2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
canım doktorum bana bir tahmin de bulunmadı diğer eklenen ultrasonlarla karsılastırayım ben bir
bilmiyorum yani
amin canım hepimizn kucağına almayı nasip etsin inşş

olsun canım işyerindede evdede az biraz hamile nazı yap bugunle ele geçmez bir daha

kızım valla çatladım, senden başka kimsede düşünmedi bunu sağool canım yaa

sayın hamişler aklıma bişey geldi olur derseniz yapalım
malum anneler günü yakın ve çoğunuzun ilk bebeği
aklıma gelen sey anneler gününe özel hediyeşelim
kurada çıkan anneye bebğinden gibi hediyesini biz alalım
ne dersiniz
hediye öyle çeşit çeşit olmasın bir çocuktan anneye gelir gibi bir tane olsun

yazık kadına
beni doğuma gitmiş annem açılma var deyip yatış vermişler kadının biri bebğini tuvalette doğurmuş annem içini çekmiş ben hopp geri kaçmışım ertesi gün doğmuşum

Annen kolay doğum yapanlardan o zaman.. Aslında çok güzel bişey de böyle riskleride var tabi :) Bende bazen korkuyorum bu gibi durumlardan aklıma gelmiyo değil hani Ama benim ve kardeşlerimin doğum hikayelerini dinleyince annemden, biraz sancı çekeceğim sanırım (tabi normal doğum nasip olursa)

Güzel fikir, iyi bir organizasyonla yapılabilir bence..
Bu arada bulemsu beni tabloya eklermisin geçenlerde yazdım ama eksik bilgi yazmışta olabilirim...

Sat: 12.02.2012
Muh.Doğum: 18.11.2012
İlk bebiş
İl:İstanbul
Kilo: 58.5
Başka soru varmıydı unuttum

Son düzenleme:

kura nasıl çekilecek peki? hediyeleri de kargoya mı vereceğiz?

ay canımm çok tatlı olurr ama yaa

muhtemel doğum tarihi: 30.11.2012 inşAllah
İlk bebeğimiz olucak inşAllah

annişler bizim mesai bitti.biz gidiyoruz.hediyeleşme konusunu eve gidince okurum artık kendinize ve kuzularınıza iyi bakınızz..sevgilerrr

bakıyım canım

kura nasıl çekilecek peki? hediyeleri de kargoya mı vereceğiz?
evet canım kura ile belirleriz kimse kime çıktığını bilmez kura düzenini ayarlayan kişi özel mesajla adresleri verir

ay canımm çok tatlı olurr ama yaa

muhtemel doğum tarihi: 30.11.2012 inşAllah
İlk bebeğimiz olucak inşAllah
tamam canım arkadaşlarının hepsinden bir yanır alalım da

annişler bizim mesai bitti.biz gidiyoruz.hediyeleşme konusunu eve gidince okurum artık kendinize ve kuzularınıza iyi bakınızz..sevgilerrr
sen de allaha emanet ol kuşum

güzel fikir ama belli bir para limiti de gerekiyor bence dengeli bir hediye açısından bizim iş yeri kura çekilişinde hep öyle yapar mesela bu yıl 45-55 tl aralığıydı biz de bir limit belirleyebiliriz kimse kimseden ne alt ne üst olsun

canım para limiti olmasın gönülden gelen bir hediye
dediğim gibi bu hediyi biz dünyaya gelme yolundaki bebişler adına alıyoruz çocuktan annesine gelen bir hediye gibi
fikir bendden çıksada söz hakkı benim değil tabi bunu diğer annelerle beraber karar veririz

Eki Görüntüle 392600

ta ta tatammmmmm işte benim sıpam

Ay ay ay yerim ben onu maşallah teyzesi yesin ham yapsın onuuuu

değişik bir fikir peki kura nasıl çekillecek

ben de limitler ölçüsünde hediyeleri fazla abartmamak taraftarıyım kimisi bütçesini zorlar maaazallah üzülürüm az limitli olursa hiç kimse kendini sıkıntıya sokmaz... kendisini acaba az mı aldım çok mu aldım diye düşüncelere salmaz benim için farketmez . nasıl uygun görünürse varım ben

isimleri toplarız sonra
sonra çekilişi yaparız ve kim kime çıktıysa mesajla isimi söyleriz daha sonrada kura çeken kişi adresleri toplar mesajla ve diğer arkadaşlara dağıtır
hepsi bu
belirlenen bir son gönderme günü olur

Son düzenleme:

ye teysesi onu darısı başına

aayyy valla inş sağ salim görürüm bende seninkide hareketlimiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…