2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
hamişler bulduğum resmi ekledim annenin adıyla gözümden kaçan affetsin ne olur var biliyorum ama bulamadım valla

benim suan çıkmam lazım kızın okul saati emaye cim istersen sen ekle istersen ben akşam veya sabah ekleyim
herkesz kendine ve bebişine iyi baksın allaha emanet olun

güncelleme zaman az hamişler haydin bakalım cevapları bekliyoruz :103:

Arkadaşlar bugünkü mesaj yoğunluğumdan da anlaşıldığı gibi pek işim yoktu bugün. Bende ufak bir araştırma yaptım.
Prima ve Milupa bebek bekleyen hanımlara özel paketler hazırlamışlar kayıt olunca istediğiniz mağazaya ve adresinize gönderiyorlar..
Prima ilk hediyem kutusunda bebek için hediye gönderiyor
Milupa ise ilk önce hamilelik hediyeleri sonra ilk mama vs.. gönderiyor.

Bu arada uyumayan huzursuz olan bebekler için Sleep Sheep denilen bir kuzu çıkarmışlar bebek anne karnında duyduğu sesi duyuyor pıt uyuyormuş
Ben bugün bayağı bir araştırma yaptım artık çıkma vakti yarın görüşmek üzre öptüm hepiniziii iyi akşamlar

huu huu teyzoşlar biz geldik....bebeğimiz kıpır kıpırdı maşallah kalbimiz güzel atıyordu allaha çok şükür hem dinledik hem gördük.... ellerimiz ayakalrımız baya belirgindi ama tama net pozisyon yakalayamadık olsun resmimizi aldık bir elimiz havada yan yatmışken allahıma çok şükür üzerimden büyük bir yük kalktı darısı diğer tüm hamişlere olsun...
kan ve idrar testi istedi yaptırdım çok şükür bişey çıkmadı 1 ay sonra tekrar gidecez hem kontrol hem ikili test

Hay maşallah
Allah nazardan saklasın

Ayy cok sevindim, seni takip ediyordum ben de acaba ne oldu diye:) cok sukur canim. Kac haftalik olmus balik ?

selam kızlar ben ve bebişim geldik aranızaaa allah sağlık kolaylık huzur versin bebeklerimize ve bizlere

maşallah canım maşallah :)

tahmini doğumlarımız yakınmış. 1 gün var aramızda. bende bugün dr.a gittim. herşey yolundaydı. bizi de 1 ay sonra çağırdı :)

Rabbim hepimize doğurdum demeyi büyütmeyi de nasip etsin :)

ıyı aksamlar arkadaslar bende 9. haftamdayım gecen cumartesı gıttım kontrole ben el kol goremedım ole sadece fasulyeyey benzer bıse vardı kalp atısı gayet ıyı dedı dr bı ay sorada ıkılı teste cagırdı

cici kasım anneleri biz geldik nasılsınızzzzz

özluyorum sizi yaaa bir gün görmesem
cicişler bugün ciğer tava var menude ciğer hamilelikte zararlı mıdır bir bilginiz var mı :26: ona göre yemiyeyim barim

benden de kocaman günaydınnnnn
sabaha kadar uyuyamadım benim koca korku filmi izledi sabah da 6 da yattı
ciğer faydalı diye biliyorum ben ama birde yerken elinle sağını solunu kaşıma :86:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…