2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

canım geçmiş olsun..pek iyi olmuş hastaneye yattuğın...şimdi kasım odamızda sana iyi baksınlar...ben memnun kalırsamm en az 50 tane daha hamiş gelecek burda doğurmaya de...korkut gözlerini..sana iyi baksınlarr arkadaşımm

ohh maşallahh hadi gözün aydınn kuzuu cinsiyetine şurda bişey kalmamış zaten hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlarr olsunlarr inşallahh bende yarın 10da gidicemm doktoraa bugun gecmez artık...çok merak ediyorum ve görmeyi çok istiyorum kuzumu....bidee çok özledimm

buarada herkese günaydın...akşam acayip yorgun düştük...yemekten sonra yerimden kalkamadım:44:...arkadaşıma süpriz yapmayı düşündüğün şeker hamurlu kına kurabiyelerini yapamadım

canım çok geçmiş olsun, iyi olmuş hastaneye yattığın biiraz kendine gelirsin, tekrar çok çok geçmiş olsun :)

hayırlı olsun kuzucum umraım hep böyle devam eder, hepimizin sorunsuz olur tüm hamileliği boyunca. o hareketler insanı mest ediyor zaten minişlerimiz ya maşallah :)

maşallah küçük kuzuya, teyzesi yesin onu :) sonuçlarında güzel olur umarım..

erca

geçmiş olsun canım. dualarımız seninle...

annesininbirtanesi

günaydın :) yapamadın mı kurabiyeleri. sen iyi ol da gerisi önemli değil...

oyy yer onu teyzesiiii... geçmiş olsun canım.çok şükür atlattınız.

Günaydın kızlar. berbat bir gece geçirdim. eve gider gitmez çıkardım. yemek yiyemedim. baş ağrım gece boyu devam etti ((
şimdide sersem gibiyim. midem çok kötü.

canım yaa dikkat et kendine. baş ağrısı normal bu zamanlarda... ben de dün farkına vardım ki eğilirken falan karnım ağrıyor.büyüdüğünden mi acaba???

kızlar iyi ki varsınız. merak edilmek ilgi görmek çok güzel birşey.
hepinizi çok seviyorum

sahinus: güzel sonuçlar almana çok sevindim. hep böyle gelsin devamı darısı başımıza

canım yaa dikkat et kendine. baş ağrısı normal bu zamanlarda... ben de dün farkına vardım ki eğilirken falan karnım ağrıyor.büyüdüğünden mi acaba???

canım sağol ama ne yapabilirim ki, herşey kendiliğinden bir anda oluyor. ilaç içemeyeceğimi bilmek ağrımı psikolojik olarak arttırıyor. yine başladı başım ya offff.

karın ağrıları içerideki gerilmelerden oluyor genelde. benimde arada bir ayağa kalkınca oluyor. hareket esnasında daha çok hissediyoruz.

Allah hepimize kolaylıklar versin. zor geçiyor ama sonucuna değecek :)

kızlar merhaba nasılsınız cici annişlerrrr

bebişleriniz nasıl teyzesii öpsün onları ohh misss

haftaya cuma devlet hastanesine gidicez inşAllah genel test istemişti doktorum medical park 169 lira tuttu istediğiniz yerde yaptırabilirsiniz dediler bende devlette ucretsız yaptırcam napimm az para değil ki

geçmiş olsun canım
dünden beri hiç yazmayınca ben de merak etmiştim seni

iyi haberlerin devamını bekliyoruz kusmasız bulantısız günler diliyoruzzz

oy oy oy annesi gözün aydın inş daha iyi haberlerini alırsın alırız bebişlerin

kızlar dün ben ne yaptım biliyormusunuz :)
hastanede tahlil sonuçlarını beklerken ultrason resmine bakıyordum sonra bi anda kendimi "halasının kuzusuuu" derken buldum
sonra tabi eşim bana baktı ben eşime koptuk :)

Günaydın kızlar. berbat bir gece geçirdim. eve gider gitmez çıkardım. yemek yiyemedim. baş ağrım gece boyu devam etti ((
şimdide sersem gibiyim. midem çok kötü.

sağol canım gecem çok fenaydı :)
geçmiş olsun canım
gece benim için de felaketti baş ağrısı benim de vardı ne tarafa dönersem sanki başım o tarafdan çıkıp gidecek gibiydi
birde kuru ökrüsük başladı gece bir başlıyor nefes alamıyorum eşim hemen su veriyor öyle geçiyor

ay canımm yaaaa çok şekersin halasının kuzusu hıı

halasının kuzusu derken
biizm ultrasonu küçük kız elinden bırakmıyor tam bebek bu anne nasıl doyuruyorsun bunu diyor

ay canımm yaaaa çok şekersin halasının kuzusu hıı

ne yapayım en son yeğenimi seviyordum ultrason resimlerinde gün gelecek ve benim kanımdan canımdan bir parçanın resminede bakabileceğimi hiç düşünememiştim

bende öyleyim yatakta karnım eşime değince falan basınçla beraber ağrı yapıyor, büyüdü sıpalar galiba..

evett büyüyo pıtırcıklarımızzz

aynen dediğin gibi bi gerilme hissediyorum ve değişik bir ağrı geliyor bi anda... ben namazlarmıı kılarken zorlanıyorum. aminn inşallah canım. hele bi gelsin bebişlerimiz. Ahh ne çok özeldim şimdiden kokusunuu

teşekkürler kızlar.... Ne kaldıki şunun şurasında 6 ay

evet o kadarcık biz bu anları ne çok bekledik hem öyle değil mi

günaydın canımm.iyiyz çok şükür.bi de açık çay içersek daha iyi olucaz

ben nisa hastanesinde 8 teste 722 lira verdim canım.

kızlar iyi ki varsınız. merak edilmek ilgi görmek çok güzel birşey.
hepinizi çok seviyorum

sahinus: güzel sonuçlar almana çok sevindim. hep böyle gelsin devamı darısı başımıza

Geçmiş olsun, iyi olmana sevindim, yaramaz yedirmiyormuş bir şey galiba....
Söyle ona doğunca topluca tombik kollarını ısırmaya geliriz topikcek
:))))

Benim bugün karın ultrasonum var
6 saat açlık olması gerekiyormuş,
su içsem sorun olur mu diye sormayı unuttum ben yaaa....

çok vermişsin canım devlette yaptırsaydın keşke ya biz o paralarla bebişimizee ne ciciler alırız ne ciciler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…