ne güzel 62 tane bebişimiz olacak inş...
doopler ile sağlık ocağında kalp atışlarına bakılıyormuş kızlar acaba bu kaçıncı haftada başlıyordur bilen varmı?:26:
günaydın arkadaşlar. anca uyandım. bugün bir sürü işim var. birazdan kuaföre sonra çarşıya sonrada iş yerine çıkışımı almaya gidicem :)
tarçıncım ben de dün gittim ultrasona benim bebek 1 gün ileriden gidiyordu şimdi 2 gün ileri gidiyor. boyu da 19.7mm
8+2 aslında ama usgye göre 8+4. acaba herşeyi normalmidir ki :26:
7+1ken gittim geçen haftada 7+2 çıktı boyu 11,3 mm
canım ilginç ama geçen canım istedi tesadüf farkettim ben de, şu polonun naneli şekeri var ya mideye çok iyi geliyor istersen bir dene belki biraz faydası olur. mideden ben de çok çekiyorum da denemediğim şey kalmadı. bu hem midedeki asiti alıyor hem de bulantıyı hafifletiyor.
Görünce hem şaşırdım hem de çok güldüm kendime ben de 1 aydır o poloyu geveleyip duruyorum ağzımda :) sakızı bıraktım çok gaz yapıyordu bulantım 1 haftadır hafifletdi ama 1 ay hergüm çıkardım Cook yorgunun hep uykuluyum biz bir de ev taşıdık 5 gün oldu o kadar bitkinim kii bu hamileliğim çok zor geçiyor ilki hiç böyle degildi kız mı neebakalım 1 haftaya biz de gidicez doktora belki cinsiyeti de görünür saçlarımın dökülmesi de durmadı hala ayrıca yüzüm pul pul oldu kizardi oyyy gel bebeğim geel gel :)
Evet canım Perşembe günü 12. haftamız bitiyor 13 e giriyoruz. Sağlıkla huzurla geçsin bu süreç hepimiz için.
Hanım dualarınız ve desteğiniz için sağolun, verdiğim 3 testten 2 si çıkmış değerler biraz düzelmeye başlamış, doktor ilaçları da kestik haftaya daha iyi olur dedi...
İnşallah cuma günü karın ultrasonum da temiz çıkar bir geriye hepatit a kalıyor onun da temiz çıkacağına eminim, doktorum da ondan şüphelenmiyor....
Bebeğimi çok korkuttum, çok strese soktum...
Özür diliyorum kuzum senden, Rabbim sağ sağlim nasip etsin seni bana, gözümün nuru, mucizem....
şimdi saydım 62 kişi nüfüs patlaması olacak
ne güzel 62 tane bebişimiz olacak inş...
hayır 63 aramızdan biri ikiz bebek bekliyordu
Yaa kızlar beni de yazıin sat 1 Şubat yas 33 dogum 6 Kasım kilo başlangıç 53 Antalya 2. Yavrum cepten giriyorum özelden giremedim sevgiler
Görünce hem şaşırdım hem de çok güldüm kendime ben de 1 aydır o poloyu geveleyip duruyorum ağzımda :) sakızı bıraktım çok gaz yapıyordu bulantım 1 haftadır hafifletdi ama 1 ay hergüm çıkardım Cook yorgunun hep uykuluyum biz bir de ev taşıdık 5 gün oldu o kadar bitkinim kii bu hamileliğim çok zor geçiyor ilki hiç böyle degildi kız mı neebakalım 1 haftaya biz de gidicez doktora belki cinsiyeti de görünür saçlarımın dökülmesi de durmadı hala ayrıca yüzüm pul pul oldu kizardi oyyy gel bebeğim geel gel :)
günaydın arkadaşlar. anca uyandım. bugün bir sürü işim var. birazdan kuaföre sonra çarşıya sonrada iş yerine çıkışımı almaya gidicem :)
tarçıncım ben de dün gittim ultrasona benim bebek 1 gün ileriden gidiyordu şimdi 2 gün ileri gidiyor. boyu da 19.7mm
8+2 aslında ama usgye göre 8+4. acaba herşeyi normalmidir ki :26:
7+1ken gittim geçen haftada 7+2 çıktı boyu 11,3 mm
benim 8+3'te 20 mm çıkmıştı doktor normal dedi.. Sanırım arayı kapatıyorlar
gunaydın kızlar bugun cok ıyıyımm sadaca koyu sarı akıntım var kahverengıydı bugun koyu sarıya donmus rahatsızlıgım yok sarı akıntısı olanlar varmı...................
benim bazen oluyor sarı akıntı ama normaldir diye düşünüyorum ben...
pazartesi doktordaydım bir kez daha teyit ettim doktora sorarak, şeffaf ve kokusuz olursa normalmiş, yeşil ve kokulu olursa problem...
kızlar cetvelimde bu yazıyor
'Önümüzdeki 3 gün içinde bebeğinizin damağının sert ve kemikli kısmı tamamen oluşmuş ve beğinizin pankreası insülin salgılamaya başlamış olacaktır. Zaman zaman baş ağrısı, baş dönmesi ve hafif baygınlık hali hissedebilirsiniz. Eğer hafif sersemlik hali hissederseniz, ayaklarınızı başınızdan daha yüksek bir yere koyarak uzanabilirsiniz. İdrar kaçırma probleminiz varsa kegel egzersizleri idrar kaçırma probleminizi frenlemede yardımcı olabilir.'
idrar kaçırmam yok çok şükür ama kegel egzersiz ne demek ilk defa duydum:26:
kızlar cetvelimde bu yazıyor
'Önümüzdeki 3 gün içinde bebeğinizin damağının sert ve kemikli kısmı tamamen oluşmuş ve beğinizin pankreası insülin salgılamaya başlamış olacaktır. Zaman zaman baş ağrısı, baş dönmesi ve hafif baygınlık hali hissedebilirsiniz. Eğer hafif sersemlik hali hissederseniz, ayaklarınızı başınızdan daha yüksek bir yere koyarak uzanabilirsiniz. İdrar kaçırma probleminiz varsa kegel egzersizleri idrar kaçırma probleminizi frenlemede yardımcı olabilir.'
idrar kaçırmam yok çok şükür ama kegel egzersiz ne demek ilk defa duydum:26:
Canım vajinal kaslarını güçlendirecek egzersizler, hem zamanla genişlemesini, deforme olmasını engelliyor hem de doğumun daha kolay oluyor. Oturduğun yerden bile yapabilirsin. Netten bak istersen, açıklamalı yazıyor çoğu yerde
canım idrarını yaparken yarıda bırakıp tekrar devam edeceksin. ancak bunu yaparken kalçanı sıkmayacaksın...idrarını yaparken dikkat et bak.orda çalışam kasları hissedeceksin...
eğer bunu yapamıyorsakk vajınaya parmak sokularak yapılan varmış ama ben almıyımmm teşekkür ederim dedim...ilk seçeneği yapmaya çalışıyorum...doğumuda kolaylaştırıyormuş...biraz araştırma yapda bak..o kadar çok bilgi varki internette kuzumm
Aslında bizler için çok yararlı ama nedense egzersiz denince benim üzerime bir üşengeçlik çöküyorAma kendime bir geleyim pilates de yapıcam kegel de
canım idrarını yaparken yarıda bırakıp tekrar devam edeceksin. ancak bunu yaparken kalçanı sıkmayacaksın...idrarını yaparken dikkat et bak.orda çalışam kasları hissedeceksin...
eğer bunu yapamıyorsakk vajınaya parmak sokularak yapılan varmış ama ben almıyımmm teşekkür ederim dedim...ilk seçeneği yapmaya çalışıyorum...doğumuda kolaylaştırıyormuş...biraz araştırma yapda bak..o kadar çok bilgi varki internette kuzumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?