slm kızlar ooooo bakıyorumda bebek odalarına ilk adımlar atılmışşş :)
3 hafta sonra tam net erkek desin ondan sorna düşüneceğim, oturduğum ev kayınpederin evi bize büraz küçük geliyor. bizde ev almayı düşünüyoruz ama istediğimiz gibi hala bulamadık bakalım nolcak, bulamazsak oyun parkı gibi bişiler alıcam yada yatak odasına sıkışacağız çocuk odası yapacapız kararsızım yaaaaa :44:
hoşgeldin canım
bakalım bebeğin sansıyla gelir ve gönlüne göre bir ev alırsın o doğmadan inşş
evet canım bu bebek bize gelmeseymiş deve falan kesecekmişiz galibahayırlısı olsun. inşallah sende sağ salim bebeğini kucağına alırsın. hala topiğimize katılanlar var ne güzel.
hee takıldığım yerleri sana söyleyeyim. nede olsa tecrübeli annesin. ikiniz içinde bu bebek size yeni heyecanlar katıyor belli. inşallah erkek olurda baya farklı duygular yaşarsınız.
bizimki şımarmaz inşallah. ben şımartmam eminimde büyükler dayanamaz her istediğini yapar gibime geliyor. gerçi eşiminde her istediği olmuş ama çok mütevazidir. hayırlısı bakalım.
söyleme o zaman kaynanangile...alla alla zihniyete bak...neden böylee bi oyun yapasın...diğer elticanlara lafı geçmiyorr tabi...yap bulemsuu yaappteşekkür ederiz canım
ben de seviniyorum valla
ama var ya kaynanamın yanın da hala devam ediyormuş gibi yapacağım
benden başkasına sözü geçmez hemen gir mutfağa başla işe derdi bu halimle bile dedi benim yaşadıklarım ona oyun gibi geliyormuş
oh sefanız olsun bebişin herseyi hazır olacak nede olsa ilk bebek
dün eşim denizliye gitmişti akşama döndü bulemsu ne alacağımı bilemedim nasıl güzel seyler var diyor
bari bebeğime bornoz takımı alaydın ya dedim
hiç aklıma gelmedi diyor
bizde kendimiz yapacağız 3 . bebeğin her esyasını sıfırdan bu biraz daha sanslı olacak ablalarından
yavrummm zaten her parçası varmış elinde...eee eşinde yenileme yapacaksaa süperr olur bencee...bizlerin çok öyle bişeyi mecbur alacazz...bence sen değerlendir elindekileriiya arkadaşlar benim evimde teyzemin çocuklarının oda takımı var hani komidini ayak ucuna koyunca beşik oluyor kaldırınca genç odası oluyor ya o teyzem atıyordu bizim de bir odamız boştu ewlenmeden misafir odası olur diye aldık içinde 3 lü gardolap 4 çekmeceli şifonyer komidin oyuncak dolabı ve kitaplığı mevcut rengi krem ve yeşil ama eşim cinsiyeti belli olsun rengini değiştirelim diyor çünkü eşim otel dekorasyon ahşaplarıyla uğraşıyor bir günlük işi var diyor ondan bişey almıyacağım ama seyyar bir beşik almam lazım yinede gerek yok değil mi bir süre onu kullansın büyüyünce daha modern genç odası alırız ona
ben de o eşyalardan dolayı alayım diyorum canım. bezleri olacak asılacak eşyaları olacak...
anneanne bizde beşiğini alır sadece. diğerlerini biz alırız sanırım :)
inşallahhh canım yaaa konyayı da çok seviyorum ama kimsem yok orda :)
aynen ben de öyle düşünüyorum hatta okula başlayana kadar çünkü alsak da öyle bişey lazım ve sağlam sadece küçük yatağı yok içinde ortopedik onu alacağım parmaklıklatını takacağım hepsi o bir de eşim evi aldığımızda kapılarımız çok kötüydü mesela makineyle bir zımpara yaptı sonra makineyle vernik sıktı ahşap rengi herkes hayran kaldı bir de tv ünitesini ben cizdim o renkleri seçtik istediğim gibi yaptı bu konuda ona güveniyorum sıfır gibi yapar...
doktora gittim bebeğin 8 haftalık olduğunu söledi.boyu 1.70 cm miş. muhtemelen 30 kasım gibi doğar dedi şimdiden hayırlı olsun size hayırlısıyla sağ salim kucağınıza alırsınız inş.
ben çamaşır suyunu çok severim canım ama onun kokusun dan bile tiksindim teklif etti bana eşim kokuyorum ya ne yapmalıyım ben diyeayyy düşünsene adam çamaşır suyu kokarmış mazot kokmamak içinn. bi de "bak aşkım mis gibi kokuyorum"falan dermiş
ayy inşallah canım yaa. artık ben gelmiyorum eşim geliyor buraya. bi daha taşınmaya gelirim heralde
teşekkür ederiz canım
ben de seviniyorum valla
ama var ya kaynanamın yanın da hala devam ediyormuş gibi yapacağım
benden başkasına sözü geçmez hemen gir mutfağa başla işe derdi bu halimle bile dedi benim yaşadıklarım ona oyun gibi geliyormuş
oh sefanız olsun bebişin herseyi hazır olacak nede olsa ilk bebek
dün eşim denizliye gitmişti akşama döndü bulemsu ne alacağımı bilemedim nasıl güzel seyler var diyor
bari bebeğime bornoz takımı alaydın ya dedim
hiç aklıma gelmedi diyor
bizde kendimiz yapacağız 3 . bebeğin her esyasını sıfırdan bu biraz daha sanslı olacak ablalarından
rabbim huzurunun sağlığın bozulmayacağı agız tadının devam edeceği gönlüne göre evler versin inşşşşhoşbuldukkkkkk
inş. canım yaa şöle geniş çarşıdan arıyorum işime yakın inş. doğmadan taşınsam ne güzel olur.
gunaydın anneler
ankete kızım olacak yazmıştım öyle hissediyordum ama oğlumuz olacakmış.....24 mayısta randevum var bakalım şimdi %70 oğlum ama ben kesın gözuyle bakıyorum doktor emın konuştu ben sormadan söyledi.....
anketi açan arkadaş değiştirebiliyormuyuz anketi....
gğnaydın kızlar.. sohbet bayaa derin. bebek odası :)))
bende istiyorum. ne kadar güzel modeller var. ama öncelikle isteğim kesinlikleee BAMBU BEŞİK :))
kızlar birşey soracağım. 5 gündür istifra etmiyordum. serumlardan dolayı fakat bu sabah aç karınla olan hapımı içmemle 10 dk. sonra suyu falan çıkarmam bir oldu. o hap tsh içindi. şimdi tekrar içsem mi? içmesem mi?
arkadaşlar size bi sorum olacak sizinde hamilelikte karın ağrılarınız oluyormu ben 8 haftalık hamileyim ve karın ağrılarım çok şiddetli oluyor son 2 gündür dahada arttı sizce neden olabilir??
bende istiyorum. ne kadar güzel modeller var. ama öncelikle isteğim kesinlikleee BAMBU BEŞİK :))
kızlar birşey soracağım. 5 gündür istifra etmiyordum. serumlardan dolayı fakat bu sabah aç karınla olan hapımı içmemle 10 dk. sonra suyu falan çıkarmam bir oldu. o hap tsh içindi. şimdi tekrar içsem mi? içmesem mi?
bilemiyorum canım sadece içtiğin sumuydu çıkan ?gğnaydın kızlar.. sohbet bayaa derin. bebek odası :)))
arkadaşlar size bi sorum olacak sizinde hamilelikte karın ağrılarınız oluyormu ben 8 haftalık hamileyim ve karın ağrılarım çok şiddetli oluyor son 2 gündür dahada arttı sizce neden olabilir??
he anne tuvalete gidip ögürerek kusmak hoşuma gidiyor boğazlarıma çok iyi geliyor dedim bendeinanmıyorumm ciddi misinn. ne büyük terbiyesizlik. ben olsam ağzımı öyle bi açardım ki valla gözüm bişi görmezdi. iyi dayanıyosun. sürekli bulantım ağrım var de o zaman.
haklısın yaa sonuçta çıktı gei içeyim diye düşünüyorum bende.selam canım. bende bir sabah hap içtikten sonra çıkarmıştım. hapımı tekrar içmiştim. birde günlük alım miktarı varya düşündüm normalde de tamamını ememiyordur vücut içsem en azından eksik kalmaz diye ve içtim. sonuçta yediklerimizi 10 dk bağırsaklara göndermiyoruz.
aslında haklısın hem net bir bilgi olur. yine başıma gelirse bişiy der en azından.doktoruna sor kuzum biz ne dersek seni yanıltırız belki farklı bir şekilde almanı söyleyecek (tok karna falan gibi), sen ona danış emin ol..
su bulanıktı hapın renginde...bilemiyorum canım sadece içtiğin sumuydu çıkan ?
geçmiş olsun canım. bambu beşik nasıl oluyor yaa hiç görmemiştimmm...
olur canım normal. rahim büyümesinden kaynaklanıyordur.
bende oluyor bazen ama ilk haftalarda gaz sancısı gibiydi birde ayaklarını sakın üşütmee tatlımoda yapıyor
he anne tuvalete gidip ögürerek kusmak hoşuma gidiyor boğazlarıma çok iyi geliyor dedim bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?