he anne tuvalete gidip ögürerek kusmak hoşuma gidiyor boğazlarıma çok iyi geliyor dedim bende
hemen googleye yazıp bak. hemen bak bayılacaksın:)))
he anne tuvalete gidip ögürerek kusmak hoşuma gidiyor boğazlarıma çok iyi geliyor dedim bende
rabbim huzurunun sağlığın bozulmayacağı agız tadının devam edeceği gönlüne göre evler versin inşşşş
tşk ederim çoook sağoooll dikkat ederim
iyi demişsin.
şöylee cadı kaynana bir bana düşmedi. ahh bir düşseydi nasıl stres atardım üzerinde :)))
ben önceki gün kayınvalidemdeydim. hemen battaniye ısıtıcı koymuş bir köşeye kumandalarıda koymuş. habire sevdiğim şeyler yaptı. ben uzandım ara ara. çok üzerime titrer.
hatta ona diyorum hadi gelin-kaynanacılık oynayalım sen bana laf sok ben sana laf sokayım diyorum :)))) o da ben çok çektim yeter kaynanadan diyo:))
valla ben stres atamıyorum stres oluyorum
ohhh allah aranızı bozmasın gelin kaynan olarak seytan aranıza girmesin
benim kaynanm da çok çekmiş ben nasıl çektim bulemsuda çeksin diyor çevrsinde diğer 2 geline sözü geçmiyormuş onları anneleri nazlı yetiştirmiş
eşimin kuzenide asıl bulemsunun babası yok teyse nazlı olması gereken o dedi
kaynanm da yok ona ne yüklersem taşır gene yüzüme bakar diyor
bir de bilse ya
gunaydın anneler
ankete kızım olacak yazmıştım öyle hissediyordum ama oğlumuz olacakmış.....24 mayısta randevum var bakalım şimdi %70 oğlum ama ben kesın gözuyle bakıyorum doktor emın konuştu ben sormadan söyledi.....
anketi açan arkadaş değiştirebiliyormuyuz anketi....
benim kaynanm da çok çekmiş ben nasıl çektim bulemsuda çeksin diyor çevrsinde diğer 2 geline sözü geçmiyormuş onları anneleri nazlı yetiştirmiş
bir de bilse ya
hayırlı olsun inş sağlıklı bir şekilde alırsın kucağına
3 sene aynı evde kaldık yaşım küçüktü belkide ondan ses etmiyorum yaptıklarına canım benhay allahhh böyle kaynanalarda var işte, sağolsun benimki iyidir. böyle sorunlarımız yok olsada lafımı sokarım ben, ben böyle herşeyi savunan bir tipim, hakıszlığa tahammül edemem iş yerimde de böyleyimm, bir gün sivri başımı göndereceklerkayınvalidem böyle olsa of ne kavga ederdik bizde ama değil,
eşim ona hiç taviz vermez canım hatta ona bu olayı anlattığım da sen öyle san diyemedin mi diye bana kızmıştıhem suçlu hem güçlü açıkça söylüyor bir de...
hııh sen öyle san deyip geçseydin.
eşin ne yapıyor bu durumda
hayatttt çok sevindim canım hayırlı olsun oğluşunnnn ilk cinsiyetini belli eden bebiş seninki oldu böylece :))
başından beri hamileliğin nasılg eçiyor? bulantıların var anladığım kadarıyla kaçıncı haftadan beri oluyor ve kusma boyutuna ulaşıyor mu bulantılar? iştahın nasıl??
ayrıca son ultrason resmini de eklememişsinnnn merak ettik ama şimdi bizzzzz. daha önce eklediğin ultrason resmi de tıklanıp açılmıyor her nedenseeee
CANIM benimde aslen memleketim konya akşehir ....ama tabiki senin istanbulda yasaman daha mantıklıcanım ama yine de dolap ta lazım şifonyer falan... daha şimdiden herkes birşeyler almaya başlamış(bana göstermeseler de:))
O da belli değil canım. Büyük ihtimalle eşimin tayinini İstanbul'a vericekler bi kaç aya kadar.... İstanbulda annemlerin yanında olucaz gibi görünüyor. KOnya bana zor olurdu. Hiç kimsem yok orda. Kayınvalidem de Akşehirde...Eğer KOnya'da olursam sürekli bizde kalır
ya arkadaşlar benim evimde teyzemin çocuklarının oda takımı var hani komidini ayak ucuna koyunca beşik oluyor kaldırınca genç odası oluyor ya o teyzem atıyordu bizim de bir odamız boştu ewlenmeden misafir odası olur diye aldık içinde 3 lü gardolap 4 çekmeceli şifonyer komidin oyuncak dolabı ve kitaplığı mevcut rengi krem ve yeşil ama eşim cinsiyeti belli olsun rengini değiştirelim diyor çünkü eşim otel dekorasyon ahşaplarıyla uğraşıyor bir günlük işi var diyor ondan bişey almıyacağım ama seyyar bir beşik almam lazım yinede gerek yok değil mi bir süre onu kullansın büyüyünce daha modern genç odası alırız ona
bebişimizi dün gördüm 9+2 doktor yolunda herşey dedi baya şekillenmiş gördüm ilk defa 14 mayısta ikili test için gideceğiz o zamana kadar beklemedeyizzz
ilk kaçıncı hafta hareketlendiğini gördünüz bizimki çok uslu görünüyor şimdilik
bir de bilse ya
3 sene aynı evde kaldık yaşım küçüktü belkide ondan ses etmiyorum yaptıklarına canım ben
aman rabbim hiç kimseye gelin kaynana gerginliği yaşatmasın inşş
çünkü bu olayda en çok yara alan eşimiz oluyor
karagözlümün hatırına unutuyorum yaptıklarını
nede olsa kaynanamın dünyada yaptığı en iyi iş kocacığımı doğurmak
bebişimizi dün gördüm 9+2 doktor yolunda herşey dedi baya şekillenmiş gördüm ilk defa 14 mayısta ikili test için gideceğiz o zamana kadar beklemedeyizzz
ilk kaçıncı hafta hareketlendiğini gördünüz bizimki çok uslu görünüyor şimdilik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?