dün ben aç karnına gitmiştim acayip hareketliydi bir de tatlı yesem neler yapardı bilemiyorum
her türlü şekere varım naneli şekerde iyi geliyor ama şu sakızlı şekerler var ya bi de üstü şekerliler of of of bayılıorumm kocişe sipariş verdim bol bol
afiyet olsun, dikkat et kilo yapmasın
16 mm canım
Merhaba günaydın kızlar cumadan beri gergin günler geçirdim ortak oldugum isten ayrıldım gergin bir Bebek istemiyordum artık is stresi dayanılmaz hal almıştı. Esimle çalısmaya karar verdim mobilyalar eksik diye bugün evdeyim, yogun hayattan sonra pek uyum saglayamiyorum tembelliğe . Cuma gunu ikili testim var sanırım cinsiyetini de öğreneceğiz heyacanliyim . Siz nasılsiniz bas ağrılarınız nasil ? Sabah bı program izledim bas parmakla işaret parmağı arasındaki perdenin en üst kısmına bız koyunca ağrılara iyi geliyormuş deneyim ise yariyorsa sizede söylerim:)
her türlü şekere varım naneli şekerde iyi geliyor ama şu sakızlı şekerler var ya bi de üstü şekerliler of of of bayılıorumm kocişe sipariş verdim bol bol
16 mm canım
Merhaba günaydın kızlar cumadan beri gergin günler geçirdim ortak oldugum isten ayrıldım gergin bir Bebek istemiyordum artık is stresi dayanılmaz hal almıştı. Esimle çalısmaya karar verdim mobilyalar eksik diye bugün evdeyim, yogun hayattan sonra pek uyum saglayamiyorum tembelliğe . Cuma gunu ikili testim var sanırım cinsiyetini de öğreneceğiz heyacanliyim . Siz nasılsiniz bas ağrılarınız nasil ? Sabah bı program izledim bas parmakla işaret parmağı arasındaki perdenin en üst kısmına bız koyunca ağrılara iyi geliyormuş deneyim ise yariyorsa sizede söylerim:)
Hanım dualarınız ve desteğiniz için sağolun, verdiğim 3 testten 2 si çıkmış değerler biraz düzelmeye başlamış, doktor ilaçları da kestik haftaya daha iyi olur dedi...
İnşallah cuma günü karın ultrasonum da temiz çıkar bir geriye hepatit a kalıyor onun da temiz çıkacağına eminim, doktorum da ondan şüphelenmiyor....
Bebeğimi çok korkuttum, çok strese soktum...
Özür diliyorum kuzum senden, Rabbim sağ sağlim nasip etsin seni bana, gözümün nuru, mucizem....
Hanım dualarınız ve desteğiniz için sağolun, verdiğim 3 testten 2 si çıkmış değerler biraz düzelmeye başlamış, doktor ilaçları da kestik haftaya daha iyi olur dedi...
İnşallah cuma günü karın ultrasonum da temiz çıkar bir geriye hepatit a kalıyor onun da temiz çıkacağına eminim, doktorum da ondan şüphelenmiyor....
Özür diliyorum kuzum senden, Rabbim sağ sağlim nasip etsin seni bana, gözümün nuru, mucizem....
olur öyle şeyler annesi, o anlamıştır seni:) gözün aydın canım, sağlıcakla al bebeğini kucağına inşallah :)
ee Ben demedimmi sana iyi düşün iyi olsun diye
İnşallah sağ salimde doğacak
aman canım maşallah. çok şükür atlattın. Hep böyle pozitif ol canım. bebeğin de sen de çok etkileniyorsunuz çünkü bu durumdan. tekrar geçmiş olsun. Rabbim bir daha sıkıntı yaşatmasın inşallah..
hayırlı olsun canım. bakalım bebek göstericek mi cinsiyetini
ben de ekim ayı gelse de hemen izne çıksam diyorum vallahi. Allahtan işim hiç stresli değil. Çok rahatım. o yüzden de işten ayrılmak için bir bahanem yok. ama iki yıl doğum iznini çok güzel geçiricem inşallah.
Valla ben artık çok yorulmuştum, hamilelik sürecim sanırım rahatsız etti daha fazla gerginlik başladı.Valla cinsiyet tahmini için doktora çok iyi diyorlar. bakalım haber alınca sizede söyleyeceğm:)
16 mm canım
canım senin heralde 3 ay bitiyor değil mi?
şimdi saydım 62 kişi nüfüs patlaması olacakkızlar kasım ayı annelerinin son listesi nedir kaç kişi olduk ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?