Eki Görüntüle 399563
işte bol bol agulayan bizim bebeğimiz ama bu foto doğduğu gün çekildi
benim ilk bebeğim ve bi oğlum olacak Allah nasip ederse..
bu kime benzer bilmem de canım benim büyük kız aynı baba kopyası küçük de benim kopyam
hayırlı olsun canımmm
hemen nasıl anlıyorlar cinsiyet için erken değil mi :26:
yaseki ve ketenhelva hoşgeldiniz. Sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız inşallah. ikiz bebek beni hep heyecanlandırmıştır. güzel bir o kadar zor. Allah kolaylık versin diyorum.
maşallah çok güzel bebek
kuzum senin koca tarafında erkek bebek yok mu? hep kızlardan bahsediyorsun?
bilemiyorum canım ama sarısın mavi gözlü olabilir dayısı gibiaaa oğlanlar çoğalıyor mu ne :) bir minik paşa daha benimde oğlan :)
hadi yaaa :) ne güzel işte bu bira sna biraz babaya benzer o zman :)
Eki Görüntüle 399592
gene küçük kızım 3 günlükken
Eki Görüntüle 399591
buda büyük kızım
Eki Görüntüle 399588
bu küçük kız doğdu gün
Eki Görüntüle 399587
bu kızlarım küçükken
bilemiyorum canım ama sarısın mavi gözlü olabilir dayısı gibi
büyük kızım da allahım annem gibi beyaz tenli yeşil gözlü olsun diye çok dua ettim babasına benzemesine karsın kızım beyaz tenli
bunda ise vefat eden bir abim var sarısın mavi gözlü ona benziyecek gibi doğuyor içime
ablasıda hiç benden duymamasına karsın anne sarısın mavi gözlü bir erkek kardeşim olmuş diye rüyasın da gördü bir kaç defa
erkek bebek anneden alırmış genlerini abilerim yeşil gözlüler ben babama çekmişim
Eki Görüntüle 399592
Eki Görüntüle 399591
buda büyük kızım
Eki Görüntüle 399588
bu küçük kız doğdu gün
Eki Görüntüle 399587
bu kızlarım küçükken
yok canım kaynanamın 3 oğlu var gelinlerden 4 kız torun sahibi oldular
Eki Görüntüle 399592
Eki Görüntüle 399591
buda büyük kızım
Eki Görüntüle 399588
bu küçük kız doğdu gün
Eki Görüntüle 399587
bu kızlarım küçükken
inşallahhh gönlündeki gibi olur canımm...seninki Allahın izniylee erkek olacak...benim içime iyideenn iyiye erkek doğuyorr seni düşününceebilemiyorum canım ama sarısın mavi gözlü olabilir dayısı gibi
büyük kızım da allahım annem gibi beyaz tenli yeşil gözlü olsun diye çok dua ettim babasına benzemesine karsın kızım beyaz tenli
bunda ise vefat eden bir abim var sarısın mavi gözlü ona benziyecek gibi doğuyor içime
ablasıda hiç benden duymamasına karsın anne sarısın mavi gözlü bir erkek kardeşim olmuş diye rüyasın da gördü bir kaç defa
çok başka olma durumu yok benceeinaşallah canım, benim kocamda maviş sarışın bende sarışın yeşil gözlü, annededemiz maviş. babaannemiz maviş, halamız maviş. dayımız yeşilll bakalım merakla bekliyozzzzzzz kuzumu
ah olmaz mı canımm yemek yiyince başlıyor bulantım öyle dengeli beslenemiyorum maalesef
ona rağmen 2.5 kilo almışım nasıl alıyorsam anlyamadım da... sen nasılsın kilo artışı azalışı var mı
aaa benziyorlar mı ? belki seninde erkektir öğrenince mutlaka yaz :)
hımm duruşları çok benziyor gayet sırtüstü ve tam keseyi ortalamış şekilde yatıyor minik ayak tomurcukları da seninki gibi yukarda görünüyor, belli olunca yazarım inşallah canım Allah hayırlısını versin, benim için sağlıklı olması önemli de sadece duruşları çok benzediği için yazmak istedim, hatta bir ara ekleyeyim inşallah.
yaseku ve ketenhelva hoşgeldiniz. Sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız inşallah. ikiz bebek beni hep heyecanlandırmıştır. güzel bir o kadar zor. Allah kolaylık versin diyorum.
erkek bebek anneden alırmış genlerini abilerim yeşil gözlüler ben babama çekmişim
yok canım o tam bir yay burcudur fazlasıyla dışa dönük bir toplum da hiç yabancılık çekmez anası gibi o huyuda babasına benziyor yanimaşallah canım yane güzel yavruların var. Allah onları sana bağışlasın. nasılda büyümüşler. ikiside çok güzel. yalnız büyük kız çok masum göründü yüzüme. içine daha dönük sanki.
kız evlat hasretlerini gelinlerini kızları gibi görüp gidermeyenlere Allah ne güzelde kız torun nasip etmiş.
allah gönlüne göre versin canım bebişin gönlündeki kişiye çeksinmaşallahhh fıstıklaraaa çok tatlılarr..allah bağışlasın...güzel günlerini göstersinn sana ve eşinee:26:
inşallahhh gönlündeki gibi olur canımm...seninki Allahın izniylee erkek olacak...benim içime iyideenn iyiye erkek doğuyorr seni düşününcee
çok başka olma durumu yok benceemaşallahhh hepinizz mavişş mavişşş ne güzell bende sarışın yeşil gözlüyüm..eşim küçükken sarı gibiymiş...şimdide açık tenli ama saçları açık kumral...benim saçlar pırasa eşim bonuss
bakalımmm yavrummm kime ne kadar benzeyecekkkoğlan olursa dayılarına benzesin diye çok istiyorum...kız olursadaaa banaaa yaaaa lütfennn Allahımmmmmmmmm çokmu bencilcee olduu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?