2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
ben hala yorgunum canım dün pestilim çıkmış haberi yok
iyi olmana sevindim geçtimi bulantın bir de ıhlamuru fazla içme hamilelere önermiyorlar benim bildiğim

bitki çayları evet çok fazla önerilmiyor ben yeşilçay çok içerdim bıraktım arada siyah çay içiyorum çok açık

günaydın anneler hasta olanlara geçmiş olsun dikkat etmek lazım ama olmuyor mikrop geldimi biz 10 gündür
hastalıklarla uğraşıyoruz kızım kreşten mikrop kapmış kusmayla başladı ateş ishalle devam etti dr.ilaçta vermedi sadece diyetle mikrobu atacak dedi pazar tam iyileşti büyük kızım ishal oldu pazartesi eşime geçti inşallah bana geçmez bende cuma günü gideceğim dr.ya ikili test için hepimiz iyi sonuçlar alırız ve bu dönemi atlatırız​

günaydın kızlar ben kuzumun ultrason çıktısını ekleyemedim yaa ugraştım ugraştım (

ne güzel yazmışsın canım teşekkürlerrr

lissteye göre battıkk galibaa

evettt ben de öyle düşünüyorumm. şimdiden ek iş aramak lazım

ben hala yorgunum canım dün pestilim çıkmış haberi yok
iyi olmana sevindim geçtimi bulantın bir de ıhlamuru fazla içme hamilelere önermiyorlar benim bildiğim

ıhlamuru doktorum istediğin kadar içebilirsin dedi canım. ben çok şükür iyiyim. işyerine yeni müdür yardımcısı geldi ilk günden kök söktürüyor onu bile hafife alıyorum, umursamıyorum, o kadar iyiyim yani

geçmiş olsun canım kızına kendine dikkat et

günaydın kızlar ben kuzumun ultrason çıktısını ekleyemedim yaa ugraştım ugraştım (
canım nasıl ekleyemedin?
http://www.kadinlarkulubu.com/sitede-yasadiginiz-sorunlar/506089-smile-kullanamiyorum.html
burda ki ayarları yaparsan daha rahat resim ekleyebilirsin

yok yahu abartmayın sizde tamam parça olarak çok da onların hepsi takım olarak satılıyor zaten ve bazı takımlardaki parçalar daha da fazla
doktorundan izin çıktıysa rahat olabilirsin duyma müdürü yeni ya kendini kabul ettirmeye çalışıyor ooo

günaydınnn hamişler nasılsınız bakalım
iyiyizzz güzelll anne....senin kızçelerrrr nasıl? bebiş üzüyormu senii bakemm?
ayy canım yaa neden ekleyemedin ki acaba?:44: konuya cevap veer sayfasının biraz altında eklenti ekle var...bide ordan denesenn

eferimmm kız sana bilinçli annee ne üzücenn güzel canını ve bebeğinii kuzuuuummm

ayy sorma canım tanışmaya odasına gittik, müsait misiniz dedik, adam bizi kovmaktan beter etti :2:

canım şaka yapıyoruz dediğin gibi bi kaç maaşla en güzel şekilde halledilebilir şeyler bunlar... bebek odası almayı düşünmüyordum ama baktım ki illa bir yatak dolap şifonyer alıcam,bari oda alıyım diyorum...

benim kızçeler yeni uyandılar canım karınlarını doyuracam birazdan bebişim de iyi galiba sanırsam koku hassasiyetim sona erdi eşime sarılıp yatabiliyorum sonunda
ama bu sıpam benim uykularımı şimdiden iptal etti gece bir uyanıyorum sabaha kadar bakıyorum tavana

bence hemen öyle bir takım alma önce park yatak gibi bişey al sonra bebişin aklı erdiğinde kendi beğenerek alsın odasını 3-4 -5 yaşına kadar yatabiliyor o park yatakda çocuklar
yeğenim 5 yaşın da ve hala yatabiliyor yatağın da
bir de konya damı büyüyecek bebişin

Son düzenleme:

:d sendemi eşinden ttiksindin aynı bende geçseydi bi an önceee

canım ama yine de dolap ta lazım şifonyer falan... daha şimdiden herkes birşeyler almaya başlamış(bana göstermeseler de:))
O da belli değil canım. Büyük ihtimalle eşimin tayinini İstanbul'a vericekler bi kaç aya kadar.... İstanbulda annemlerin yanında olucaz gibi görünüyor. KOnya bana zor olurdu. Hiç kimsem yok orda. Kayınvalidem de Akşehirde...Eğer KOnya'da olursam sürekli bizde kalır

ya kızlar bu bebeklerin kıyafetlerini vslerini nereye koyacaz? onları koymak içinde bişey alacağız değil mi? ben diyorum alırım oda takımını bir de park beşik park beişiği en fazla 2,5-3 yaşına kadar kullanır oda takımınıda 5-6 yaşına gelene kadar. sonra zaten aklı erecek ben onu istiyorum bunu istiyorum diyecek, kendisi alsın. ben şimdi oda takımı almanın mantıklı olduğunu düşünüyorum.

afiyet olsun canım...sende ye güzelcee prenseslerinlee ayyy iyi barii yaaa bitmesine sevindimm koku hassasiyetinin...

bizde alıcaz inşallahh oda...daha doğrusu anneannemiz alacakk...kayseride öyle bi adet var..ilk torunda anneanne alıyorr odasını...babaannede anna yanına koyulan beşiği alıyor...odanın diğer eksiklerini alıyor (halısı, perdesi, lambası vs.) ikiside vızır vızır çalışıyorr allah razı olsun...ellerine sağlık....alıyorlar bişeyler...örüyorlar..ördürüyorlar...cinsiyeti belli olsun diye bekliyorlar...renk seçimi açısından
inşallah eşinin tayini istanbula çıkar kuzuuuu...sen kal orda kal...gelme konyaya

:d sendemi eşinden ttiksindin aynı bende geçseydi bi an önceee
evet canım

akşehirli mi kaynanngil
rabbim huzurun sağlığın nerde daha iyi olacaksa orayı nasip etsin size canım eksik dua etmelim

insan eşinden tiksinir mi yaaaa :26:
malesef oluyor ben kızlar da iken olmamıştı inanmazdım da nasıl oluyormuş o diye ama bunda oldu birde ben eşimsiz yapamam ki

tiknirmiş cnmm ben yaşadım tiksinir derkenn kokuyoo güzelde koksa kokuyoo bide cinselliktende sogudumm
evet canım aynen eşime sarılmaya başladım öbürüde düzelecek inş

bende böyle düşünüyorum. yalnız alacağım dolabı çocuk odası alınca atmak istemiyorum. o yüzden ileride kullanabileceği odasına yakışacak bir dolap seçicem. ama tabi farklı bir renk isterse sırıtabilir. olmadı kıyafet odama koyarım. bir dolabım daha olsun daha ne isteyim :)

teşekkür ederiz canım
ben de seviniyorum valla
ama var ya kaynanamın yanın da hala devam ediyormuş gibi yapacağım
benden başkasına sözü geçmez hemen gir mutfağa başla işe derdi bu halimle bile dedi benim yaşadıklarım ona oyun gibi geliyormuş

oh sefanız olsun bebişin herseyi hazır olacak nede olsa ilk bebek
dün eşim denizliye gitmişti akşama döndü bulemsu ne alacağımı bilemedim nasıl güzel seyler var diyor
bari bebeğime bornoz takımı alaydın ya dedim
hiç aklıma gelmedi diyor
bizde kendimiz yapacağız 3 . bebeğin her esyasını sıfırdan bu biraz daha sanslı olacak ablalarından

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…