2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

Hehe Allah iyiliğini versin hayattt, çok şekersinnnn

Bu arada benim de ekşi ve tuzlu krizim tatlıya döndü ama doktorum da kız olabilir dedi ne olacak kiii??? Bir ay sonra ters köşe yapmasın doktorlarımız bizee

doğrudur canımmm bebekler ancak bebek dillerinden anlarrr

ay yirim ben onların agularınıııı

ben senin bebişini gördükçe hep YAMAN diye hitap edesim geliyor soyadınıza da uyumlu senin adınada

benimde aklıma gelmedi değil pek yaman bişi olcak babaya çekerse ayy evet soyadımızada uyuyo dimiii hehee ben arada halil sezai koycam diyom babasıda isyaaaan diye bağırıyor evde pek bir komiğizzzzzzzzzz

sağol canım amin versin :))))))))
sende tam tersi olmuş olabilir bence bu cinsiyet işi o ekşilere tatlılara pek bakmıyor sanki :)

babasına çekmiş canım kaynım nokta atışı yapmış bebek aynı ona benzemiş
büyük kızı kendine benzemiyor diye üzülüyordu bu doğunca tebrik ederim nokta atışı yapmışsın aynı sen dedim ay nasıl seviniyor bana benziyor diye
benim kızların resimlerinide bulayım durun size

bulemsu bakalım bizimkiler kime benziycekk :) merak ediyorum doğrusu geçen arkadaşım doğum yaptı aynı anneye benziyor.

bu kime benzer bilmem de canım benim büyük kız aynı baba kopyası küçük de benim kopyam

hoşbulduk canım aynı tarihlerde doğum yapıcaz demek ne güzel umarım bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almak nasip olur... bulantıların oluyormu nasıl geçiyor hamilelik ben berbat durumdayım

ah olmaz mı canımm yemek yiyince başlıyor bulantım öyle dengeli beslenemiyorum maalesef

ona rağmen 2.5 kilo almışım nasıl alıyorsam anlyamadım da... sen nasılsın kilo artışı azalışı var mı

oyyy yesinlerr onun keyfinii pek ehl-i keyf bişey olcakk seniin bebeğinn canım...allah gönlündekini versin inşallahh sağlıklı sıhhatli hayırlı bi evlatt
selam bende kasım annesiyimmmbenide alın aranıza
aldıkk hemen seni aramızaaa ketenim helvammm hoşgeldinnn
hoşbulduk tatlımewet benim ikizlerim olucak allahın izniyle..
ikinci ikiz annesi geldi aramızaaa...maşallahh

yaaa ne tatlııı...kimbilir belkidee kuzeninee haberler veriyordur bu dünyadann...maşallahh

çılgınn çiftt siziii
Eki Görüntüle 399563
işte bol bol agulayan bizim bebeğimiz ama bu foto doğduğu gün çekildi

maşallahhh çok güzel bi kız olcakkk...hayırlı evlat olsunn dilerimm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…