3 sene aynı evde kaldık yaşım küçüktü belkide ondan ses etmiyorum yaptıklarına canım ben
aman rabbim hiç kimseye gelin kaynana gerginliği yaşatmasın inşş
çünkü bu olayda en çok yara alan eşimiz oluyor
karagözlümün hatırına unutuyorum yaptıklarını
nede olsa kaynanamın dünyada yaptığı en iyi iş kocacığımı doğurmak
resim merakla bekliyoruzzzzzzzzz
bu arada biz oturma odamıza dolap yaptırdık düng eldi beyaz-krem çekmeceli raflı elbise askılığı olan gayet yetişkin dolabı daha çok ben kullanıcam gibi görünüyor :)) büyüdüğünde onun istediği gibi bir bebek odası alırız
bebişimizi dün gördüm 9+2 doktor yolunda herşey dedi baya şekillenmiş gördüm ilk defa 14 mayısta ikili test için gideceğiz o zamana kadar beklemedeyizzz
ilk kaçıncı hafta hareketlendiğini gördünüz bizimki çok uslu görünüyor şimdilik
şimdi benim sat 19-20 şubat muhtemel doğum tarihi 25-26 kasım normal doğum çok istiyorum ama olaki olağandışı bir durum olursa bu süreden ne kadar önce olur diye merak ettim yoksa Allahım inşallah izin verirde bebeğim zamanında gelir en büyük duam sağlıklı ve normal doğumla olması
paşan hayırlı olsunn tatlımm sağlıcakla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin allahsudem34 kullanıcısından alıntı
gunaydın anneler
ankete kızım olacak yazmıştım öyle hissediyordum ama oğlumuz olacakmış.....24 mayısta randevum var bakalım şimdi %70 oğlum ama ben kesın gözuyle bakıyorum doktor emın konuştu ben sormadan söyledi.....
anketi açan arkadaş değiştirebiliyormuyuz anketi..
hayırlı olsun tatlım doktor banada erkek demişti :) bir ay sonra gel kesin net sölerim dedi banada erkek olcak gbi geliyor. sağlıkla gelsin paşamızzzzzz yerim onları yerrrrrrrr
:) aminnn canım, aynı evde yaşamak çok zor, belki bizde aynı evde yaşasak sorunlar çıkardı
tatlım görmemişim ben msjını, doktor bana erkek dedi evet, 3 ay bitince gitmiştim 4 boyutlu ultrasonuda var. belirti olarak bilmiyorum mide bulantımla uğraştım hep, birde ilk zamanlar hep muz yiyordum :) bir ablam demişti muz isterse canın erkek oluyor diye :) ama sonra 3 ayımda hep ekşi yedim, sanırım belli bişeyim yok.
görtüntüyü senin için tekrar ekliyeyim ama son hali değil bu.
Eki Görüntüle 399527 işte paşammm yakışıklı prensimmmmannesinin cennet bahçesiii, gülüüüüüüüüü
hayırlı olsun tatlımmm, sağlıkla gelsin bebişinnn
Kızlarr bebeğimi gördüm,kan tahlilimi de verdim geldimmmEnse kalınlığı normal dedi dr, inşallah test sonucum da temiz çıkar..
Bu arada kız olabilirmiş
Bu seferkinde uyuyordu bebişim hem de parmağı ağzında, diğer eli de havada açık 5 parmağı da belli oluyorduDoktor tık tık makineyle dürttü ama hiiiç istifini bozmuyor bizimki, üçüncü,dördüncü dürtmesinden sonra hafifçe yan döndü de ensesi ölçüldü hi hi
paşan hayırlı olsunn tatlımm sağlıcakla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin allah
Merhaba; Bende aranıza yeni katıldım12+3 günlük bebeğim,dün 2li test yaptırdık ultarasyonda herşey normal çıktı ense kalınlığı falan,okadar hareketliydiki enseyi görebilmek için biraz bekledik:) kan tahlili sonucunuda cumartesi alacağım inşallah hiç bi problem çıkmaz.. Herkese sağlıklı hamilelikler diliyorum..
Kızlarr bebeğimi gördüm,kan tahlilimi de verdim geldimmmEnse kalınlığı normal dedi dr, inşallah test sonucum da temiz çıkar..
Bu arada kız olabilirmiş
Bu seferkinde uyuyordu bebişim hem de parmağı ağzında, diğer eli de havada açık 5 parmağı da belli oluyorduDoktor tık tık makineyle dürttü ama hiiiç istifini bozmuyor bizimki, üçüncü,dördüncü dürtmesinden sonra hafifçe yan döndü de ensesi ölçüldü hi hi
hayırlı olsun tatlım doktor banada erkek demişti :) bir ay sonra gel kesin net sölerim dedi banada erkek olcak gbi geliyor. sağlıkla gelsin paşamızzzzzz yerim onları yerrrrrrrr
tatlım görmemişim ben msjını, doktor bana erkek dedi evet, 3 ay bitince gitmiştim 4 boyutlu ultrasonuda var. belirti olarak bilmiyorum mide bulantımla uğraştım hep, birde ilk zamanlar hep muz yiyordum :) bir ablam demişti muz isterse canın erkek oluyor diye :) ama sonra 3 ayımda hep ekşi yedim, sanırım belli bişeyim yok.
Eki Görüntüle 399527 işte paşammm yakışıklı prensimmmmannesinin cennet bahçesiii, gülüüüüüüüüü
hayatbanagüzelll
canımmm çok sevindimmm Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin aminnnnn
öğle arasında bölümden birinin cenazesi vardı oraya gittik öğle yemeğini kaçırdık neyseki direktörümüz sağolsun bize bişeyler ısmarladı
etti gelmesini bekliyoruz söylemek istemezdim ama pizza yiyeceğim bişey olmaz sanırım
selam bende kasım annesiyimmmbenide alın aranıza
aramıza hoşgeldin canımm seninkiler iki tane sanırım
hayatbanagüzelll
canımmm çok sevindimmm Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin aminnnnn
hoşgeldin. inşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın. 2 li test sonucunda iyi çıkar umarım. sen sonradan katıldın ama bebişin baya büyümüş, geç fakat hızlı bir giriş oldu :)))
inşallah sonuçların iyi çıkar. ayyy benimkinin de rahatını bozdu doktor. ama bizimki sanki yatağında uyuyor. o kadar rahat döndü ki aynı eşime benzettim. :))
kız olabilir demiş doktorun hayırlısı olsun. 1 çocuğum olacaksa kız olsun isterdim, 2 tane düşündüğüm için bu çocuğa yorum yapmıyorum :)))
yaaa ama sen ekşilere başlamıştın, senin oğlan şaşırttı bizi bak. hayırlısı olsun canım. aslan gibi bir oğlun olur inşallah. benim öğrenmeme tam 1 ay var. seviniyorum çünkü daha geç başlayacağız alışverişe :))). herkes sabırsız beklesinler bakalım.
selam bende kasım annesiyimmmbenide alın aranıza
öğle arasında bölümden birinin cenazesi vardı oraya gittik öğle yemeğini kaçırdık neyseki direktörümüz sağolsun bize bişeyler ısmarladı
etti gelmesini bekliyoruz söylemek istemezdim ama pizza yiyeceğim bişey olmaz sanırım
ilk zamanlar yani bulantımın başladığı 7. haftadan itibaren sabahları tek yiyebildiğim şey muzdu midem itiraz etmiyordu muza üstelik kabız bile yapmamıştı ama tabi bu bir gösterge değil sanırım :)
bu ultrason resmin 15 gün önce çekilen sanıyorum. aramızda süre olarak 3 hafta kadar olduğunu düşünürsek benimkide şuan bu senin resmine göre 1 hafta önce çekilmiş ultrason resmi. fotoğraftaki duruşlar çok benziyor, kesenin içinde çok benzer duruşları var, bu sebeple merak ettim aslında belirtilerini vs .:) hayırlı sağlıklı olsundaaaa insan başka ne ister
hoşgeldin. inşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın. 2 li test sonucunda iyi çıkar umarım. sen sonradan katıldın ama bebişin baya büyümüş, geç fakat hızlı bir giriş oldu :)))
Selam kızlar Allah nasip ederse bende Kasım annesi olacağım
ikizi olan ikinci annemiz hoşgeldinhoşbulduk tatlımewet benim ikizlerim olucak allahın izniyle..
teşekkür ederim tatlımm, aminnnnnnn tek arzumuzz
evett sorma hemde ne ekşiler :)))) saymiyim şimdi. ama cebimde ekşi olmadan gezemez oldumteşekkürler tatlım aminn aslan gibi annesine bakacak, yere bakan yürek yakan , kızları üzmeyennn bir oğlan olsun inş. :) bende başladım sayılmaz 1-2 üstlük aldm 1 ay sonra kesin desin öyle başlıycam :)
kız helvahoş geldin çatal bıçakla krşılıyorum kusura bakma
afiyet olsunnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?