bebiş için düşüncleriniz
cici kasım anneleri biz geldik nasılsınızzzzz
özluyorum sizi yaaa bir gün görmesem
cicişler bugün ciğer tava var menude ciğer hamilelikte zararlı mıdır bir bilginiz var mı :26: ona göre yemiyeyim barim
Evet cnım ya öyle birşeyden bahsediyorlar en iyisi yemeyeyim ben hiç bulaşmamış olurum kökten çözümmm
birde işyerinde çok iyi pişirmiyorlar
canım garip olmasada çok fazla sayıda rüya görüyorum normalde çok rüya gören biri değildimmkızlaar geceleri garip garip rüyalar görüyorum ben yaa sizdede oluyormu
İyi şeyler düşünüyorum.. Pozitifim kendisi hakkında
Sanırım doğunca akraba olucaz zira kendimi çok yakın hissediyorum ona karşı
günaydın güzel anneler , ben dün ilk kez bebeğimin hareketini hisstetimçok heyecanlandım böyle sağ tarafıma elimi koydum pıt pıt atıyordu hissettimm , zaten başından beri sağ tarafta hissediyorum.acaba psikolojikmi dedim ama resmen oynadı hareket hissedenler böylemi oluyor ?
canım günaydın. ciğerde aşırı miktarda A vitamini olduğu için, fazla tüketildiğinde bebeklerde sıkıntıya sebep oluyormuş.
zaten iyi pişirmiyorlarsa hiç yeme kuzum
herkesleree günaydın buarada....
ben uzun zaman sonra dün akşam isitfra ettim. yemeğimiz balıktı...zaten canım istemiyorduda...zorla yiyecektim...balığı normalde çok severim ama dün pişirken bile için döndüzaten bi lokma aldım almadım..koştum banyoya...
midemde ne var ne yok çıkınca rahatladım...eşim diyorki bişeyler getirteyim dışardan..aman yok istemem herşey midemi bulandırıyor şimdi dedim... sonra bi dilim börekle yeşil-siyah zeytin yedim 15 tane kadar rahatladımmm
kızlaar geceleri garip garip rüyalar görüyorum ben yaa sizdede oluyormu
canım günaydın. ciğerde aşırı miktarda A vitamini olduğu için, fazla tüketildiğinde bebeklerde sıkıntıya sebep oluyormuş.
ben uzun zaman sonra dün akşam isitfra ettim. yemeğimiz balıktı...zaten canım istemiyorduda...zorla yiyecektim...balığı normalde çok severim ama dün pişirken bile için döndüzaten bi lokma aldım almadım..koştum banyoya...
midemde ne var ne yok çıkınca rahatladım...eşim diyorki bişeyler getirteyim dışardan..aman yok istemem herşey midemi bulandırıyor şimdi dedim... sonra bi dilim börekle yeşil-siyah zeytin yedim 15 tane kadar rahatladımmm
huu huu teyzoşlar biz geldik....bebeğimiz kıpır kıpırdı maşallahkalbimiz güzel atıyordu allaha çok şükür hem dinledik hem gördük.... ellerimiz ayakalrımız baya belirgindi ama tama net pozisyon yakalayamadık olsun resmimizi aldık bir elimiz havada yan yatmışken allahıma çok şükür üzerimden büyük bir yük kalktı darısı diğer tüm hamişlere olsun...
kan ve idrar testi istedi yaptırdım çok şükür bişey çıkmadı1 ay sonra tekrar gidecez hem kontrol hem ikili test
günaydın güzel anneler , ben dün ilk kez bebeğimin hareketini hisstetimçok heyecanlandım böyle sağ tarafıma elimi koydum pıt pıt atıyordu hissettimm , zaten başından beri sağ tarafta hissediyorum.acaba psikolojikmi dedim ama resmen oynadı hareket hissedenler böylemi oluyor ?
canım garip olmasada çok fazla sayıda rüya görüyorum normalde çok rüya gören biri değildimm
ya benimde vücudumda şişlik var ellerim ve ayaklarım şiş ne yapıcam ben daha şimdiden böyle olan varmı şişlik inmesi için ne yapmam lazımm:18:
canım garip olmasada çok fazla sayıda rüya görüyorum normalde çok rüya gören biri değildimm
ya benimde vücudumda şişlik var ellerim ve ayaklarım şiş ne yapıcam ben daha şimdiden böyle olan varmı şişlik inmesi için ne yapmam lazımm:18:
deli kızzzzz süpersinnnn.
ay evet ben de çok pozitifimçok sevdim daha şimdiden kendisini
ya nasıl hissediyorsunuz anlamıyorum. ben hamiş olmadan önce de karnıma elimi bastırdığımda kalp atışı gibi bişeyler duyardım hep. yoksa ben ezelden beri hamile miyim
günaydın canımm. ben de normalde balığı çok severim ama bu ara hiç yiyesim gelmiyor. kokusunu bile duymak istemiyorum. bir de hamsiyi denicem. sanki onu yiyebilirim gibime geliyor.
ben de gece kocişimin bebeğin cinsiyetini söylediğini gördüm. ama uyanınca unuttum
midem ayakta sankii ıyyydün dayanamadım doritos peynirli cipslerinden yedim de yedimm umarım zararı olmaz bebişimeee
tuzu azalt canım...bide bol bol su içya benimde vücudumda şişlik var ellerim ve ayaklarım şiş ne yapıcam ben daha şimdiden böyle olan varmı şişlik inmesi için ne yapmam lazımm:18:
ya nasıl hissediyorsunuz anlamıyorum. ben hamiş olmadan önce de karnıma elimi bastırdığımda kalp atışı gibi bişeyler duyardım hep. yoksa ben ezelden beri hamile miyim
günaydın canımm. ben de normalde balığı çok severim ama bu ara hiç yiyesim gelmiyor. kokusunu bile duymak istemiyorum. bir de hamsiyi denicem. sanki onu yiyebilirim gibime geliyor.
ben de gece kocişimin bebeğin cinsiyetini söylediğini gördüm. ama uyanınca unuttum
Canım yaa geçecek inşallah. Ben zaten balığın kokusuna normal zamanda dayanamazdım, eşim pişirirdi, şimdi ona bile dayanamıyorum, bulantı kusmalar geçince artık
Oh ohh zeytin iyi gelir bastırır mideyi, iyi yapmışsın canım afiyet olsunnn bebişine de can olsunnn
ahhh canım sende mi çıkardın. oysaki bulantında yoktu. işte ne zaman ne olacağı belli olmuyor. geçmiş olsun. çıkarınca içim çok ağrıyor, sarsılıyorum ben. kimseye yaşatmasın.
üff hemde nasıl. zaten çok rüya gören biriydim. gecede 3 tane gördüğüm olurdu. şimdi çoşmuş vaziyetteyim. eşim çok tedirgin oluyor. çünkü rüya görünce nefesim kesiliyor gibi oluyormuşum yada çok hızlı nefes alıyormuşum. bişi olacak sanıyor başımda bekliyor.
GÜLDÜRDÜN BENİ TATLIM NE BİLEYİM İŞTE KIPIRDAMAYDI RESMEN O SENİN DEDİKLERİN BAĞRSAK HAREKETİ FİLAN SANIRIM
CANIM YENİ AVATARIN HARİK AAYY BAYILDIM ÖYLE BİR KZIIMIZ OLURMU ACABA SÜSLÜÜmidem ayakta sankii ıyyydün dayanamadım doritos peynirli cipslerinden yedim de yedimm umarım zararı olmaz bebişimeee HİÇ BİR ŞEY OLMAZ MERAK ETME ZARARLI MADDELER PLESANTADAN SÜZÜLÜYOR BEBEĞE GİTMİYOR, SADECE SÜZÜLMEYEN ALKOL VE SİGARAYMIŞ
BENİMDE SABAHLARI BİR GERİLME OLUYOR AMA OYNAMALARINI NORMAL HALLERİMDEYKEN DEĞİLDE, ELİMİ KARNIMIN ÜSTÜNE KOYUP HİSSETTİM.SENİNKİDE BÖYLEMİ ÇOK KÜÇÜK HAREKETLERDİ.PIT PIT OYNAMA .AMA GÖZ SEĞİRMESİ GİBİ DEĞİL DAHA BELİRGİNDİ.cnm bende hissediyorum hareketlerii çok heycanlanıyorum hele sabahlarıı bi görsenn geriliyo resmen karnımyaramaz olcak babası gibin :)))
MAŞALLAH CANIMyaaa dün akşam bende hissettim yada bana öyle geldi bilmiyorum :26:
böyle karnımda kıpırdanma hissi gibi nasıl desem bir hareket gbiydi göbeğimin altındabir kez yaptı noluyor ki dedim, elimi karnıma koydum bi kez daha yaptı SEN BENDEN DAHA İLERİDESİN HİSSETTİĞİN BEBEĞİNİN HAREKETİDİR.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?