birazdan ensesinin ölçüsünü almaya gidecez babayı bekliyoruz ilkkez görecek ama ben çok gerginim nedense
birazdan ensesinin ölçüsünü almaya gidecez babayı bekliyoruz ilkkez görecek ama ben çok gerginim nedense
tatlım güzel haberlerle stres yapma taam mı
kızlar canlanalım çok durgunuz bugün.
3 günlük tatilimiz var fıstıklar neler yapıyorsunuz? ben Bursa'ya gidiyorum.
inşallah güzel çıkar sonuçların. eşin için ne heyecanlı bir durum. sonucu merak ediyorsun heyecanlısın tabiki. pozitif düşün. ben hamile kalmadan evvel yalnız gider gelirim doktora diye düşünüyordum. ne basit düşünmüşüm. sanki bir yerim ağrıyorda görünmeye gidiyorum :) oysa şimdi herkes benimle gelsin bebeğimi görsün istiyorum.
Ya aslında benim de aklımda bunlar var da oda yapana kadar 2 yaşa kadar sığar mı bebiş içine
ya kızlar ben normalde fazla kahve içmem (haftada 1 anca) kola hiç içmem...
Ama son 1 haftadır kahvesi az sütü bol nescafe içiyorum. İçtikten sonrada pişman oluyorum ama napıyım canım istiyor. Birde vucudum asit istiyor. Bende 2 günde bir maden sodası içiyorum tabi ayranla birlikte.. İyimi yapıyorum ??
ya kızlar ben normalde fazla kahve içmem (haftada 1 anca) kola hiç içmem...
Ama son 1 haftadır kahvesi az sütü bol nescafe içiyorum. İçtikten sonrada pişman oluyorum ama napıyım canım istiyor. Birde vucudum asit istiyor. Bende 2 günde bir maden sodası içiyorum tabi ayranla birlikte.. İyimi yapıyorum ??
aynen bende burcu yaa...her gittiğimizde eşimle gidiyoruz zaten...babası nasıl heyecanlanıyorr, her ne kadar keseyi bebek sanma gibi gafaltlere düşsedee
kalp atışını duymaya gittiğimizde anneciğim gelmişti bizimle..kayınvalidemde gelecekti ama onun başka işi olduğu için gelememişti..bu cumarteside babaannesini götürcez..o da merak ediyor kuzumuzuhemen cumartesi gelsin.güzel haberlerle size geleyim ve yavrucuğumun fotosunu ekelyim teyzoşları görsün istiyorumm
Ya aslında benim de aklımda bunlar var da oda yapana kadar 2 yaşa kadar sığar mı bebiş içine
Bizim babamız bunu almak istemiyor. Bunu alacağımıza yatak alırız diyor. Bebek doğunca yatağından olacak haberi yok
aynen bende burcu yaa...her gittiğimizde eşimle gidiyoruz zaten...babası nasıl heyecanlanıyorr, her ne kadar keseyi bebek sanma gibi gafaltlere düşsedee
kalp atışını duymaya gittiğimizde anneciğim gelmişti bizimle..kayınvalidemde gelecekti ama onun başka işi olduğu için gelememişti..bu cumarteside babaannesini götürcez..o da merak ediyor kuzumuzuhemen cumartesi gelsin.güzel haberlerle size geleyim ve yavrucuğumun fotosunu ekelyim teyzoşları görsün istiyorumm
Bizim babamız bunu almak istemiyor. Bunu alacağımıza yatak alırız diyor. Bebek doğunca yatağından olacak haberi yok
maden sodasını hergünden içebilirsin canım bebeğine faydalı bile...kola içme bence...kahvede belki arada bi fincan ama süt tozu yerine normal süt falan koy barii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?