haklısın canım benım ısyerımde oyle hamıle olmasanda bı doktora gıttın dıyelım ertesı gun herkes tepende gecmıs olsun dıye deıl dedıkodu yapmaya hesap almaya gelıyolar o yuzdne bende kımseyle samımıyet kurmuyorum cunku guvenmıyorum ınsanlar cok bencıl ya bırd ekednıelrı ızın alsalar hıc bısey olmaz o kadar rahatlar yanı.bı bız kılıfına uyduramıyoruz ıstebende cok sınır oluyorum ve sabahta yazıdm sırf sıkıntı ve stresten yaralar cıktı vucudumda kımse ıcın degmez ama dedıgın gıb ıınsan engel olamıyor helekıs en debenım gıbı ıcıne atan bı tıpsen ısın zor canım
bende şuan Piano Keman - Anılardan Silinmeyenler [2010] dinletiyorum hafif hafif uslu bebek olsun diye
benim kızım aslan dı . çok sakin bir bebekti.hiç üzmedi beni.3-5 kere gaz ağlaması dışında ağladığını bilmezdim.
emzirirdim döner yatardı. sallamayada alıştırmamıştım, kucağada. yani evde bebek varmı yokmu belli değildi...
şimdi buda öyle olur inş diyeceğim.ama dediğin gibi genelde yaramaz olurlar ya. annem diyorki bunuda kızın gibi olur sanma... biri usluysa diğeri yaramaz olur diorrrrr... inş uslu olurlar
benim kızım aslan dı . çok sakin bir bebekti.hiç üzmedi beni.3-5 kere gaz ağlaması dışında ağladığını bilmezdim.
emzirirdim döner yatardı. sallamayada alıştırmamıştım, kucağada. yani evde bebek varmı yokmu belli değildi...
şimdi buda öyle olur inş diyeceğim.ama dediğin gibi genelde yaramaz olurlar ya. annem diyorki bunuda kızın gibi olur sanma... biri usluysa diğeri yaramaz olur diorrrrr... inş uslu olurlar
farid farjad da mükemmeldir gümüş rengi favarilerim arasında adam sahiden de kemanı ağlatıyor
Benim bebeğim tahmin edilen tarih civarı doğarsa inşallah sağlıklı sağ sağlim...
Yay burcu olacak teyzeleri.... (23 kasım -22 aralık)
Kimi anneler cinsiyeti öğrenmiş bile bende cuma günü gideceğim acaba öğrenebilirmiyim hiç bilmiyorum.Bu arada benim gibi göbişleri çıkan anneleride gördüm...çok güzelsiniz
Seni öyle anlıyorum ki, insanlar bir garip olmuş...
Ben bir insanın olumsuzluğundan sevinemem, dayanamam buna...
Pazartesi bir arkadaşla sorun yaşadım işin temelinde onun yarattığı olumsuz hava vardı ancak gene ben dayanamadım ve gittim özür diledim.
özür diledim diye bir havalandı, benim hatalarımı (!) saydı durdu....
Kendi hatasını hiç görmüyor...
ve lafların şunu anladım arkamdan sürekli dedikodu dönüyor....
İnsanlara iyi niyet yaramıyor, herşeylerine koşup onlar için yaparken ses yok ama artık kendim ve bebeğim için kendimi boş işlerle yormayayım dedim benden kötüsü yok....
eee nerde senin göbüşş fotonn?beklyoruzzz göbüş topiğimizee koy emiii canımm
ben de eşimde çok sakin sessiz bir bebeklik geçirmişiz ben de ona güvenerek bebeğimizin sakin olacağını düşünüyorum. gerçi akrep olması da beni şüphe içinde bırakmıyor değil
cicişler kafein hamilelikte zararlı biliyorum canım çook nefkafe çekti azcık kahveli bol süt tozlu kucuk çay bardağı içtim o kadarcıktan bişey olmaz değil mi
cicişler kafein hamilelikte zararlı biliyorum canım çook nefkafe çekti azcık kahveli bol süt tozlu kucuk çay bardağı içtim o kadarcıktan bişey olmaz değil mi
olmaz tatlım canın isteyince ufak bir miktardan bişey olmaz ama süt tozu yerine süt kullan derim...
Seni öyle anlıyorum ki, insanlar bir garip olmuş...
Ben bir insanın olumsuzluğundan sevinemem, dayanamam buna...
Pazartesi bir arkadaşla sorun yaşadım işin temelinde onun yarattığı olumsuz hava vardı ancak gene ben dayanamadım ve gittim özür diledim.
özür diledim diye bir havalandı, benim hatalarımı (!) saydı durdu....
Kendi hatasını hiç görmüyor...
ve lafların şunu anladım arkamdan sürekli dedikodu dönüyor....
İnsanlara iyi niyet yaramıyor, herşeylerine koşup onlar için yaparken ses yok ama artık kendim ve bebeğim için kendimi boş işlerle yormayayım dedim benden kötüsü yok....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?