2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
göbekler ne durumdaaaaa kalçalarrrrı genişleyen var mı?????

benim kalçarımda büyüyor, zaten büyüktü iyice büyüyor:)

ya evet nefret ediyorum erkeklerden artık, hiç aile terbiyesi almamış saygısızlar. artık dolmuşa binemiyorum zaten midem bulanıyor, tansiyon düşük ayakta dolmuşa bindiğim gün bayılıyorum. yolun yarısında inip, kaldırımda oturarak eşimi beklediğim oluyor ya

benim bel kenarlarım kalınlaştı sanki yaa. göbek zaten alıp başını gitti eski pantolonlarımın düğmesini kapamadan hala oluyor, 1,5 kilo aldım sadece. ama karnım kocaman oldu benim de...

amannn ciddi misin canımmm. şimdi alışkın değilsin ya yer verilmesine, alışınca sen istersin yer versin diye

He heh Canım asıl ben bi hamileye şahit oldum öyle diyen seneler önce. Yine metroda, karnı burnunda bi hanım bindi, o hamilelere ayrılan ilk iki koltuğa 25-26 yaşlarında iki genç oturuyor, kadın bekliyor yer versinler diye ama bunlarda çıt yok... Dikti gözlerini bunlara ilk göz temasında da sesli sesli "aaaa siz de mi hamilesinizzz, kaç aylııık, pek belli olmuyor daa" dedi. Tabi herkesin gözleri o tarafa çevrildi, bunlar da yerin dibinde filandırlar herhalde kalktı ikisi de özür dilemeler filan. Oh dedim helal olsun hatuna

aaaaa süper dur bende bunu denemeliyimmm

" teyze sende mi hamilesin kaç aylık"

kızlar çoğunuz zayıfsınız sanırım kilo almak değişik gelebilir ben iyice şiştiğim için kendime yakıstıramıyorum

Canım yaa kıyamamm Dikkat et kendine...

bana bi arkadaş "esra çok güzelleştin sen hamilelik acayip yakıştı sana" dedi. ayy nasıl mutlu oldum anlatamammm bakalım haftasonu eşim görünce ne dicek çok merak ediyorumm

benimde bel cevremde ve göbeğimde genişleme var ben hala eski pantolomlarımı giyebiliyorum zaten kilo sorunum var öyle hemen kilo almak istemiyorum suana kadar 2 kilo vermiş haldeyim ...hala iştahsızlığım devam ediyor ,,,karnım çok acıkıyor ama canım hiç bişey yemek istemiyor

bana bi arkadaş "esra çok güzelleştin sen hamilelik acayip yakıştı sana" dedi. ayy nasıl mutlu oldum anlatamammm bakalım haftasonu eşim görünce ne dicek çok merak ediyorumm

maşallah desinler

eşim de bana baya yakıştı hamilelik güzelleştin diyor erkek mi olacak ne diyor ama bence alakası yok annenin güzelliğini alırmış kız bebek vs saçma

dedıgın gıbı canım kesın olmayınca ınsan tereddütte kalıyo oglumda 12.haftada net soylenmıstı bıdahada degısmedı aslında net deılse hıc soylemese doktorlar daha ıyı bence

Ay banada öyle demişlerdi erkek bebiş diyorlar şimdi, kız olursa annenin güzelliğini alırmışş, erkeklerde güzelleşirmiş anne

Ay banada öyle demişlerdi erkek bebiş diyorlar şimdi, kız olursa annenin güzelliğini alırmışş, erkeklerde güzelleşirmiş anne

ya ben inanmıyorum bunlara. kızda niye çirkinleşsin anne? kız mı erkek mi sözleri var ya hani... olumsuz olan herşeyi kıza yüklemişler, eski beyinler bunlar. rüyada kız sıkıntı,erkek nasipmiş. ne saçma!

canım hepsi urafe ekşi yemek vesayre sen neden bu kadr taktın kii kız istiyon galiba

Merhaba kızlar biz geldiiikkk, bugün biraz işlerimiz vardı dışarda onları halledip anca ofisimize ulaştık

Doğuma yakın gelen paket milupanın paketi diye biliyorum ben. Prima beni hemen aramıştı. Tekrar üyelik güncellemesi yapın isterseniz.

Benim kalçaya eskiden herkez imrenirdi, şimdi ise laz takası diyorlar düşünün gerisini Göbek desen fena çıktı, hiç bu kadar çıkacağını tahmin etmemiştim.

Son düzenleme:

kızlarr bende rüyamda 2. kez gördüm erkek bebeğim olmuş..

Emziriyordum bebeğimi Ay Allahım ne müthiş bir duygu uyandığımda hala gülümsüyordumm

bebeğime nazar boncugu arıyordum beğenmedim baya arıyordum sonra eşim ben pazara gitmişiz siyah çarşaflı yüzü bile kapalı bir bayan bizim bir anlık boşlugumzdan bebeğimi içine saklamış çarşafın... Bebeğim derken kadını gözüm çarpıyor çarsafını indiiriyorum ve bebeğimi alıyorum tabi kadınıda evire çevire dövüyorummm

gören şahitlerede zabıt tutturuyorum

anlayamadım ikinci kez erkek beeğim oldugunu ve emzirdiğimi gördüm ya erkekim olaca yada rüyam tersine çıkıcak kızım olucakk

Son düzenleme:

aaaaaa hayır olsun, bende böyle rüyalar görünce ağlıyorumm uyanıpp, allah korusun yaaaa

canım hepsi urafe ekşi yemek vesayre sen neden bu kadr taktın kii kız istiyon galiba

ayy yok canım herkes erkek dedikçe kız bebekleri sahiplendim sanırım

aa öyle mi canım :) neyse artık gelsin de paketlerimiz

ayyy nasıl bir rüya oooo !! Allah korusun valla öldürürdüm ben o kadını oracıkta !

kızlar başkasının saçını boyamak zararlı mıdır?birisi rica etti benden de karsız kaldım.bilgisi olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…