kızlaar geceleri garip garip rüyalar görüyorum ben yaa sizdede oluyormu
ayhhh bu seferde 892. sayfa açılmıyor deli etti bu olay beni dünde yapmışştıı
Canım hamsi gibi küçük balıklar hamilelikte pek önerilmiyor diye duydum ben, çünkü denizin tüm metalini derisinde topluyormuş ve bunlar da çok zararlıymış. Büyük balıkları tercih etmemiz gerekiyormuş hem onların dersini de soyma imkanımız var pişince.
Bu arada karnımızdaki kalp atışını ben doktoruma sordum kızlar, doktor o hiçbir şey değil,daha bebeğin çok küçük ve içeride gözle görünmez hareketi dedi, kalp atışı mı diye başkaları da soruyormuş, bebeğin yaklaşık 3,5 cm, kalbinin ne kadar olduğunu sen düşün, kalp atışını bu kadar net görme imkanın var mı sence dedi, bir şey diyemedim
demekkii esraacığımmmmsen ezelden berii hamilesinde haberin yok...doğamamış bi türlü senin bebek...bizim kocişlerin doğamayan bebeleri gibi
GÜLDÜRDÜN BENİ TATLIM NE BİLEYİM İŞTE KIPIRDAMAYDI RESMEN O SENİN DEDİKLERİN BAĞRSAK HAREKETİ FİLAN SANIRIM
canım kalp atışını hissettim demiyorumki ben bebeğin sıçrama hareketi filan olduysa o esnada onları hissediyorum .
canım düşünsene daha bişi 2-3 santim bişi. organları bile var. ve kalbinin küçüklüğünü sen düşün artık... o kıpırdayanda midenin hareketleridir
cici kasım anneleri biz geldik nasılsınızzzzz
özluyorum sizi yaaa bir gün görmesem
cicişler bugün ciğer tava var menude ciğer hamilelikte zararlı mıdır bir bilginiz var mı :26: ona göre yemiyeyim barim
kızlaar geceleri garip garip rüyalar görüyorum ben yaa sizdede oluyormu
canım garip olmasada çok fazla sayıda rüya görüyorum normalde çok rüya gören biri değildimm
ya benimde vücudumda şişlik var ellerim ve ayaklarım şiş ne yapıcam ben daha şimdiden böyle olan varmı şişlik inmesi için ne yapmam lazımm:18:
canım kalp atışını hissettim demiyorumki ben bebeğin sıçrama hareketi filan olduysa o esnada onları hissediyorum .
kalp atışı zaten mümkün değil
sen aslında benden 1 hafta ileridesin , ayaklarını karnına çekip uzan elini karnına koy bekle ,ben böyle yapınca hissettim. gün içerisinde bende hissetmiyorum.evet uyuyorsa yada daha az hareketliyse de hissedemeyebilirsin.hmm anladım canım. yok yaa ben anlayamam şuan heralde. babası da çok sakinmiş bebekken ben de... zaten ultrasonda da yatıyodu kollarını oynatıyordu sadece.heralde bizimki paso uyuyordur
canım korkuyorum bende hamileliğimiz yaza geldiği için iyice şişersek ne yaparız birde çalışıyoruz bütün gün oturarak çalışmak kan dolaşımını yavaşlattığı için buda ayakların şişmesine sebep olabilir. 1 saatte bir 10 dk. yürümek gerekiyormuş.bende de oluyor sabahları hem hamilelikten hem de bu aralar tansiyonum düşük olduğundan tuzlu yememin etkisinden olsa gerek kötü şişiyor.
sayın hamişler aklıma bişey geldi olur derseniz yapalım
malum anneler günü yakın ve çoğunuzun ilk bebeği
aklıma gelen sey anneler gününe özel hediyeşelim
kurada çıkan anneye bebğinden gibi hediyesini biz alalım
ne dersiniz
hediye öyle çeşit çeşit olmasın bir çocuktan anneye gelir gibi bir tane olsun
zamanımız az hamişler cevaplarınızı bekliyoruzzzzzgüzel fikir ama belli bir para limiti de gerekiyor bence dengeli bir hediye açısından bizim iş yeri kura çekilişinde hep öyle yapar mesela bu yıl 45-55 tl aralığıydı biz de bir limit belirleyebiliriz kimse kimseden ne alt ne üst olsun
hmm anladım canım. yok yaa ben anlayamam şuan heralde. babası da çok sakinmiş bebekken ben de... zaten ultrasonda da yatıyodu kollarını oynatıyordu sadece.heralde bizimki paso uyuyordur
canım korkuyorum bende hamileliğimiz yaza geldiği için iyice şişersek ne yaparız birde çalışıyoruz bütün gün oturarak çalışmak kan dolaşımını yavaşlattığı için buda ayakların şişmesine sebep olabilir. 1 saatte bir 10 dk. yürümek gerekiyormuş.
sen aslında benden 1 hafta ileridesin , ayaklarını karnına çekip uzan elini karnına koy bekle ,ben böyle yapınca hissettim. gün içerisinde bende hissetmiyorum.evet uyuyorsa yada daha az hareketliyse de hissedemeyebilirsin.
birde bu annenin karın derisinin iceliği ve kalınlığı ile de alakalıymış.
hamişler dün ben baktım da ultrason görüntülerine benim sıpam hepsinden değişik duruyor neden acaba?
zamanımız az hamişler cevaplarınızı bekliyoruzzzzz
hamişler dün ben baktım da ultrason görüntülerine benim sıpam hepsinden değişik duruyor neden acaba?
bilemedim canım ben benim sıpa tam akrep olacak sanırsam aykırıCanım bana uyar. Evet en iyisi bugün en azından bir liste oluşması çoğunluk kabul ederse çekilir kuramız, en son ne zaman gönderileceği fiyat limiti vs. de belirtilir. Çok iyi düşünmüşsün tatlım.
Tatlım bebişin duruşunu her şey etkiler ki,,, sonuçta şu anda bulunduğu yer bayaa bi geniş.Hop hop dönüp duruyor içeride demek ki paşanSenin ultrason sırasında yatış şeklinin bile etkisi vardır. Aklına kötü bir şey gelmesin
İnşallah en hafifi şekilde atlatacaksın.. Pozitif düşün herşey iyi olsun
Tahlillerinde temiz çıktımı gerisi kolay. Ben sana ve bebeğine bol bol dua edicem. Bol bol dinlen
geçmiş olsun canım
canım geçmiş olsunn herşey yoluna girecekk merak etme
bebek kıyafeti için bekle canım az biraz daha
evet herseyi gönlüne göre al zamanı gelincecanım evet seninkinin sırtı ve boyun kasları baya sağlam olucak böyle durabildiğine göre :) şaka bir yana hareket anında çekmiş olabilir doktorun bunu.
evet biraz daha beklemek lazım. cinsiyeti öğrenmeden bütün kıyafetleri sarı almak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?