2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

erkek dedimi doktorunn???

gunaydın anneler

ankete kızım olacak yazmıştım öyle hissediyordum ama oğlumuz olacakmış.....24 mayısta randevum var bakalım şimdi %70 oğlum ama ben kesın gözuyle bakıyorum doktor emın konuştu ben sormadan söyledi.....

anketi açan arkadaş değiştirebiliyormuyuz anketi....

evet canım bu bebek bize gelmeseymiş deve falan kesecekmişiz galiba
aminnnn diyorum bütün kalbimle
şımarmaz canım bilinçli bir anne baba olduktan sonra ne kadar büyükleri severlerse sevsinler anne baba olarak dozu güzel ayarlarsın siz:13:

söyleme o zaman kaynanangile...alla alla zihniyete bak...neden böylee bi oyun yapasın...diğer elticanlara lafı geçmiyorr tabi...yap bulemsuu yaapp

evet canım benim annemler tarafında ilk torun bidee anneanne dede dayılar çok heyecanlılar...eşim tarafında 6. ama onlarında küçük oğullarının ilk çocuğu olacağı için meraktalar annemler zaten istediğim bebek takımını alacaklar...bi kaç yere baktım bile kız olursa şu, oğlan olursa bu diyee beğendim bilee kafamdaa
bakalım inşallah kayınvalidemde istediğim beşiği ve diğer şeyleri alırr:44: kendi kafasına göre hareket ederse sinirlenirim çünkü...

yavrummm zaten her parçası varmış elinde...eee eşinde yenileme yapacaksaa süperr olur bencee...bizlerin çok öyle bişeyi mecbur alacazz...bence sen değerlendir elindekilerii

daha şimdidenn ıvır zıvır bişeylerii oldu bizimm şanslı sıpalarınn dolap şart

bizdede ilk torundaa anneanne alıyor...

ohhh maşallahhh ne güzellmiş kızz

doktora gittim bebeğin 8 haftalık olduğunu söledi.boyu 1.70 cm miş. muhtemelen 30 kasım gibi doğar dedi şimdiden hayırlı olsun size hayırlısıyla sağ salim kucağınıza alırsınız inş.

gözün aydın canım...kasımın son annesi sensinn hayırlısıyla...ilk bebeğinmi?

gğnaydın kızlar.. sohbet bayaa derin. bebek odası :)))

bende istiyorum. ne kadar güzel modeller var. ama öncelikle isteğim kesinlikleee BAMBU BEŞİK :))

kızlar birşey soracağım. 5 gündür istifra etmiyordum. serumlardan dolayı fakat bu sabah aç karınla olan hapımı içmemle 10 dk. sonra suyu falan çıkarmam bir oldu. o hap tsh içindi. şimdi tekrar içsem mi? içmesem mi?

arkadaşlar size bi sorum olacak sizinde hamilelikte karın ağrılarınız oluyormu ben 8 haftalık hamileyim ve karın ağrılarım çok şiddetli oluyor son 2 gündür dahada arttı sizce neden olabilir??

ben çamaşır suyunu çok severim canım ama onun kokusun dan bile tiksindim teklif etti bana eşim kokuyorum ya ne yapmalıyım ben diye
o öyle yapınca daha çok içimden tutuyordu

Biz de dün gittik kontrole Allah'a şükür su anda hersey normal doktorum erkek olabilir ama net olarak gelecek ay görürüz dedi galiba 2 erkek evlat anası olucam :) bir de ikili test yapmayacakmış gereksiz bulduğunu gelecek ay asıl önemli testi yapacagını söyledi su anda hala sadece folik aside devam gelecek ay kan hapına da başlayacakmışız tahlillerde kanım iyi çıkmıştı bir de bu doktor hiç kilo istemiyor yaa zaten 53 le başlamıştım almadı 56 oldum çok bile almissin dikkat et iştahına dedi haydee gel de tut :)

inanmıyorumm ciddi misinn. ne büyük terbiyesizlik. ben olsam ağzımı öyle bi açardım ki valla gözüm bişi görmezdi. iyi dayanıyosun. sürekli bulantım ağrım var de o zaman.

hoşbuldukkkkkk
inş. canım yaa şöle geniş çarşıdan arıyorum işime yakın inş. doğmadan taşınsam ne güzel olur.
rabbim huzurunun sağlığın bozulmayacağı agız tadının devam edeceği gönlüne göre evler versin inşşşş

öyle bir imkan yok galiba
annesininbirtasi yapacam canım bulantım yoksa bilem var diyeceğim

selam canım. bende bir sabah hap içtikten sonra çıkarmıştım. hapımı tekrar içmiştim. birde günlük alım miktarı varya düşündüm normalde de tamamını ememiyordur vücut içsem en azından eksik kalmaz diye ve içtim. sonuçta yediklerimizi 10 dk bağırsaklara göndermiyoruz.

arkadaşlar size bi sorum olacak sizinde hamilelikte karın ağrılarınız oluyormu ben 8 haftalık hamileyim ve karın ağrılarım çok şiddetli oluyor son 2 gündür dahada arttı sizce neden olabilir??

bende oluyor bazen ama ilk haftalarda gaz sancısı gibiydi birde ayaklarını sakın üşütmee tatlım oda yapıyor

doktoruna sor kuzum biz ne dersek seni yanıltırız belki farklı bir şekilde almanı söyleyecek (tok karna falan gibi), sen ona danış emin ol..

bilemiyorum canım sadece içtiğin sumuydu çıkan ?

geçmiş olsun canım. bambu beşik nasıl oluyor yaa hiç görmemiştimmm...

olur canım normal. rahim büyümesinden kaynaklanıyordur.

inanmıyorumm ciddi misinn. ne büyük terbiyesizlik. ben olsam ağzımı öyle bi açardım ki valla gözüm bişi görmezdi. iyi dayanıyosun. sürekli bulantım ağrım var de o zaman.
he anne tuvalete gidip ögürerek kusmak hoşuma gidiyor boğazlarıma çok iyi geliyor dedim bende

haklısın yaa sonuçta çıktı gei içeyim diye düşünüyorum bende.
doktoruna sor kuzum biz ne dersek seni yanıltırız belki farklı bir şekilde almanı söyleyecek (tok karna falan gibi), sen ona danış emin ol..
aslında haklısın hem net bir bilgi olur. yine başıma gelirse bişiy der en azından.
bilemiyorum canım sadece içtiğin sumuydu çıkan ?
su bulanıktı hapın renginde...
geçmiş olsun canım. bambu beşik nasıl oluyor yaa hiç görmemiştimmm...

olur canım normal. rahim büyümesinden kaynaklanıyordur.

hemen googleye yazıp bak. hemen bak bayılacaksın:)))

he anne tuvalete gidip ögürerek kusmak hoşuma gidiyor boğazlarıma çok iyi geliyor dedim bende

iyi demişsin.

şöylee cadı kaynana bir bana düşmedi. ahh bir düşseydi nasıl stres atardım üzerinde :)))

ben önceki gün kayınvalidemdeydim. hemen battaniye ısıtıcı koymuş bir köşeye kumandalarıda koymuş. habire sevdiğim şeyler yaptı. ben uzandım ara ara. çok üzerime titrer.
hatta ona diyorum hadi gelin-kaynanacılık oynayalım sen bana laf sok ben sana laf sokayım diyorum :)))) o da ben çok çektim yeter kaynanadan diyo:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…