hamişler bulduğum resmi ekledim annenin adıyla gözümden kaçan affetsin ne olur var biliyorum ama bulamadım vallaultrason resimlerini paylaşan hamişler
mesajlar arasın da resimler kaybolduğu için yeni konu açtım
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...erinin-ultrason-goruntuleri.html#post24156042
ultrason resimlerini burda ve o başlıkta paylaşalım artık
ben karşılaştırmak istedim ve şimdiye kadar paylaşan arkadaşlardan sadece ikisinin resmini bulabildim diğerleri yok mesaj çok olunca bulamadım
evet canım hem de nasıl :118:
canım başlığa kendin ekleyebilirsin istersen ben yapayımEki Görüntüle 391687 Eki Görüntüle 391687 Eki Görüntüle 391687 Eki Görüntüle 391687
10+1 de benim kuzunun fotografi
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...erinin-ultrason-goruntuleri.html#post24156042
Eki Görüntüle 391687 Eki Görüntüle 391687 Eki Görüntüle 391687 Eki Görüntüle 391687
10+1 de benim kuzunun fotografi
Aman ya yanlis oldu kizlar ultrason fotolarina yapistircaktim:26: kusura bakmayin
canım başlığa kendin ekleyebilirsin istersen ben yapayım
Ay sen yap allah askina sinir oldum ya.ipad var elimde zor oluo,beceremedim bi turlu eklersen sevirim guzelim
güncelleme zaman az hamişler haydin bakalım cevapları bekliyoruz :103:sayın hamişler aklıma bişey geldi olur derseniz yapalım
malum anneler günü yakın ve çoğunuzun ilk bebeği
aklıma gelen sey anneler gününe özel hediyeşelim
kurada çıkan anneye bebğinden gibi hediyesini biz alalım
ne dersiniz
hediye öyle çeşit çeşit olmasın bir çocuktan anneye gelir gibi bir tane olsun
tamamdırAy sen yap allah askina sinir oldum ya.ipad var elimde zor oluo,beceremedim bi turlu eklersen sevirim guzelim
huu huu teyzoşlar biz geldik....bebeğimiz kıpır kıpırdı maşallahkalbimiz güzel atıyordu allaha çok şükür hem dinledik hem gördük.... ellerimiz ayakalrımız baya belirgindi ama tama net pozisyon yakalayamadık olsun resmimizi aldık bir elimiz havada yan yatmışken allahıma çok şükür üzerimden büyük bir yük kalktı darısı diğer tüm hamişlere olsun...
kan ve idrar testi istedi yaptırdım çok şükür bişey çıkmadı1 ay sonra tekrar gidecez hem kontrol hem ikili test
huu huu teyzoşlar biz geldik....bebeğimiz kıpır kıpırdı maşallahkalbimiz güzel atıyordu allaha çok şükür hem dinledik hem gördük.... ellerimiz ayakalrımız baya belirgindi ama tama net pozisyon yakalayamadık olsun resmimizi aldık bir elimiz havada yan yatmışken allahıma çok şükür üzerimden büyük bir yük kalktı darısı diğer tüm hamişlere olsun...
kan ve idrar testi istedi yaptırdım çok şükür bişey çıkmadı1 ay sonra tekrar gidecez hem kontrol hem ikili test
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?