2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
erkek bebek anneden alırmış genlerini abilerim yeşil gözlüler ben babama çekmişim

Eee kız da babadan mı? Ama ben anneme çok benziyorumm beyaz tenli yeşil gözlü. Abim babama, erkek kardeşim de anneme benziyor. Benim durum pek bi karıştı Bakalım bebiş kime benzeyecek, bekleyip göriciiizz

bendee babama benziyorum...sarışın renkli gözlü...hatta aynı baba tarafıyım...babanneme diyorumki 'allah ömür verdide o günleri görürsek yaşlılığımı tahmin etmek çok zor olmuyor..sana bakıyorum görüyorum'

Eee kız da babadan mı? Ama ben anneme çok benziyorumm beyaz tenli yeşil gözlü. Abim babama, erkek kardeşim de anneme benziyor. Benim durum pek bi karıştı Bakalım bebiş kime benzeyecek, bekleyip göriciiizz
evet istisnalar var benim küçük kız da bana benziyor canım
küçük kızın burnunun üzerinde mor bir damar var tipi erkek tipi herkes tüm işaretler var bundan sonra oğlun olacak diyorlardı
bakalım bu hurafe doğrumu?

benzeme konusun da kızlar ben başka bişey daha duydum
çocuk anne rahmine düştüğünde kim daha çok zevk alırsa bebek ona benzermiş diye

:))))) ivitttt hehe gönlüne göre versin cnımm, bende pırasa saçlıyım bende bonus lüle kafaları çok severimm :)

bence bencilce değil çünkü tabiki ister insan yavrusu güzel olsun diye. inşallah tüm bebeklerimizin kalpleri yüzleri güzel olur.

hoşbulduk canım ketenhelva şanslı annelerden ... bende geçen yıl ikiz kız bebeklerimi kaybettim hep özenmişimdir ikiz bebeklere

içim sızladı canım ya. iki bebek birden kaybetmişsin. Allah bir daha yaşatmasın. kaderde ne varsa o. ne güzel Allah yeni bir bebiş göndermiş sana.

İnşallah gönlüne göre olur canım benim.Kızlar annelerine benzesin yaaa.O zaman senin kuzucuk yeşil gözlü olabilir.ayyyy yerimmm..
Di ama bende öle diyorum kızım olursa bana benzesin,hatta dün kü usg resminde gözler büyük çıkmış dedi dr,bende siyah eşek gözlü diye tabir edilenlerdenim tabir-i caizse

İyi dedim anneciğine benzesin inşallahhh..Allahım yeter ki sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı,büyütmeyi nasip etsin de..E birazcık ta güzel olsunlar ama yaaa
di mi..

hoşbulduk canım ketenhelva şanslı annelerden ... bende geçen yıl ikiz kız bebeklerimi kaybettim hep özenmişimdir ikiz bebeklere
başın sağolsun canım
rabbim gene seni anne olma serefine erdirecek inş bu bebeğin sağlıklı bir şekilde doğar ve hayırlı evlat olur

kız halaya oğlan dayıya derler kız olursa bizim halacıklar kahve gözlü doynkkkk :)
oğlan olursa kardeşim yeşil gözlü :)
benim annanem babaaannem mavi gözlü
bennn yeşil gözlüyüm :)
zewk konusunda hamile kaldığım gün eşim daha çok zevk almış olabilir ben içimde biraz görevsel moda girmiştim çünkü :)))

Aaa evet o damar olayını ben de duymuştum. Burnunun üsünde kaşlarının arasında mor damar gözüküyorsa bir sonraki çocuk erkek, şakağında uzanan damar varsa da kız olur diyorlardı. Hadi bakalım inşallah doğrudur da küçük paşanı alırsın kucağına

hayır canım aksine öyle uslu bir bebek di kendi kendine uyurdu ablamız çok haşarıydı bizim ama şimdi uslandı neden olsa 10 yaşını dolduracak artık
küçük kızım da yeni yeni yaramazlık yapıyor ama ablası kadar haşarı değil
evet bu pozun adı ne oluyor lannn dayısı böyle isim vermiş resime
hatta bak aklıma geldi
küçük kız 6 aylık falan ablasına oyuncak bebek arabası aldık
ben ikisinide uyuttum ve çöp atmaya ekmek almaya gittim eve bir geldim ne göreyim
küçük kızı bebk arabasına oturtmuş ablası oda vali gibim kasalıyor arabada geziyorum ben diye
aklım çıktı araba çıt bir kırılsa küçük kıza neler olurdu bilmem

evett teyzesiii anneciğine benzerseee ışıl ışılll sarı saçlı bi bebek olabilirr...en yeşilinden gözleri olann ayyy annesi yesinn onu...aminnn canımmm aminnnn sağlıklaa sıhhatle alalım yavrularımızı kucaklarımıza, güzel günlere büyütelim analı babalı inşallahhhh:26:

uyyy senin kızın olursada koca kocaa zeytin gözlümüü olacakkk annesi gibi...rabbim hepimizin gönlündekini versinn inşallahhh canımm

bende de o damar var ama benden sonraki kardeşim kız

ha küçük kızım benim bonus kafadır kıvırcıkım benim gerçi şimdi dalgalı oldu şaçları ama 1 yaşında iken falan sihirli annemdeki toprağın şaçları gibiydi çevrede toprak diye severlerdi

selam kızlar doktordan geldik hersey yolunda ense kalınlıgı 1.5 cıktı 2 lı test ıstermsıın dedı sız nasıl uygun görürsenız dedım o da eger 5 aylık oldugunda down sendromu varsa aldırmayı düşünürseniz yaptırabılırsınız dedı yok dedık cınsıyet ıcınde henuz kucuk ama bıseyelr görürsem soyleyım dedı sankı pipi var gibi dedi kız ıstıyodum ama tabıkı allahtan saglıklısı hayırlısı 2 haftaya netlesır dedı baska bı doktora gıdıp ögrencem ıns cunku randevum 1 ay sonra catalrım netlestırmezsem fotomuzu da ekleyım

Ah bu çocuklar canım işte ne yapacakları belli olmuyor ki. Ama merak etme tatlım bebekleri Allah koruyor gerçekten de. Düşünsene ne kadar çok düşüyorlar kafalarının üstüne filan,biz onlar kadar düşsek ne olurdu halimiz bilemiyorum

Kızlarrr

buarada ben bi cinlik yaptım

primadaki bebeişin doğumgününü temmuza yazdım

az önce aradılar hediyelerimi göndericeklermiş ayın 15'inden sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…