2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

bebeğinin herhangi bir sıkıntısı yoksa stres neden oluyorsun ki. ne iş ne başka bişi beynimin %90 ı bebekle meşgul. onu düşününce huzurla doluyor içim.

Zaten çok az yemişsin birde üstüne çıkarmışsın.. Allahın izniyle bişey olmaz tatlım içini ferah tut

inşallah canım.

doktor çıkarmamın doğru bir davranış olduğunu söyledi. riski azaltmışım en azından. hem psikolojik olarakta rahatladım.

bebeğinin herhangi bir sıkıntısı yoksa stres neden oluyorsun ki. ne iş ne başka bişi beynimin %90 ı bebekle meşgul. onu düşününce huzurla doluyor içim.
:

Müsade etseler olucam da.....
Nerdeeee....
En son çok salak bir şeye dahil etmişler beni ve benim firkrim alınmadan ve iş zorlu bir iş, çetrefilli...
Hamile olduğumu bildikleri halde....
İşyerinin sıkıntılarından bıkkıntı geldi bana.....

tüm şarkıları mevcut istersen yollarım mail atarsın çoook seviyorum tam yol şarkıları umut hüzün sevinç öfke hepsi mevcut en çok da huzur :)

Sağol tatlımm.. Bende bir arşiv var 20.000 parçalık içinde yeni türkü, ezginin günlüğü vs.. ne ararsan var :) Eksiğin varsa bende sana gönderebilirim

kendini iyi hissetiysen problem yok ama ben zorla öğürünce zarar veririm diye korkardım ondan dedim dr da onayladıysa o daha iyi bilir tabi

evet canım aynen öyle, aslında bu vitaminleri falan almak yerine düzenli beslensek hepsine yeter diyorum ben :)

kızlar doktor bu defa şunu bunu ye hiç demedi. 500 kalori fazla almaya çalış onuda ceviz üzüm badem yiyerek tamamla dedi. bebek için hiç endişelenme o senden alacağını alır dedi. en doğrusu dengeli beslenmek tabi. midem biraz iyi artık. dengeli beslenmeye gayret edicem.

İş değiştirme yoluna git dicem ama hamilelik süresinde buda zor bir karar... Bence çok kafaya takmamaya çalış. Bebeklerimiz işten ve paradan daha önemli. Bu dünyaya gelen rızkıyla geliyor, Elbet bir çözüm yolu veya ortak nokta bulunur. İş gelir, para gelir, kariyer gelir, ama sen bir daha 8. haftanı geri getirmeyeceksin, öyle diymi ? bu haftayı bu bebek için 1 defa yaşacaksın. Bebeğine kanalize ol. Ve bu benim için şuan ağır bir yük, yapamam de.

herşey olduğu kadar canım madem zorlu bir iş çok yormadan kendini yapmaya çalış, gücünün yettiği kadar. olmadı bir üstüne söyleyip kendini o projeden çıkar.

bak stres nelere mal oluyormuş. ben bebeğime söz verdim. onla beraber olduğum süre içinde onu üzmücem yani kendimi üzmücem. ağlamıcam, bir şeye sıkılmıcam.

Memurum ve öyle küt diye izine ayrılabileceğim bir iş kolu da değil....
Delirtiyorlar beni bilerek mi yapıyorlar diyorum bazen...
bir de şimdiki hamileler çok nazlı hemen rapor almaya koşuyorlar diye laf sokup duruyorlar...
Ben hamileliğimin ilk haftalarında çok yorgunluk hissediyordum ondan 1 hafta rapor kullandım duymadığım laf kalmıyor, laflarına cevap vermeyi bilirim de boş beyinlerle tartışmaya girip daha çok üzülmek istemiyorum...
ama şu en son çıkartılan iş çok sinirimi bozdu, çok hassas bir konu ve tam bıçak sırtı o kadar adam arasından beni bulmuşlar bir de sırıta sırıta söylemiyorlar mı deli oluyorum...
o da yetmiyormuş gibi 3 hafta sonra sabah 8 akşam 18.30 bir iş çıktı ve gitmem mecburi....
gelde zihnini yorma şimdi....

haklısın canım benım ısyerımde oyle hamıle olmasanda bı doktora gıttın dıyelım ertesı gun herkes tepende gecmıs olsun dıye deıl dedıkodu yapmaya hesap almaya gelıyolar o yuzdne bende kımseyle samımıyet kurmuyorum cunku guvenmıyorum ınsanlar cok bencıl ya bırd ekednıelrı ızın alsalar hıc bısey olmaz o kadar rahatlar yanı.bı bız kılıfına uyduramıyoruz ıste bende cok sınır oluyorum ve sabahta yazıdm sırf sıkıntı ve stresten yaralar cıktı vucudumda kımse ıcın degmez ama dedıgın gıb ıınsan engel olamıyor helekıs en debenım gıbı ıcıne atan bı tıpsen ısın zor canım

Keşke öyle bir şansım olsa bir dk durmam....
Ne yazıkki yok....

Benim bebeğim tahmin edilen tarih civarı doğarsa inşallah sağlıklı sağ sağlim...
Yay burcu olacak teyzeleri.... (23 kasım -22 aralık)

Selamlar güzel Anneler nasılsınız...uzun süredir giremiyordum oku oku başım döndü

bende yaramaz olduklarını bildiğimden bir nebze belki sakinleştirmek için dinletiyorum işte inş. sakin olur yaaaaaa

benim kızım aslan dı . çok sakin bir bebekti.hiç üzmedi beni.3-5 kere gaz ağlaması dışında ağladığını bilmezdim.
emzirirdim döner yatardı. sallamayada alıştırmamıştım, kucağada. yani evde bebek varmı yokmu belli değildi...
şimdi buda öyle olur inş diyeceğim.ama dediğin gibi genelde yaramaz olurlar ya. annem diyorki bunuda kızın gibi olur sanma... biri usluysa diğeri yaramaz olur diorrrrr... inş uslu olurlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…