12 hafta da gördüm ben canım hareketli halinibebişimizi dün gördüm 9+2 doktor yolunda herşey dedi baya şekillenmiş gördüm ilk defa 14 mayısta ikili test için gideceğiz o zamana kadar beklemedeyizzz
ilk kaçıncı hafta hareketlendiğini gördünüz bizimki çok uslu görünüyor şimdilik
12 hafta da gördüm ben canım hareketli halini
bebişimizi dün gördüm 9+2 doktor yolunda herşey dedi baya şekillenmiş gördüm ilk defa 14 mayısta ikili test için gideceğiz o zamana kadar beklemedeyizzz
ilk kaçıncı hafta hareketlendiğini gördünüz bizimki çok uslu görünüyor şimdilik
arkadaşlar size bi sorum olacak sizinde hamilelikte karın ağrılarınız oluyormu ben 8 haftalık hamileyim ve karın ağrılarım çok şiddetli oluyor son 2 gündür dahada arttı sizce neden olabilir??
olsun canım sağlıklı olsun da varsın geriden takip edinbizim ki daha ufak o zamannnn teyzesi hareketlenir bi sonrakinde inşallah hızlı hızlıbiz kasım annelerini tarih itibariyle biraz geriden takip ediyoruz eh hadi hayırlısı
7. haftadan beri henüz kusma olmaksızın bulantılarım az ya da çok devam ediyor, çoğunlukla haftaiçi işe giderken depresyona giriyoruz hep beraberce sanırım :)
bir de sorum şu sezeryan muhtemel doğum tarihinden kaç gün önce olabilir en az?? aynı gün bile olabilir mi?
merhaba arkadaşlar
hepinize güzel hamilelikler diliyorum bu günlerinizin tadını çıkarın o test bu test derken bir bakmışsınız zaman akıııppp gitmiiişşyazdıklarınızı okuyunca neler geride bırakmışız dedimmm
merhaba arkadaşlar
hepinize güzel hamilelikler diliyorum bu günlerinizin tadını çıkarın o test bu test derken bir bakmışsınız zaman akıııppp gitmiiişşyazdıklarınızı okuyunca neler geride bırakmışız dedimmm
günaydın kızlar nasılsınızzz sabah benim gibi bulantıdan yemek yiyemeyenlerr kahvaltılık gevreği denesinler hem süt içmiş gib oluyo hemde karın doyuruyoo
tünaydın kızlarrrr; sonunda bende listede yerimi aldımmm :) aranızzda hiçç gebelikte cilt mantarı yasayan var mı doktora gidemedim henüzama boynum göbeğim falan yuvarlak yuvarlak lekelendi ve kasıntı yapıyor ne yapmalıyım acaBA bebişime bi sıkıntısı olur mu merak ediyorum çok ??
olsun canım sağlıklı olsun da varsın geriden takip edin
sezeryan mı düşünüyorsun da canım ?
tünaydın kızlarrrr; sonunda bende listede yerimi aldımmm :) aranızzda hiçç gebelikte cilt mantarı yasayan var mı doktora gidemedim henüzama boynum göbeğim falan yuvarlak yuvarlak lekelendi ve kasıntı yapıyor ne yapmalıyım acaBA bebişime bi sıkıntısı olur mu merak ediyorum çok ??
haydi gözün aydın kız bebişide geliyor topiğin demek kiKızlarr bebeğimi gördüm,kan tahlilimi de verdim geldimmmEnse kalınlığı normal dedi dr, inşallah test sonucum da temiz çıkar..
Bu arada kız olabilirmiş
Bu seferkinde uyuyordu bebişim hem de parmağı ağzında, diğer eli de havada açık 5 parmağı da belli oluyorduDoktor tık tık makineyle dürttü ama hiiiç istifini bozmuyor bizimki, üçüncü,dördüncü dürtmesinden sonra hafifçe yan döndü de ensesi ölçüldü hi hi
canım aksi bir durum olmadıktan sonra bebeğin suyun da sorun yoksa kalp atışın da yoksa sezeryan olmuyor ilk doğum da bekleniyor son 40. hatta 41. haftaya kadarşimdi benim sat 19-20 şubat muhtemel doğum tarihi 25-26 kasım normal doğum çok istiyorum ama olaki olağandışı bir durum olursa bu süreden ne kadar önce olur diye merak ettim yoksa Allahım inşallah izin verirde bebeğim zamanında gelir en büyük duam sağlıklı ve normal doğumla olması
banyodan çıkarken maşrapaya sirkeli su koyup en son onunla durulanıp biraz öyle bekle sonra kurulan canım. geçmiş olsun . artmaması için her banyodan sonra böyle yapabilirsin hatta geçince bile arada vücudu dezenfekte etmekte fayda var
canım gözün aydın. bebeğin dediğin gibi bizimkilere göre çok küçük. 14 mayısta kıpır kıpır görürsün yavrunu merak etme. bende 8+5 te gitmiştim. öylece yatıyordu. zaten kol bacak belli değildi. dün 12+1 de doktorun karnıma vurmasıyla kıpırdamaya başladı. sanki uyuyordu da uyandırdık bebeciği :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?