Ya aslında benim de aklımda bunlar var da oda yapana kadar 2 yaşa kadar sığar mı bebiş içine
Bizim babamız bunu almak istemiyor. Bunu alacağımıza yatak alırız diyor. Bebek doğunca yatağından olacak haberi yok
aynen bende burcu yaa...her gittiğimizde eşimle gidiyoruz zaten...babası nasıl heyecanlanıyorr, her ne kadar keseyi bebek sanma gibi gafaltlere düşsedee
kalp atışını duymaya gittiğimizde anneciğim gelmişti bizimle..kayınvalidemde gelecekti ama onun başka işi olduğu için gelememişti..bu cumarteside babaannesini götürcez..o da merak ediyor kuzumuzuhemen cumartesi gelsin.güzel haberlerle size geleyim ve yavrucuğumun fotosunu ekelyim teyzoşları görsün istiyorumm
maden sodasını hergünden içebilirsin canım bebeğine faydalı bile...kola içme bence...kahvede belki arada bi fincan ama süt tozu yerine normal süt falan koy barii
zaten kola halen içemiyorum maden sodası hiç içmezdim şimdi ayran + soda takıldım. Hem hazım için iyi oluyor.. Kahve olayına gelince Nescafe benim kontrolum dışında yapılıyor çay ocağından geliyor yani ona süt koy deme şansım yok.. Neyse yaa zaten 2 günde 1 tane hüpletiyorum
ya kızlar ben normalde fazla kahve içmem (haftada 1 anca) kola hiç içmem...
Ama son 1 haftadır kahvesi az sütü bol nescafe içiyorum. İçtikten sonrada pişman oluyorum ama napıyım canım istiyor. Birde vucudum asit istiyor. Bende 2 günde bir maden sodası içiyorum tabi ayranla birlikte.. İyimi yapıyorum ??
canım kafeinsiz kahveler var onlardan kullan. nescafenin var sanırım tek kupalık paketlerde....
biizmkide aynen...babası hiç sevmez böyle şeylerii...arabada gidiyoruz...aldı elimden 'baba bak bu ne?' dedi...adamcağızda 'ne bileyim oğlum dedi... bizim çocuğumuz baba o nasıl tanımazsın diyor...ben arkada kıpkırmızı..görmemişinn bebesi olmuş, tutmuş kesesini bile herkese göstermişşşHahahaha bizim babamız da keseyi kendisine benzetiyordu,bi de asmış hala buzdolabında,geçen babasına gösteriyo bende kızdım,saçmalama adamcağız utanır sıkılır çünkü öyle şeylerden,oğlum bi yürü git işine dedi bi kahkaha attık ki
düşünsene benim usg filmimi al sen babana göster her ne kadar kese olsa da
Utanmaz,arlanmaz
kıskanıyorum eşleriyle giden hamişleri :26: Allahtan ilk hareketlerini ve kalp atışlarını beraber duyduk gördük eşimle... O anı anlatamadım ona çünkü...
Annesininbirtanesi
Canım c.tesi mutlaka paylaş kuzucuğunu hatta dr undan cinsiyet tahmini iste sor bazıları tahmin ediyor çünkü..
canlarım milupanın sitesinde müzik bölümüde var...haberiniz olsun...klasik müzik dinletmek isteyenler için...ben yavruma akşama kadar slow slow şarkılar dinletiyormuşumm..şimdi aklım başıma geldi...yavuz bingöl'den tutda zeki müren'e kadar
akşam kuran dinliyoruz birlikte...yasin'i ezberleyeceğim inşallahh dinleye dinleye:26:
iş yerindede klasik müzk dinlesinn kuzumm
aaaa bunu bilmiyordum.. Dedim ya şimdiye kadar kahveyle çok işim olmazdı hamilelikten dolayı sanırım içiyorum arada.. Bari onlardan alayımda sıcak suyu dışardan alırım.. Kâr Kârdır.
aynen bende burcu yaa...her gittiğimizde eşimle gidiyoruz zaten...babası nasıl heyecanlanıyorr, her ne kadar keseyi bebek sanma gibi gafaltlere düşsedee
kalp atışını duymaya gittiğimizde anneciğim gelmişti bizimle..kayınvalidemde gelecekti ama onun başka işi olduğu için gelememişti..bu cumarteside babaannesini götürcez..o da merak ediyor kuzumuzuhemen cumartesi gelsin.güzel haberlerle size geleyim ve yavrucuğumun fotosunu ekelyim teyzoşları görsün istiyorumm
Hahahaha bizim babamız da keseyi kendisine benzetiyordu,bi de asmış hala buzdolabında,geçen babasına gösteriyo bende kızdım,saçmalama adamcağız utanır sıkılır çünkü öyle şeylerden,oğlum bi yürü git işine dedi bi kahkaha attık ki
düşünsene benim usg filmimi al sen babana göster her ne kadar kese olsa da
Utanmaz,arlanmaz
biizmkide aynen...babası hiç sevmez böyle şeylerii...arabada gidiyoruz...aldı elimden 'baba bak bu ne?' dedi...adamcağızda 'ne bileyim oğlum dedi... bizim çocuğumuz baba o nasıl tanımazsın diyor...ben arkada kıpkırmızı..görmemişinn bebesi olmuş, tutmuş kesesini bile herkese göstermişşş
hayırlısıylaa kavuşun inşallahh kuzum sizdeee:26:
tabiki teyzesi...allahın izniylee eve döner dönmezz sizinlee olcağızz kuzumla bilirktee...sorcam ama bakalım bi cevap alabilecekmiyim:44:
biz çıkıyoruz teyzoşlar...yarın akşam arkaadşımın kınası var..ona şeker hamuruunda kına kurabiyerli yapcam bu akşam..eğer fotosunu çekebilirsem yarın sizinle paylaşırım
kendinize ve kuzulara iyi bakınız....
hayatbanagüzel...
bebeğinde ne yazıyor gördün müü:
Hipokrata göre, eğer kadının sağ göğsü daha sıkı ve sağ gözü daha parlak ise bebek erkek, sol göğsü daha sıkı ve sol gözü daha parlak ise bebek kız olacaktır :)
evett canım ama hangisi daha sıkı bilmiyorum, gözlerimin parlaklığıda ışığa göre değişiyor :)
biizmkide aynen...babası hiç sevmez böyle şeylerii...arabada gidiyoruz...aldı elimden 'baba bak bu ne?' dedi...adamcağızda 'ne bileyim oğlum dedi... bizim çocuğumuz baba o nasıl tanımazsın diyor...ben arkada kıpkırmızı..görmemişinn bebesi olmuş, tutmuş kesesini bile herkese göstermişşş
alla alla kayınpederimde geliyor doktora bizimle :))) ben çok yakınım eşimin ailesiyle, anası ana, babası baba, ablası abla oldular bana. haa birde ninem yoktu ninemde oldu :)
ben de baktım sağ gözüm parlıyo sanki dedim... meğer güneş o taraftan vuruyomuş
haydi gözünaydın canım artık hayallerinde uyuyan bir bebk varbiz tekrar geldik teyzoşlaar tahlil sonuçlarım normal çıktı çok şükür ikili test daha yaptırmadık 2-3 hafta sonra gelin yaparız isterseniz dedi. herşey güzel bu arada anane ve dedemizde şuan itibariyle umreden dönmüş uçakları türkiyeye inmiş çok şükür rabbim sorunsuz sağ salim gelmyi nasip etti mutluyum huzurluyum :)RAbbim herkesin gönlüne göre versin
ne yaptın sen yav ben sana hamile nazı yap demiyormuyumbaşım ağrıyor ya(( midemde bulanıyor. işteyken eve gidince dinlencem diyorum ama eve gidince dayanamıyorum yine iş yapıyorum. bebek odasını boşaltacaktık, kaç gün oldu ya (
haydi gözünaydın canım artık hayallerinde uyuyan bir bebk var
anneler için de gözünaydın birde beysal anne ve babnı ilk görünce konuşmadan dilek tut kabul olur mutlaka
gerçi ben annemi karsılarken ağlamaktan aklıma gelmedi zaten hemen sarılmıştım
ne yaptın sen yav ben sana hamile nazı yap demiyormuyumişleri kafaya çok takıyorsun başın ağrıyor
dikkat et kendine ve bebişine
ben de baktım sağ gözüm parlıyo sanki dedim... meğer güneş o taraftan vuruyomuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?