2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

sağol canım paylaşım için...bende sapanca sırma içiyorum.cam şişede olanlardan..baktımda şimdi yokmuşş içinde onlar

bu dediğin bilgiler gözden hep kaçan ya da bilmediğimiz şeyler. sen bize direkt marka söylesen de onu içsek

sorma canım kendi kendimize değdirdik vallahi nazarımızı... bak kabızlık ben de hiç yok. Allaha şükür tuvalet sıkıntım biraz olsa hemen komposto içiyorum yarım saate tuvaletteyim. kayısı işe yarar tabiii. Hatta kayısıları kaynat suyunu iç, hem değişiklik olur hem de su da içmiş olursun.

ben erikli içiyorum o nasıl acaba ? şişenin arkasında bahsettiklerin yazmıyor

Son düzenleme:

evet ödem oluyor canım bir de yediklerimizin miktarına göre de değişiyor, bağırsaklar o oranda doluyor.

tatlım ne desem bilmiyorum Allah bununda gücünü verir ? ilki neden sorunlu nasıl sorun çıktı ?

ılkı 29.haftada dogum kanalına erken gırmıss erken dogum olacaktı ama sureklı yattım dınlendım 40.haftada dogmak bılmedı sunu sancı verdı doktorrum herseyım normaldı 6cm acılmada epıdural ıstedım doktorumun onerısı ıle epıdural bana yan etkı yaptı komple vucudum uyustu vee baska sorunlarda cıktı ama cok sukur bebegımede banada bırsey olmadı atlattık ama o yasadıgım anı 2 sene gectı hala unutamadım onun korkusuda var

bebegım ıcın arastırmıstım ve pek cok kısden duydugum ve bebegıme guvenerek verdıgım su nestle pure life tavsıye ederım

merhaba hamişler
hava güzel olunca eltiler ve kızlar beni yollara düşürdü piknik yapmaya çok yoruldum ama hem çarşı hem piknik
sizler ne yaptınız bakalım baya kaynatmışsınız

moonsunn

elimde bi su var da amonyum <0.05 yazıyor.
bu amonyak mı oluyor???

canım evet amonyum , amonyak, nitrat ve nitrit bunlar azotun değişik molekülleridir Türk standartları 45-50 mg altında , dünya standartları 10 mg altında sorun yok deniliyor

ben yinede mümkünse hiç nitrat ve turevleri olmayan suyu tercih edelim diyorum internetten su mmarkalarının parametrelerini göremiyorum en iyisi markete gidip incelemek

hadi yaa geçmiş olsun canımm, zor olmuş tabiki korkuyorsundur, ama bu sefer aynı hatalar yapılmaz ? epidural neden yan etki yaptı acaba, yani bunun teşhisi yapılmadan koyulmadı mı ? bir arkadaşımda olmk istedi fakat doktor onun vücuduna olmaz demiş başkalrına yapmış hep komple bayılttılar öyle yaptılar bişide olmadı. allah yardım eder tatlım..

Allahtan evde nestle kullanıyorum. İşyerinde bazen farklı sular geliyor tabi ama bundan sonra daha dikkat etmeye çalışırım artık napıyım.. Ayy bu işyerinde kontrol dışı yiyip içtiklerim yüzünden zaten paranoyak olucam yakında az kaldı :)

kesinlikle haklısın canım. bi daha dokunmam ben bu suya. yemekhaneden hergün iki tane alıp masama koyuyordum bu bardak sulardan bi daha almıcam kesinlikle...

bak ya su olayını napsam ki...bilemedim şimdi... işyerindeki damacanaya da bi bakıyım bari.

Sağol canım benim..Çok şükür bi de hareketliydi ki elini burnuna götürmesi ağzına götürmesi çok şekerdi yaa..

Bakırköy Devlete gittim canım..Hiç sinmiyor deme gerçekten eğitim ve araştırma olduğu için detaylı bi şekilde ilgileniyorlar..
2 gün içinde sonuç veriyorlar..

Kızlar mesela " Kirazlı yayla " diye doğal kaynak suyu var duymuş olabilirsiniz.. herkes o suyu çok övüyordu hatta babama ısrarla aldırmışlar vs baya kullanan vardı...

Ben staj yaparken doğal kaynak sularını inceliyorduk bu kirazlı yayladan " ARSENİK" çıktı inanabiliyormusunuz arsenik kanserojen ve adamı öldürür insanları kandırmışlar.. Hemen sağlık müdürlüğü arandı ve suyun doldurması durdurulmuştu...

Yani diyeceğim o ki insanların çok övdüğüne bakmayalım araştıralım.. Bende araştırıyorum elimden geldğince buradan paylaşıcam...

ilk cocuğun kaç yaşında?

merhaba hamişler
hava güzel olunca eltiler ve kızlar beni yollara düşürdü piknik yapmaya çok yoruldum ama hem çarşı hem piknik
sizler ne yaptınız bakalım baya kaynatmışsınız

ohh ne güzel keşke benim eltim olsa görümcemde yanımda olsa görümcem amerikada Los angelesta oturuyor çok uzak görüşemiyoruz yılda 1 kez geliyor.

Son düzenleme:
canım hangi devlete gittin.bende gideceğim de . önce gebe kaydı mı açtırdın. yoksa gidince hemen 2 li yaptılarmı

Bakırköy devlet hast.(Sadi Konuk)

Yok ablam orda çalışıyordu,arkadaşları var perinatoloji bölümünde o bölüme randevu aldı,hem ense popo vs.hem de ikili testi yaptırdık işte..

İnşallah canım yaa,cümlemiz...

Zaten bende yapmıyor diye biliyordum ama ablam sağolsun sordu arkadaşına gelsin ben hallederim demiş yaptık şükür..

maşallah maşallah bebişe
cinsiyet için varsın bekle canım hersey temiz çıksın da inşşş
kasım anneleriiiiiii topiği 1.000 sayfaya ulaştı tebrik ediyorummmmmmmmm
akşamları ve hafta sonları da aktif olunsa 1500 olurduk zannımca

canım o seyirmeleri bugün doktora sordum. hamilelikten dedi. benim artık seyirmelerim baya arttı. karnım baya hareket ediyor. o kadar belli oluyor ki. eşimle şok geçiriyoruz.
doktor onaylı seyrime :13:

ohh ne güzel keşke benim eltim olsa görümcemde yanımda olsa görümcem amerikada Los angelesta oturuyor çok uzak görüşemiyoruz yılda 1 kez geliyor.
çok yakın da iyi olmuyor canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…