2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

ne bilim benim akrabalarım hep uzakta, kardeşim daha bekar küçük, eşiminde bir tane kardeşi var oda çokk uzak, belkide yakında olsa kavga ederiz demi ?
ama böyle doğumdur odur budur özel zmanlarda hep annemler ve arkadaşlarım var ne bilim böle kanki gibi akrabam yok

maşallah benim kuzumda böyle kocaman pek net çıktı teyzesi :) yerim onları ben :)

Maaşallah onada yerimmmm..
Ay evet yaa,nerden nereye hiç bu kadar mutlu olacağım,sevineceğim aklımın ucundan bile geçmezdi(çocuk olmasa da olur derdim de eskiden)

kızlar mesela altta isimlerin yanında + yazıyor bazen o cevap yazıyor anlamına mı geliyor :44:

esra86, nilt, annesininbirtanesi isimlerinin yanında + görunuyor bende çözemedim :26:

Aaa ben farketmedim alıntıyı mı söylüyorsun acaba:26:

Niltttt bebegin çok net çıkmış maşalah allahım saglıklı bi şekilde kucagına almak nasip olsun kızlar bu arada bende resim eklemek istiyom ama ekleyemiyorum yardımcı olurmusunuzz

Amin canım benim cümlemizin ki inşallah...Pc de resim varsa eklenti ekle kısmı var ordan çok rahat yükleniyor..
maşallah maşallah bebişe
cinsiyet için varsın bekle canım hersey temiz çıksın da inşşş

Sağol canım benim,evet yaa bizimkisi bi merak işte,eşim benden çok sabırsızlanıyor beni deli ediyo bazen..

Son düzenleme:
her seyin azı da zarar çoğuda zarar canım o yüzden dedim benim eltilerimle kayınvalidemle evlerimizin arası 10 dk bile değil
öyle olunca bazen bunalıyorummm
değilse akraba ilişkilerini bende severim

işyerinde özkayışdağ suyu alınıyormuş. Baktım ne amonyak var ne diğerleri... içim rahatladı...

Biz çıkıyoruz kızlarrr öpüyüruz hepiniziiiii

bende de var meraklı taze hem de 3 tane baba ve kızları hayal kurup duruyorlar
küçük kız babanesine babanne 2 kız olduk biz yeter buda erkek olsun dua et emi diyor

moonsun88 arkadaş listende ki online kişileri belli ediyor o + işareti

Herkese hayırlı akşamlar arkadaşlar kendinize iyi bakın...

Merhaba Kasım anneleri ben gecen hafta cuma ve bugün 2 ayrı doktora gittim ikili test yaptırdık cuma gunu kiz tahmini bugün erkek tahmini yapıldı cinsiyet icin ense kalınlığımız iyi kan sonucum yarın çıkacak ama cinsiyete çok güldüm sağlıklı olsun ne olursa kabulümde öğrensek cinsiyeti iyi olacak

işte çoğu doktor bu aylarda onun için tahmin yapmıyor ya :) yanılma payı yüksek:) bakalım küçük kuzu ne olacak? :)

Annelerr biz çıkıyoruzz.. Hepinize iyi akşamlar, Bulantısız sabahlarr Hoşçakalınnn

hepinizi öpüyorumm, en çok kuzuları
yorgunum evime gidip dinlenicemm havada çok güzellll, iyi akşamlarrrrrrrrrr sevgiyle kalın hamiş kalınn

akrep burcu olup, uslu sakin bir bebek şimdiye dek denk gelmedim....
inş uslu sakin olur bebeklerimiz.... :44:

Ben de hergun 2 saatimi mizk dinlemeye ayiriyorum ama doktorum bebeklerin 20.haftadan sonra duyduklarini hafizaninda 30.haftadan sonra basladigini soyledi.Artik 20.haftaya kadar kendimizi sakinlestirmek icin dinleyecegiz :))

canım oncelıkle cok getırmcmıs olsun ben 3 dr gezdım antıbıotıgı kullanabılırsın dedıler largopen kullanıorum parolde ıcebılırsın dedıler cerrahı ıslemı dorduncu ayda yapacaklar cunku bu dıs gebelık boyunca senı rahatsız eder dedıler fılmı celık yelek gıydırıp oyle cekecekler lokal anestezıde bebegı etkılemıormus kendı drumda onay verdı dorduncu ayımda yaptırmayı dusunuorum karanfıl rahımde kasılmayı artırır dıe duymustum bence ıyı bı dıscıye gıt ve danıs benım yuzumde sıstı bılmıorum senınkı ne durumda ama bugun cok sukur bıraz hafıfledı kendı drunada danıs ayyy allah sıfa versın canım senı en ıyı ben anlarım

her seyin azı da zarar çoğuda zarar canım o yüzden dedim benim eltilerimle kayınvalidemle evlerimizin arası 10 dk bile değil
öyle olunca bazen bunalıyorummm
değilse akraba ilişkilerini bende severim

aynı durumdayız bulemsu sana katılıorum hemde sıddetle allahtan ıse basladımmm daaaa

selam güzel anneler ,

ne çok yazmışsınız , vallahi bir günlük geçmişi okumak bile çok zor

bir gün daha geçti bebeğimi görmeme 3 gün kaldı bu sefer daha bir özledim meleğimi cumartesiyi iple çekiyorum :4

selam kızlar.

dr.dan güzel sonuçlar gelmiş arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Rabbim hep güzel haberlerle şenlensin topiğimiz.
bebeklerin maşallahı var

ben bu aralar topiğe uğruyorum ama yazasım yok. hep midem bulanıyor keyifsizim. ama istifra henüz yok.

cinsiyet merakı başlamış arkadaşlar ALLAH hayırlısını versin mühim olan sağlık.
ben mi tuhafım acaba pek merak etmiyorum:44: 4. ayda bayaa netleşir analarımız 9 ay beklemiş dimiii ama

canım geçmedimi mide bulantıların inşallah ,3 ayı tamamlayınca geçer.çok şükür istifra bitmiş.sende 10. hafta içindeymişsin bak meleğin bayağa büyümüş off sağlığını düşünmekten cinsiyeti düşünemiyorum bilehep aklımda acaba gidince sağlıklı görebilecekmiyim diyee hamilelik takvminde tırnakları oluşmaya başlayacak diyor yerim ben onun ellerini tırnaklarını yaa Allahım sağlık ver bebeklerimize.er_ca canım sen coraspirn kullanıyormuydun vermişmiydi doktorun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…