ay inşAllah canımmmm bebeğimi göreceğim günü iple çekiyorummmyolk kesesini görmüştük sadece ay yesinler o minikleriiiiiii Allahım bu duyguları herkese ablamada kuzenimede sevdiklerimizede herkese yaşatsın amiiiinnn
yakalamışlardırrr hiç merak etmeyin...benim meleğimde 1 hafta geri çıkmıştı...şimdi yakalamış...hatta bi baktığındada doktor teyzesi 2 gün ileri bile çıktııı
Bugün itibariyle bebeğinizin ses telleri boğazında veya gırtlağında oluşmuş olacak. Bebeğinizin yüzü artık daha çok insana benzemeye başladı. Gözleri birbirine yaklaştı, kulakları kafasının iki yanındaki yerlerine doğru kaydı ve çenesi artık kendi göğsüne dayanıyor. Bebeğinizin genital bölgeleri artık iyice belirginleşti ve gelişti. Ultrason ile kız mı erkek mi olduğu artık net olarak görülebilir. (tabi bebeğiniz izin verirse) Yüzkoyun göbeğinizin üstüne uyumanız çok zorluk verir. Yana dönerek uyumayı deneyin.
kızlar ben çok kötü hasta oldum dün bütün gece ateşler içinde yattım uyuyamadım boğazım çok kötü şiş burnum tıkalı ne yapacam ben nasıl geçecek bebeğime bir zararı varmı:2:
Gunaydin guzel anneler ve sirin melekleri,
Bizim de muayene gunumuz yarin, insallah 10 gunluk acigimizi kapatmisizdir da ben de bebisimin hareketlerini gorurum :) allah herkes icin hayirlisini nasip etsin.
ay inşAllah canımmmm bebeğimi göreceğim günü iple çekiyorummmyolk kesesini görmüştük sadece ay yesinler o minikleriiiiiii Allahım bu duyguları herkese ablamada kuzenimede sevdiklerimizede herkese yaşatsın amiiiinnn
yok canım vermedi? sana peki verdi mi?
kan pıhtılaşması için falan mı? ben progestan folbiol birde tsh için euthyrox kullanıyorum.
Allahıa çok şükür tekrar hamile kaldığım günü de gösterdi yaa... bir de sağlıkla kucağıma alayım başkada bir şey istemem.Allah hepimize nasip etsin inşallah.
günaydınnn güzell sultanlar....
sizede günaydınnn bebişlerr...2li test sonuçlarımız bugun akşama açıklanacak...çok heyecanlıyım...Allahın izniyleee bişey yoktur inşallahh:26: yarında doktora gidicez yenidenn...
kızlar ben çok kötü hasta oldum dün bütün gece ateşler içinde yattım uyuyamadım boğazım çok kötü şiş burnum tıkalı ne yapacam ben nasıl geçecek bebeğime bir zararı varmı:2:
Günaydınnn :)) Hadi bakalım inşallah sonuçlar çok güzel çıkacak tatlım senin de,, dualarımız hepimizeOoooh bebişini de görecekmişsin
Bugün ben de ikili test için gidicem 10.20 de randevum var, hem heyecanlıyım bebeğimi görcem diye, hem de biraz korku var sanki :18:
Bu arada test için aç ya da tok farketmiyordu değil mi???
inşallah canımGunaydin guzel anneler ve sirin melekleri,
Bizim de muayene gunumuz yarin, insallah 10 gunluk acigimizi kapatmisizdir da ben de bebisimin hareketlerini gorurum :) allah herkes icin hayirlisini nasip etsin.
Günaydın kızlar
Kahvaltımızı yaptık, şimdi ıhlamur demledik, boğazım şişti çok kötü, öksürmekten bir hal oldum :2:
Sabah işe gelirken tam evden çıkıcam bi baktım sutyen giymeyi unutmuşumO kadar şişimiş ki göğüslerim aynaya bakınca anlamadım bile olmadığını
off aman dikkat kızlar ya, salgın var. benim bir çayım var 2 günde ayağa kaldırıyor ama hamilelikte kullanılıyor mu emin değilim. yoksa verirdim tarifini sizlere
canım ıhlamur bile çok faydalı. boğazını öyle güzel yumuşatıyor ki... bir de ben ılık ballı su içiyorum sabahları... o da çok iyi geliyor. ve bir de kesinlikle pekmez...
Masallah :) rabbim esirgesin hepsini. Bizimkiler de buyuyecek insallah, yeter ki saglikli olsunlar :) buyuklerini ornek alsinlar :)))
kızlar haberlerde okumuştum bal bebekler için iyi değilmiş zeka gelişimini etkiliyormuş... Hamilelikte yenir mi bilemiyorum. Annemde dinlemiş haberi sen yeme yinede diyor bana ben yemiyorum :44:
kızlar haberlerde okumuştum bal bebekler için iyi değilmiş zeka gelişimini etkiliyormuş... Hamilelikte yenir mi bilemiyorum. Annemde dinlemiş haberi sen yeme yinede diyor bana ben yemiyorum :44:
bebeklere iki yaşına gelene kadar şekerli yiyecekler yasak bunu biliyorum ama hamilelere yasak olduğunu hiç duymamıştım canım.
kızlar şu an ballar eskisi gibi doğal olmadığı için bebeklerde polen alerjileri çıkıyormuş, bu da hamilelikte yenilen balların ilerde bebeklerde polen alerjisine neden olduğu ortaya çıkmış. bir kaç makale okumuştum bununla ilgili. onun için gerçekten köyden aldığınız balları yemenizi öneririm
günaydınnn hamişlernasılsınız bakalım
Yenidoğan İhtiyaç Listesi
1- Giyim
a. Body
b. Zıbın
c. Çorap / patik
d. Pantolon
e. Pijama
f. Şapka / eldiven
g. Tulum
h. Uyku tulumu
i. Yelek
j. Mevlüt kıyafeti
ben hala yorgunum canım dün pestilim çıkmış haberi yoko konuda içim rahat.babam sağolsun çok güvenilir bir yerden alıyor. çok şükür gerçek balın tadını yıllar sonra öğrendim.
iyiyyizzz fıstığımm sen nasılsınn :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?