canım bendede senin adının yanında yazıyor..nilt ve esrada da yazıyorr ama kendi adımın yanında yazmıyorr alla allaa:44:
maşallah maşallah bebişe
cinsiyet için varsın bekle canım hersey temiz çıksın da inşşş
akşamları ve hafta sonları da aktif olunsa 1500 olurduk zannımca
doktor onaylı seyrime :13:
çok yakın da iyi olmuyor canım
maşallah benim kuzumda böyle kocaman pek net çıktı teyzesi :) yerim onları ben :)
kızlar mesela altta isimlerin yanında + yazıyor bazen o cevap yazıyor anlamına mı geliyor :44:
esra86, nilt, annesininbirtanesi isimlerinin yanında + görunuyor bende çözemedim :26:
Niltttt bebegin çok net çıkmış maşalah allahım saglıklı bi şekilde kucagına almak nasip olsun kızlar bu arada bende resim eklemek istiyom ama ekleyemiyorum yardımcı olurmusunuzz
maşallah maşallah bebişe
cinsiyet için varsın bekle canım hersey temiz çıksın da inşşş
canım evet amonyum , amonyak, nitrat ve nitrit bunlar azotun değişik molekülleridirTürk standartları 45-50 mg altında , dünya standartları 10 mg altında sorun yok deniliyor
ben yinede mümkünse hiç nitrat ve turevleri olmayan suyu tercih edelim diyorum internetten su mmarkalarının parametrelerini göremiyorum en iyisi markete gidip incelemek
maşallah benim kuzumda böyle kocaman pek net çıktı teyzesi :) yerim onları ben :)
Maaşallah onada yerimmmm..
Ay evet yaa,nerden nereye hiç bu kadar mutlu olacağım,sevineceğim aklımın ucundan bile geçmezdi(çocuk olmasa da olur derdim de eskiden)
Aaa ben farketmedim alıntıyı mı söylüyorsun acaba:26:
Amin canım benim cümlemizin ki inşallah...Pc de resim varsa eklenti ekle kısmı var ordan çok rahat yükleniyor..
Sağol canım benim,evet yaa bizimkisi bi merak işte,eşim benden çok sabırsızlanıyor beni deli ediyo bazen..
hayır canım Toplam 22 kişi konuyu okuyor diye yazı var mesela altta sayfanın orada bazıların yanında + çıkıyor
Merhaba Kasım anneleri ben gecen hafta cuma ve bugün 2 ayrı doktora gittim ikili test yaptırdık cuma gunu kiz tahmini bugün erkek tahmini yapıldı cinsiyet icinense kalınlığımız iyi kan sonucum yarın çıkacak ama cinsiyete çok güldüm sağlıklı olsun ne olursa kabulümde öğrensek cinsiyeti iyi olacak
akrep burcu olup, uslu sakin bir bebek şimdiye dek denk gelmedim....
inş uslu sakin olur bebeklerimiz.... :44:
cnm ya şimdi benim gibi olan varmı die bakıyordum seni gördüm aynı dert bende de var ölücem diş ağrısından dr.a gitmedim okula diş taramasına gelmişlerdi sordum dr.undan izin belgesi istiyoruz ona göre müdahale ediyoruz dedi dr.uma danıştım rontgen dışında herşey yaptırabilirsin dedi ama korkumdan çaresiz çekiyorum yine nette okumuştum karanfil koyuyorum dişime önceleri rahatlatıyordu ama şimdi pek etkilemiyo 3. ayımızın dolmasını bekliyorum allah yardımcımız olsun
özellikle 12. haftayı dolduran kızlar iştah durumunuz nasıl ben 11. haftaya kadar hafif bulantı halindeydim yiyebildiğim bişeyler vardı şimdi 12. haftaya ilerliyoruz ve bulantı hissi artık beni iyice rahatsız etmeye başladı ne zaman geçecek acaba.. çıkaran bişey yiyemeyen arkadaşlar allah ayrdımcınız olsun çok zormuş yiyeceklerden uzaklaşmak..
her seyin azı da zarar çoğuda zarar canım o yüzden dedim benim eltilerimle kayınvalidemle evlerimizin arası 10 dk bile değil
öyle olunca bazen bunalıyorummm
değilse akraba ilişkilerini bende severim
canım geçmedimi mide bulantıların inşallah ,3 ayı tamamlayınca geçer.çok şükür istifra bitmiş.sende 10. hafta içindeymişsin bak meleğin bayağa büyümüşselam kızlar.
dr.dan güzel sonuçlar gelmiş arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Rabbim hep güzel haberlerle şenlensin topiğimiz.
bebeklerin maşallahı var
ben bu aralar topiğe uğruyorum ama yazasım yok. hep midem bulanıyor keyifsizim. ama istifra henüz yok.
cinsiyet merakı başlamış arkadaşlar ALLAH hayırlısını versin mühim olan sağlık.
ben mi tuhafım acaba pek merak etmiyorum:44:4. ayda bayaa netleşir analarımız 9 ay beklemiş dimiii ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?