2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

canım hoş geldin ne güzelll sağlıklı bebişinnn, bir pipi daha erkekler çoğalıyor sankii paşamızzın keyfide iyimiş bakk ohhh

Oluyor canım işte öyle istisnalar.Benim de şakağımda belirgin ama kardeşim erkek :) Gerçi aramızda 12 yaş var arada da düşükleri olmuş annemin ondan kaynaklanıyor olabilir

bi de en son doğan çocuk erkeği andırıyorsa ondan sonraki erkek olurmuş

ya kzlar bende kayıt olucam ama doğrusunu mu yazsam acaba

annesininbirtanesi canım sen doğum tarihine bebeğin ne yazmıştın

Kızlarrr

buarada ben bi cinlik yaptım

primadaki bebeişin doğumgününü temmuza yazdım

az önce aradılar hediyelerimi göndericeklermiş ayın 15'inden sonra

kız Allah senin canını almasınn emiii yavrumm ama ben 5 kasım 2012 diyee yazmıştım benide aradılar..15 mayıs gibi kargoya vericez adresinizi onaylıyormusunuz diyee

Amiin inşallah canımm,Allahım hepimizin gönlündekini versin yeter ki,huzurumuzu,sağlığımızı,mutluluğumuzu daim etsin..

Canımm maşallahh kocaman olmuş senin bebişşş. Cinsiyet konusu çok da belli olmuyor tatlım bana da kız dedi bugün doktorum ama emin olamıyorum işte :26: İnşallah gönlümüze göre olur her şey. Senin yine az kalmış bak, 2 hafta çabucak geçer giderr

Kızlarrr

buarada ben bi cinlik yaptım

primadaki bebeişin doğumgününü temmuza yazdım

az önce aradılar hediyelerimi göndericeklermiş ayın 15'inden sonra

Hi hih seni gidii Ben de iki hafta önce kayıt yaptırmıştım ama ne arayan oldu ne de soran canım yaa Burda çoğu kişiyi aramışlar. Gerçi ben kargo değil de kendim alırım diye işaretlemiştim. Ondan mı ki???

yok canım sanmıyorum. ararlar seni de bence.

iyi yapmışsın :) normalde ne zaman göndereceklerdi ki?

canım annesininbirtanesi normal tarihi yazmış onu da aramışlar gerçi :) hinliğim tutmadı bu sefer :2::2::2: doğuma yakın gönderiyolar demişti bi arkadaş ama 15 mayıstan sonra kargoya verilicekmiş.

ben basvurmuştum ona 10 gün önce geldi hediyem numune bez leke çıkarıcı şampuan bide saklama kutusu vardı paketin içinde

göbekler ne durumdaaaaa kalçalarrrrı genişleyen var mı?????

Göbüşüm büyüdüü sanki 4-5 aylık gibi,, hatta dün sabah bana toplu taşıma araçlarında yer vermiyorlar diye sızlanıyordum, akşam metroya bindim ayakta iki durak gittim, sonra bi hanım " aaa gelin siz oturunn ben farkedemedim önceden kusura bakmayııın" dedi. Ben tabi kıpkırmızı :26: oturmadım yine de benden bayaa yaşlıydı yer vermek isteyen,, daha çok zorlanmıyorum teşekkür ederim dedim. Ben kıyamıyorum hanımlara,, o kadar genç ya da erkek otururken yer veriyorlar yaa. Çok kötü çokk

Kalçamdaysa bi genişleme olmadı ,, zaten koca popoluyum daha da büyümesinnnn

ay canımmm hiç deme yaa onuda geçtim ön koltuklar hamile ve yaşlılar için yazıyor oraya oturuyorlar ve yerde vermiyorlarr

geçen hafta eşimle otobüse bindik evimize çıkıyorduk neyse 55 li yaşlarda bir teyze hamile koltuğuna oturmuş bayada yayılmış eşim de geyik yapıyor bana" teyze sende mi sende mi hamilesin aa bu yaşta olur mu ya " delüüm benim yaa gül gül öldüm otobüste teyze duymuyor tabiiii birde teyze diyormuş ki " evet öyleyim nerden biliyorsun filan "

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…