merhaba kızlar tek tek alıntı yapmadım hepinize çooook teşekkür ederim.
şimdi hastanedeyim yatış verdi dr. çifter çifter taktı serumukaç gün kalıcam belli değil dün sabah 4den bu yana hiç bişiy yemedim yine de istifra ettim. sadece yutkunduğum tükürükleri bile istifra ediyorum safra çıkarıyorum.
49 dan 47 ye düştüm. yüzümde kırmızı benekler çıktı. ALLAH sağlık versin bugünlerde geçicek.
acıbadem de yatıyorum oda süper internette var. ayırtayım bir kasım odası
selam kızlar dün gittik ensesini ölçtürmeye ensesi 1,6 çıktı nırmalmiş dr eline ayaklarına baktı onlarda var şükür parmaklarını ağzına doğru götürüyordu saydık o sıra parmaklarını kan testi 23 nisandan sonra çıkacak 3 boyutlu resimde tüm boğumları çıkmış vücudunun bu arada 10.haftada 1 kilo fazlam vardı onuda vermişim :) iyiymişiz cinsiyeti 16. haftada belli oluyor diyor.kontrol bir ay sonra.
merhaba kızlar tek tek alıntı yapmadım hepinize çooook teşekkür ederim.
şimdi hastanedeyim yatış verdi dr. çifter çifter taktı serumukaç gün kalıcam belli değil dün sabah 4den bu yana hiç bişiy yemedim yine de istifra ettim. sadece yutkunduğum tükürükleri bile istifra ediyorum safra çıkarıyorum.
49 dan 47 ye düştüm. yüzümde kırmızı benekler çıktı. ALLAH sağlık versin bugünlerde geçicek.
kizlarrrr selamlar:) bugun bebisimizin kontrolu vardi 3 bucuk kilo vermisim doktorumdan feci bi azar isittim hemen elevite baslatti yrndan itibaren elevit icicem:) cok midem bulaniodu 8 gundur yediimi aninda cikariyodum 1 ay onceki kilomdan baya eksilme olmus:) neyse tam doktora girmeden 5-10 dakka once cikolata yedim iceri bi girerim bizimkisi bi takla atiyor gorun Allahim bu bi mucize Rabbim isteyen herkese nasip etsin:) doktor dedi bu pitircik feci yaramaz:))) dalga gecermis gibi bi o tarafa donuo bi yukari bi assagiya bi ters duruo:)) cikolata yedim dedim enerji olmus suna bak annesi dedi messt oldum :) ben 2li test yaptrmicm doktorumda teklif etmedi 10 gun sonraya gel tam boyunu bacak boyunu ense kalinligina bakalim dedi ikili test istemiyorum dedim yok biliyodum boyle dicegini bunlari olcelim tamamdir dedi:) normal kontrol gibi olck o kadar huzurluyumki kusmaymis mide bulantisiymis gozum gormuyo bebisim saglikli olsunda:) mecburi zofran diye bi ilac verdi (bulanti ilaci) bulantini keselimde kilo kaybetme dedi... oyle arkadaslar cok konustum opuyorum sizleri:))
selam kızlar dün gittik ensesini ölçtürmeye ensesi 1,6 çıktı normalmiş dr eline ayaklarına baktı onlarda var şükür parmaklarını ağzına doğru götürüyordu saydık o sıra parmaklarını kan testi 23 nisandan sonra çıkacak 3 boyutlu resimde tüm boğumları çıkmış vücudunun bu arada 10.haftada 1 kilo fazlam vardı onuda vermişim :) iyiymişiz cinsiyeti 16. haftada belli oluyor diyor.kontrol bir ay sonra.
Günaydın kızlar. berbat bir gece geçirdim. eve gider gitmez çıkardım. yemek yiyemedim. baş ağrım gece boyu devam etti((
şimdide sersem gibiyim. midem çok kötü.
geçmiş olsun kuzucum, dikkat et kendine. akşam bende sen gibiydim mahvoldumne yapacağımı şaşırıyorum artık
buarada herkese günaydın...akşam acayip yorgun düştük...yemekten sonra yerimden kalkamadım:44:...arkadaşıma süpriz yapmayı düşündüğün şeker hamurlu kına kurabiyelerini yapamadım
geçmiş olsun kuzum, bu ara herkes akşamları çok kötü galibaben de mahvoluyorum akşamları...
selam kızlar dün gittik ensesini ölçtürmeye ensesi 1,6 çıktı normalmiş dr eline ayaklarına baktı onlarda var şükür parmaklarını ağzına doğru götürüyordu saydık o sıra parmaklarını kan testi 23 nisandan sonra çıkacak 3 boyutlu resimde tüm boğumları çıkmış vücudunun bu arada 10.haftada 1 kilo fazlam vardı onuda vermişim :) iyiymişiz cinsiyeti 16. haftada belli oluyor diyor.kontrol bir ay sonra.
Günaydın kızlar. berbat bir gece geçirdim. eve gider gitmez çıkardım. yemek yiyemedim. baş ağrım gece boyu devam etti((
ben de dün farkına vardım ki eğilirken falan karnım ağrıyor.büyüdüğünden mi acaba???
canım yaa dikkat et kendine. baş ağrısı normal bu zamanlarda... ben de dün farkına vardım ki eğilirken falan karnım ağrıyor.büyüdüğünden mi acaba???
geçmiş olsun canımmerhaba kızlar tek tek alıntı yapmadım hepinize çooook teşekkür ederim.
iyi haberlerin devamını bekliyoruz kusmasız bulantısız günler diliyoruzzzkizlarrrr selamlar:) bugun bebisimizin kontrolu vardi 3 bucuk kilo vermisim doktorumdan feci bi azar isittim hemen elevite baslatti yrndan itibaren elevit icicem:) cok midem bulaniodu 8 gundur yediimi aninda cikariyodum 1 ay onceki kilomdan baya eksilme olmus:) neyse tam doktora girmeden 5-10 dakka once cikolata yedim iceri bi girerim bizimkisi bi takla atiyor gorun Allahim bu bi mucize Rabbim isteyen herkese nasip etsin:) doktor dedi bu pitircik feci yaramaz:))) dalga gecermis gibi bi o tarafa donuo bi yukari bi assagiya bi ters duruo:)) cikolata yedim dedim enerji olmus suna bak annesi dedi messt oldum :) ben 2li test yaptrmicm doktorumda teklif etmedi 10 gun sonraya gel tam boyunu bacak boyunu ense kalinligina bakalim dedi ikili test istemiyorum dedim yok biliyodum boyle dicegini bunlari olcelim tamamdir dedi:) normal kontrol gibi olck o kadar huzurluyumki kusmaymis mide bulantisiymis gozum gormuyo bebisim saglikli olsunda:) mecburi zofran diye bi ilac verdi (bulanti ilaci) bulantini keselimde kilo kaybetme dedi... oyle arkadaslar cok konustum opuyorum sizleri:))
oy oy oy annesi gözün aydınselam kızlar dün gittik ensesini ölçtürmeye ensesi 1,6 çıktı normalmiş dr eline ayaklarına baktı onlarda var şükür parmaklarını ağzına doğru götürüyordu saydık o sıra parmaklarını kan testi 23 nisandan sonra çıkacak 3 boyutlu resimde tüm boğumları çıkmış vücudunun bu arada 10.haftada 1 kilo fazlam vardı onuda vermişim :) iyiymişiz cinsiyeti 16. haftada belli oluyor diyor.kontrol bir ay sonra.
geçmiş olsun canımGünaydın kızlar. berbat bir gece geçirdim. eve gider gitmez çıkardım. yemek yiyemedim. baş ağrım gece boyu devam etti((
sağol canım gecem çok fenaydı :)
kızlar dün ben ne yaptım biliyormusunuz :)
hastanede tahlil sonuçlarını beklerken ultrason resmine bakıyordum sonra bi anda kendimi "halasının kuzusuuu" derken buldum
sonra tabi eşim bana baktı ben eşime koptuk :)
halasının kuzusu derkenkızlar dün ben ne yaptım biliyormusunuz :)
hastanede tahlil sonuçlarını beklerken ultrason resmine bakıyordum sonra bi anda kendimi "halasının kuzusuuu" derken buldum
sonra tabi eşim bana baktı ben eşime koptuk :)
ay canımm yaaaa çok şekersin halasının kuzusu hıı
bende öyleyim yatakta karnım eşime değince falan basınçla beraber ağrı yapıyor, büyüdü sıpalar galiba..
canım sağol ama ne yapabilirim ki, herşey kendiliğinden bir anda oluyor. ilaç içemeyeceğimi bilmek ağrımı psikolojik olarak arttırıyor. yine başladı başım ya offff.
karın ağrıları içerideki gerilmelerden oluyor genelde. benimde arada bir ayağa kalkınca oluyor. hareket esnasında daha çok hissediyoruz.
Allah hepimize kolaylıklar versin. zor geçiyor ama sonucuna değecek :)
teşekkürler kızlar.... Ne kaldıki şunun şurasında 6 ay
kızlar merhaba nasılsınız cici annişlerrrr
bebişleriniz nasıl teyzesii öpsün onları ohh misss
haftaya cuma devlet hastanesine gidicez inşAllah genel test istemişti doktorum medical park 169 lira tuttu istediğiniz yerde yaptırabilirsiniz dediler bende devlette ucretsız yaptırcam napimm az para değil ki
ben nisa hastanesinde 8 teste 722 lira verdim canım.
kızlar iyi ki varsınız. merak edilmek ilgi görmek çok güzel birşey.
hepinizi çok seviyorum
sahinus: güzel sonuçlar almana çok sevindim. hep böyle gelsin devamıdarısı başımıza
evett büyüyo pıtırcıklarımızzz
evett büyüyo pıtırcıklarımızzz
aynen dediğin gibi bi gerilme hissediyorum ve değişik bir ağrı geliyor bi anda... ben namazlarmıı kılarken zorlanıyorum. aminn inşallah canım. hele bi gelsin bebişlerimiz. Ahh ne çok özeldim şimdiden kokusunuu
evet o kadarcık biz bu anları ne çok bekledik hem öyle değil mi
günaydın canımm.iyiyz çok şükür.bi de açık çay içersek daha iyi olucaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?