2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
Kimi anneler cinsiyeti öğrenmiş bile bende cuma günü gideceğim acaba öğrenebilirmiyim hiç bilmiyorum.Bu arada benim gibi göbişleri çıkan anneleride gördüm...çok güzelsiniz

Seni öyle anlıyorum ki, insanlar bir garip olmuş...
Ben bir insanın olumsuzluğundan sevinemem, dayanamam buna...
Pazartesi bir arkadaşla sorun yaşadım işin temelinde onun yarattığı olumsuz hava vardı ancak gene ben dayanamadım ve gittim özür diledim.
özür diledim diye bir havalandı, benim hatalarımı (!) saydı durdu....
Kendi hatasını hiç görmüyor...
ve lafların şunu anladım arkamdan sürekli dedikodu dönüyor....
İnsanlara iyi niyet yaramıyor, herşeylerine koşup onlar için yaparken ses yok ama artık kendim ve bebeğim için kendimi boş işlerle yormayayım dedim benden kötüsü yok....

Son düzenleme:
mrb güzel anneler ve bebişleri pek yazamasamda okumaya çalışıyorum yazdıklarınızı... .cumartesi gün doktorum ikili test için gel dedi 11+1 olacağız inşallah güzel sonuçlar çıkar.. ikili test sonucunu aynı gün alabiliyor muyuz onu merak ediyorum ben??? birde ense boyu falan ölçülüyor sanırım değil mi??? dün internette okumuştum bebeğin burun kemiği oluşmaya başlamışsa sağlıklı olduğunun büyük bir göstergesi yazıyordu... insan meraklanıyor ne olacak nasıl sonuçlanacak diye :) benim oğlumda doktor ikili test yapmamıştı ama 7-8 çeşit farklı testler istemişti toxopilazma falan.. sonra 17. haftada 3.lü tarama yaptırmıştı...

ben de eşimde çok sakin sessiz bir bebeklik geçirmişiz ben de ona güvenerek bebeğimizin sakin olacağını düşünüyorum. gerçi akrep olması da beni şüphe içinde bırakmıyor değil

İnan hiç belli olmuyor, çok iyi tanıdığım bir arkadaşım 2 yıl önce doğum yaptığında ilk 6 ay bebeğin gıkı çıkmıyordu yani uyanınca elleriyle oynuyordu, sak,n davranıyordu, öyle yaygarayı basmıyordu, kendi kendine oynuyordu, beslenme sorunu yoktu, gaz sorunu yoktu, herkese söyleme nazar değiyor derdim hep maşallah çok sakindi
ama ne zaman ayakklarının üstünde durabildiğini keşfetti tut tutabilene....
peşine 3 kişiyi takıyor da bana mısın demiyor...
Belli olmuyor çocukların işi...

ay ilk uslu ise 2. yaramaz olurmuş, ilki yaramaz ise 2. uslu olur derdi benimde annem, maşallah seninki ne güzel usluymuş. canım kısmett :) ama bizim ilk ve yaramaz olursa daha zor. sağlıklı olsunda bebişlerimiz napalım çekicez

farid farjad da mükemmeldir gümüş rengi favarilerim arasında adam sahiden de kemanı ağlatıyor

Evet canım onuda dinletiyorum çok güzel

Benim bebeğim tahmin edilen tarih civarı doğarsa inşallah sağlıklı sağ sağlim...
Yay burcu olacak teyzeleri.... (23 kasım -22 aralık)

benimki akrep görünüyor. inş erken falan olupta bayrama denk gelmez.... 1-5 kasım gibi beklenen tarih...sezeryan olacağı için. eğer sorun olmazsa 39. haftaya kadar beklemek istiyorum...

allah hepımıze kolaylık versın canım ozelde olsa kamud aolsa calısmanın ıyı tarafları oldugu kadar zorlukları da var ne de osla ınsanlarla ugrasıyoruz tek ısımızı yapsak sorun yok ta

cicişler kafein hamilelikte zararlı biliyorum canım çook nefkafe çekti azcık kahveli bol süt tozlu kucuk çay bardağı içtim o kadarcıktan bişey olmaz değil mi

kızlar ya bişey soracağım sizlere. eşim hiç bebeği olacakmış gibi değil sadece ultrasonda gördüğü zamanlar heyecanlanıyor onun dışında bebek hayatımızda yok gibi. istemiyor mu diye düşünüyorum, soruyorum saçmala aşkım senin içinde olduğu için hissediyorsun ben hissedemiyorum varlığına tam alışamadım karnın büyüyünce farkına varırım diyor. içten içe çok üzülüyorum bu duruma

ben de eşimde çok sakin sessiz bir bebeklik geçirmişiz ben de ona güvenerek bebeğimizin sakin olacağını düşünüyorum. gerçi akrep olması da beni şüphe içinde bırakmıyor değil

ahhhh keşke bizimkide öyle olsa bende eşimde çok yaramazmışızzzzzzzz hep ilgi beklermişim ben annem koyarmış beni yerime, mutfağa kadar gidermiş başlarmışım bağırmaya
annem diyorki kardeşinde ne kadr sakindi o doğdu ama ben hala senle uğraşıyordum o nasıl büyüdü anlamadım der
eşim benden betermiş o gidince şeker dağıtmış mahalleli :))))))))))

Son düzenleme:
cicişler kafein hamilelikte zararlı biliyorum canım çook nefkafe çekti azcık kahveli bol süt tozlu kucuk çay bardağı içtim o kadarcıktan bişey olmaz değil mi

Canım doktorum bana sırf sütün içine kafeinsiz kahve içebilirsin demişti.Ben 1 defa içtim ama içilebiliyor yani.Benim içmememin sebebi sigrayı aramayayım diye.

Canım bende devlet dairesinde çalışıyorum, bizde de zaman zaman oluyor böyle şeyler, ben milyonlarca karar alıp onlar gibi davranacağım dedim ama hiç ama hiç olmadı.Allah sabır versin çok zor çok.

kızlarr yaa ttnet müzikten şarkılar dinliyorumdaa sizinlede paylaşmak istedim...çocuk şarkıları bölümünde aslıhan erkişi diye bi hanımın ninnileri var...kınalı bebek'i dinledim şimdi....harikaaaa...hadi sizdee dinletinn kuzucuklarınızaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…