2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
kızlar Rahim duvarı kalın olduğundan kalın sesleri geçirmiyor biliyorsunuz dolayısıyla bebek annenin sesini duyuyor babanınkini duymuyor

eşim işte konuşuyor normal bende dedimki " boşuna konuşma seni duymuyor "

öğrendi şimdi ince ses çıkarmaya çalısıyor sırf duysun diyeee delülerrrr

kızlar mesela altta isimlerin yanında + yazıyor bazen o cevap yazıyor anlamına mı geliyor :44:

esra86, nilt, annesininbirtanesi isimlerinin yanında + görunuyor bende çözemedim :26:

maşallah benim kuzumda böyle kocaman pek net çıktı teyzesi :) yerim onları ben :)

hepsini yapıyoruz beraber yapıyoruz hemde, gayet ilgili bişey alırken renk model seçimine falan yardım ediyor ama ne bileyim eşim bana karşı çok ilgili bebeğe karşı o ilgiyi göremeyince tuhaf oluyorum haliyle, yapısını biliyorum çünkü :S

kızlar mesela altta isimlerin yanında + yazıyor bazen o cevap yazıyor anlamına mı geliyor :44:

esra86, nilt, annesininbirtanesi isimlerinin yanında + görunuyor bende çözemedim :26:

canım bendede senin adının yanında yazıyor..nilt ve esrada da yazıyorr ama kendi adımın yanında yazmıyorr alla allaa:44:

Hakkatten çenesi düşükmüyüz neyiz :)

yazık adamcağıza yaaa duyuyor de bari sevinsin çocuk babasının sesine yabancı olucak daha fazla inceltirse sesini

yazık adamcağıza yaaa duyuyor de bari sevinsin çocuk babasının sesine yabancı olucak daha fazla inceltirse sesini

ay canımm yaa görsen çok komik oluyoorr

ay yirim ben kocişimide bebişimideee Allah esirgesin

haklısınnn kızlar dün göbeğimin altına baktımda nefesimi tuttum tik tik atıyordu

sizde kontrol ediyormusunuz? ben hergün elimle yada gözümle hisstmeye çalısıyorumm

selam güzel teyzoşlar nasılsınız
az önce doktorsdan geldim bebişimi gördüm çok mutluyum
uyuyordu benim küçük meleğim
ikili test içinde kan verdim sonuçları haftaya alıcam herşeyim yolundaymış
bebişimde olması gerektiği gibiymiş
bol bol süt ürünleri tüketmemi söyledi doktorum
artık progestan kullanmama gerek yokmuş buna çok sevindim valla rabbim inşallah sağlıkla kucağıma almayı nasip eder

canım o seyirmeleri bugün doktora sordum. hamilelikten dedi. benim artık seyirmelerim baya arttı. karnım baya hareket ediyor. o kadar belli oluyor ki. eşimle şok geçiriyoruz.

Niltttt bebegin çok net çıkmış maşalah allahım saglıklı bi şekilde kucagına almak nasip olsun kızlar bu arada bende resim eklemek istiyom ama ekleyemiyorum yardımcı olurmusunuzz

Ayy ye tabi ki teyzesiii..Yaa o kadar hoşuma gitti ki bu resmi,hele ilerleyen günlerde ne resimler göreceğiz acaba..

Hadi perş güzel haberlerle dönelim inşallahhhhh...Sende,bende,hepimizde inşallah....

çok sevindim canım ne güzel haber, ense kalınlığı kaçmış. ?

Geçen gün kendimi bir kaptırmışım bebeğimle konusuyorum eşimde yanımda elinde herzamanki gibi bilgisayarı var iş yapıyorr

" ay annecim çabuk büyü ultrasyon göster kendini tamam mı bak biz seni heyecanla bekliyoruzz.. "

eşim dinlemiyor sandımm eşim diyor ki " ay yerim ben ikinizideeee " ay şaşırdım kociş bizi dinliyormuşşş

gözün aydın canım:)

canım o seyirmeleri bugün doktora sordum. hamilelikten dedi. benim artık seyirmelerim baya arttı. karnım baya hareket ediyor. o kadar belli oluyor ki. eşimle şok geçiriyoruz.

doktor bebek hareketleri olabilir falan dedi mi canım, bende soracaktım unuttum:)

Bu ayda bebişimiz bizi duymaya başladımıki

Niltttt bebegin çok net çıkmış maşalah allahım saglıklı bi şekilde kucagına almak nasip olsun kızlar bu arada bende resim eklemek istiyom ama ekleyemiyorum yardımcı olurmusunuzz

canım konuya cevap ver ekranına gelince...üstteki simgelerden kare çerçevnin içinde ağaç var..üstüne gelince insert image çıkıyor...2.sıra sağdan 5. ordan ekleyeceksin..

dosyları seç....bilgisayarında nerde kayıtlıysaa fotoyu bul..eklentiyi ekle dee iştee bitti bileee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…