canım geçmedimi mide bulantıların inşallah ,3 ayı tamamlayınca geçer.çok şükür istifra bitmiş.sende 10. hafta içindeymişsin bak meleğin bayağa büyümüşoff sağlığını düşünmekten cinsiyeti düşünemiyorum bile hep aklımda acaba gidince sağlıklı görebilecekmiyim diyee hamilelik takvminde tırnakları oluşmaya başlayacak diyor yerim ben onun ellerini tırnaklarını yaa Allahım sağlık ver bebeklerimize.er_ca canım sen coraspirn kullanıyormuydun vermişmiydi doktorun?
banada vermedi canım.sadece progestan kullanıyorum. önceki bebeklerin de kalp atışları duranlar sonraki hamileliklerinde doktorları her ihtimale karşı veriyorlarmışda gidince sorsammı acaba diyorum, ben 6 ay önce kan bağışında bulunmuştum kan pıhtılaşması olsa alamazlardı değilmi kanımı? görüyorsun değilmi aklıma neler geliyor aynen tek isteğim sağlıkla bebeğimi kucaklamak.yok canım vermedi? sana peki verdi mi?
kan pıhtılaşması için falan mı? ben progestan folbiol birde tsh için euthyrox kullanıyorum.
Allahıa çok şükür tekrar hamile kaldığım günü de gösterdi yaa... bir de sağlıkla kucağıma alayım başkada bir şey istemem.Allah hepimize nasip etsin inşallah.
yok canım çok akademik düşünüyoruz. sütten ağzımız yanınca mini tıpçı olduk çıktık. eğer kan tahlili yapılıpta kan alındıysa kan pıhtılaşması yoktur. birde önceki bebeğimizi kaybettiğimiz dr.lara hep söylüyoruz. her gidişimizde her dr.umuza bu yüzden zaten önlem alırlar öyle birşey olsa. günümüzde bir çok kişi ilk bebeğini kaybediyor. buna nredeyse normal gözüyle bakılmaya başlandıbanada vermedi canım.sadece progestan kullanıyorum. önceki bebeklerin de kalp atışları duranlar sonraki hamileliklerinde doktorları her ihtimale karşı veriyorlarmışda gidince sorsammı acaba diyorum, ben 6 ay önce kan bağışında bulunmuştum kan pıhtılaşması olsa alamazlardı değilmi kanımı? görüyorsun değilmi aklıma neler geliyor aynen tek isteğim sağlıkla bebeğimi kucaklamak.
sana da merhaba cnm.merhaba arkadaşlar
nillt bbeğin çok tatlı çıkmış maşallah
kızlar bahar olan varmı benimki fena azdı ilaçta alamıyorum dr gidicem bu konu için
ne güzel yazmışsın canım ya benim içimi bile rahatlatın vallahi.doğru söylüyorsun.evet canım kan tahlili yapıpta aldılar kanımı.ben istifra bir kere ettim .bulantı hissi hep vardı ama.kusamazsın ama bulantı hissi olurya yani şuan sende olan sanırım.ama çok şükür bu son haftalarda oda geçti.seninde inşallah az kalmıştır canım.geçecek inanıyorum.sonrasında bebeğimizin tadını çıkarıcaz inşallah.yok canım çok akademik düşünüyoruz. sütten ağzımız yanınca mini tıpçı olduk çıktık. eğer kan tahlili yapılıpta kan alındıysa kan pıhtılaşması yoktur. birde önceki bebeğimizi kaybettiğimiz dr.lara hep söylüyoruz. her gidişimizde her dr.umuza bu yüzden zaten önlem alırlar öyle birşey olsa. günümüzde bir çok kişi ilk bebeğini kaybediyor. buna nredeyse normal gözüyle bakılmaya başlandıdr.lar bile 3 düşükten sonra perinoltoloji de araştırıyormuş:26: bu araalr nedendir bilmem içim daha bir ferah. ilk bebeğimi 6+5 de kaybetmiştim o dönemi atlattım diyemidir bilmem ama eskisi gibi pimpirikli değilim. ne gelirse Allahtan deyip tevekkül ediyorum. Rabbim neyi yazdıysa onu yaşayacağız. Allah güzel kaderler versin tüm inananlara.
serumlar iyi geldi valla kumuyorum ama sürekli midem ağzımda bir bulantı ile geziyorum buna şükür. senin nasıl bulantılar? istifra etmiyordun değil mi sen?
ne güzel yazmışsın canım ya benim içimi bile rahatlatın vallahi.doğru söylüyorsun.evet canım kan tahlili yapıpta aldılar kanımı.ben istifra bir kere ettim .bulantı hissi hep vardı ama.kusamazsın ama bulantı hissi olurya yani şuan sende olan sanırım.ama çok şükür bu son haftalarda oda geçti.seninde inşallah az kalmıştır canım.geçecek inanıyorum.sonrasında bebeğimizin tadını çıkarıcaz inşallah.
Çok sağolun teyzeleri yorumlar için evet 1 günde bile çıkıyor dediler sonuçlar için,perş dr uma randevum vardı zaten,gidip sonucu alıcam ordan da kendi dr uma geçicem işte..
O kadar hareketliydi ki maaşallah,eli kolu,ayağı ayrı oynuyodu oynak bebeğim
günaydınnn güzell sultanlar....
sizede günaydınnn bebişlerr...2li test sonuçlarımız bugun akşama açıklanacak...çok heyecanlıyım...Allahın izniyleee bişey yoktur inşallahh:26: yarında doktora gidicez yenidenn...
günaydınnn güzell sultanlar....
sizede günaydınnn bebişlerr...2li test sonuçlarımız bugun akşama açıklanacak...çok heyecanlıyım...Allahın izniyleee bişey yoktur inşallahh:26: yarında doktora gidicez yenidenn...
kızlar ben çok kötü hasta oldum dün bütün gece ateşler içinde yattım uyuyamadım boğazım çok kötü şiş burnum tıkalı ne yapacam ben nasıl geçecek bebeğime bir zararı varmı:2:
Günaydınnn :)) Hadi bakalım inşallah sonuçlar çok güzel çıkacak tatlım senin de,, dualarımız hepimizeOoooh bebişini de görecekmişsin
Bugün ben de ikili test için gidicem 10.20 de randevum var, hem heyecanlıyım bebeğimi görcem diye, hem de biraz korku var sanki :18:
Bu arada test için aç ya da tok farketmiyordu değil mi???
Günaydın canımmmm
bugün çıkacak mı ne güzel inşAllah hayırlı sonuçlar alırsındarısı başımıza
Gunaydin guzel anneler ve sirin melekleri,
Bizim de muayene gunumuz yarin, insallah 10 gunluk acigimizi kapatmisizdir da ben de bebisimin hareketlerini gorurum :) allah herkes icin hayirlisini nasip etsin.
kızlar ben çok kötü hasta oldum dün bütün gece ateşler içinde yattım uyuyamadım boğazım çok kötü şiş burnum tıkalı ne yapacam ben nasıl geçecek bebeğime bir zararı varmı:2:
Bizim de muayene gunumuz yarin, insallah 10 gunluk acigimizi kapatmisizdir da ben de bebisimin hareketlerini gorurum :) allah herkes icin hayirlisini nasip etsin.
günaydın canımmmm
ay inşAllah benim bebişte 1 hafta gerideydi umarım yakalarız sorun olmaz
günaydın canımmmm
ay inşAllah benim bebişte 1 hafta gerideydi umarım yakalarız sorun olmaz
yakalamışlardırrr hiç merak etmeyin...benim meleğimde 1 hafta geri çıkmıştı...şimdi yakalamış...hatta bi baktığındada doktor teyzesi 2 gün ileri bile çıktııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?