2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
birazdan ensesinin ölçüsünü almaya gidecez babayı bekliyoruz ilkkez görecek ama ben çok gerginim nedense

hadi bakalımm. sakinleş... derin nefes alıp vermeyi dene... eşin senin stresini alacaktır merak etme ben sadece bir kez gidebildim eşimle doktora onun dışındakiler çok kötyüdü yaa.çok moralim bozuluyordu o olmayınca...

birazdan ensesinin ölçüsünü almaya gidecez babayı bekliyoruz ilkkez görecek ama ben çok gerginim nedense

inşallah güzel çıkar sonuçların. eşin için ne heyecanlı bir durum. sonucu merak ediyorsun heyecanlısın tabiki. pozitif düşün. ben hamile kalmadan evvel yalnız gider gelirim doktora diye düşünüyordum. ne basit düşünmüşüm. sanki bir yerim ağrıyorda görünmeye gidiyorum :) oysa şimdi herkes benimle gelsin bebeğimi görsün istiyorum.

kızlar canlanalım çok durgunuz bugün.
3 günlük tatilimiz var fıstıklar neler yapıyorsunuz? ben Bursa'ya gidiyorum.

tatlım güzel haberlerle stres yapma taam mı

hayatbanagüzel...

bebeğinde ne yazıyor gördün müü:

Hipokrata göre, eğer kadının sağ göğsü daha sıkı ve sağ gözü daha parlak ise bebek erkek, sol göğsü daha sıkı ve sol gözü daha parlak ise bebek kız olacaktır :)

kızlar canlanalım çok durgunuz bugün.
3 günlük tatilimiz var fıstıklar neler yapıyorsunuz? ben Bursa'ya gidiyorum.

evet yaa sakinleşti burası :)

cumartesi arkadaşımın kınası var...

pazar pazartesi evde pineklicem, giyilebilecek kıyafetlerimi ayırıp diğerlerini kaldırıcam. ha bir de bitkisel yağlar almayı düşünüyorum aktardan.

aynen bende burcu yaa...her gittiğimizde eşimle gidiyoruz zaten... babası nasıl heyecanlanıyorr, her ne kadar keseyi bebek sanma gibi gafaltlere düşsedee
kalp atışını duymaya gittiğimizde anneciğim gelmişti bizimle..kayınvalidemde gelecekti ama onun başka işi olduğu için gelememişti..bu cumarteside babaannesini götürcez..o da merak ediyor kuzumuzuhemen cumartesi gelsin.güzel haberlerle size geleyim ve yavrucuğumun fotosunu ekelyim teyzoşları görsün istiyorumm

ya kızlar ben normalde fazla kahve içmem (haftada 1 anca) kola hiç içmem...
Ama son 1 haftadır kahvesi az sütü bol nescafe içiyorum. İçtikten sonrada pişman oluyorum ama napıyım canım istiyor. Birde vucudum asit istiyor. Bende 2 günde bir maden sodası içiyorum tabi ayranla birlikte.. İyimi yapıyorum ??

Ya aslında benim de aklımda bunlar var da oda yapana kadar 2 yaşa kadar sığar mı bebiş içine

ben de seviyorum bunları ama oda alacağım onda olacak yatak ve şu park beşikler var ya ondan alayım diyorum fazla döküntü olmasın sonra ereye kaldıracam diyorum

maden sodasını hergünden içebilirsin canım bebeğine faydalı bile...kola içme bence...kahvede belki arada bi fincan ama süt tozu yerine normal süt falan koy barii

Hahahaha bizim babamız da keseyi kendisine benzetiyordu,bi de asmış hala buzdolabında,geçen babasına gösteriyo bende kızdım,saçmalama adamcağız utanır sıkılır çünkü öyle şeylerden,oğlum bi yürü git işine dedi bi kahkaha attık ki
düşünsene benim usg filmimi al sen babana göster her ne kadar kese olsa da

Utanmaz,arlanmaz

Son düzenleme:
Ya aslında benim de aklımda bunlar var da oda yapana kadar 2 yaşa kadar sığar mı bebiş içine

sığmaz canım. taşımayabilir de

Bizim babamız bunu almak istemiyor. Bunu alacağımıza yatak alırız diyor. Bebek doğunca yatağından olacak haberi yok

Yatak ta alınacak ta bu da çok tatlı bişey... Teyzem bebek büyüyünce süs olarak salonuna koydu.çok ta güzel duruyor...

kıskanıyorum eşleriyle giden hamişleri :26: Allahtan ilk hareketlerini ve kalp atışlarını beraber duyduk gördük eşimle... O anı anlatamadım ona çünkü...

canlarım milupanın sitesinde müzik bölümüde var...haberiniz olsun...klasik müzik dinletmek isteyenler için...ben yavruma akşama kadar slow slow şarkılar dinletiyormuşumm..şimdi aklım başıma geldi...yavuz bingöl'den tutda zeki müren'e kadar

akşam kuran dinliyoruz birlikte...yasin'i ezberleyeceğim inşallahh dinleye dinleye:26:
iş yerindede klasik müzk dinlesinn kuzumm

sığmaz canım. taşımayabilir de

Bizim babamız bunu almak istemiyor. Bunu alacağımıza yatak alırız diyor. Bebek doğunca yatağından olacak haberi yok

Yatak ta alınacak ta bu da çok tatlı bişey... Teyzem bebek büyüyünce süs olarak salonuna koydu.çok ta güzel duruyor...

kıskanıyorum eşleriyle giden hamişleri :26: Allahtan ilk hareketlerini ve kalp atışlarını beraber duyduk gördük eşimle... O anı anlatamadım ona çünkü...

maden sodasını hergünden içebilirsin canım bebeğine faydalı bile...kola içme bence...kahvede belki arada bi fincan ama süt tozu yerine normal süt falan koy barii

zaten kola halen içemiyorum maden sodası hiç içmezdim şimdi ayran + soda takıldım. Hem hazım için iyi oluyor.. Kahve olayına gelince Nescafe benim kontrolum dışında yapılıyor çay ocağından geliyor yani ona süt koy deme şansım yok.. Neyse yaa zaten 2 günde 1 tane hüpletiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…