2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
midem ayakta sankii ıyyy dün dayanamadım doritos peynirli cipslerinden yedim de yedimm umarım zararı olmaz bebişimeee
canım 3 aydan sonra yediklerimiz bebişleri etkilediği için daha dikkatli olmamız gerekir ama şimdi canın istediyse yemende bi sakınca olmaz bence..bende geçen soğanlı olanlardan yemiştim
zamanımız az hamişler cevaplarınızı bekliyoruzzzzz
canım çok güzel bi fikir. bende varım...katılımcı sayımız belli olsun...sonra birisi çekilişi yapsın...kim kime çıktı diye..sonrada özel mesajla haberleşmesi kalır geriye.

Günaydın biz geldikkkkkkkkk
istanbulda hava kapalı ama ben bu havaları seviyorum ya fazla güneş bayıyor beni hep böyle gitse bişi demem, hava sıcak sadece kapalı ohhhh en sevdiğim

doktorum denize girebilirsin ama çok kulaç atma ani hareket yapma dedi,
bebişim bize 8+1 de net bir görüntü vermedi, ultrason cihazıda iyi değil ama doktorum iyi. o görüntüyle bebişimi babasına benzettim kafası falan aynı

bu aralar canım şeker, sakızlı şekerler, çukulata, pasta çekiyor, dün gidip bi hevesle çok sevdiğim muzlu pasta aldım

ama 2 gündür yine midem hey heylerde iştahsızım bişi yiyemiyorum, doktorum 1 ay daha sabret dedi hamile olduğunu hissedeceksin dedi. dünde sağlık ocağındaki kadın iştahın çok açılacak herşeyi yemek isteyeceksin çok az kaldı sabret dedi. bende; 2 hafta bana 2 sene gibi geldi 1 ay nasıl geçecek bilmiyorum dedim

canım ilginç ama geçen canım istedi tesadüf farkettim ben de, şu polonun naneli şekeri var ya mideye çok iyi geliyor istersen bir dene belki biraz faydası olur. mideden ben de çok çekiyorum da denemediğim şey kalmadı. bu hem midedeki asiti alıyor hem de bulantıyı hafifletiyor.

ciddimisin?? mutlaka denicem bunuuu.

benim randevu 19:00daydı 19.30 da ancak girebildik, o ara masada şekerler vardı bir tane küçücük yedim. benim ki yerinde durmuyordu kıpır kıpır oynadı, nasıl zıplıyordu. doktor diye nasıl hareketli bir şey bu ya :915 dakka uğraştırdı doktoru. o anı kesin görmelisin canım, kesin dene :) (şeker ve çikolatanın bebeği hareketlendirdiğini arkadaşım söylemişti, benimde sonradan aklıma geldi ultrasona girince de o hareketi gördüm onayladım :) )

Maşallah canım :)

Bişey sorucam doktor boyu hakkında bir bilgi verdimi ?

kızlarr ben konuyu kaçırdım. neye varız? yani ben herşeye varım da neye varım :26: konuyu kaçırdım sanırımm bulemsu anlat son kez

anneler günü için kura çekip hediyeleşelim diyoruz. belli bir limitimiz olsun, biri kurayı çeksin herkese özel mesajla bildirsin diyoruz.

kızlarr ben konuyu kaçırdım. neye varız? yani ben herşeye varım da neye varım :26: konuyu kaçırdım sanırımm bulemsu anlat son kez

Anneler gününde birbirimize hediyeler gönderelim diyoruz. Özel mesajla adreslerimizi alıp mali açıdan bizi çok sarsmayacak hediyeler.. Kısacası bu

vayy süpermiş bu. ayy çok heyecanlandım şimdi.4 mayısı iple çekiyorummm.

anneler günü için kura çekip hediyeleşelim diyoruz. belli bir limitimiz olsun, biri kurayı çeksin herkese özel mesajla bildirsin diyoruz.

Anneler gününde birbirimize hediyeler gönderelim diyoruz. Özel mesajla adreslerimizi alıp mali açıdan bizi çok sarsmayacak hediyeler.. Kısacası bu

varız biz de varızzzzz

KIZLAR NE LİSTESİ NE YAPIYORSUNUZ YOĞUNLUKTAN GİRİP BAKAMamadım bana özetle anlatırmısınz

kısaca olay budur

pazartesiye kadar belli olsun kişi sayısı yapılıp yapılmayacağına pazartesi karar verelim

dün ben aç karnına gitmiştim acayip hareketliydi bir de tatlı yesem neler yapardı bilemiyorum

her türlü şekere varım naneli şekerde iyi geliyor ama şu sakızlı şekerler var ya bi de üstü şekerliler of of of bayılıorumm kocişe sipariş verdim bol bol

Maşallah canım :)

Bişey sorucam doktor boyu hakkında bir bilgi verdimi ?

16 mm canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…