2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
mrb kızlar ısten geldım bı gıreyım dedım benım belım cok agrıor ve dıslerım ıkı uc gundur dahset agrıo napsam bılmıorumkı sanırım yapacak bıse yok

eşim çok müsait yan gelip yatmaya birinin onu kendine getirmesi lazım :) neyseki başımın ağrısı biraz hafifledi.

mrb kızlar ısten geldım bı gıreyım dedım benım belım cok agrıor ve dıslerım ıkı uc gundur dahset agrıo napsam bılmıorumkı sanırım yapacak bıse yok

Bol bol süt,yoğurt,peynir türü gıdalar al canım,kalsiyumunu çalıyor ufaklık :)))

herkese hayırlı akşamlar teyzoşlaaar kendinize iyi bakııın

beysal evet canım ilk karsılaşma da geçerli bu malum mübarek topraklardan geliyorlar
burcuxxx yan gelip yatmayı sevmeyen bir koca göstersene bana
iyi bari inş geceye hiç kalmaz deliksiz uyursun
benim sağ gözüm de göz tembelliği var parlaklık da daha az olur herzaman

Son düzenleme:
merhaba kızlar tek tek alıntı yapmadım hepinize çooook teşekkür ederim.

şimdi hastanedeyim yatış verdi dr. çifter çifter taktı serumu kaç gün kalıcam belli değil dün sabah 4den bu yana hiç bişiy yemedim yine de istifra ettim. sadece yutkunduğum tükürükleri bile istifra ediyorum safra çıkarıyorum.

49 dan 47 ye düştüm. yüzümde kırmızı benekler çıktı. ALLAH sağlık versin bugünlerde geçicek.

acıbadem de yatıyorum oda süper internette var. ayırtayım bir kasım odası

ayy canım kıyamam geçecek bu günler hamileleğinin tadını çıkarcaksın inşallah.serumlar iyi gelir inşallah bak hani geçen gün midem bulanmadı bir sorunmu var demiştin al annecim sana dedi mide bulantısı
er-ca cım bende endişeleniyorum bebeğim için yaa sinir oluyorum kendime niye bu düşünceleri atamıyorum kafamdan diye , doktora gitmeme kaldı 8 günüm .iple çekiyorumm.

bu arada sizin acıbadem gerçekten fiyatı çok uygunmuş, inşallah serumla kusmalarında geçerde ohh bak keyfine vallahi ilgilensinler seninle büyüsün sağlıkla bebişin içerde.

kasım odası olsa ,orda olsam gelicem vallahii

canım sağol. 2 saat bulanmayınca stres olmuştum şimdi bitmeyen kusmalarım var:) oyyy oy o sağlıklı olsunda ben çekerim:)
8 gün iyi işe az kalmış iyice heyecan tavandadır. ben her hafta dr.da olduğumdan pek gün falan beklemiyoz daha salı günü buradaydım. şimdi yine...

inşallah sende güzel haberlerle dönüceksin dr.dan bebişin nasıl hızlı büyüdüğünü göreceksin.

kizlarrrr selamlar:) bugun bebisimizin kontrolu vardi 3 bucuk kilo vermisim doktorumdan feci bi azar isittim hemen elevite baslatti yrndan itibaren elevit icicem:) cok midem bulaniodu 8 gundur yediimi aninda cikariyodum 1 ay onceki kilomdan baya eksilme olmus:) neyse tam doktora girmeden 5-10 dakka once cikolata yedim iceri bi girerim bizimkisi bi takla atiyor gorun Allahim bu bi mucize Rabbim isteyen herkese nasip etsin:) doktor dedi bu pitircik feci yaramaz:))) dalga gecermis gibi bi o tarafa donuo bi yukari bi assagiya bi ters duruo:)) cikolata yedim dedim enerji olmus suna bak annesi dedi messt oldum :) ben 2li test yaptrmicm doktorumda teklif etmedi 10 gun sonraya gel tam boyunu bacak boyunu ense kalinligina bakalim dedi ikili test istemiyorum dedim yok biliyodum boyle dicegini bunlari olcelim tamamdir dedi:) normal kontrol gibi olck o kadar huzurluyumki kusmaymis mide bulantisiymis gozum gormuyo bebisim saglikli olsunda:) mecburi zofran diye bi ilac verdi (bulanti ilaci) bulantini keselimde kilo kaybetme dedi... oyle arkadaslar cok konustum opuyorum sizleri:))

Canım noolmuş sanaa,çok çok geçmiş olsun,dikkat et kendine bebişine..
Yeni gördüm kusmadan kaynaklı mı böyle oldu?

Herkese merhabalar kasım anneleriii ben ve bebeğimde aranıza yeni katıldık Allahım hepimizin hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza sağ salim almayı nasip etsin:)

Canım noolmuş sanaa,çok çok geçmiş olsun,dikkat et kendine bebişine..
Yeni gördüm kusmadan kaynaklı mı böyle oldu?

canım sağol.
yemeğim bitmeden istifra ediyordum. ve dün boğazımdan,buenumdan kan geldi. çok tahriş oldu mecburen geldim

RAMROD.:Canım seni neden yatırıp serum vermediler?

SEDEF87: hoşgeldin güzel paylaşımlar dilerim

canım benim geçmiş olsun dikkat et bebişine ve kendine

selam kızlar dün gittik ensesini ölçtürmeye ensesi 1,6 çıktı normalmiş dr eline ayaklarına baktı onlarda var şükür parmaklarını ağzına doğru götürüyordu saydık o sıra parmaklarını kan testi 23 nisandan sonra çıkacak 3 boyutlu resimde tüm boğumları çıkmış vücudunun bu arada 10.haftada 1 kilo fazlam vardı onuda vermişim :) iyiymişiz cinsiyeti 16. haftada belli oluyor diyor.kontrol bir ay sonra.

Son düzenleme:

geçmiş olsun dinlen biraz iyi olur herşey

iyi dinlen canım

hayırlı olsun canım maşallah kuzucuğuna

Günaydın kızlar. berbat bir gece geçirdim. eve gider gitmez çıkardım. yemek yiyemedim. baş ağrım gece boyu devam etti ((
şimdide sersem gibiyim. midem çok kötü.

sağol canım gecem çok fenaydı :)

geçmiş olsun canım. inşallah toparlarsın kendini. senin durumun için böylesi en doğru olandı.

ne güzel ya. onu böyle kıpır kıpır görmek şu an ki en büyük hayalim. inşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın.

Herkese merhabalar kasım anneleriii ben ve bebeğimde aranıza yeni katıldık Allahım hepimizin hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza sağ salim almayı nasip etsin:)

inşallah canım. hoşgeldin. kaç haftalık bebeğin?

canım ne güzel. inşallah sonuçların iyi çıkar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…