2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
dün ben aç karnına gitmiştim acayip hareketliydi bir de tatlı yesem neler yapardı bilemiyorum

maşallah kuzuya yerim onları ya, şöyle doğsalarda sıka sıka sevsek

Merhaba günaydın kızlar cumadan beri gergin günler geçirdim ortak oldugum isten ayrıldım gergin bir Bebek istemiyordum artık is stresi dayanılmaz hal almıştı. Esimle çalısmaya karar verdim mobilyalar eksik diye bugün evdeyim, yogun hayattan sonra pek uyum saglayamiyorum tembelliğe . Cuma gunu ikili testim var sanırım cinsiyetini de öğreneceğiz heyacanliyim . Siz nasılsiniz bas ağrılarınız nasil ? Sabah bı program izledim bas parmakla işaret parmağı arasındaki perdenin en üst kısmına bız koyunca ağrılara iyi geliyormuş deneyim ise yariyorsa sizede söylerim:)

hayırlısı olsun canım, iş stresi hepsinden zor böylesi en iyisi olmuş...

Hanım dualarınız ve desteğiniz için sağolun, verdiğim 3 testten 2 si çıkmış değerler biraz düzelmeye başlamış, doktor ilaçları da kestik haftaya daha iyi olur dedi...
İnşallah cuma günü karın ultrasonum da temiz çıkar bir geriye hepatit a kalıyor onun da temiz çıkacağına eminim, doktorum da ondan şüphelenmiyor....
Bebeğimi çok korkuttum, çok strese soktum...
Özür diliyorum kuzum senden, Rabbim sağ sağlim nasip etsin seni bana, gözümün nuru, mucizem....

her türlü şekere varım naneli şekerde iyi geliyor ama şu sakızlı şekerler var ya bi de üstü şekerliler of of of bayılıorumm kocişe sipariş verdim bol bol

16 mm canım

anladım canım sağolasın.. Bende o sıralar gitmiştim doktora 8+3'te seninki ne kadar diye merak ettim

hayırlı olsun canım. bakalım bebek göstericek mi cinsiyetini
ben de ekim ayı gelse de hemen izne çıksam diyorum vallahi. Allahtan işim hiç stresli değil. Çok rahatım. o yüzden de işten ayrılmak için bir bahanem yok. ama iki yıl doğum iznini çok güzel geçiricem inşallah.

olur öyle şeyler annesi, o anlamıştır seni:) gözün aydın canım, sağlıcakla al bebeğini kucağına inşallah :)

ee Ben demedimmi sana iyi düşün iyi olsun diye
İnşallah sağ salimde doğacak

aman canım maşallah. çok şükür atlattın. Hep böyle pozitif ol canım. bebeğin de sen de çok etkileniyorsunuz çünkü bu durumdan. tekrar geçmiş olsun. Rabbim bir daha sıkıntı yaşatmasın inşallah..

olur öyle şeyler annesi, o anlamıştır seni:) gözün aydın canım, sağlıcakla al bebeğini kucağına inşallah :)

ee Ben demedimmi sana iyi düşün iyi olsun diye
İnşallah sağ salimde doğacak

Amin teyzeleri çok sağolun... Rabbim sağlıcakla almayı nasip etsin bebeklerimizi kucaklarımıza inşallah......

Valla ben artık çok yorulmuştum, hamilelik sürecim sanırım rahatsız etti daha fazla gerginlik başladı.Valla cinsiyet tahmini için doktora çok iyi diyorlar. bakalım haber alınca sizede söyleyeceğm:)

günaydın arkadaşlar. anca uyandım. bugün bir sürü işim var. birazdan kuaföre sonra çarşıya sonrada iş yerine çıkışımı almaya gidicem :)

her türlü şekere varım naneli şekerde iyi geliyor ama şu sakızlı şekerler var ya bi de üstü şekerliler of of of bayılıorumm kocişe sipariş verdim bol bol

16 mm canım

tarçıncım ben de dün gittim ultrasona benim bebek 1 gün ileriden gidiyordu şimdi 2 gün ileri gidiyor. boyu da 19.7mm
8+2 aslında ama usgye göre 8+4. acaba herşeyi normalmidir ki :26:
7+1ken gittim geçen haftada 7+2 çıktı boyu 11,3 mm

gunaydın kızlar bugun cok ıyıyımm sadaca koyu sarı akıntım var kahverengıydı bugun koyu sarıya donmus rahatsızlıgım yok sarı akıntısı olanlar varmı...................

doopler ile sağlık ocağında kalp atışlarına bakılıyormuş kızlar acaba bu kaçıncı haftada başlıyordur bilen varmı?:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…