2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
günaydın güzel anneler , ben dün ilk kez bebeğimin hareketini hisstetim çok heyecanlandım böyle sağ tarafıma elimi koydum pıt pıt atıyordu hissettimm , zaten başından beri sağ tarafta hissediyorum.acaba psikolojikmi dedim ama resmen oynadı hareket hissedenler böylemi oluyor ?

canım günaydın. ciğerde aşırı miktarda A vitamini olduğu için, fazla tüketildiğinde bebeklerde sıkıntıya sebep oluyormuş.

Evet cnım ya öyle birşeyden bahsediyorlar en iyisi yemeyeyim ben hiç bulaşmamış olurum kökten çözümmm

birde işyerinde çok iyi pişirmiyorlar

zaten iyi pişirmiyorlarsa hiç yeme kuzum

herkesleree günaydın buarada....

ben uzun zaman sonra dün akşam isitfra ettim. yemeğimiz balıktı...zaten canım istemiyorduda...zorla yiyecektim...balığı normalde çok severim ama dün pişirken bile için döndü zaten bi lokma aldım almadım..koştum banyoya...
midemde ne var ne yok çıkınca rahatladım...eşim diyorki bişeyler getirteyim dışardan.. aman yok istemem herşey midemi bulandırıyor şimdi dedim... sonra bi dilim börekle yeşil-siyah zeytin yedim 15 tane kadar rahatladımmm

kızlaar geceleri garip garip rüyalar görüyorum ben yaa sizdede oluyormu

canım garip olmasada çok fazla sayıda rüya görüyorum normalde çok rüya gören biri değildimm

ya benimde vücudumda şişlik var ellerim ve ayaklarım şiş ne yapıcam ben daha şimdiden böyle olan varmı şişlik inmesi için ne yapmam lazımm:18:

İyi şeyler düşünüyorum.. Pozitifim kendisi hakkında
Sanırım doğunca akraba olucaz zira kendimi çok yakın hissediyorum ona karşı

deli kızzzzz süpersinnnn.

ay evet ben de çok pozitifim çok sevdim daha şimdiden kendisini

ya nasıl hissediyorsunuz anlamıyorum. ben hamiş olmadan önce de karnıma elimi bastırdığımda kalp atışı gibi bişeyler duyardım hep. yoksa ben ezelden beri hamile miyim

günaydın canımm. ben de normalde balığı çok severim ama bu ara hiç yiyesim gelmiyor. kokusunu bile duymak istemiyorum. bir de hamsiyi denicem. sanki onu yiyebilirim gibime geliyor.

ben de gece kocişimin bebeğin cinsiyetini söylediğini gördüm. ama uyanınca unuttum

Canım yaa geçecek inşallah. Ben zaten balığın kokusuna normal zamanda dayanamazdım, eşim pişirirdi, şimdi ona bile dayanamıyorum, bulantı kusmalar geçince artık
Oh ohh zeytin iyi gelir bastırır mideyi, iyi yapmışsın canım afiyet olsunnn bebişine de can olsunnn

ahhh canım sende mi çıkardın. oysaki bulantında yoktu. işte ne zaman ne olacağı belli olmuyor. geçmiş olsun. çıkarınca içim çok ağrıyor, sarsılıyorum ben. kimseye yaşatmasın.

üff hemde nasıl. zaten çok rüya gören biriydim. gecede 3 tane gördüğüm olurdu. şimdi çoşmuş vaziyetteyim. eşim çok tedirgin oluyor. çünkü rüya görünce nefesim kesiliyor gibi oluyormuşum yada çok hızlı nefes alıyormuşum. bişi olacak sanıyor başımda bekliyor.

uff hemde nasıl...damdan kapıdannn, saptan samandan alakasızz rüyalar görüyorum...eskidende rüya portföyüm çok genişti allah var..ama hamilelikte birlikte 2ye katlandı...
eşime sabah kalkınca 'aşkım rüyamda ne gördüm biliyormusun?' diyorumda...'hatun inan tahmin etmek öyle güç ki senin rüyalarını' diyorr

günaydınnn kızlar nasılsınızz ? hava kapalı bu gün öyle karamsarlık var bende de

he güzel haber, maşallah canım

midem ayakta sankii ıyyy dün dayanamadım doritos peynirli cipslerinden yedim de yedimm umarım zararı olmaz bebişimeee

cnm bende hissediyorum hareketlerii çok heycanlanıyorum hele sabahlarıı bi görsenn geriliyo resmen karnım yaramaz olcak babası gibin :)))

yaaa dün akşam bende hissettim yada bana öyle geldi bilmiyorum :26:
böyle karnımda kıpırdanma hissi gibi nasıl desem bir hareket gbiydi göbeğimin altında bir kez yaptı noluyor ki dedim, elimi karnıma koydum bi kez daha yaptı

o şişlik sabahları ve gece oluyor cnm oda normalll tansiyonun yükselirse şişlik olurr takip et ))

biri cigermi dediii oyyyyyy tiskindim resmenn soguk şeyler olsunda ne olursa olsun içim yanıyo resmenn yaaa

Canım hamilelikte normaldir, ama genelde tuzdan dolayıdır şişlik, bol su iç yemeklerde çok tuz kullanma, yürüyüş yapmaya çalış azalır inşallah.

Olmaz mı canım yaa en son bu sabah bir sürü böcek gördüm rüyamda, evimin tavanında yuvaları varmış baca gibi bir şey, kapağı düşmüş nasıl iniyor aşağıya kocaman uçan karıncalar, sırtında arınınki gibi sarı siyah şekilleri olan tırtıllar. ayyy çok kötüydü hatta bunlardan biri benim üstümdeymiş, atıyorum filan sonra uyandım :) Bir gün öncesinde de iki tane erkek çocuğu varmış birisi 3-4 yaşlarında ama çok yaramaz hatta elinde bıçakla beni kovalıyor filan Böyle böyle saçma rüyalar canım. Hormonlardan kaynaklanıyor sanırsam

Canım hamsi gibi küçük balıklar hamilelikte pek önerilmiyor diye duydum ben, çünkü denizin tüm metalini derisinde topluyormuş ve bunlar da çok zararlıymış. Büyük balıkları tercih etmemiz gerekiyormuş hem onların dersini de soyma imkanımız var pişince.

Bu arada karnımızdaki kalp atışını ben doktoruma sordum kızlar, doktor o hiçbir şey değil,daha bebeğin çok küçük ve içeride gözle görünmez hareketi dedi, kalp atışı mı diye başkaları da soruyormuş, bebeğin yaklaşık 3,5 cm, kalbinin ne kadar olduğunu sen düşün, kalp atışını bu kadar net görme imkanın var mı sence dedi, bir şey diyemedim

ya benimde vücudumda şişlik var ellerim ve ayaklarım şiş ne yapıcam ben daha şimdiden böyle olan varmı şişlik inmesi için ne yapmam lazımm:18:
tuzu azalt canım...bide bol bol su iç

demekkii esraacığımmmm sen ezelden berii hamilesinde haberin yok...doğamamış bi türlü senin bebek...bizim kocişlerin doğamayan bebeleri gibi

yaaa sorma kuzum...sevdiğim balık ağzımdan burnumdan geldi resmen çok afedersiniz...:2:

dün benim kocacığımda bişeyler söylüyordu..bende uyku sersemii 'noldu aşkım' dedim...'yooo uyuyorum' diyorrr

kuzum işin enteresanı benim en baştan beri hiç mide bulantım olmadı ne sabah ne akşam.. 2 kez beşamel soslu yemekten çok yediğim için midem kaldırmamıştı.. dün balığı yiyemeyince üzüldüm açıkcası ama napalım
vallahhii zeytin bi iyi geldiki teyzesi...kan olsun can olsun kuzumaaa inşallahh...hem benim içimi bastırdı hemde bebeğim doyduuu

yaaa sorma burcuu...dün bende sarsıldım...ciddi ciddi midem bulanıp çıkarınca ne var ne yok şimdi iyiyim hamdolsun...Allahım bi daha yaşatmasın..midesi çok bulanan annelerede yardım etsin...zor gerçektenn

wayy yaa kıyamamm sende rüyalarda yaşıyorsun demekki...bende öyleyim...garip garip şeyler görürüm...bağıra bağıra, ağlaya ağlaya uyanırım...bi keresinde üniversitedeyken rüyamda annemi gördüm...bizi sevmediğine emin olduğum bi yengemiz var...arabaya binmiş..annemide arkasından koşturuyor...annem nasıl zor durumda ama elimden bişeyde gelmiyor...gecenin bi yarısı çok afedersiniz ayıp olcak ama 'eşşoğlueşşeklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr' diye bağırarak uyandım...bi baktım odamdayımm ve daha bunun gibi neler nelerrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…