göbekler ne durumdaaaaa kalçalarrrrı genişleyen var mı?????
Göbüşüm büyüdüü sanki 4-5 aylık gibi,, hatta dün sabah bana toplu taşıma araçlarında yer vermiyorlar diye sızlanıyordum, akşam metroya bindim ayakta iki durak gittim, sonra bi hanım " aaa gelin siz oturunn ben farkedemedim önceden kusura bakmayııın" dedi. Ben tabi kıpkırmızı :26:oturmadım yine de benden bayaa yaşlıydı yer vermek isteyen,, daha çok zorlanmıyorum teşekkür ederim dedim. Ben kıyamıyorum hanımlara,, o kadar genç ya da erkek otururken yer veriyorlar yaa. Çok kötü çokk
Kalçamdaysa bi genişleme olmadı ,, zaten koca popoluyum daha da büyümesinnnn
Göbüşüm büyüdüü sanki 4-5 aylık gibi,, hatta dün sabah bana toplu taşıma araçlarında yer vermiyorlar diye sızlanıyordum, akşam metroya bindim ayakta iki durak gittim, sonra bi hanım " aaa gelin siz oturunn ben farkedemedim önceden kusura bakmayııın" dedi. Ben tabi kıpkırmızı :26:oturmadım yine de benden bayaa yaşlıydı yer vermek isteyen,, daha çok zorlanmıyorum teşekkür ederim dedim. Ben kıyamıyorum hanımlara,, o kadar genç ya da erkek otururken yer veriyorlar yaa. Çok kötü çokk
Kalçamdaysa bi genişleme olmadı ,, zaten koca popoluyum daha da büyümesinnnn
ay canımmm hiç deme yaa onuda geçtim ön koltuklar hamile ve yaşlılar için yazıyor oraya oturuyorlar ve yerde vermiyorlarr
geçen hafta eşimle otobüse bindik evimize çıkıyorduk neyse 55 li yaşlarda bir teyze hamile koltuğuna oturmuş bayada yayılmış eşim de geyik yapıyor bana" teyze sende mi sende mi hamilesin aa bu yaşta olur mu ya " delüüm benim yaa gül gül öldüm otobüste teyze duymuyor tabiiii birde teyze diyormuş ki " evet öyleyim nerden biliyorsun filan "
He heh Canım asıl ben bi hamileye şahit oldum öyle diyen seneler önce. Yine metroda, karnı burnunda bi hanım bindi, o hamilelere ayrılan ilk iki koltuğa 25-26 yaşlarında iki genç oturuyor, kadın bekliyor yer versinler diye ama bunlarda çıt yok... Dikti gözlerini bunlara ilk göz temasında da sesli sesli "aaaa siz de mi hamilesinizzz, kaç aylııık, pek belli olmuyor daa" dedi. Tabi herkesin gözleri o tarafa çevrildi, bunlar da yerin dibinde filandırlar herhalde kalktı ikisi de özür dilemeler filan. Oh dedim helal olsun hatuna
benim kalçarımda büyüyor, zaten büyüktü iyice büyüyor:)
ya evet nefret ediyorum erkeklerden artık, hiç aile terbiyesi almamış saygısızlar. artık dolmuşa binemiyorum zaten midem bulanıyor, tansiyon düşük ayakta dolmuşa bindiğim gün bayılıyorum. yolun yarısında inip, kaldırımda oturarak eşimi beklediğim oluyor ya
aaaaa süper dur bende bunu denemeliyimmm
" teyze sende mi hamilesin kaç aylık"
kızlar çoğunuz zayıfsınız sanırım kilo almak değişik gelebilir ben iyice şiştiğim için kendime yakıstıramıyorum
bana bi arkadaş "esra çok güzelleştin sen hamilelik acayip yakıştı sana" dedi. ayy nasıl mutlu oldum anlatamammmbakalım haftasonu eşim görünce ne dicek çok merak ediyorumm
Canımm maşallahh kocaman olmuş senin bebişşş. Cinsiyet konusu çok da belli olmuyor tatlım bana da kız dedi bugün doktorum ama emin olamıyorum işte :26: İnşallah gönlümüze göre olur her şey. Senin yine az kalmış bak, 2 hafta çabucak geçer giderr
Hi hih seni gidiiBen de iki hafta önce kayıt yaptırmıştım ama ne arayan oldu ne de soran canım yaa Burda çoğu kişiyi aramışlar. Gerçi ben kargo değil de kendim alırım diye işaretlemiştim. Ondan mı ki???
bana bi arkadaş "esra çok güzelleştin sen hamilelik acayip yakıştı sana" dedi. ayy nasıl mutlu oldum anlatamammmbakalım haftasonu eşim görünce ne dicek çok merak ediyorumm
maşallahdesinler
eşim de bana baya yakıştı hamilelik güzelleştin diyor erkek mi olacak ne diyor ama bence alakası yok annenin güzelliğini alırmış kız bebek vs saçma
Ay banada öyle demişlerdi erkek bebiş diyorlar şimdi, kız olursa annenin güzelliğini alırmışş, erkeklerde güzelleşirmiş anne
ya ben inanmıyorum bunlara. kızda niye çirkinleşsin anne? kız mı erkek mi sözleri var ya hani... olumsuz olan herşeyi kıza yüklemişler, eski beyinler bunlar. rüyada kız sıkıntı,erkek nasipmiş. ne saçma!
yok canım sanmıyorum. ararlar seni de bence.
canım annesininbirtanesi normal tarihi yazmış onu da aramışlar gerçi :) hinliğim tutmadı bu sefer :2::2::2: doğuma yakın gönderiyolar demişti bi arkadaş ama 15 mayıstan sonra kargoya verilicekmiş.
ya ben inanmıyorum bunlara. kızda niye çirkinleşsin anne? kız mı erkek mi sözleri var ya hani... olumsuz olan herşeyi kıza yüklemişler, eski beyinler bunlar. rüyada kız sıkıntı,erkek nasipmiş. ne saçma!
kızlarr bende rüyamda 2. kez gördüm erkek bebeğim olmuş..
Emziriyordum bebeğimi Ay Allahım ne müthiş bir duygu uyandığımda hala gülümsüyordumm
bebeğime nazar boncugu arıyordum beğenmedim baya arıyordum sonra eşim ben pazara gitmişiz siyah çarşaflı yüzü bile kapalı bir bayan bizim bir anlık boşlugumzdan bebeğimi içine saklamış çarşafın... Bebeğim derken kadını gözüm çarpıyor çarsafını indiiriyorum ve bebeğimi alıyorum tabi kadınıda evire çevire dövüyorummm
gören şahitlerede zabıt tutturuyorum
anlayamadım ikinci kez erkek beeğim oldugunu ve emzirdiğimi gördüm ya erkekim olaca yada rüyam tersine çıkıcak kızım olucakk
canım hepsi urafe ekşi yemek vesayresen neden bu kadr taktın kii kız istiyon galiba
Merhaba kızlar biz geldiiikkk, bugün biraz işlerimiz vardı dışarda onları halledip anca ofisimize ulaştık
Doğuma yakın gelen paket milupanın paketi diye biliyorum ben. Prima beni hemen aramıştı. Tekrar üyelik güncellemesi yapın isterseniz..
kızlarr bende rüyamda 2. kez gördüm erkek bebeğim olmuş..
Emziriyordum bebeğimi Ay Allahım ne müthiş bir duygu uyandığımda hala gülümsüyordumm
bebeğime nazar boncugu arıyordum beğenmedim baya arıyordum sonra eşim ben pazara gitmişiz siyah çarşaflı yüzü bile kapalı bir bayan bizim bir anlık boşlugumzdan bebeğimi içine saklamış çarşafın... Bebeğim derken kadını gözüm çarpıyor çarsafını indiiriyorum ve bebeğimi alıyorum tabi kadınıda evire çevire dövüyorummm
gören şahitlerede zabıt tutturuyorum
anlayamadım ikinci kez erkek beeğim oldugunu ve emzirdiğimi gördüm ya erkekim olaca yada rüyam tersine çıkıcak kızım olucakk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?