kızlar ya bişey soracağım sizlere. eşim hiç bebeği olacakmış gibi değil sadece ultrasonda gördüğü zamanlar heyecanlanıyor onun dışında bebek hayatımızda yok gibi. istemiyor mu diye düşünüyorum, soruyorum saçmala aşkım senin içinde olduğu için hissediyorsun ben hissedemiyorum varlığına tam alışamadım karnın büyüyünce farkına varırım diyor. içten içe çok üzülüyorum bu duruma
cicişler kafein hamilelikte zararlı biliyorum canım çook nefkafe çekti azcık kahveli bol süt tozlu kucuk çay bardağı içtim o kadarcıktan bişey olmaz değil mi
kızlar ya bişey soracağım sizlere. eşim hiç bebeği olacakmış gibi değil sadece ultrasonda gördüğü zamanlar heyecanlanıyor onun dışında bebek hayatımızda yok gibi. istemiyor mu diye düşünüyorum, soruyorum saçmala aşkım senin içinde olduğu için hissediyorsun ben hissedemiyorum varlığına tam alışamadım karnın büyüyünce farkına varırım diyor. içten içe çok üzülüyorum bu duruma
ahhhh keşke bizimkide öyle olsabende eşimde çok yaramazmışızzzzzzzz hep ilgi beklermişim ben annem koyarmış beni yerime, mutfağa kadar gidermiş başlarmışım bağırmaya
annem diyorki kardeşinde ne kadr sakindi o doğdu ama ben hala senle uğraşıyordum o nasıl büyüdü anlamadım der
eşim benden betermiş o gidince şeker dağıtmış mahalleli :))))))))))
Eki Görüntüle 398756
Selam teyzoşlaaarrr :)
Biz geldiiik,bugün ikili test için kan verdim devlet hastanesinde yaptırdım bedavaya
Perş günü de kendi dr uma sonucu götüreceğim.
Devletteki dr o kadar detaylı ilgilendi ki konuşa konuşa sora sora baş popo ense çok şükür herşey normal çıktı
"Merak etme eli ayağı düzgün olan çocuğun aklı da düzgün olur"diyo
"Cinsiyet göstermiyor maalesef,bekleyeceksin" dedi..
Perş.günü ikili test sonucu da temiz çıksın koca bir ohhh çekeceğim inşallah...
Eki Görüntüle 398756
Biz geldiiik,bugün ikili test için kan verdim devlet hastanesinde yaptırdım bedavaya
Devletteki dr o kadar detaylı ilgilendi ki konuşa konuşa sora sora baş popo ense çok şükür herşey normal çıktı
Eki Görüntüle 398756
kızlarr yaa ttnet müzikten şarkılar dinliyorumdaa sizinlede paylaşmak istedim...çocuk şarkıları bölümünde aslıhan erkişi diye bi hanımın ninnileri var...kınalı bebek'i dinledim şimdi....harikaaaa...hadi sizdee dinletinn kuzucuklarınızaaa
canımmm ben haftasonu kafeinsiz kahve depoladım işyeri için. nescafenin 3ü1 aradaları var. yeşil siyah paketlerde break-kafeinsiz yazıyor. onlardan al sürekli dert edinme kendine :)
canım benim hiç üzülme senn. çoğu erkek baba olduğunu bebek ona gülümsediğinde anlarmış :) erkekler biraz daha geç hissedebilirler çok normal bu. benim eşim yanımda olmadığı için sürekli telefonda bebişi sorup duruyor. yanındayken bu kadar üzerine düşmezdi belki de :)
ciddi misinnn. amann ben hep uyurmuşum. altım kirlendiğinde acıktığımda bile ağlamazmışım
tatlım olur mu öyle şey, bebiş sevilmez mi bazı babalar geç algılıyor. alıştırıyormusun sen peki ? bak kızımı yada oğlumu sev felan deyip, eşya meşya bakıyomusun ?
benimki ilgili yaa benden önce bebişe hediye aldı :)
Eki Görüntüle 398756
MAşallah kuzu yesin onu teyzesiii nede güzel poz vermiş :)Eki Görüntüle 398756
ay uykum geldi :) çok sevdik teyzesi çok teşekkür ederiz ya bir tane daha vardı ben yeğenimin zamanında dinliyodum ninniyi isme göre düzenliyordu kadının adını hatırlamıyorum bulsam tavsiye edecem size de :)kızlarr yaa ttnet müzikten şarkılar dinliyorumdaa sizinlede paylaşmak istedim...çocuk şarkıları bölümünde aslıhan erkişi diye bi hanımın ninnileri var...kınalı bebek'i dinledim şimdi....harikaaaa...hadi sizdee dinletinn kuzucuklarınızaaa
Eki Görüntüle 398756
kesinlikle alıştırmak ta çok önemli. mesela karnının büyüdüğünün sürekli farkında olmalıhamile olduğunu unutmamalı hiç bi zaman. benim canım bişi istediğinde "bebişin dondurma istiyor babası"falan diyorumm, nasıl seviniyorrr koşa koşa gidip alıyor kuzum
heheiii aynen bende öyle yapıyorum oğluşun canı çekti ama diyorum kalkıp alıyor ben yatıyom genelde evdesağolun kocişş anlayışlı. eşim gibi çok zeki olur inşallah yavrumm
kasım anneleriiiiiii topiği 1.000 sayfaya ulaştı tebrik ediyorummmmmmmmm
maşallah nazar değmesin canımm. Rabbim ömür boyu böyle ilgili alakalı baba yapsın tüm eşleri inşallah.
amannn teyzesi yer onuuuu. maşallah canım doktorun ilgilenmesi süper birşey. inşallah temiz çıkar canım. rahat ol sen.
..
ne çabuk büyüyorlar değilmi yaaa.... Allah ım hepimizin bebegine sağlık sihat versin. bende inşaallah ikili test için cuma günü gidecegim inşaallah benimlede ilgilenirler.... hayırlı haberlerini bekliyorum 2 günde mi çıkıyormuş sonuçları ozaman harikaaa :):):)
oyyy maşallahh sana nasıl bellli her bir yerikuzummm
aa bak seninkinin başıda solda, hayırlısı tatlım cinsiyeti sağlıkla gelsin bebişinnnnnnn
maşallah canım
pek net çıkmış resim. ne güzelde durmuş. belli oluyor yüzü değil mi. canım ya çok tatlı tam kuzu kız seninki. :))
herşeyi iyi çıkmış, çok sevindim. inşallah cümlemizin sonuçları iyi çıkar.
MAşallah kuzu yesin onu teyzesiii nede güzel poz vermiş :)
ayy maşallah tatlım seninkinin de yanakları tombik tombik. Huzurlu uyuyor valla
Test sonuçlarında temiz çıkar allahın izniyle kötü düşünme sakın
yookkk yavrumm yaaa istemez olurmu o da baba olcak allahın izniyle...erkekler duygularını pek belli edemezler...sen alıştıracaksın..ben ehrgün aşağıdaki hamilelik çizelgesinde yazan bilgilerii allaya pullaya ballandıra ballandıraa yazıyorum ve eşime yolluyorum...kuzumuz şöyleymiş, yavrumuz böyleymiş, 5 cm olmuş...falan filan diye...oda hemen maşallahhh bebeğimize...büyüyorr tabi...kocamann olmuşş falan diye cevap veriyor...kızlar ya bişey soracağım sizlere. eşim hiç bebeği olacakmış gibi değil sadece ultrasonda gördüğü zamanlar heyecanlanıyor onun dışında bebek hayatımızda yok gibi. istemiyor mu diye düşünüyorum, soruyorum saçmala aşkım senin içinde olduğu için hissediyorsun ben hissedemiyorum varlığına tam alışamadım karnın büyüyünce farkına varırım diyor. içten içe çok üzülüyorum bu duruma
Eki Görüntüle 398756
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?