2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
Kızlar pantolonlarınız oluyor mu hala???

Ben haftasonu iki tane hamiş pantolonu aldım. Aman ne rahat ettim anlatamam... Bi de internetten bir kot bir klasik pantolon aldım. Tam oldular süper oldu. Çok mu erken oldu :26:

canım benim ilk haftalarda şişkinlikten olmuordu ama şimdi hiçbişi kalmadı göbük möbük yok şimdilik pantolonlarım da hep dar ama oluyor yazında efil efil elbiselerimi bi de efil efil salaş penye pantolonlarımı giyersem 6 aya kadar götürür beni
sonrası Allah kerim
ama şöyle bahçivan tarzı bi elbisem olsun istiyorum

esra
eğer konyaya gelirsen görüşelim çay içelim canım pastalar yaparım ben sana dertleşiriz hamilelikten
benim ev yakın sayılır reale tek dolmuş yani
Ama kolları atmış geriye ne bakıyonuz kardeşim!! der gibi yatıyor Çok güzel maşallah yaa
Umarım benimkide böyle güzel pozlar verir
inş canım darısı başına büyük mutluluk valla

Ben haftasonu iki tane hamiş pantolonu aldım. Aman ne rahat ettim anlatamam... Bi de internetten bir kot bir klasik pantolon aldım. Tam oldular süper oldu. Çok mu erken oldu :26:

yok kuzu nerdeeee yaaa....ben 2 hafta oldu hamiş pantolununa geçeli...ohh ne rahatmış dedim bende senin gibi...üst gurpta zaten sıkıntı yok..gömleklerim tuniklerim zaten oluyor...siyah klasik pantolunun üstüne çeşit çeşit giyip geliyorum işe..hergün ne giyeceğim derrdimde kalmadı...geçende limango gebeden yaz için pantolon aldım açık renk..daha paçaları kesilecek gerçi...

erken falan değil..yani o herkesin vucut yapısıyla alakalı..ben zaten kilolu hamile kaldığım için geçişim hızlı oldu...ama dönüşümm muhteşem olacakkk inşallah doğumdan sonraaaaaaaa

Ya arkadaşlar annem beni de kardeşimi de 36 haftadan normal doğurmuş ben de öyle olur muyum acaba ?40 hafta 10 ay ediyor nerden çıktı bu 9 ay anlamadım ?
40 hafta 40*7=280 280/30 gün= 9 ay 10 gün (270+10)

o zaman bende şöyle bir şey var ocak ayının 26-27 si gibi hamile kalmışım ama ben şubat 7 si ile 11 arasında adet oldum beni hamilelik 9ay 10 gün değil 9 ay (-)10 günlük mü oluyor ?

kuzum sen üstüne görmüşün...
bende merak ettim seni burcucum.ama tahmin ettim işleri yoğun herhalde dedim...bu görsel şöleni kaçırma diyecektim sana, gördün yaa bulemsunun bebeğini yaaa..süper demi?

kız aman dur büyük konuşma...daha ne istiyorsun iştee...bi anda gelirse kilolarr görürsünn sen bebeğine yarayacak şeyleri ye de, boşver kilo alma ne güzel

bizimde eşimden kaynaklanan bı problemımız vardı.o cok üzüldü ama ben kafama takmamıstım.bu zamanda bısürü yöntem var biri olmazsa diğerını denerız dedım esıme hatta öylede nasip olmadı evlat edınırız dedım.ama hıcbırıne gerek kalmadı cok sukur rabbım nasıp ettı...dileyen herkesın evladı olur ıns...

ewet ya sağlıklı olmaları şartıyla 36 hafta iyi fazlasına gerek yok zaten gelsin zaten tez vakitte yan gelip yatmasın öyle bu hesaba göre 24 haftam kaldı

Sağlıklı olsunda 40 hafta dursun
Yeterki sağlıklı ve neşeli bir bebek olsun. Birde bahtı açık olsun

benimkide kesin ekimde çıkar bende tez canlıyımdır, zaten 2 kasım, kasımda olma olasığı nedir bilmiyorumm

Evet aramızda 1 gün var,bakalım ne olacak merakla bekliyoruz..:)

Bu arada pantolon olayına girmişsiniz,ben hala giyiniyorum eski pantolonlarımı,sıkmıyor çünkü rahatım..

dualarımız seninle canım.

sağolun...
Doktordan geldik...
Kan tahlili verdim, kullandığım ilaçları kesmemi istedi doktor, glukofen ve progestanı kestim bugünden itibaren (insülin direnci için glukofen içiyordum günde 2000 mg)
cuma karın ultrasonu çekilecek
yarın kan testlerinin ikisi çıkacak haftaya cuma da hepatit A sonucu çıkacak....
Dualarınızda bizi de unutmayın, şimdi biraz dinlenmeye ihtiyacım var....

o zaman bende şöyle bir şey var ocak ayının 26-27 si gibi hamile kalmışım ama ben şubat 7 si ile 11 arasında adet oldum beni hamilelik 9ay 10 gün değil 9 ay (-)10 günlük mü oluyor ?
canım adet tarihinde günün bitmiyor yani 30 ocakta sat doğum 30 ekim diye gözükür ama bunun üzerine +7 eklenir oldu mu sana 7 kasım eğer olmazsa ve bebkte sorun yoksa bir + 7 daha oldumu san 14 kasım
yani ne 9 ay ne hafta bebk ne zamn isterse o zamn geliyor anacım

benimkide kesin ekimde çıkar bende tez canlıyımdır, zaten 2 kasım, kasımda olma olasığı nedir bilmiyorumm
valla anacım tez canlıyım ama benim sıpalar hiç öyle doğmadılar biri sat 11 marttı doğumu 20 aralık oldu
küçük sıpam 21 gün içerde fazladan kaldı sünni sancıyla doğdu
ev bile badana yaptım temizlik yaptım neler neler yaptım da doğmadı sıpa

Maşallah kuzuya.Allah nazardan saklasın
teşekkür ederiz darısı başına canım

ewet ya üstüne gördüm dr olmasıydı ben şubattın sonunda hamile kaldım sanacaktım.acaba ne zaman pırlayacak umarım işteyken ansısın gelir de hiçç strese girmem iznimde sonraya kalır 16 haftanın hepsini bebişle tanışmayla geçiririm

İnşallah en hafifi şekilde atlatacaksın.. Pozitif düşün herşey iyi olsun
Tahlillerinde temiz çıktımı gerisi kolay. Ben sana ve bebeğine bol bol dua edicem. Bol bol dinlen

cidden kafam karıştı benim

sonuçta 2li yada 3lü.bunlar kromozom bozukluğunu az çok tahmin etme yöntemi. yani sonuçta sana bazı ölçüm ve testler yapılıyor.ve bi olasılık elde ediliyor. mesela 150/1 yada 34500/1 bu olasılıkta şunu demek istiyor senin teninde senin yaşında senin kanında senin haftanda 150 kadından biri down sendromlu doğuruyor. ama kesin down sendromlu diyemez hiç bir dr.
bu bir olasılık olasılık 250 nin altına düşünce risk çoğaldığı için amniosentez kordosentez ne gerekiyorsa onu öneriyorlar. asıl gerçek sonucu veren test bu test. %100 doğru sonuç veriyor.fakat bu neden her gebeye yapılmıyor hem çok pahalı -hemde riskli bi test. o yüzden bu 2li 3lü kesin sonuç vermiyor.olasılıklar üzerine bir tahmin...

ben 2li yaptırmayı düşünüyorum.2li test 3 lüye göre daha tutarlıymış.
inş herkesin sağlıklı bebişleri olur...

geçmiş olsun canım

Evet aramızda 1 gün var,bakalım ne olacak merakla bekliyoruz..:)

Bu arada pantolon olayına girmişsiniz,ben hala giyiniyorum eski pantolonlarımı,sıkmıyor çünkü rahatım..

bende hala eski pantolomlarımı giyiyorum ama bu haftasonu bakacağım, oturduğumda düğmemi çözüyorum

canım geçmiş olsunn herşey yoluna girecekk merak etme

aaaa kimiside çıkmak istiyor sanırım
maşallah ne çok kalmış içerde, hemde senin badana ve temizliğine rağmen

bende 3-4 gün fazladan kalmışım içeride. O zaman sunni sancıda yokmuş ebe habire dürtmüş annemi

aaaa kimiside çıkmak istiyor sanırım
maşallah ne çok kalmış içerde, hemde senin badana ve temizliğine rağmen
öncede dedim ya pek ehli keyif o sıpam benim halada öyle
kızıma 4 aylık hamileyim acile gittik doktor ultrasonda bakıyor arkadaşını çağırdı gel gel ben böyle ehli keyif bebek görmedim yatışına bir bak sunun diye
bana kızın olacak dedi doktorum ama senin kızın gibisini görmedim dedi

bende 3-4 gün fazladan kalmışım içeride. O zaman sunni sancıda yokmuş ebe habire dürtmüş annemi
yazık kadına
beni doğuma gitmiş annem açılma var deyip yatış vermişler kadının biri bebğini tuvalette doğurmuş annem içini çekmiş ben hopp geri kaçmışım ertesi gün doğmuşum

slm ben bişi sorucam. şimdi bu ultrasondaki bebişin (maşallah çok belirgin çıkmış... ) yatış pozisyonuna göre kızmı oluyor. bu bebiş diğerleri gibi değil.tam ters ... böylemi acaba cinsiyet tahmininde bulunuluyor... merak ettim. bu arada tekrardan maşallahhhh... allah kucağına almayı nasip etsin arkadaşımmm

canım herkesin haberi var. ben hamile bahanesi ile işleri aksatıyor demesinler diye daha çok çalışıyorum :))) bebeğimi alet etmem dedikodulara

ama çok tatlıııııı :)) canım inşallah bende koyacam resmini. bebişler birbirlerini görsünler

bende merak ettim seni burcucum.ama tahmin ettim işleri yoğun herhalde dedim...bu görsel şöleni kaçırma diyecektim sana, gördün yaa bulemsunun bebeğini yaaa..süper demi?
:

canım sağol. buralardayım. süper ne kelime fevkaledenin fevkinde :)

kızlar çok ilginç ama 881 deki sayfa açılmıyor deli olcam 882 açılıyor, orda ne yazdınız okuyamıyorum :2:

kızzzzzzzzzzzzzzz çatla emiiiiiiiiiiii :)))))))))) al sana 881 deki yazıları kopyaladım. (aşağısı komple 881) canım benim.

Hani şu evrene mesaj gönderme olayı vardır ben ona çok inanırım.

Yengen baştan negatif mesajını iletmiş bile...Bende psikolojik olduğuna inanıyorum ve de nasip olayına...

kızlar takıldı bu yaaa 881. sayfayı açamıyom haydaaa

Ya arkadaşlar annem beni de kardeşimi de 36 haftadan normal doğurmuş ben de öyle olur muyum acaba ?40 hafta 10 ay ediyor nerden çıktı bu 9 ay anlamadım ?

Hahaha sorma zaten senle ben EKim'de bile doğurabiliriz burda Kasım'da takılıyoruz ama 12.haftanın içindeyiz çünkü..

Benim annemde hep normal ve ablam ters doğmuş önce ayaklar gelmiş o bile normal...

hadi yaa maşalllah ohhhh rahatına düşkük olacak desene, yandın

sende mi zuzu :))))) yasık değil mi annene neden kalıyon o kadar

ay bizim kuzular zamanında gelsin yaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…