teşekkür ederim tatlımm, aminnnnnnn tek arzumuzz
evett sorma hemde ne ekşiler :)))) saymiyim şimdi. ama cebimde ekşi olmadan gezemez oldumteşekkürler tatlım aminn aslan gibi annesine bakacak, yere bakan yürek yakan , kızları üzmeyennn bir oğlan olsun inş. :) bende başladım sayılmaz 1-2 üstlük aldm 1 ay sonra kesin desin öyle başlıycam :)
kız helvahoş geldin çatal bıçakla krşılıyorum kusura bakma
afiyet olsunnnn
Selam kızlar Allah nasip ederse bende Kasım annesi olacağım
hoşbulduk tatlımewet benim ikizlerim olucak allahın izniyle..
aslında şöyle birşey de var, olası doğum tarihi hesaplamada baz olarak 28 günde bir adet döngüsü ele alınıyor eğer döngüleriniz uzunsa, tam bilmiyorum ama olası doğum tarihine 3er gün mü öyle birşeyler ekleniyor hesaplama biraz değişiyor, örneğin benim 35 günü bile bulabiliyordu, 33 31 vs zaten ultrasonda 20 kasım diyor, benim doğumum 23 25 kasımı bulur gibi
bu internetten yapılan doğum tarihi hesaplama tablosunda adet döngünü de belirtiyosun ya canım, ben 29-30 yazmıştım 25 26 kasım çıkmıştı doktorum da bu şekilde belirtti sorduğumda.
ay canım bebe kıyafeti almayı çekti gidemde bir bebek kıyafeti alayım eltimin kızına 3 aylık olmadı daha aguu diyordu dün bana
tamam sen yengem sen bir bireysin anlıyorum seni diyorum sıpa hala agu agu diye bişeyler anlatıp gülüyor
akşam tam eşime parkta yeğeniyle olanları anlatıyordum bir tıp geldi karnıma elimi karnıma götürdüm ve evet sen de vardın dedim eşim gülüyor hareketime
bu arada yaşına girmemiş bebek ve anne karnındaki bebek iletişim kurabiliyorlarmış
belkide eltimin kız benle değil kuzeniyle konusuyordu
hoşgeldinnnnnn
ay ne tatlı cetvelin kesede 2 tane bebekk maşallahhh
sudem34 kullanıcısından alıntı
gunaydın anneler
ankete kızım olacak yazmıştım öyle hissediyordum ama oğlumuz olacakmış.....24 mayısta randevum var bakalım şimdi %70 oğlum ama ben kesın gözuyle bakıyorum doktor emın konuştu ben sormadan söyledi.....
anketi açan arkadaş değiştirebiliyormuyuz anketi..
hayırlı olsun tatlım doktor banada erkek demişti :) bir ay sonra gel kesin net sölerim dedi banada erkek olcak gbi geliyor. sağlıkla gelsin paşamızzzzzz yerim onları yerrrrrrrr
:) aminnn canım, aynı evde yaşamak çok zor, belki bizde aynı evde yaşasak sorunlar çıkardı
tatlım görmemişim ben msjını, doktor bana erkek dedi evet, 3 ay bitince gitmiştim 4 boyutlu ultrasonuda var. belirti olarak bilmiyorum mide bulantımla uğraştım hep, birde ilk zamanlar hep muz yiyordum :) bir ablam demişti muz isterse canın erkek oluyor diye :) ama sonra 3 ayımda hep ekşi yedim, sanırım belli bişeyim yok.
görtüntüyü senin için tekrar ekliyeyim ama son hali değil bu.
Eki Görüntüle 399527 işte paşammm yakışıklı prensimmmmannesinin cennet bahçesiii, gülüüüüüüüüü
ilk zamanlar yani bulantımın başladığı 7. haftadan itibaren sabahları tek yiyebildiğim şey muzdu midem itiraz etmiyordu muza üstelik kabız bile yapmamıştı ama tabi bu bir gösterge değil sanırım :)
bu ultrason resmin 15 gün önce çekilen sanıyorum. aramızda süre olarak 3 hafta kadar olduğunu düşünürsek benimkide şuan bu senin resmine göre 1 hafta önce çekilmiş ultrason resmi. fotoğraftaki duruşlar çok benziyor, kesenin içinde çok benzer duruşları var, bu sebeple merak ettim aslında belirtilerini vs .:) hayırlı sağlıklı olsundaaaa insan başka ne ister
ben senin bebişini gördükçe hep YAMAN diye hitap edesim geliyor soyadınıza da uyumlu senin adınada
Hehe Allah iyiliğini versin hayattt, çok şekersinnnn
Bu arada benim de ekşi ve tuzlu krizim tatlıya döndü ama doktorum da kız olabilir dedi ne olacak kiii??? Bir ay sonra ters köşe yapmasın doktorlarımız bizee
Eki Görüntüle 399563
işte bol bol agulayan bizim bebeğimiz ama bu foto doğduğu gün çekildi
sudem34 kullanıcısından alıntı
gunaydın anneler
ankete kızım olacak yazmıştım öyle hissediyordum ama oğlumuz olacakmış.....24 mayısta randevum var bakalım şimdi %70 oğlum ama ben kesın gözuyle bakıyorum doktor emın konuştu ben sormadan söyledi.....
anketi açan arkadaş değiştirebiliyormuyuz anketi..
hayırlı olsun tatlım doktor banada erkek demişti :) bir ay sonra gel kesin net sölerim dedi banada erkek olcak gbi geliyor. sağlıkla gelsin paşamızzzzzz yerim onları yerrrrrrrr
:) aminnn canım, aynı evde yaşamak çok zor, belki bizde aynı evde yaşasak sorunlar çıkardı
tatlım görmemişim ben msjını, doktor bana erkek dedi evet, 3 ay bitince gitmiştim 4 boyutlu ultrasonuda var. belirti olarak bilmiyorum mide bulantımla uğraştım hep, birde ilk zamanlar hep muz yiyordum :) bir ablam demişti muz isterse canın erkek oluyor diye :) ama sonra 3 ayımda hep ekşi yedim, sanırım belli bişeyim yok.
görtüntüyü senin için tekrar ekliyeyim ama son hali değil bu.
Eki Görüntüle 399527 işte paşammm yakışıklı prensimmmmannesinin cennet bahçesiii, gülüüüüüüüüü
ilk zamanlar yani bulantımın başladığı 7. haftadan itibaren sabahları tek yiyebildiğim şey muzdu midem itiraz etmiyordu muza üstelik kabız bile yapmamıştı ama tabi bu bir gösterge değil sanırım :)
bu ultrason resmin 15 gün önce çekilen sanıyorum. aramızda süre olarak 3 hafta kadar olduğunu düşünürsek benimkide şuan bu senin resmine göre 1 hafta önce çekilmiş ultrason resmi. fotoğraftaki duruşlar çok benziyor, kesenin içinde çok benzer duruşları var, bu sebeple merak ettim aslında belirtilerini vs .:) hayırlı sağlıklı olsundaaaa insan başka ne ister
aaa benziyorlar mı ? belki seninde erkektir öğrenince mutlaka yaz :)
Eki Görüntüle 399563
Eki Görüntüle 399563
hoşgeldin canımmm
Allah nasip ederse doğum tarihlerimiz aynı benimde 30.11.2012
hoşgeldinnnnnn
babasına çekmiş canım kaynım nokta atışı yapmış bebek aynı ona benzemiş
büyük kızı kendine benzemiyor diye üzülüyordu bu doğunca tebrik ederim nokta atışı yapmışsın aynı sen dedimay nasıl seviniyor bana benziyor diye
benim kızların resimlerinide bulayım durun size
hoşbulduk canımaynı tarihlerde doğum yapıcaz demek ne güzel umarım bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almak nasip olur... bulantıların oluyormu nasıl geçiyor hamilelik ben berbat durumdayım
oyyy yesinlerr onun keyfiniiKızlarr bebeğimi gördüm,kan tahlilimi de verdim geldimmmEnse kalınlığı normal dedi dr, inşallah test sonucum da temiz çıkar..
Bu arada kız olabilirmiş
Bu seferkinde uyuyordu bebişim hem de parmağı ağzında, diğer eli de havada açık 5 parmağı da belli oluyorduDoktor tık tık makineyle dürttü ama hiiiç istifini bozmuyor bizimki, üçüncü,dördüncü dürtmesinden sonra hafifçe yan döndü de ensesi ölçüldü hi hi
aldıkk hemen seni aramızaaa ketenim helvammm hoşgeldinnnselam bende kasım annesiyimmmbenide alın aranıza
ikinci ikiz annesi geldi aramızaaa...maşallahhhoşbulduk tatlımewet benim ikizlerim olucak allahın izniyle..
ay canım bebe kıyafeti almayı çekti gidemde bir bebek kıyafeti alayım eltimin kızına 3 aylık olmadı daha aguu diyordu dün bana
tamam sen yengem sen bir bireysin anlıyorum seni diyorum sıpa hala agu agu diye bişeyler anlatıp gülüyor
akşam tam eşime parkta yeğeniyle olanları anlatıyordum bir tıp geldi karnıma elimi karnıma götürdüm ve evet sen de vardın dedim eşim gülüyor hareketime
bu arada yaşına girmemiş bebek ve anne karnındaki bebek iletişim kurabiliyorlarmış
belkide eltimin kız benle değil kuzeniyle konusuyordu
benimde aklıma gelmedi değil pek yaman bişi olcak babaya çekerse ayy evet soyadımızada uyuyo dimiii hehee ben arada halil sezai koycam diyom babasıda isyaaaan diye bağırıyor evde pek bir komiğizzzzzzzzzz
sağol canım amin versin :))))))))
sende tam tersi olmuş olabilir bence bu cinsiyet işi o ekşilere tatlılara pek bakmıyor sanki :)
Eki Görüntüle 399563
benim ilk bebeğim ve bi oğlum olacak Allah nasip ederse..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?