Ya kızlar bıktırdı beni bu sters yüzünden yaşadığım panik duygusu nedeniyle ciğerlerime nefes gidemiyormuş gibi hissetmem
çok garip bir cümle oldu değil mi?
stresliyim bu aralar işle ilgili vb. birçok sorun nedeniyle ve stresli olduğumda sanki aldığım oksijen ciğerlerime gitmiyormuş gibi hissediyorum, sinir oluyorum bu duruma...
az önce de telefonda biriyle konuşuyordum falancanın kızı depresyon geçiriyormuş doktor ona bu durumun annesi ona hamileyken meydana gelen bir durumdan kaynaklandığını annesi hamileyken çok stres yaptığını ve buyüzden beyninde bir sıvının salgılanmasının farklı olduğunu oyüzden depresyon geçiridğini filan anlattı
dedim haahh içimden tam hamileye söylenecek laf...
Ben isteyerek mi stres oluyorum, çabuk telaşlanıyorum ve etkileniyorum olaylardan, öyle vurdum duymaz olamıyorum....
Zaten çok az yemişsin birde üstüne çıkarmışsın.. Allahın izniyle bişey olmaz tatlım içini ferah tut
keşke çıkarmasaydın ara ara olur öyle şeyler bu kadar da takma öyle şeyleri ben de kaç gündür süt ürünlerini istemiyorum ama birgün isteyeceğim hiç zorlamıyorum kendimi düştükçe tepki gösteriyor vucut
bebeğinin herhangi bir sıkıntısı yoksa stres neden oluyorsun ki. ne iş ne başka bişi beynimin %90 ı bebekle meşgul. onu düşününce huzurla doluyor içim.
:
tüm şarkıları mevcut istersen yollarım mail atarsın çoook seviyorum tam yol şarkıları umut hüzün sevinç öfke hepsi mevcut en çok da huzur :)
bebeğinin herhangi bir sıkıntısı yoksa stres neden oluyorsun ki. ne iş ne başka bişi beynimin %90 ı bebekle meşgul. onu düşününce huzurla doluyor içim.
inşallah canım.
doktor çıkarmamın doğru bir davranış olduğunu söyledi. riski azaltmışım en azından. hem psikolojik olarakta rahatladım.
Bizde karı- koca pek severiz ezginin günlüğü bizimkide büyük ihtimal onları dinleyerek büyüyecek
Ben doktora gittiğimde (8+4'te Yani artık fii tarihinde oluyor) Bana bebek 10. haftaya kadar gördüğün bu yolk kesesinden beslenecek senden sadece kan alımı yapacak demişti. 10. Haftamızı bitirdiğimiz günden itibaren (pazar) Yani bebeğim hortumdan almaya başladığı anda benim canım bişeyler isteme başladı ama nasıl istemedir burnuma kokuları geliyor meyvelerin artık... Ki normalde meyve yiyemeyenlerdenim. Biraz önce canımın istediklerini altalta sıralayıp baktığımda hepsinin ortak norktası C vitamini olduğunu fark ettim. Bence ilaç olarak vitamin değilde bebekler zaten ihtiyacı olan besine bizi yönlendiriyor diyorum artık.. Siz ne dersiniz ?
bende şuan Piano Keman - Anılardan Silinmeyenler [2010] dinletiyorum hafif hafif uslu bebek olsun diye
Müsade etseler olucam da.....
Nerdeeee....
En son çok salak bir şeye dahil etmişler beni ve benim firkrim alınmadan ve iş zorlu bir iş, çetrefilli...
Hamile olduğumu bildikleri halde....
İşyerinin sıkıntılarından bıkkıntı geldi bana.....
Şuanda ben de onu dinliyorum...
Şarkıları da söylüyorum....
Müsade etseler olucam da.....
Nerdeeee....
En son çok salak bir şeye dahil etmişler beni ve benim firkrim alınmadan ve iş zorlu bir iş, çetrefilli...
Hamile olduğumu bildikleri halde....
İşyerinin sıkıntılarından bıkkıntı geldi bana.....
İş değiştirme yoluna git dicem ama hamilelik süresinde buda zor bir karar... Bence çok kafaya takmamaya çalış. Bebeklerimiz işten ve paradan daha önemli. Bu dünyaya gelen rızkıyla geliyor, Elbet bir çözüm yolu veya ortak nokta bulunur. İş gelir, para gelir, kariyer gelir, ama sen bir daha 8. haftanı geri getirmeyeceksin, öyle diymi ? bu haftayı bu bebek için 1 defa yaşacaksın. Bebeğine kanalize ol. Ve bu benim için şuan ağır bir yük, yapamam de.
bende şuan Piano Keman - Anılardan Silinmeyenler [2010] dinletiyorum hafif hafif uslu bebek olsun diye
Memurum ve öyle küt diye izine ayrılabileceğim bir iş kolu da değil....
Delirtiyorlar beni bilerek mi yapıyorlar diyorum bazen...
bir de şimdiki hamileler çok nazlı hemen rapor almaya koşuyorlar diye laf sokup duruyorlar...
Ben hamileliğimin ilk haftalarında çok yorgunluk hissediyordum ondan 1 hafta rapor kullandım duymadığım laf kalmıyor, laflarına cevap vermeyi bilirim de boş beyinlerle tartışmaya girip daha çok üzülmek istemiyorum...
ama şu en son çıkartılan iş çok sinirimi bozdu, çok hassas bir konu ve tam bıçak sırtı o kadar adam arasından beni bulmuşlar bir de sırıta sırıta söylemiyorlar mı deli oluyorum...
o da yetmiyormuş gibi 3 hafta sonra sabah 8 akşam 18.30 bir iş çıktı ve gitmem mecburi....
gelde zihnini yorma şimdi....
herşey olduğu kadar canım madem zorlu bir iş çok yormadan kendini yapmaya çalış, gücünün yettiği kadar. olmadı bir üstüne söyleyip kendini o projeden çıkar.
bak stres nelere mal oluyormuş. ben bebeğime söz verdim. onla beraber olduğum süre içinde onu üzmücem yani kendimi üzmücem. ağlamıcam, bir şeye sıkılmıcam.
akrep burcu olup, uslu sakin bir bebek şimdiye dek denk gelmedim....
inş uslu sakin olur bebeklerimiz.... :44:
bende yaramaz olduklarını bildiğimden bir nebze belki sakinleştirmek içindinletiyorum işte inş. sakin olur yaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?