erkek bebek anneden alırmış genlerini abilerim yeşil gözlüler ben babama çekmişim
Eee kız da babadan mı? Ama ben anneme çok benziyorumm beyaz tenli yeşil gözlü. Abim babama, erkek kardeşim de anneme benziyor. Benim durum pek bi karıştıBakalım bebiş kime benzeyecek, bekleyip göriciiizz
evet istisnalar var benim küçük kız da bana benziyor canımEee kız da babadan mı? Ama ben anneme çok benziyorumm beyaz tenli yeşil gözlü. Abim babama, erkek kardeşim de anneme benziyor. Benim durum pek bi karıştıBakalım bebiş kime benzeyecek, bekleyip göriciiizz
maşallahhh fıstıklaraaa çok tatlılarr..allah bağışlasın...güzel günlerini göstersinn sana ve eşinee:26:
inşallahhh gönlündeki gibi olur canımm...seninki Allahın izniylee erkek olacak...benim içime iyideenn iyiye erkek doğuyorr seni düşününcee
çok başka olma durumu yok benceemaşallahhh hepinizz mavişş mavişşş ne güzell bende sarışın yeşil gözlüyüm..eşim küçükken sarı gibiymiş...şimdide açık tenli ama saçları açık kumral...benim saçlar pırasa eşim bonuss
bakalımmm yavrummm kime ne kadar benzeyecekkkoğlan olursa dayılarına benzesin diye çok istiyorum...kız olursadaaa banaaa yaaaa lütfennn Allahımmmmmmmmm çokmu bencilcee olduu
hımm duruşları çok benziyor gayet sırtüstü ve tam keseyi ortalamış şekilde yatıyor minik ayak tomurcukları da seninki gibi yukarda görünüyor, belli olunca yazarım inşallah canım Allah hayırlısını versin, benim için sağlıklı olması önemli de sadece duruşları çok benzediği için yazmak istedim, hatta bir ara ekleyeyim inşallah.
ayy ekle çatladımm :)
Eee kız da babadan mı? Ama ben anneme çok benziyorumm beyaz tenli yeşil gözlü. Abim babama, erkek kardeşim de anneme benziyor. Benim durum pek bi karıştıBakalım bebiş kime benzeyecek, bekleyip göriciiizz
bende aynı babayım :) şıp demişimm :)
benim paşam hep eşime benziycek gibi geliyorrr
maşallahhh fıstıklaraaa çok tatlılarr..allah bağışlasın...güzel günlerini göstersinn sana ve eşinee:26:
inşallahhh gönlündeki gibi olur canımm...seninki Allahın izniylee erkek olacak...benim içime iyideenn iyiye erkek doğuyorr seni düşününcee
çok başka olma durumu yok benceemaşallahhh hepinizz mavişş mavişşş ne güzell bende sarışın yeşil gözlüyüm..eşim küçükken sarı gibiymiş...şimdide açık tenli ama saçları açık kumral...benim saçlar pırasa eşim bonuss
bakalımmm yavrummm kime ne kadar benzeyecekkkoğlan olursa dayılarına benzesin diye çok istiyorum...kız olursadaaa banaaa yaaaa lütfennn Allahımmmmmmmmm çokmu bencilcee olduu
hoşbulduk canımketenhelva şanslı annelerden ... bende geçen yıl ikiz kız bebeklerimi kaybettim hep özenmişimdir ikiz bebeklere
Eki Görüntüle 399592
gene küçük kızım 3 günlükken
Eki Görüntüle 399591
buda büyük kızım
Eki Görüntüle 399588
bu küçük kız doğdu gün
Eki Görüntüle 399587
bu kızlarım küçükken
benzeme konusun da kızlar ben başka bişey daha duydum
çocuk anne rahmine düştüğünde kim daha çok zevk alırsa bebek ona benzermiş diye
başın sağolsun canımhoşbulduk canımketenhelva şanslı annelerden ... bende geçen yıl ikiz kız bebeklerimi kaybettim hep özenmişimdir ikiz bebeklere
evet istisnalar var benim küçük kız da bana benziyor canım
küçük kızın burnunun üzerinde mor bir damar var tipi erkek tipi herkes tüm işaretler var bundan sonra oğlun olacak diyorlardı
bakalım bu hurafe doğrumu?
hayır canım aksine öyle uslu bir bebek di kendi kendine uyurdu ablamız çok haşarıydı bizim ama şimdi uslandı neden olsa 10 yaşını dolduracak artıkTatlımmm Allah bağışlasınnn maşallah çok güzel kızlarınnKüçük kızın büyüğe göre biraz daha mı hareketli? İlk fotoğrafta elini kaldırmış yaa,heeyy ne oluyor burda der gibi nasıl güzelll
İnşallah gönlüne göre olur canım benim.Kızlar annelerine benzesin yaaa.O zaman senin kuzucuk yeşil gözlü olabilir.ayyyy yerimmm..
Di ama bende öle diyorum kızım olursa bana benzesin,hatta dün kü usg resminde gözler büyük çıkmış dedi dr,bende siyah eşek gözlü diye tabir edilenlerdenim tabir-i caizse
İyi dedim anneciğine benzesin inşallahhh..Allahım yeter ki sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı,büyütmeyi nasip etsin de..E birazcık ta güzel olsunlar ama yaaa di mi..
Aaa evet o damar olayını ben de duymuştum. Burnunun üsünde kaşlarının arasında mor damar gözüküyorsa bir sonraki çocuk erkek, şakağında uzanan damar varsa da kız olur diyorlardı. Hadi bakalım inşallah doğrudur da küçük paşanı alırsın kucağına
hayır canım aksine öyle uslu bir bebek di kendi kendine uyurdu ablamız çok haşarıydı bizim ama şimdi uslandı neden olsa 10 yaşını dolduracak artık
küçük kızım da yeni yeni yaramazlık yapıyor ama ablası kadar haşarı değil
evet bu pozun adı ne oluyor lannn dayısı böyle isim vermiş resime
hatta bak aklıma geldi
küçük kız 6 aylık falan ablasına oyuncak bebek arabası aldık
ben ikisinide uyuttum ve çöp atmaya ekmek almaya gittim eve bir geldim ne göreyim
küçük kızı bebk arabasına oturtmuş ablası oda vali gibim kasalıyor arabada geziyorum ben diye
aklım çıktı araba çıt bir kırılsa küçük kıza neler olurdu bilmem
benzeme konusun da kızlar ben başka bişey daha duydum
çocuk anne rahmine düştüğünde kim daha çok zevk alırsa bebek ona benzermiş diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?