bende böyle düşünüyorum. yalnız alacağım dolabı çocuk odası alınca atmak istemiyorum. o yüzden ileride kullanabileceği odasına yakışacak bir dolap seçicem. ama tabi farklı bir renk isterse sırıtabilir. olmadı kıyafet odama koyarım. bir dolabım daha olsun daha ne isteyim :)
canım sana arkadaşımın yaptığı değişikliği söyleyebilirim bu konuda arkadaşım oğluna büyük yatak aldığında eski dolabın kapağını da yatağın başlığına uydurmuş ve değiştirmiştibende böyle düşünüyorum. yalnız alacağım dolabı çocuk odası alınca atmak istemiyorum. o yüzden ileride kullanabileceği odasına yakışacak bir dolap seçicem. ama tabi farklı bir renk isterse sırıtabilir. olmadı kıyafet odama koyarım. bir dolabım daha olsun daha ne isteyim :)
ya arkadaşlar benim evimde teyzemin çocuklarının oda takımı var hani komidini ayak ucuna koyunca beşik oluyor kaldırınca genç odası oluyor ya o teyzem atıyordu bizim de bir odamız boştu ewlenmeden misafir odası olur diye aldık içinde 3 lü gardolap 4 çekmeceli şifonyer komidin oyuncak dolabı ve kitaplığı mevcut rengi krem ve yeşil ama eşim cinsiyeti belli olsun rengini değiştirelim diyor çünkü eşim otel dekorasyon ahşaplarıyla uğraşıyor bir günlük işi var diyor ondan bişey almıyacağım ama seyyar bir beşik almam lazım yinede gerek yok değil mi bir süre onu kullansın büyüyünce daha modern genç odası alırız ona
teşekkür ederiz canım
ben de seviniyorum valla
ama var ya kaynanamın yanın da hala devam ediyormuş gibi yapacağım
benden başkasına sözü geçmez hemen gir mutfağa başla işe derdi bu halimle bile dedi benim yaşadıklarım ona oyun gibi geliyormuş
oh sefanız olsun bebişin herseyi hazır olacak nede olsa ilk bebek
dün eşim denizliye gitmişti akşama döndü bulemsu ne alacağımı bilemedim nasıl güzel seyler var diyor
bari bebeğime bornoz takımı alaydın ya dedim
hiç aklıma gelmedi diyor
bizde kendimiz yapacağız 3 . bebeğin her esyasını sıfırdan bu biraz daha sanslı olacak ablalarından
canım sana arkadaşımın yaptığı değişikliği söyleyebilirim bu konuda arkadaşım oğluna büyük yatak aldığında eski dolabın kapağını da yatağın başlığına uydurmuş ve değiştirmişti
ya kızlar bu bebeklerin kıyafetlerini vslerini nereye koyacaz? onları koymak içinde bişey alacağız değil mi? ben diyorum alırım oda takımını bir de park beşik park beişiği en fazla 2,5-3 yaşına kadar kullanır oda takımınıda 5-6 yaşına gelene kadar. sonra zaten aklı erecek ben onu istiyorum bunu istiyorum diyecek, kendisi alsın. ben şimdi oda takımı almanın mantıklı olduğunu düşünüyorum.
tiknirmiş cnmm ben yaşadım tiksinir derkenn kokuyoogüzelde koksa kokuyoo bide cinselliktende sogudumm
bizde alıcaz inşallahh oda...daha doğrusu anneannemiz alacakk...kayseride öyle bi adet var..ilk torunda anneanne alıyorr odasını...babaannede anna yanına koyulan beşiği alıyor...odanın diğer eksiklerini alıyor (halısı, perdesi, lambası vs.) ikiside vızır vızır çalışıyorr allah razı olsun...ellerine sağlık....alıyorlar bişeyler...örüyorlar..ördürüyorlar...cinsiyeti belli olsun diye bekliyorlar...renk seçimi açısından
inşallah eşinin tayini istanbula çıkar kuzuuuu...sen kal orda kal...gelme konyaya
bir sürü parçası varmış kuzum bence de gerek yok, mis gibi kullan 4-5 yaşına kadar:)
evet canım
akşehirli mi kaynanngil
rabbim huzurun sağlığın nerde daha iyi olacaksa orayı nasip etsin size canım eksik dua etmelim
malesef oluyor ben kızlar da iken olmamıştı inanmazdım da nasıl oluyormuş o diyeama bunda oldu birde ben eşimsiz yapamam ki
evet canım aynen eşime sarılmaya başladım öbürüde düzelecek inş
hayallerine devam et kuşum sen ben takıldığın yerde bir buluş yaparım sanakız cinsiyeti belli olmadığı için alamamıştır adam. maşallah topiğimizde her bebek çok şanslı olacak gibime geliyor. benim bebişimde Allah izin verirse her iki ailenin ilk torunu olacak. ayrı bir heyecanımız var.
ayyy süper bir fikir. Allah razı olsun senden. çünkü güzel bir dolap almayı düşünüyordum ziyan olmayacak. çok güzel hayallerime devam edebilirim. :)))
kız ben varım ya neden öyle diyosunnnanneanne bizde beşiğini alır sadece. diğerlerini biz alırız sanırım :)
inşallahhh canım yaaa konyayı da çok seviyorum ama kimsem yok orda :)
kız ben varım ya neden öyle diyosunnn
evettt akşehirli benimkiler :) aminnn inşallah canımcımm.
bana tuhaf geliyor canım yaa. benim sıkıntım varken eşimin tenini hissetmek ona dokunmak sarılmak daha iyi geliyor. Sanki onunla paylaşıyorum sıkıntımı, hafifliyor...
hayırlı olsun inş sağlıklı bir şekilde alırsın kucağınadoktora gittim bebeğin 8 haftalık olduğunu söledi.boyu 1.70 cm miş. muhtemelen 30 kasım gibi doğar dedi şimdiden hayırlı olsun size hayırlısıyla sağ salim kucağınıza alırsınız inş.
gelirsen konya ya görüşelim inşşahh bebişim bilseydim öncedennn gelmezdim hiç istanbula...
doktora gittim bebeğin 8 haftalık olduğunu söledi.boyu 1.70 cm miş. muhtemelen 30 kasım gibi doğar dedi şimdiden hayırlı olsun size hayırlısıyla sağ salim kucağınıza alırsınız inş.
hayallerine devam et kuşum sen ben takıldığın yerde bir buluş yaparım sana
ama sadece bornoz bari alsaydı havlu ve bornozun üretim yerine gidip de boş dönünce kızdım baya
böyle seyler de benden hevesli adam kızlarda dünyadan haberi yoktu bunda baba olmayı öğrendi sanırsam
evet canım senin bebeğin de ilk torun olmanın avantajını son dozuna kadar kullanacak bence
kız ben varım ya neden öyle diyosunnn
hoşgeldin canımslm kızlar ooooo bakıyorumda bebek odalarına ilk adımlar atılmışşş :)
3 hafta sonra tam net erkek desin ondan sorna düşüneceğim, oturduğum ev kayınpederin evi bize büraz küçük geliyor. bizde ev almayı düşünüyoruz ama istediğimiz gibi hala bulamadık bakalım nolcak, bulamazsak oyun parkı gibi bişiler alıcam yada yatak odasına sıkışacağız çocuk odası yapacapız kararsızım yaaaaa :44:
kızlar 3 gün tatil yaptık çok güzeldi fakat bebeğim geç kalkmama alışmıştı, erken kalkmamı hiç istemiyorüzülüyorumm
haftasonları hiç sabah bulantım olmuyor çıkarmıyom, haftaiçi oluyor hele hele haftanın ilk günü((
öyle canım eşimden uzak kalmaya çalışmak ki ben onsuz yapamam zaten gene sarılıyordum da nefesimi tutuyordum
ama bu hamilelik den kaynaklanan hassasiyet çok kötü oluyor
hatta benim bulantılarım başladığında annem eşin de kokuyor mu demişti daha test falan yapmadım ama annem şüpheleniyor
eşim jerenatör bakımı ile ilgilendiği için mazot kokar sürekli gülerek anne o hep mazot kokuyor demiştim
hay demez olaydım bu koku farklı koku adam yıkansa bile sabun adam da kötü kokuyordu
gelirsen konya ya görüşelim inşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?