2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

ay çook sevindim maşallah kuzucuğa resmi ekledinmi peki güzel annecik ?

bulem su ya oraya buraya değme olayı gerçektende oluyomu ben çilek yiyorum ondada oluyormuş galiba tırstım

bebiş için düşüncleriniz

ay çook sevindim maşallah kuzucuğa resmi ekledinmi peki güzel annecik ?

bulem su ya oraya buraya değme olayı gerçektende oluyomu ben çilek yiyorum ondada oluyormuş galiba tırstım
canım ben küçük kızda ciğeri çok yiyordum sağ poposunda 1 liradan büyük bir leke sağ yanağında minicik bir leke ve sağ bacağında kalp biçiminde bir leke ama oda küçük poposundaki kocaman
sonra benim arkadaşım var zümrüt yeşili gözleri var ama yüzünde doğuştan kırmızılık var baya büyük kayınvalidesi baya başına kalktı durumunu
sen yede eline dikkat et bir de aklım da de
kötü birsey görürsen bile aklım da de

Son düzenleme:
ay canım sen izlemeseydin

tamam kaşımam :111::111:
izlemedim ki gece açmış sinema sistemini musallata bakıyor tv nin odasındayız sobalı ev olunca
kaçamdımda sesler beni sinir etti
birde beyzadem tv sesinde uyur kaparsan uyanır
sabah 6 dan sonra deliksiz uyumuşum işte

unuturum ben onu yaaa :) başka nelerde oluyor öle ona göre dikkat ediyim benim de abimin kolunda ciğer lekesi var ablamda kiraz şeklinde et varmış büyüyünce düşmüş ay korktuuum

Evet cnım ya öyle birşeyden bahsediyorlar en iyisi yemeyeyim ben hiç bulaşmamış olurum kökten çözümmm

birde işyerinde çok iyi pişirmiyorlar

Milupanın websitesinden aldım canlarım

Hamilelikte tüketilmemesi gereken gıdalar

*Pastörize olmayan süt ve süt ürünleri( Küflü, yumuşak ve pastörize olmamış peynir gibi)

*Çiğ ya da az pişmiş yumurta; bu yumurtalarla hazırlanan mayonez,krema ve dondurmalar

*Çiğ ya da az pişmiş et

*Karaciğer

*İşlenmiş etler(salam gibi..)

*Pate(et, balık ve sebze ile hamura sararak hazırlanan yemek)

*Midye,istiridye ve karides gibi çiğ ya da az pişmiş deniz ürünleri

*Sushi

*Alkol

Sınırlı Oranda Tüketilmesi Gereken Gıdalar

*Yağlı balık (Haftada 2 kereyi geçmeyecek şekilde)

*Ton balığı (Haftada 4 orta boy konserveyi geçmeyecek şekilde)

*Kahve,çay ve kola(Günlük 200 mg üzerinde kafein alınmamalı)

unuturum ben onu yaaa :) başka nelerde oluyor öle ona göre dikkat ediyim benim de abimin kolunda ciğer lekesi var ablamda kiraz şeklinde et varmış büyüyünce düşmüş ay korktuuum
kırmızı dut,çilek,nar,ciğer,gül,kelle paça
teyzem yerken yüzünü kaşımış teyzemin kızın da üzeri kıllı kocaman bir leke var doğuştan
su ayları bir atlatsak sıkıntı olmaz inşşş

günaydın kızlarrrrr nasılsınız bakalım ben uykuya doymadım ama ekmek parası işte

Günaydınnnn güzel hamişlerrrr

Ya ben size dün bişey sorcaktım unuttum.Ama şimdi ne soracağımı da unuttum

Neyse, nasılsınız bugünnn? Keyifler yerinde mi?

Kahvaltıda nestle nesfit yiyecektim ama bi boşnak memur, ısırgan otlu börek yapmış ona yumuldum az önce

ama böle sölenirmi ama yaaaaa :2:

ohh çok şükür canımm. nasıl rahatladın dimi.. bizde geçen hafta gördük elleri kıpır kıpırdı bizimkinin de. boylu boyunca yatmış (beyfendi dicektim:) ) ellerini oynatıyordu sadece. çok çok güzel bir duyguu

günaydın kızlarrr, iyisiniz inşallah.

bulantım devam ama yiyeceğimi yedim. sütümü bile içtim. arada bir öğürüyorum ama benim için artık öğürmek öksürmek gibi birşey oldu, alıştım :))))

evet bende bunu biliyorum. annem yemiş abimin kalçasında var. yiyenler dikkat etsin.

aycaece
canım gözün aydın. ne güzel bebeğini görmüşsün. inşallah hep sorunsuz gider herşey.

günaydınnn güzel annelerrrrr nasılsınız bakalımmmm umarım hepimiz için güzel birgün olurr... miniklerini gören anneler maşallah hepinize ayy ne kadar da net görünüyorlar artıkkk süper bundan sonra daha da heyecanlı süreç bekliyor bizi:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…