2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

valla ben stres atamıyorum stres oluyorum
ohhh allah aranızı bozmasın gelin kaynan olarak seytan aranıza girmesin
benim kaynanm da çok çekmiş ben nasıl çektim bulemsuda çeksin diyor çevrsinde diğer 2 geline sözü geçmiyormuş onları anneleri nazlı yetiştirmiş
eşimin kuzenide asıl bulemsunun babası yok teyse nazlı olması gereken o dedi
kaynanm da yok ona ne yüklersem taşır gene yüzüme bakar diyor
bir de bilse ya

hay allahhh böyle kaynanalarda var işte, sağolsun benimki iyidir. böyle sorunlarımız yok olsada lafımı sokarım ben, ben böyle herşeyi savunan bir tipim, hakıszlığa tahammül edemem iş yerimde de böyleyimm, bir gün sivri başımı gönderecekler kayınvalidem böyle olsa of ne kavga ederdik bizde ama değil,

maşallah canım yaa ne kadar erkenden söylemiş doktorun..kaç haftalıktın gittiğinde? demekki çok tecrübeli bi gözmüş...bizimkilerde görseler bilee söylemiyorlar..:44: bilmiyorum belkidee görememiştirrr bizim doktor teyzemizz
gözün aydın..rabbim gönül muradını versinnn

hem suçlu hem güçlü açıkça söylüyor bir de...

hııh sen öyle san deyip geçseydin.

eşin ne yapıyor bu durumda

3 sene aynı evde kaldık yaşım küçüktü belkide ondan ses etmiyorum yaptıklarına canım ben

aman rabbim hiç kimseye gelin kaynana gerginliği yaşatmasın inşş
çünkü bu olayda en çok yara alan eşimiz oluyor
karagözlümün hatırına unutuyorum yaptıklarını
nede olsa kaynanamın dünyada yaptığı en iyi iş kocacığımı doğurmak

hem suçlu hem güçlü açıkça söylüyor bir de...

hııh sen öyle san deyip geçseydin.

eşin ne yapıyor bu durumda
eşim ona hiç taviz vermez canım hatta ona bu olayı anlattığım da sen öyle san diyemedin mi diye bana kızmıştı

ha suda var ben eşimle annesini ve babasının çok güzel dedikodusunu yaparım hiç kızmaz bana bir de ne oldu diye kendi sorar benle birlik olur onları konusur

resim merakla bekliyoruzzzzzzzzz

bu arada biz oturma odamıza dolap yaptırdık düng eldi beyaz-krem çekmeceli raflı elbise askılığı olan gayet yetişkin dolabı daha çok ben kullanıcam gibi görünüyor :)) büyüdüğünde onun istediği gibi bir bebek odası alırız

CANIM benimde aslen memleketim konya akşehir ....ama tabiki senin istanbulda yasaman daha mantıklı

güzel boyayıp dekore ettikten sonra kullanırsın zaten ilerde yenilersin...benimde oğlumun genç odası vardı onun fazla parcalarını bebiş için kullanmayı düşünüyorum sonra büyüyünce genç odası alırım onada şimdilk seyyar bi beşik alsam yeterli gibi...

bebişimizi dün gördüm 9+2 doktor yolunda herşey dedi baya şekillenmiş gördüm ilk defa 14 mayısta ikili test için gideceğiz o zamana kadar beklemedeyizzz

ilk kaçıncı hafta hareketlendiğini gördünüz bizimki çok uslu görünüyor şimdilik

maşallah ne güzel. bizde 16sında falan gidicez.

valla ben olsam o kaynanayı öyle bi hale getirirdim ki kelime edemezdi bana. çok cadıyım bu konularda. Allahtan eşin senin yanında da sen çok sıkıntı etmiyorsun. Eşinin destek olması çok güzel. Diyebilirdi "bulemsu o hasta yaşlı alttan al"falan diye... Allahtan öyle değil.

oh maşallah canım. ben ikili yaptırmıcam,doktora da söyledim.
4mayıs gelse de bebeişimi görebilsem ben deee.çok özledim onuu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…