Eki Görüntüle 398756
Selam teyzoşlaaarrr :)
Biz geldiiik,bugün ikili test için kan verdim devlet hastanesinde yaptırdım bedavaya
Perş günü de kendi dr uma sonucu götüreceğim.
Devletteki dr o kadar detaylı ilgilendi ki konuşa konuşa sora sora baş popo ense çok şükür herşey normal çıktı
"Merak etme eli ayağı düzgün olan çocuğun aklı da düzgün olur"diyo
"Cinsiyet göstermiyor maalesef,bekleyeceksin" dedi..
Perş.günü ikili test sonucu da temiz çıksın koca bir ohhh çekeceğim inşallah...
tatlım olur mu öyle şey, bebiş sevilmez mi bazı babalar geç algılıyor. alıştırıyormusun sen peki ? bak kızımı yada oğlumu sev felan deyip, eşya meşya bakıyomusun ?
benimki ilgili yaa benden önce bebişe hediye aldı :)
canım benim hiç üzülme senn. çoğu erkek baba olduğunu bebek ona gülümsediğinde anlarmış :) erkekler biraz daha geç hissedebilirler çok normal bu. benim eşim yanımda olmadığı için sürekli telefonda bebişi sorup duruyor. yanındayken bu kadar üzerine düşmezdi belki de :)
ne güzel maşallah, inşallah tez zamanda kavuşursunuz :)
canım erkekler bizim gibi duygusal değil. çok doğru demiş o sadece dışardan olup biteni gözlemliyor biz hem psikolojik hem biyolojik yaşıyoruz bu durumu. hiç böyle düşünüp kendini üzme. öyle bir geçer zamanki dizisinde aylin hamile kalınca ali kaptan aldıracaksın demişti cemile ona dedi ki . bir erkek ne zaman baba olur? ali kaptan: çocuğu doğunca dedi. cemile : ama bir kadın hamile kalınca anne olur dedi. o zaman hamile değildim anlamamıştım. şimdi ne kadar doğruymuş diyorum.
haklısın teşekkür ederim güzel bir yorum oldu :)
yookkk yavrumm yaaa istemez olurmu o da baba olcak allahın izniyle...erkekler duygularını pek belli edemezler...sen alıştıracaksın..ben ehrgün aşağıdaki hamilelik çizelgesinde yazan bilgilerii allaya pullaya ballandıra ballandıraa yazıyorum ve eşime yolluyorum...kuzumuz şöyleymiş, yavrumuz böyleymiş, 5 cm olmuş...falan filan diye...oda hemen maşallahhh bebeğimize...büyüyorr tabi...kocamann olmuşş falan diye cevap veriyor...
geçen gün işim yoğundu unutmuşum mesaj atmayı...masama bi geldim kocamdan mesaj: BUGUN BEBEĞİMİZLE İLGİLİ MALUMAT NEDEN YOK DİYEE?
bende canım bişey istediğinde falannn 'aşkımmmm bebeğimizin canı istemiş' diyorum....yorulduğumdaa '1.tekil şahıs olarak konuşmuyorum...yorulduk biz bugun babası diyorum' nasıl seviniyor...
sende dene
oooo onları yapıyorum her perşembe haftası dönüyor bebeğimin her siteden haftalık yorumları gönderiyorum, okuyor beraber yorumluyoruz. ama dediğim gibi eşim beni çocuk, bebek sever gibi sever; bazen diyorum bebeğime de iyi geceler de, onu da öp seni öptüm ya yeter diyor. bebek olduğunun farkında değil gibi, garip bir şey
kızlar mesela altta isimlerin yanında + yazıyor bazen o cevap yazıyor anlamına mı geliyor :44:
esra86, nilt, annesininbirtanesi isimlerinin yanında + görunuyor bende çözemedim :26:
Hakkatten çenesi düşükmüyüz neyiz :)
kızlar Rahim duvarı kalın olduğundan kalın sesleri geçirmiyor biliyorsunuz dolayısıyla bebek annenin sesini duyuyor babanınkini duymuyor
eşim işte konuşuyor normal bende dedimki " boşuna konuşma seni duymuyor "
öğrendi şimdi ince ses çıkarmaya çalısıyor sırf duysun diyeee delülerrrr
canım bendede senin adının yanında yazıyor..nilt ve esrada da yazıyorr ama kendi adımın yanında yazmıyorr alla allaa:44:
yazık adamcağıza yaaa duyuyor de bari sevinsin çocuk babasının sesine yabancı olucak daha fazla inceltirse sesini
canım bendede senin adının yanında yazıyor..nilt ve esrada da yazıyorr ama kendi adımın yanında yazmıyorr alla allaa:44:
hakkaten o neyin nesipotansiyel düşük çeneliler mi
haaa benceee herkesee arkadaş listesinde olan kişileri gösteriyor...hayatbanagüzel'de gelince onun yanındada + çıktı benim ekranımdaa..çünkü oda benim arkadaş listemde var...benim aklıma başka bişey gelmedii
ay canımm yaa görsen çok komik oluyoorr
ay yirim ben kocişimide bebişimideee Allah esirgesin
haklısınnn kızlar dün göbeğimin altına baktımda nefesimi tuttum tik tik atıyordu
sizde kontrol ediyormusunuz? ben hergün elimle yada gözümle hisstmeye çalısıyorumm
anammmm anammmm...teyzesii yesiin bu kuzuyu...ne güzel net çıkmışş yavrumm yaaamaşallahhh canımm... gözün aydın...herşeyi normall bebeğinin darısı 2li testinize...bizde çarşamba 2li testin sonucunu alcaz..perşembede tekrar ultrsona gircezz
selam güzel teyzoşlar nasılsınız
az önce doktorsdan geldim bebişimi gördüm çok mutluyum
uyuyordu benim küçük meleğim
ikili test içinde kan verdim sonuçları haftaya alıcam herşeyim yolundaymış
bebişimde olması gerektiği gibiymiş
bol bol süt ürünleri tüketmemi söyledi doktorum
artık progestan kullanmama gerek yokmuş buna çok sevindim valla rabbim inşallah sağlıkla kucağıma almayı nasip eder
selam güzel teyzoşlar nasılsınız
az önce doktorsdan geldim bebişimi gördüm çok mutluyum
uyuyordu benim küçük meleğim
ikili test içinde kan verdim sonuçları haftaya alıcam herşeyim yolundaymış
bebişimde olması gerektiği gibiymiş
bol bol süt ürünleri tüketmemi söyledi doktorum
artık progestan kullanmama gerek yokmuş buna çok sevindim valla rabbim inşallah sağlıkla kucağıma almayı nasip eder
canım o seyirmeleri bugün doktora sordum. hamilelikten dedi. benim artık seyirmelerim baya arttı. karnım baya hareket ediyor. o kadar belli oluyor ki. eşimle şok geçiriyoruz.
kızlar Rahim duvarı kalın olduğundan kalın sesleri geçirmiyor biliyorsunuz dolayısıyla bebek annenin sesini duyuyor babanınkini duymuyor
eşim işte konuşuyor normal bende dedimki " boşuna konuşma seni duymuyor "
öğrendi şimdi ince ses çıkarmaya çalısıyor sırf duysun diyeee delülerrrr
Bu ayda bebişimiz bizi duymaya başladımıki
Niltttt bebegin çok net çıkmış maşalah allahım saglıklı bi şekilde kucagına almak nasip olsun kızlar bu arada bende resim eklemek istiyom ama ekleyemiyorum yardımcı olurmusunuzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?