2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
kaynanamla aramızda 20 yaş var ben evlendiğimde 39 yaşındaydı yaşlı bir gadun değil yani

12 hafta da gördüm ben canım hareketli halini

12 hafta da gördüm ben canım hareketli halini

bizim ki daha ufak o zamannnn teyzesi hareketlenir bi sonrakinde inşallah hızlı hızlı biz kasım annelerini tarih itibariyle biraz geriden takip ediyoruz eh hadi hayırlısı

7. haftadan beri henüz kusma olmaksızın bulantılarım az ya da çok devam ediyor, çoğunlukla haftaiçi işe giderken depresyona giriyoruz hep beraberce sanırım :)

bir de sorum şu sezeryan muhtemel doğum tarihinden kaç gün önce olabilir en az?? aynı gün bile olabilir mi?

merhaba arkadaşlar

hepinize güzel hamilelikler diliyorum bu günlerinizin tadını çıkarın o test bu test derken bir bakmışsınız zaman akıııppp gitmiiişş yazdıklarınızı okuyunca neler geride bırakmışız dedimmm

canım gözün aydın. bebeğin dediğin gibi bizimkilere göre çok küçük. 14 mayısta kıpır kıpır görürsün yavrunu merak etme. bende 8+5 te gitmiştim. öylece yatıyordu. zaten kol bacak belli değildi. dün 12+1 de doktorun karnıma vurmasıyla kıpırdamaya başladı. sanki uyuyordu da uyandırdık bebeciği :))

arkadaşlar size bi sorum olacak sizinde hamilelikte karın ağrılarınız oluyormu ben 8 haftalık hamileyim ve karın ağrılarım çok şiddetli oluyor son 2 gündür dahada arttı sizce neden olabilir??

genelde boş gebeliklerde karın ağrısı çok oluyor. kalp atışını gördüysen korkmana gerek yok.rahimin büyümesinden kaynaklı olabilir.

tünaydın kızlarrrr; sonunda bende listede yerimi aldımmm :) aranızzda hiçç gebelikte cilt mantarı yasayan var mı doktora gidemedim henüzama boynum göbeğim falan yuvarlak yuvarlak lekelendi ve kasıntı yapıyor ne yapmalıyım acaBA bebişime bi sıkıntısı olur mu merak ediyorum çok ??

olsun canım sağlıklı olsun da varsın geriden takip edin
sezeryan mı düşünüyorsun da canım ?

Ay bizde bu 36 haftalıkları falan görebilecek miyiz ki? Biran önce ilerlesin istiyorum ben :)

sizin doğum gelmiş bile rabbim bir avazda kurtarsın inşşş
kızınız mı olacak oğlunuz mu?

Merhaba; Bende aranıza yeni katıldım 12+3 günlük bebeğim,dün 2li test yaptırdık ultarasyonda herşey normal çıktı ense kalınlığı falan,okadar hareketliydiki enseyi görebilmek için biraz bekledik:) kan tahlili sonucunuda cumartesi alacağım inşallah hiç bi problem çıkmaz.. Herkese sağlıklı hamilelikler diliyorum..

günaydın kızlar nasılsınızzz sabah benim gibi bulantıdan yemek yiyemeyenlerr kahvaltılık gevreği denesinler hem süt içmiş gib oluyo hemde karın doyuruyoo

günaydın kızlar nasılsınızzz sabah benim gibi bulantıdan yemek yiyemeyenlerr kahvaltılık gevreği denesinler hem süt içmiş gib oluyo hemde karın doyuruyoo

günaydınn canımm. çok şükür iyiyiz.öğle yemeğimizi yedik şimdik. açık bir çay içeyim diyorum :26:
nestle nesfit yiyorum ben de ara öğünler de. içine ceviz de koyuyorum. biraz da üzüm dediğin gibi mideyi rahatsız etmiyor.

banyodan çıkarken maşrapaya sirkeli su koyup en son onunla durulanıp biraz öyle bekle sonra kurulan canım. geçmiş olsun . artmaması için her banyodan sonra böyle yapabilirsin hatta geçince bile arada vücudu dezenfekte etmekte fayda var

Kızlarr bebeğimi gördüm,kan tahlilimi de verdim geldimmm Ense kalınlığı normal dedi dr, inşallah test sonucum da temiz çıkar..
Bu arada kız olabilirmiş
Bu seferkinde uyuyordu bebişim hem de parmağı ağzında, diğer eli de havada açık 5 parmağı da belli oluyordu Doktor tık tık makineyle dürttü ama hiiiç istifini bozmuyor bizimki, üçüncü,dördüncü dürtmesinden sonra hafifçe yan döndü de ensesi ölçüldü hi hi

olsun canım sağlıklı olsun da varsın geriden takip edin
sezeryan mı düşünüyorsun da canım ?

şimdi benim sat 19-20 şubat muhtemel doğum tarihi 25-26 kasım normal doğum çok istiyorum ama olaki olağandışı bir durum olursa bu süreden ne kadar önce olur diye merak ettim yoksa Allahım inşallah izin verirde bebeğim zamanında gelir en büyük duam sağlıklı ve normal doğumla olması

valla bebeğine olan zararını bilemem ama sana etkisi çok olur, iz kalabilir. beklediğin hata hemen git doktora ihmale gelmez böyle şeyler

haydi gözün aydın kız bebişide geliyor topiğin demek ki testlerin de temiz çıkar inş canım
canım aksi bir durum olmadıktan sonra bebeğin suyun da sorun yoksa kalp atışın da yoksa sezeryan olmuyor ilk doğum da bekleniyor son 40. hatta 41. haftaya kadar

hemen deneyeceğim teşekkür ederim umarım geçer

Amin canım Aminnnnn ilk defa bu kez belirgindi herşeyi en azından tomurcukları şükürler olsun Rabbime hayırlı sağlıklı doğumlarını da görelimmmm
muayene öncesi şu tatlı olayını da denicem şuana kadar denemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…