Kızlarrr
buarada ben bi cinlik yaptım
primadaki bebeişin doğumgününü temmuza yazdım
az önce aradılar hediyelerimi göndericeklermiş ayın 15'inden sonra
canım nereden kayıt oluyorsun nasıl oluyorhadi ya boşver iyi yapmışsın
selam kızlar doktordan geldik hersey yolunda ense kalınlıgı 1.5 cıktı 2 lı test ıstermsıın dedı sız nasıl uygun görürsenız dedım o da eger 5 aylık oldugunda down sendromu varsa aldırmayı düşünürseniz yaptırabılırsınız dedı yok dedık cınsıyet ıcınde henuz kucuk ama bıseyelr görürsem soyleyım dedı sankı pipi var gibi dedi kız ıstıyodum ama tabıkı allahtan saglıklısı hayırlısı 2 haftaya netlesır dedı baska bı doktora gıdıp ögrencem ıns cunku randevum 1 ay sonra catalrım netlestırmezsem fotomuzu da ekleyım
bende de o damar var ama benden sonraki kardeşim kız
Oluyor canım işte öyle istisnalar.Benim de şakağımda belirgin ama kardeşim erkek :) Gerçi aramızda 12 yaş var arada da düşükleri olmuş annemin ondan kaynaklanıyor olabilir
Kızlarrr
ya kzlar bende kayıt olucam ama doğrusunu mu yazsam acaba
annesininbirtanesi canım sen doğum tarihine bebeğin ne yazmıştın
evett teyzesiii anneciğine benzerseee ışıl ışılll sarı saçlı bi bebek olabilirr...en yeşilinden gözleri olannayyy annesi yesinn onu...aminnn canımmm aminnnn sağlıklaa sıhhatle alalım yavrularımızı kucaklarımıza, güzel günlere büyütelim analı babalı inşallahhhh:26:
uyyy senin kızın olursada koca kocaa zeytin gözlümüü olacakkk annesi gibi...rabbim hepimizin gönlündekini versinn inşallahhh canımm
kız Allah senin canını almasınn emiiiyavrumm ama ben 5 kasım 2012 diyee yazmıştım benide aradılar..15 mayıs gibi kargoya vericez adresinizi onaylıyormusunuz diyee
selam kızlar doktordan geldik hersey yolunda ense kalınlıgı 1.5 cıktı 2 lı test ıstermsıın dedı sız nasıl uygun görürsenız dedım o da eger 5 aylık oldugunda down sendromu varsa aldırmayı düşünürseniz yaptırabılırsınız dedı yok dedık cınsıyet ıcınde henuz kucuk ama bıseyelr görürsem soyleyım dedı sankı pipi var gibi dedi kız ıstıyodum ama tabıkı allahtan saglıklısı hayırlısı 2 haftaya netlesır dedı baska bı doktora gıdıp ögrencem ıns cunku randevum 1 ay sonra catalrım netlestırmezsem fotomuzu da ekleyım
Kızlarrr
Kızlarrr
Canımm maşallahh kocaman olmuş senin bebişşş. Cinsiyet konusu çok da belli olmuyor tatlım bana da kız dedi bugün doktorum ama emin olamıyorum işte :26: İnşallah gönlümüze göre olur her şey. Senin yine az kalmış bak, 2 hafta çabucak geçer giderr
Hi hih seni gidiiBen de iki hafta önce kayıt yaptırmıştım ama ne arayan oldu ne de soran canım yaa Burda çoğu kişiyi aramışlar. Gerçi ben kargo değil de kendim alırım diye işaretlemiştim. Ondan mı ki???
iyi yapmışsın :) normalde ne zaman göndereceklerdi ki?
annesininbirtanesi[/B] normal tarihi yazmış onu da aramışlar gerçi :) hinliğim tutmadı bu sefer :2::2::2: doğuma yakın gönderiyolar demişti bi arkadaş ama 15 mayıstan sonra kargoya verilicekmiş.
göbekler ne durumdaaaaa kalçalarrrrı genişleyen var mı?????
kızlarr size söyleemyi unuttum...1 saat önce falan beni primadan aradılar..adres teyidi için...mayıs'ın 15inde kargoya vereceklermişş bebeğimin ilk hediyesini...bakalımm nasıl bişey gelecekk
sizdee başvurunn bakalımm
Göbüşüm büyüdüü sanki 4-5 aylık gibi,, hatta dün sabah bana toplu taşıma araçlarında yer vermiyorlar diye sızlanıyordum, akşam metroya bindim ayakta iki durak gittim, sonra bi hanım " aaa gelin siz oturunn ben farkedemedim önceden kusura bakmayııın" dedi. Ben tabi kıpkırmızı :26:oturmadım yine de benden bayaa yaşlıydı yer vermek isteyen,, daha çok zorlanmıyorum teşekkür ederim dedim. Ben kıyamıyorum hanımlara,, o kadar genç ya da erkek otururken yer veriyorlar yaa. Çok kötü çokk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?