huu huu teyzoşlar biz geldik....bebeğimiz kıpır kıpırdı maşallahkalbimiz güzel atıyordu allaha çok şükür hem dinledik hem gördük.... ellerimiz ayakalrımız baya belirgindi ama tama net pozisyon yakalayamadık olsun resmimizi aldık bir elimiz havada yan yatmışken allahıma çok şükür üzerimden büyük bir yük kalktı darısı diğer tüm hamişlere olsun...
kan ve idrar testi istedi yaptırdım çok şükür bişey çıkmadı1 ay sonra tekrar gidecez hem kontrol hem ikili test
bebiş için düşünclerinizGüzel fikir, iyi bir organizasyonla yapılabilir bence..
Bu arada bulemsu beni tabloya eklermisin geçenlerde yazdım ama eksik bilgi yazmışta olabilirim...
Sat: 12.02.2012
Muh.Doğum: 18.11.2012
İlk bebiş
İl:İstanbul
Kilo: 58.5
Başka soru varmıydı unuttum
benden de kocaman günaydınnnnn
sabaha kadar uyuyamadım benim koca korku filmi izledi sabah da 6 da yattı
ciğer faydalı diye biliyorum ben ama birde yerken elinle sağını solunu kaşıma :86:
canım ben küçük kızda ciğeri çok yiyordum sağ poposunda 1 liradan büyük bir leke sağ yanağında minicik bir leke ve sağ bacağında kalp biçiminde bir leke ama oda küçük poposundaki kocamanay çook sevindim maşallah kuzucuğa resmi ekledinmi peki güzel annecik ?
bulem su ya oraya buraya değme olayı gerçektende oluyomu ben çilek yiyorum ondada oluyormuş galiba tırstım
izlemedim ki gece açmış sinema sistemini musallata bakıyoray canım sen izlemeseydin
tamam kaşımam :111::111:
canım ben küçük kızda ciğeri çok yiyordum sağ poposunda 1 lşradan büyük bir leke sağ yanağında minicik bir leke ve sağ bacağında kalp biçiminde bir leke ama oda küçük poposundaki kocaman
sonra benim arkadaşım var zümrüt yeşili gözleri var ama yüzünde doğuştan kırmızılık var baya büyük kayınvalidesi baya başına kalktı durumunu
sen yede eline dikkat et bir de aklım da de
kötü birsey görürsen bile aklım da de
sanada kocaman bir günaydınnnnherkese günaydın kızlar umarım güzel 1 gün olur..
kırmızı dut,çilek,nar,ciğer,gül,kelle paçaunuturum ben onu yaaa :) başka nelerde oluyor öle ona göre dikkat ediyim benim de abimin kolunda ciğer lekesi var ablamda kiraz şeklinde et varmış büyüyünce düşmüş ay korktuuum
Günaydınnnn güzel hamişlerrrr
Ya ben size dün bişey sorcaktım unuttum.Ama şimdi ne soracağımı da unuttum
Neyse, nasılsınız bugünnn? Keyifler yerinde mi?
Kahvaltıda nestle nesfit yiyecektim ama bi boşnak memur, ısırgan otlu börek yapmış ona yumuldum az önce
huu huu teyzoşlar biz geldik....bebeğimiz kıpır kıpırdı maşallahkalbimiz güzel atıyordu allaha çok şükür hem dinledik hem gördük.... ellerimiz ayakalrımız baya belirgindi ama tama net pozisyon yakalayamadık olsun resmimizi aldık bir elimiz havada yan yatmışken allahıma çok şükür üzerimden büyük bir yük kalktı darısı diğer tüm hamişlere olsun...
kan ve idrar testi istedi yaptırdım çok şükür bişey çıkmadı1 ay sonra tekrar gidecez hem kontrol hem ikili test
unuturum ben onu yaaa :) başka nelerde oluyor öle ona göre dikkat ediyim benim de abimin kolunda ciğer lekesi var ablamda kiraz şeklinde et varmış büyüyünce düşmüş ay korktuuum
ama böle sölenirmi ama yaaaaa :2:
bi börek ısmarla canım kendine. işyerinde misin??
iş yerindeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?