkek bebeğe benziyor. ama böyle şekil olarak çok tatlı bir bebiş belli oluyor canım ya. inşallah herşey yolunda gidecek.
arkadaşlar tahmin etmişsinizdir. işlerim çok yoğun bu ara. dikkat çekmemek için hamile kaldıktan sonra daha çok çalışır oldum. ama yazdıklarınızı takip ediyorum. böyle tatlı bebişler gelince işi gücü bırakıp inceleyip yazıyorum. hepiniz çok tatlısınız.
kız aman dur büyük konuşma...daha ne istiyorsun iştee...bi anda gelirse kilolarr görürsünnŞuan için idare ediyoruz ama akşam eve gidince hemen taytlar ve uzun bol t-shırt'ler geliyor rahat ediyoruz. Çünki akşam şişiyorum, hazım problemim var
Ama 2 haftaya sanırım bende bir bahçıvan ve hamile pantolonu alırım gibi duruyor
Bu arada kızlar 9+2'deyim 300 gr. almışım. Acayip yiyorum ama nerde bu kilolar bilemiyorum
Tabi ki en başta nasip meselesi bu.Allah nasip etmezse boşuna uğraşılır.
Bunu geçen İbrahim Saraçoğlu bile söyledi"o kadar kür uyguluyoruz,hiç bir sorunları yok ama olmayınca Allah vermiyor demektir"dedi..
Allah isteyen herkese nasip etsin,anneliği isteyen herkese tattırsın..
Bilmiyorum ama ben aşırı duygusal biri değilim.Eşimle de baştan konuşmuştum "eğer çocuğum olmazsa asla üzülmem,çünkü Allah'ın bildiği birşey vardır"demiştim..Demirel ya da Ecevit çifti gibi başbaşa yaşarız demiştim..Yeter ki eşim yanımda olsun...
ewet ya sağlıklı olmaları şartıyla 36 hafta iyi fazlasına gerek yok zaten gelsin zaten tez vakitte yan gelip yatmasın öyle bu hesaba göre 24 haftam kaldı
benimkide kesin ekimde çıkar bende tez canlıyımdır, zaten 2 kasım, kasımda olma olasığı nedir bilmiyorumm
dualarımız seninle canım.
canım adet tarihinde günün bitmiyor yani 30 ocakta sat doğum 30 ekim diye gözükür ama bunun üzerine +7 eklenir oldu mu sana 7 kasım eğer olmazsa ve bebkte sorun yoksa bir + 7 daha oldumu san 14 kasımo zaman bende şöyle bir şey var ocak ayının 26-27 si gibi hamile kalmışım ama ben şubat 7 si ile 11 arasında adet oldum beni hamilelik 9ay 10 gün değil 9 ay (-)10 günlük mü oluyor ?
valla anacım tez canlıyım ama benim sıpalar hiç öyle doğmadılar biri sat 11 marttı doğumu 20 aralık oldubenimkide kesin ekimde çıkar bende tez canlıyımdır, zaten 2 kasım, kasımda olma olasığı nedir bilmiyorumm
teşekkür ederiz darısı başına canımMaşallah kuzuya.Allah nazardan saklasın
yok kuzu nerdeeee yaaa....ben 2 hafta oldu hamiş pantolununa geçeli...ohh ne rahatmış dedim bende senin gibi...üst gurpta zaten sıkıntı yok..gömleklerim tuniklerim zaten oluyor...siyah klasik pantolunun üstüne çeşit çeşit giyip geliyorum işe..hergün ne giyeceğim derrdimde kalmadı...geçende limango gebeden yaz için pantolon aldım açık renk..daha paçaları kesilecek gerçi...
erken falan değil..yani o herkesin vucut yapısıyla alakalı..ben zaten kilolu hamile kaldığım için geçişim hızlı oldu...ama dönüşümm muhteşem olacakkk inşallah doğumdan sonraaaaaaaa
40 hafta 40*7=280 280/30 gün= 9 ay 10 gün (270+10)
kuzum sen üstüne görmüşün...
bende merak ettim seni burcucum.ama tahmin ettim işleri yoğun herhalde dedim...bu görsel şöleni kaçırma diyecektim sana, gördün yaa bulemsunun bebeğini yaaa..süper demi?
kız aman dur büyük konuşma...daha ne istiyorsun iştee...bi anda gelirse kilolarr görürsünnsen bebeğine yarayacak şeyleri ye de, boşver kilo alma ne güzel
sağolun...
Doktordan geldik...
Kan tahlili verdim, kullandığım ilaçları kesmemi istedi doktor, glukofen ve progestanı kestim bugünden itibaren (insülin direnci için glukofen içiyordum günde 2000 mg)
cuma karın ultrasonu çekilecek
yarın kan testlerinin ikisi çıkacak haftaya cuma da hepatit A sonucu çıkacak....
Dualarınızda bizi de unutmayın, şimdi biraz dinlenmeye ihtiyacım var....
cidden kafam karıştı benim
geçmiş olsun canımsağolun...
Doktordan geldik...
Kan tahlili verdim, kullandığım ilaçları kesmemi istedi doktor, glukofen ve progestanı kestim bugünden itibaren (insülin direnci için glukofen içiyordum günde 2000 mg)
yarın kan testlerinin ikisi çıkacak haftaya cuma da hepatit A sonucu çıkacak....
Evet aramızda 1 gün var,bakalım ne olacak merakla bekliyoruz..:)
Bu arada pantolon olayına girmişsiniz,ben hala giyiniyorum eski pantolonlarımı,sıkmıyor çünkü rahatım..
sağolun...
Doktordan geldik...
canım adet tarihinde günün bitmiyor yani 30 ocakta sat doğum 30 ekim diye gözükür ama bunun üzerine +7 eklenir oldu mu sana 7 kasım eğer olmazsa ve bebkte sorun yoksa bir + 7 daha oldumu san 14 kasım
yani ne 9 ay ne hafta bebk ne zamn isterse o zamn geliyor anacım
valla anacım tez canlıyım ama benim sıpalar hiç öyle doğmadılar biri sat 11 marttı doğumu 20 aralık oldu
küçük sıpam 21 gün içerde fazladan kaldı sünni sancıyla doğdu
ev bile badana yaptım temizlik yaptım neler neler yaptım da doğmadı sıpa
teşekkür ederiz darısı başına canım
bende hala eski pantolomlarımı giyiyorum ama bu haftasonu bakacağım, oturduğumda düğmemi çözüyorum
canım geçmiş olsunn herşey yoluna girecekk merak etme
aaaakimiside çıkmak istiyor sanırım
maşallah ne çok kalmış içerde, hemde senin badana ve temizliğine rağmen
öncede dedim ya pek ehli keyif o sıpam benim halada öyleaaaakimiside çıkmak istiyor sanırım
maşallah ne çok kalmış içerde, hemde senin badana ve temizliğine rağmen
yazık kadınabende 3-4 gün fazladan kalmışım içeride. O zaman sunni sancıda yokmuş ebe habire dürtmüş annemi
Nasıl dikkat çekmemek için ?? İşyerindekiler hamile olduğunu bilmiyormu ?
Ben söyledim, gerekli töleransları tanıyorlar bana, doktor randevusu, sabah geç gelme (çok uykum oluyor) akşam zırt diye iş çıkarmama ve seyehat planlarını bensiz yapma gibi
ay teşekkür ederiz teyzesi bizi tatlı bulduğunuz için amin canım hepimiz için kabul olsun duan darısı başına canım en kısa zaman da senin bebişide görmek istiyorum burda
bebişi ve kendi fazla yormadan çalış haaa
bide bizi unutma arada yaz bize
bende merak ettim seni burcucum.ama tahmin ettim işleri yoğun herhalde dedim...bu görsel şöleni kaçırma diyecektim sana, gördün yaa bulemsunun bebeğini yaaa..süper demi?
:
kızlar çok ilginç ama 881 deki sayfa açılmıyor deli olcam 882 açılıyor, orda ne yazdınız okuyamıyorum :2:
Aynen ben sana katılıyorum. Amcamın karısı yani yengem 82 yılında ilk doğumunu yapmış.. bebeği ölü doğmuş. Daha sonra bir daha bebeğim olmayacak dedi, Hiç bir sıkıntısı olmamasına ragmen doktor doktor gezdi ve çocuğu olmadı. Bazı şeyler psikolojik. Ben buna canı gönülden inanıyorum.
Benim bu konuda okuduğum bir makale vardı orda 300 normal ultrason görüntülemesine 1 kez 4 boyutlunun ışını eşit yazıyordu. Doktorum da bebeği normal ultrasondan daha çok etkiler tabi demişti. Ban onların yalancısıyım
Hani şu evrene mesaj gönderme olayı vardır ben ona çok inanırım.
Yengen baştan negatif mesajını iletmiş bile...Bende psikolojik olduğuna inanıyorum ve de nasip olayına...
kızlar takıldı bu yaaa 881. sayfayı açamıyom haydaaa
Ya arkadaşlar annem beni de kardeşimi de 36 haftadan normal doğurmuş ben de öyle olur muyum acaba ?40 hafta 10 ay ediyor nerden çıktı bu 9 ay anlamadım ?
canım maşallah yavrunane güzel durmuş öyle yahuu. kafasının üstünde sanki dans ediyor. aynı erkek bebeğe benziyor. ama böyle şekil olarak çok tatlı bir bebiş belli oluyor canım ya. inşallah herşey yolunda gidecek.
Gebelik başlangıcını ilk adet tarihinden hesapladığın zaman 40 hafta oluyor, ama ay olarak 9 ay 10 gün hesabı üzerinden gidiliyor. Yani oradaki dengeyi şaşırtan şey adet tarihinin ilk gününden baz alındığında çıkıyor. Anlatamadım belki ama öyle bişey işte
Hahaha sorma zaten senle ben EKim'de bile doğurabiliriz burda Kasım'da takılıyoruz ama 12.haftanın içindeyiz çünkü..
Benim annemde hep normal ve ablam ters doğmuş önce ayaklar gelmiş o bile normal...
ben 2 hafta oldum alalı göbekler dolu olduğu için pantolonlar sıkıyor, nefes alamıyorsun. bebeğime yazık dedim gittim aldım :d
tatlım ortalama değerler 40 hafta diye verilen, geç döllenme vs olup geç doğuranlar olabiliyor. sen kafana takma ya bırak oluruna her şey güzel olacak inşallah :)
öncede dedim ya pek ehli keyif o sıpam benim halada öyle
kızıma 4 aylık hamileyim acile gittik doktor ultrasonda bakıyor arkadaşını çağırdı gel gel ben böyle ehli keyif bebek görmedim yatışına bir bak sunun diye
bana kızın olacak dedi doktorum ama senin kızın gibisini görmedim dedi
bende 3-4 gün fazladan kalmışım içeride. O zaman sunni sancıda yokmuş ebe habire dürtmüş annemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?