2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
Yaa kızlar beni de yazıin sat 1 Şubat yas 33 dogum 6 Kasım kilo başlangıç 53 Antalya 2. Yavrum cepten giriyorum özelden giremedim sevgiler

benim 8+3'te 20 mm çıkmıştı doktor normal dedi.. Sanırım arayı kapatıyorlar

Görünce hem şaşırdım hem de çok güldüm kendime ben de 1 aydır o poloyu geveleyip duruyorum ağzımda :) sakızı bıraktım çok gaz yapıyordu bulantım 1 haftadır hafifletdi ama 1 ay hergüm çıkardım Cook yorgunun hep uykuluyum biz bir de ev taşıdık 5 gün oldu o kadar bitkinim kii bu hamileliğim çok zor geçiyor ilki hiç böyle degildi kız mı nee bakalım 1 haftaya biz de gidicez doktora belki cinsiyeti de görünür saçlarımın dökülmesi de durmadı hala ayrıca yüzüm pul pul oldu kizardi oyyy gel bebeğim geel gel :)

ya sorma benim yüzümde aynı durumda ayrıca saç diplerim nasıl dökülüyor. çıldıracam, kaşıntı da yapıyor bitli gibi hissediyorum kendimi

canım ne güzel çok sevindim

şimdi saydım 62 kişi nüfüs patlaması olacak

bulemsu teşekkürler tatlım, maşallahh 62 oy oy

ne güzel 62 tane bebişimiz olacak inş...

hayır 63 aramızdan biri ikiz bebek bekliyordu

evettt

Yaa kızlar beni de yazıin sat 1 Şubat yas 33 dogum 6 Kasım kilo başlangıç 53 Antalya 2. Yavrum cepten giriyorum özelden giremedim sevgiler

64 oldu :) ekim annelerinde kaç acaba ?

baya iş yapmışsın canım dikkat et kendine, bebeişlerimiz bize neler ediyor, bazen çok çıkarınca ağlıyorum eşime sarılıyorum ona diyorum ki, çıksın popoşuna popoşuna çakıcam diyorum
oda çaktırmam oğluşuma diyor, hemende erkek diye teşhis koydu

benim 8+3'te 20 mm çıkmıştı doktor normal dedi.. Sanırım arayı kapatıyorlar

alt açıklamada bu haftada boyu 13-17 mm arasında olmalı diyor. oooooooo sizinki baya baya aşmışşş, boylar çok mu uzun bayanlar baylar :)) benim bebeğim 8+1 de 16 mm. ben gayet memnunum haftasıyla paralel gitsin önden gitmesin geriden de gelmesin istiyorumm zamanında gelsin bebeğim inşallah..

gunaydın kızlar bugun cok ıyıyımm sadaca koyu sarı akıntım var kahverengıydı bugun koyu sarıya donmus rahatsızlıgım yok sarı akıntısı olanlar varmı...................

benim bazen oluyor sarı akıntı ama normaldir diye düşünüyorum ben...

pazartesi doktordaydım bir kez daha teyit ettim doktora sorarak, şeffaf ve kokusuz olursa normalmiş, yeşil ve kokulu olursa problem...

pazartesi doktordaydım bir kez daha teyit ettim doktora sorarak, şeffaf ve kokusuz olursa normalmiş, yeşil ve kokulu olursa problem...

Evet canım haklısın, benim de çok koyu sarıydı, ara sıra yanma da vardı zaten, idrar yollarımda iltihap, kum kalıntıları çıktı. Doktor ilaç vermedi su iç sadece dedi ama bir de bana sorun

ay yarın olsun da artık göreyim bebğimi çook merak ediyorum

kızlar cetvelimde bu yazıyor

'Önümüzdeki 3 gün içinde bebeğinizin damağının sert ve kemikli kısmı tamamen oluşmuş ve beğinizin pankreası insülin salgılamaya başlamış olacaktır. Zaman zaman baş ağrısı, baş dönmesi ve hafif baygınlık hali hissedebilirsiniz. Eğer hafif sersemlik hali hissederseniz, ayaklarınızı başınızdan daha yüksek bir yere koyarak uzanabilirsiniz. İdrar kaçırma probleminiz varsa kegel egzersizleri idrar kaçırma probleminizi frenlemede yardımcı olabilir.'

idrar kaçırmam yok çok şükür ama kegel egzersiz ne demek ilk defa duydum:26:

Canım vajinal kaslarını güçlendirecek egzersizler, hem zamanla genişlemesini, deforme olmasını engelliyor hem de doğumun daha kolay oluyor. Oturduğun yerden bile yapabilirsin. Netten bak istersen, açıklamalı yazıyor çoğu yerde

canım idrarını yaparken yarıda bırakıp tekrar devam edeceksin. ancak bunu yaparken kalçanı sıkmayacaksın...idrarını yaparken dikkat et bak.orda çalışam kasları hissedeceksin...
eğer bunu yapamıyorsakk vajınaya parmak sokularak yapılan varmış ama ben almıyımmm teşekkür ederim dedim...ilk seçeneği yapmaya çalışıyorum...doğumuda kolaylaştırıyormuş...biraz araştırma yapda bak..o kadar çok bilgi varki internette kuzumm

Aslında bizler için çok yararlı ama nedense egzersiz denince benim üzerime bir üşengeçlik çöküyor Ama kendime bir geleyim pilates de yapıcam kegel de

çok cahil kalmışımm hemen bir araştırma yapayım

Ayyy ben de almayayım onu mümkünse kendi kendimize kasları kasıp bırakmak daha kolaydır, hijyeniktir de en azından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…