Eki Görüntüle 398756
Selam teyzoşlaaarrr :)
Biz geldiiik,bugün ikili test için kan verdim devlet hastanesinde yaptırdım bedavaya
Perş günü de kendi dr uma sonucu götüreceğim.
Devletteki dr o kadar detaylı ilgilendi ki konuşa konuşa sora sora baş popo ense çok şükür herşey normal çıktı
"Merak etme eli ayağı düzgün olan çocuğun aklı da düzgün olur"diyo
"Cinsiyet göstermiyor maalesef,bekleyeceksin" dedi..
Perş.günü ikili test sonucu da temiz çıksın koca bir ohhh çekeceğim inşallah...
kızlar ya bişey soracağım sizlere. eşim hiç bebeği olacakmış gibi değil sadece ultrasonda gördüğü zamanlar heyecanlanıyor onun dışında bebek hayatımızda yok gibi. istemiyor mu diye düşünüyorum, soruyorum saçmala aşkım senin içinde olduğu için hissediyorsun ben hissedemiyorum varlığına tam alışamadım karnın büyüyünce farkına varırım diyor. içten içe çok üzülüyorum bu duruma
duyuyormuş cnımmm konuşuyrum ben inşAllah hayırlısıyla sağlıklı hayırlı bir evlat dunyaya getiririz aminn
canım herkes bır deıl benım esımde oyleydı ogluma hamıleyken sımdı de oyle cok duygularını bellı edemeyen bı ınsan ama gayet ıyı bır baba su an oglumuzun herseyıyle ılgılenır yapar helekı ben hamıle oldugumdan berı daha da fazla ılgılenıyor altını degıstırır üstünü giydirir uyutur oyunlar oynaremınımkı esınde bebegınız dogduktan sonra cok ılgılıbı baba olucak
canım bende internette okumuştum yaa :26: bilemiyorum ki kim doğru söylüyor... :)Çokkk şaşırdım çünkü okadar çok yazı okudum ve en son okuduğumuda paylayaşayım.
Anne karnındaki bebeğin işitme duyusu nasıldır?
Annenin damarlarından geçen kan, bağırsak ve mide sesleri rahim içindeki bebeğin karşılaştığı temel seslerdir.
Bebeğin kulağı 8. haftada oluşmaya başlar. Duyma yeteneğinden sorumlu olan kemikler ve ses iletisini beyine taşıyan sinirlerin gelişimi 24. haftada tamamlanır. 25. haftadan itibaren bebek annesinin sesini duyabilmektedir. 27. haftada ise annesinin sesi dışında dışarıdan gelen seslere tepki verebilir.
bende böyle diye biliyorum ama konuşmaktan zarar gelmez konuşalım duyuyorsa şansımıza
ayy kızlarr bugün de midem bulanıyor ama sizle konuştukça hissetmiyorum unutuyorum midemi, iyi oluyor.
bu arada dişimde nokta kadar çürük tespit ettim, yoğurt süt fazla yemiyordum, hemen belli etti kendini :18:
bir de 3 kilo aldığımı sanıyordum. haftasonu baktım ki sadece1,5 kilo almışım meğersemmm.ödem oldu heralde. ama hala duba gibi şişim
Eki Görüntüle 398756
Biz geldiiik,bugün ikili test için kan verdim devlet hastanesinde yaptırdım bedavaya
Devletteki dr o kadar detaylı ilgilendi ki konuşa konuşa sora sora baş popo ense çok şükür herşey normal çıktı
canım konuya cevap ver ekranına gelince...üstteki simgelerden kare çerçevnin içinde ağaç var..üstüne gelince insert image çıkıyor...2.sıra sağdan 5. ordan ekleyeceksin..Eki Görüntüle 398788
dosyları seç....bilgisayarında nerde kayıtlıysaa fotoyu bul..eklentiyi ekle deeiştee bitti bileee
Çokkk şaşırdım çünkü okadar çok yazı okudum ve en son okuduğumuda paylayaşayım.
Anne karnındaki bebeğin işitme duyusu nasıldır?
Annenin damarlarından geçen kan, bağırsak ve mide sesleri rahim içindeki bebeğin karşılaştığı temel seslerdir.
Bebeğin kulağı 8. haftada oluşmaya başlar. Duyma yeteneğinden sorumlu olan kemikler ve ses iletisini beyine taşıyan sinirlerin gelişimi 24. haftada tamamlanır. 25. haftadan itibaren bebek annesinin sesini duyabilmektedir. 27. haftada ise annesinin sesi dışında dışarıdan gelen seslere tepki verebilir.
bende böyle diye biliyorum ama konuşmaktan zarar gelmez konuşalım duyuyorsa şansımıza
gözün aydın canım:)
doktor bebek hareketleri olabilir falan dedi mi canım, bende soracaktım unuttum:)
selam guzelll annıslerr vee mınık pıtırcıklarr ben yenı katıldım aranızaa masalllahhh hepınız cok heyeca<anlısınızzz ılk bebegımde bende oyleydım ama bu mınısım kaza kursunu oldugundan alısamadım henuz varlıgına kızımda kucuk oldugundan kendımı henuz hazır hıssetmedıgımden sanırım yalnızca kalp atıslarını duymaya gıtmıstım 8 haftalıkken hala doktora gıtmedım sanırım 2 li test ıcın yakında gıderım ılk bebısımın doktoruda hastaneyle ılgılı sorun varmıs ne yapcagım nereye gıdecegım kararsızım takıpını yaparım ama dogumunu yaptıramama dedı ılk dogumumda rıısklıydı ılk dr herseyı bılıyor dıye onu ıstıyordum sımdı kafam karıstı ne yapmalıyım sızce??
canım bende internette okumuştum yaa :26: bilemiyorum ki kim doğru söylüyor... :)
ben karnım kıpırdıyor dedim. evet seyirme olur dedi. ama bebek hareket ediyor ondan demedi. bence hareketle alakalı çünkü bazen çok hareketlikıpırdıyor karnım bazen az. seyirme değil artık baya pıt pıt atıyor karnım. elimlede bazen hissediyorum.
hayırlısı olsun canım. kısmet işte istersin olmaz, istemezsin bir bakmışın Allah layık görmüş. tabi kendi doktoruna gitmek istemeni anlıyorum, ama insan başından sonuna aynı doktor olsun istiyor. başka bir doktor bulabilirsin. bir sorun yaşarsan bebekle ilgili eski doktoruna danışırsın. Allah korusun tabi sorunsuz hamilelik dilerim.
Eki Görüntüle 398756
ben 2.5 kilo almış görünüyorumm :44:
o yüzden işyerinde diyet menusune geçtimm5. aya kadar artık almazsam sevinicemm
ayy kızlarr bugün de midem bulanıyor ama sizle konuştukça hissetmiyorum unutuyorum midemi, iyi oluyor.
bu arada dişimde nokta kadar çürük tespit ettim, yoğurt süt fazla yemiyordum, hemen belli etti kendini :18:
bir de 3 kilo aldığımı sanıyordum. haftasonu baktım ki sadece1,5 kilo almışım meğersemmm.ödem oldu heralde. ama hala duba gibi şişim
tesekkur ederım canım evet ılk bebegıme cok ugrasmıstım vee hemen olmamaıstı bu ıse tek bır kaçamaktaa tutmuss cok sasırdım rabbım layık gorup vermısss ıkısı bır arada buyurlerr allahın ıznıylee sanırım baska bır doktor bulmalıyım arastırıp ılk doktorumda cok ıyıydııı ve cok bılgılıydı o yuzden de onu ıstıyrodum ama kısmett herseyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?