2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

aminnn canım amin....tüm evlat hasretiyle yanıp tutuşannn kardeşlerimize, arkadaşlarımızaa versinn Rabbim...kimseyi anne olamamakla sınamasınn şu yalan dünyadaa...:26:

yakalamışlardırrr hiç merak etmeyin...benim meleğimde 1 hafta geri çıkmıştı...şimdi yakalamış...hatta bi baktığındada doktor teyzesi 2 gün ileri bile çıktııı

Masallah :) rabbim esirgesin hepsini. Bizimkiler de buyuyecek insallah, yeter ki saglikli olsunlar :) buyuklerini ornek alsinlar :)))

günaydın kızlar bir haftadır ayrıydım sizlerden annemin yanındaydım...onun yanında olmak gayet iyi geldi bana...bu sabah tartıldım hamillelik baslangıcına göre 2 kilo vermişim..kızlar sizlerin göbüşleri çıkmaya basladımı benimki şişkinlikmi yoksa bebişten kaynaklı göbekmi anlayamdım:26::26:

Bugün itibariyle bebeğinizin ses telleri boğazında veya gırtlağında oluşmuş olacak. Bebeğinizin yüzü artık daha çok insana benzemeye başladı. Gözleri birbirine yaklaştı, kulakları kafasının iki yanındaki yerlerine doğru kaydı ve çenesi artık kendi göğsüne dayanıyor. Bebeğinizin genital bölgeleri artık iyice belirginleşti ve gelişti. Ultrason ile kız mı erkek mi olduğu artık net olarak görülebilir. (tabi bebeğiniz izin verirse) Yüzkoyun göbeğinizin üstüne uyumanız çok zorluk verir. Yana dönerek uyumayı deneyin.

Günaydın kızlar

Kahvaltımızı yaptık, şimdi ıhlamur demledik, boğazım şişti çok kötü, öksürmekten bir hal oldum :2:
Sabah işe gelirken tam evden çıkıcam bi baktım sutyen giymeyi unutmuşum O kadar şişimiş ki göğüslerim aynaya bakınca anlamadım bile olmadığını

aman maşallah. bizim de 3 gün sonra bu gelişmeler yaşanıcak inşallah

Günaydın kızlar, güzel bebekler...

dedikleri oldu 12. haftamın bitmesiyle bulantılarım neredeyse geçti :))) (maşallah diyimde) kilo alımına dikkat etmekle beraber sağlıklı beslenmeye başladım.

kızlar ben çok kötü hasta oldum dün bütün gece ateşler içinde yattım uyuyamadım boğazım çok kötü şiş burnum tıkalı ne yapacam ben nasıl geçecek bebeğime bir zararı varmı :2:

geçmiş olsun canım. kandaki mikroplar bebeğe zarar verir diye biliyorum. yinede doktoruna sormanda fayda var. endişe etme. düşünsene kış aylarında hamile kalan çoğu anne mutlaka grip nezle oluyordur. Allah beterinden korusun.

Gunaydin guzel anneler ve sirin melekleri,
Bizim de muayene gunumuz yarin, insallah 10 gunluk acigimizi kapatmisizdir da ben de bebisimin hareketlerini gorurum :) allah herkes icin hayirlisini nasip etsin.

inşallah görürsün canım. hayatının en unutulmaz anları olacak. resmen ezberlemişim bebeğimin hareketlerini. kafamda oynatıp duruyorum. güzel haberlerle gel inşallah.

inşallah sende bebeğini göreceksin. Allah her kadına yaşatsın bu güzel duyguları.

evet canım sık görüşemiyoruz. sen zor geçiriyordun, arada bir merak etmiyor değilim seni. inşallah alıcaksın bebeğini kucağına. cümlemiz tabi.

hıı bugün mü açıklanacak. inşallah güzel sonuçlar alacaksın. burada aldığım her güzel haber benim için moral oluyor. hep sevinçli haberler alıp mutlu olalım inşallah.

kızlar ben çok kötü hasta oldum dün bütün gece ateşler içinde yattım uyuyamadım boğazım çok kötü şiş burnum tıkalı ne yapacam ben nasıl geçecek bebeğime bir zararı varmı :2:

canım geçmiş olsun. mevsim geçişinden heralde ben de çok kötüyüm yaa. babam da tüm gün yattı evde üşüme,titreme,boğaz ağrısı... bi antibiyotik aldı hafifledi tabii. bizim öyle bir şansımız yok. ıhlamur iç bol bol, baharatlı çorba bir de... et suyu ile yap çorbalarını...

yok canım farketmez ye yemeğini git.

salgın var kuzucum, eşim de hasta korkuyorum bana geçer diye

Gunaydin guzel anneler ve sirin melekleri,
Bizim de muayene gunumuz yarin, insallah 10 gunluk acigimizi kapatmisizdir da ben de bebisimin hareketlerini gorurum :) allah herkes icin hayirlisini nasip etsin.
inşallah canım

off aman dikkat kızlar ya, salgın var. benim bir çayım var 2 günde ayağa kaldırıyor ama hamilelikte kullanılıyor mu emin değilim. yoksa verirdim tarifini sizlere

off aman dikkat kızlar ya, salgın var. benim bir çayım var 2 günde ayağa kaldırıyor ama hamilelikte kullanılıyor mu emin değilim. yoksa verirdim tarifini sizlere

canım ıhlamur bile çok faydalı. boğazını öyle güzel yumuşatıyor ki... bir de ben ılık ballı su içiyorum sabahları... o da çok iyi geliyor. ve bir de kesinlikle pekmez...

canım ıhlamur bile çok faydalı. boğazını öyle güzel yumuşatıyor ki... bir de ben ılık ballı su içiyorum sabahları... o da çok iyi geliyor. ve bir de kesinlikle pekmez...

kızlar haberlerde okumuştum bal bebekler için iyi değilmiş zeka gelişimini etkiliyormuş... Hamilelikte yenir mi bilemiyorum. Annemde dinlemiş haberi sen yeme yinede diyor bana ben yemiyorum :44:

Yenidoğan İhtiyaç Listesi
1- Giyim

a. Body

b. Zıbın

c. Çorap / patik

d. Pantolon

e. Pijama

f. Şapka / eldiven

g. Tulum

h. Uyku tulumu

i. Yelek

j. Mevlüt kıyafeti

2- Beslenme

a. Biberon

b. Biberon emzikleri

c. Emzik

d. Önlük

e. Termos

3- Bakım

a. Alt açma minderi

b. Çamaşır makinası için yıkama torbası

c. Sıcak su torbası

d. Bel koruyucu

e. Tırnak makası

f. Tarak, fırça

g. Kulak temizleme çubuğu

h. Bebek bakım örtüsü

i. Burun aspiratörü

j. Nemlendirici Losyon / bebeyağı

k. Güneş Kremi

l. Pişik kremi / pudra

m. Temizleme mendili

4- Banyo

a. Bebek banyo minderi / filesi / küvet ayağı

b. Banyo süngeri

c. Banyo termometresi

d. Maşrapa İlgili Ürünler

e. Banyo kovası

f. Bebe şampuan / sabun

g. Banyo havlusu

h. Kirli çamaşır torbası

5- Güvenlik

a. Musluk örtüsü

b. Küvet kaydırmaz İlgi

c. Solunum takip cihazı

d. Toz maskesi

e. Güvenli yatış yastıkları

f. Bebek gözlem aynası

g. Otomobil güneşliği

h. Anakucağı koruma tülü

i. Kene spreyi/sökücü

6- Elektronik

a. Ateşölçer

b. Banyo ve oda termometresi

c. Buhar makinesi

d. Biberon ısıtıcı

e. Sterilizatör

f. Telsiz

7- Bebek Odası

a. Beşik

b. Nevresim takımı

c. Uyku seti

d. Bebek odası aksesuarları (gece lambası, perde, dekoratif eşyalar, emzirme koltuğu vs)

kızlar haberlerde okumuştum bal bebekler için iyi değilmiş zeka gelişimini etkiliyormuş... Hamilelikte yenir mi bilemiyorum. Annemde dinlemiş haberi sen yeme yinede diyor bana ben yemiyorum :44:

bebeklere iki yaşına gelene kadar şekerli yiyecekler yasak bunu biliyorum ama hamilelere yasak olduğunu hiç duymamıştım canım.

bebeklere iki yaşına gelene kadar şekerli yiyecekler yasak bunu biliyorum ama hamilelere yasak olduğunu hiç duymamıştım canım.

kızlar şu an ballar eskisi gibi doğal olmadığı için bebeklerde polen alerjileri çıkıyormuş, bu da hamilelikte yenilen balların ilerde bebeklerde polen alerjisine neden olduğu ortaya çıkmış. bir kaç makale okumuştum bununla ilgili. onun için gerçekten köyden aldığınız balları yemenizi öneririm

o konuda içim rahat.babam sağolsun çok güvenilir bir yerden alıyor. çok şükür gerçek balın tadını yıllar sonra öğrendim.

günaydınnn hamişler nasılsınız bakalım

iyiyyizzz fıstığımm sen nasılsınn :)

o konuda içim rahat.babam sağolsun çok güvenilir bir yerden alıyor. çok şükür gerçek balın tadını yıllar sonra öğrendim.

iyiyyizzz fıstığımm sen nasılsınn :)
ben hala yorgunum canım dün pestilim çıkmış haberi yok
iyi olmana sevindim geçtimi bulantın bir de ıhlamuru fazla içme hamilelere önermiyorlar benim bildiğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…