2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

yaa öyle mi...hamsi yiyebilirim en azından diyordum ben de

bak doktor ne güzel açıklamış. demek ki o karından gelen kıpırtılar sadece. kalp atışı olamaz yani bu haftalarda.

demekkii esraacığımmmm sen ezelden berii hamilesinde haberin yok...doğamamış bi türlü senin bebek...bizim kocişlerin doğamayan bebeleri gibi

evettt. benim bebişin önce kalbi oluşmuş demek ki taaa yıllar öncesinden...

GÜLDÜRDÜN BENİ TATLIM NE BİLEYİM İŞTE KIPIRDAMAYDI RESMEN O SENİN DEDİKLERİN BAĞRSAK HAREKETİ FİLAN SANIRIM

canım düşünsene daha bişi 2-3 santim bişi. organları bile var. ve kalbinin küçüklüğünü sen düşün artık... o kıpırdayanda midenin hareketleridir

canım düşünsene daha bişi 2-3 santim bişi. organları bile var. ve kalbinin küçüklüğünü sen düşün artık... o kıpırdayanda midenin hareketleridir
canım kalp atışını hissettim demiyorumki ben bebeğin sıçrama hareketi filan olduysa o esnada onları hissediyorum .

kalp atışı zaten mümkün değil

iyi pişmiş olarak, az yediğin sürece de sorun yok canım :)

kızlaar geceleri garip garip rüyalar görüyorum ben yaa sizdede oluyormu

ayy hem de nasıl rüya olayını abartıyorum seri dizi şeklinde görüyorum artık....

bende de oluyor sabahları hem hamilelikten hem de bu aralar tansiyonum düşük olduğundan tuzlu yememin etkisinden olsa gerek kötü şişiyor.

canım kalp atışını hissettim demiyorumki ben bebeğin sıçrama hareketi filan olduysa o esnada onları hissediyorum .

kalp atışı zaten mümkün değil

hmm anladım canım. yok yaa ben anlayamam şuan heralde. babası da çok sakinmiş bebekken ben de... zaten ultrasonda da yatıyodu kollarını oynatıyordu sadece. heralde bizimki paso uyuyordur

hmm anladım canım. yok yaa ben anlayamam şuan heralde. babası da çok sakinmiş bebekken ben de... zaten ultrasonda da yatıyodu kollarını oynatıyordu sadece. heralde bizimki paso uyuyordur
sen aslında benden 1 hafta ileridesin , ayaklarını karnına çekip uzan elini karnına koy bekle ,ben böyle yapınca hissettim. gün içerisinde bende hissetmiyorum.evet uyuyorsa yada daha az hareketliyse de hissedemeyebilirsin.
birde bu annenin karın derisinin iceliği ve kalınlığı ile de alakalıymış.

bende de oluyor sabahları hem hamilelikten hem de bu aralar tansiyonum düşük olduğundan tuzlu yememin etkisinden olsa gerek kötü şişiyor.
canım korkuyorum bende hamileliğimiz yaza geldiği için iyice şişersek ne yaparız birde çalışıyoruz bütün gün oturarak çalışmak kan dolaşımını yavaşlattığı için buda ayakların şişmesine sebep olabilir. 1 saatte bir 10 dk. yürümek gerekiyormuş.

zamanımız az hamişler cevaplarınızı bekliyoruzzzzz

hamişler dün ben baktım da ultrason görüntülerine benim sıpam hepsinden değişik duruyor neden acaba?

bir sonraki gittiğinde 30-40dakka önce bir şeker ya da çikolata ye nasıl canlanıyor gör

canım sorma oturmak mahvediyor, hem şişiyoruz, hem kan dolaşımı yavaşlıyor, hem bebek için iyi değil, hem kilo alımı off off dün ağladım hüngür hüngür. benim midemde gaz problemi var bir süre sonra bağırsaklarıma iniyor ve oturmaktan sıkışıyor iyice davul gibi oluyorum hele öğleden sonra nasıl şişiyor karnım ve kaburgalarıma baskı yapıyor dayanılmaz oluyor. akşam uyuyamıyorum resmen nasıl çözeceğim bilemiyorum bunu mahvoldum psikolojim alt üst. şu mide ve bağırsaklardan çektiğimi bir ben bir allah biliyorr

hmm anladım canım. aman iyi olsun da. 4.yadan sonra bol bol hissedicez bebişlerimizi inşallah...

hamişler dün ben baktım da ultrason görüntülerine benim sıpam hepsinden değişik duruyor neden acaba?

nasıl değişik duruyor canım??

Kızlar yaaa bu arada minimoy ve unnado da çookk tatlı bebiş kıyafetleri var. içim gidiyor almamak için. eşim de bekle diyor beraber alalım diye. ama ben dayanamıcam sanırım

zamanımız az hamişler cevaplarınızı bekliyoruzzzzz

Canım bana uyar. Evet en iyisi bugün en azından bir liste oluşması çoğunluk kabul ederse çekilir kuramız, en son ne zaman gönderileceği fiyat limiti vs. de belirtilir. Çok iyi düşünmüşsün tatlım.

Tatlım bebişin duruşunu her şey etkiler ki,,, sonuçta şu anda bulunduğu yer bayaa bi geniş.Hop hop dönüp duruyor içeride demek ki paşan Senin ultrason sırasında yatış şeklinin bile etkisi vardır. Aklına kötü bir şey gelmesin

bilemedim canım ben benim sıpa tam akrep olacak sanırsam aykırı
benim aklımda ki son tarih 8 mayıs olur uyarsa şayet
çünkü en uzak kargo veriliş tarihi 3 gün 11 mayısdada anne adaylarının ellerine geçer hediyeleri
ama bunun için bir çoğunluk sağlanamsı lazım :118:

bebek kıyafeti için bekle canım az biraz daha

canım evet seninkinin sırtı ve boyun kasları baya sağlam olucak böyle durabildiğine göre :) şaka bir yana hareket anında çekmiş olabilir doktorun bunu.

evet biraz daha beklemek lazım. cinsiyeti öğrenmeden bütün kıyafetleri sarı almak istemiyorum

aaaaaaa buldum buldum neden ters ben makine ile çektim ve yansımadan ters duruyor benim sıpam diğer resimler ise taratılmış ve eklenmiş tahminim
arada ki değişiklik bundan dolayı olabilir değil mi

evet herseyi gönlüne göre al zamanı gelince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…