2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

akşam eşimle odayı ölçtük bizim ev biraz küçük, beğendiğimiz oda takımının ölçülerine göre bir yerleştirme yaptık, 2seçenekten küçük olanı kaldı elimizde:) eşim autocadde çizdi yerleştirdi tek tek:) 3 kapaklı olanını istiyordum dolabın, 2 kapaklı olan rahat olacak gibi. olsun küçük müçük dedim zaten şifonyeri de var yeter şimdilik. evin kredisi 6 yıla bitecek o zaman satıp daha büyük bir eve geçecem eşyaları da yenileyecem o zaman kendisi seçer miniğim:)

canım sana arkadaşımın yaptığı değişikliği söyleyebilirim bu konuda arkadaşım oğluna büyük yatak aldığında eski dolabın kapağını da yatağın başlığına uydurmuş ve değiştirmişti

ya arkadaşlar benim evimde teyzemin çocuklarının oda takımı var hani komidini ayak ucuna koyunca beşik oluyor kaldırınca genç odası oluyor ya o teyzem atıyordu bizim de bir odamız boştu ewlenmeden misafir odası olur diye aldık içinde 3 lü gardolap 4 çekmeceli şifonyer komidin oyuncak dolabı ve kitaplığı mevcut rengi krem ve yeşil ama eşim cinsiyeti belli olsun rengini değiştirelim diyor çünkü eşim otel dekorasyon ahşaplarıyla uğraşıyor bir günlük işi var diyor ondan bişey almıyacağım ama seyyar bir beşik almam lazım yinede gerek yok değil mi bir süre onu kullansın büyüyünce daha modern genç odası alırız ona

Son düzenleme:

bir sürü parçası varmış kuzum bence de gerek yok, mis gibi kullan 4-5 yaşına kadar:)

kız cinsiyeti belli olmadığı için alamamıştır adam. maşallah topiğimizde her bebek çok şanslı olacak gibime geliyor. benim bebişimde Allah izin verirse her iki ailenin ilk torunu olacak. ayrı bir heyecanımız var.

ayyy süper bir fikir. Allah razı olsun senden . çünkü güzel bir dolap almayı düşünüyordum ziyan olmayacak. çok güzel hayallerime devam edebilirim. :)))

ben de o eşyalardan dolayı alayım diyorum canım. bezleri olacak asılacak eşyaları olacak...

tiknirmiş cnmm ben yaşadım tiksinir derkenn kokuyoo güzelde koksa kokuyoo bide cinselliktende sogudumm

canım senin eşindeydi sorun ama. seni sevdiğini hissettirerek ve bebeği düşünerek hareket etse tiksinmezdin bence..

anneanne bizde beşiğini alır sadece. diğerlerini biz alırız sanırım :)
inşallahhh canım yaaa konyayı da çok seviyorum ama kimsem yok orda :)

bir sürü parçası varmış kuzum bence de gerek yok, mis gibi kullan 4-5 yaşına kadar:)

aynen ben de öyle düşünüyorum hatta okula başlayana kadar çünkü alsak da öyle bişey lazım ve sağlam sadece küçük yatağı yok içinde ortopedik onu alacağım parmaklıklatını takacağım hepsi o bir de eşim evi aldığımızda kapılarımız çok kötüydü mesela makineyle bir zımpara yaptı sonra makineyle vernik sıktı ahşap rengi herkes hayran kaldı bir de tv ünitesini ben cizdim o renkleri seçtik istediğim gibi yaptı bu konuda ona güveniyorum sıfır gibi yapar...

evettt akşehirli benimkiler :) aminnn inşallah canımcımm.
bana tuhaf geliyor canım yaa. benim sıkıntım varken eşimin tenini hissetmek ona dokunmak sarılmak daha iyi geliyor. Sanki onunla paylaşıyorum sıkıntımı, hafifliyor...

doktora gittim bebeğin 8 haftalık olduğunu söledi.boyu 1.70 cm miş. muhtemelen 30 kasım gibi doğar dedi şimdiden hayırlı olsun size hayırlısıyla sağ salim kucağınıza alırsınız inş.

hayallerine devam et kuşum sen ben takıldığın yerde bir buluş yaparım sana
ama sadece bornoz bari alsaydı havlu ve bornozun üretim yerine gidip de boş dönünce kızdım baya
böyle seyler de benden hevesli adam kızlarda dünyadan haberi yoktu bunda baba olmayı öğrendi sanırsam
evet canım senin bebeğin de ilk torun olmanın avantajını son dozuna kadar kullanacak bence

anneanne bizde beşiğini alır sadece. diğerlerini biz alırız sanırım :)
inşallahhh canım yaaa konyayı da çok seviyorum ama kimsem yok orda :)
kız ben varım ya neden öyle diyosunnn

öyle canım eşimden uzak kalmaya çalışmak ki ben onsuz yapamam zaten gene sarılıyordum da nefesimi tutuyordum
ama bu hamilelik den kaynaklanan hassasiyet çok kötü oluyor
hatta benim bulantılarım başladığında annem eşin de kokuyor mu demişti daha test falan yapmadım ama annem şüpheleniyor
eşim jerenatör bakımı ile ilgilendiği için mazot kokar sürekli gülerek anne o hep mazot kokuyor demiştim
hay demez olaydım bu koku farklı koku adam yıkansa bile sabun adam da kötü kokuyordu

doktora gittim bebeğin 8 haftalık olduğunu söledi.boyu 1.70 cm miş. muhtemelen 30 kasım gibi doğar dedi şimdiden hayırlı olsun size hayırlısıyla sağ salim kucağınıza alırsınız inş.
hayırlı olsun inş sağlıklı bir şekilde alırsın kucağına

slm kızlar ooooo bakıyorumda bebek odalarına ilk adımlar atılmışşş :)
3 hafta sonra tam net erkek desin ondan sorna düşüneceğim, oturduğum ev kayınpederin evi bize büraz küçük geliyor. bizde ev almayı düşünüyoruz ama istediğimiz gibi hala bulamadık bakalım nolcak, bulamazsak oyun parkı gibi bişiler alıcam yada yatak odasına sıkışacağız çocuk odası yapacapız kararsızım yaaaaa :44:

hayırlısı olsun. inşallah sende sağ salim bebeğini kucağına alırsın. hala topiğimize katılanlar var ne güzel.

hee takıldığım yerleri sana söyleyeyim. nede olsa tecrübeli annesin. ikiniz içinde bu bebek size yeni heyecanlar katıyor belli. inşallah erkek olurda baya farklı duygular yaşarsınız.

bizimki şımarmaz inşallah. ben şımartmam eminimde büyükler dayanamaz her istediğini yapar gibime geliyor. gerçi eşiminde her istediği olmuş ama çok mütevazidir. hayırlısı bakalım.

hoşgeldin canım
bakalım bebeğin sansıyla gelir ve gönlüne göre bir ev alırsın o doğmadan inşş

hayatttt çok sevindim canım hayırlı olsun oğluşunnnn ilk cinsiyetini belli eden bebiş seninki oldu böylece :))
başından beri hamileliğin nasılg eçiyor? bulantıların var anladığım kadarıyla kaçıncı haftadan beri oluyor ve kusma boyutuna ulaşıyor mu bulantılar? iştahın nasıl??
ayrıca son ultrason resmini de eklememişsinnnn merak ettik ama şimdi bizzzzz. daha önce eklediğin ultrason resmi de tıklanıp açılmıyor her nedenseeee

ayyy düşünsene adam çamaşır suyu kokarmış mazot kokmamak içinn. bi de "bak aşkım mis gibi kokuyorum"falan dermiş

gelirsen konya ya görüşelim inşş

ayy inşallah canım yaa. artık ben gelmiyorum eşim geliyor buraya. bi daha taşınmaya gelirim heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…